P. 1
Singir Gus Dur

Singir Gus Dur

|Views: 13|Likes:
Dipublikasikan oleh Kamat Mazalalikenewrn

More info:

Categories:Types, Maps
Published by: Kamat Mazalalikenewrn on Jul 18, 2012
Hak Cipta:Attribution Non-commercial

Availability:

Read on Scribd mobile: iPhone, iPad and Android.
download as DOCX, PDF, TXT or read online from Scribd
See more
See less

11/08/2013

pdf

text

original

Ngawiti ingsun nglara singiran Kelawan muji marang pengeran Kang paring rohmad lan keninkmatan Rino wengine

tanpo pitungan 2x Duh bolo konco prio wanito Ojo mung ngaji siare agomo Kur pinter dongeng nulis lan moco Tembe burine bakal sengsoro 2x Akeh kang apal Qur’an Haditse Seneng ngaferke marang liyane Kafere dewe dak di gatekke Yen isih kotor ati akale 2x Gampang kebujuk nafsu angkoro Ing pepaese gebyare donyo Iri lan meri sugiye tonggo Mulo atine peteng lan nesto 2x Ayo sedulur jo nglalekake Wajibe ngaji sak pranatane

Nggo ngandelake iman taukhite Baguse sangu mulyo matine 2x Kang aran soleh bagus atine Kerono mapan serik ngilmune Lagu thoriqot lan makrifate Ugo khakikot manjing rasane 2x Al-quran kodim wahyu minolyo Tanpo tinulis siri ing rogo Iku wejangan gu waskito Den tancepake ing jero dodo 2x Kumantil ati lan pikiran Rasuke ing padang maring jeroan Muji ing rosul dadi pedoman Minongko dalan manjinge iman 2x Kelawan alloh kang moho suci Ku rangkulan rino lan wengi Di tirikati di riyadhoi Dhikir lan suluk jo nganti lali 2x

Uripe ayem rumongso ayem Dununge roso tondo yen iman Sabar narimo najan pas-pasan Kabeh dinakdir saking pengeran 2x Kelawan konco dulur lan tonggo Kang podo rukun pado nagjio Iku sunahe rosul kang mulyo Nabi Muhammad panutan kito 2x Ayo nglakoni sekabehane Alloh kang bakal ngangkat drajate Senajan asor toto dhohire Ananging mulyo makom drajate 2x Angu palastro ing pungkasane Ara kesasar roh lan sukmane Den gadang alloh suwargo manggone Utuh ulese ugo mayite 2x

You're Reading a Free Preview

Mengunduh
scribd
/*********** DO NOT ALTER ANYTHING BELOW THIS LINE ! ************/ var s_code=s.t();if(s_code)document.write(s_code)//-->