P. 1
Surat Ulem(Pernikahan)

Surat Ulem(Pernikahan)

|Views: 464|Likes:
Dipublikasikan oleh Hari Suprihatin

More info:

Published by: Hari Suprihatin on Aug 12, 2012
Hak Cipta:Attribution Non-commercial

Availability:

Read on Scribd mobile: iPhone, iPad and Android.
download as DOC, PDF, TXT or read online from Scribd
See more
See less

01/14/2014

pdf

text

original

Nuwun Hawiyosipun serat punika sesulihing badan kawula sowan wonten ing ngarsa panjenengan sekaliyan.

Mbok bilih Gusti Allah SWT hangganjar wilujeng ing samudayanipun, kula sebrayat badhe hanggadhahi niat ningkahaken yoga kula ingkang nami, PUTRI INDRASWARI DEVIE binti SUDARMADJI pikantuk, ANGGER DANANG WISNU DARPITO bin SUWADJININGRAT Ugi hangajab rawuhipun para sutresna, hangestreni khajat nikah ingkang bade rinakit mbenjang ing, Dinten Surya kaping Wanci Panggenan : Minggu Kliwon : 19 September 2010 : tabuh 11:00 wekdal iring kilen ~ sak bibaripun. : Gedung Graha Bhayangkara Kabupaten PACITAN

Mbok menawi panjenengan sekaliyan wonten dhanganing penggalih sarta mboten pikantuk alangan sak tunggal punapa, kula aturi anyekseni lan angrawuhi khajat lan niat kula kasebat. Awit saking rawuhipun para sutresna, keparenga kula nelak aken agunging panuwun.

Cekap semanten atur serat ulem punika. Tuhu langgeng trisno. Wassalaamu 'alaikum Wr. Wb.

Atur Taklim Kula, Kulawarga Bapak lan Ibu SUDARMADJI (Pacitan)

Kulawarga Bapak lan Ibu SUWADJININGRAT (Ngayogyakarta)

You're Reading a Free Preview

Mengunduh
scribd
/*********** DO NOT ALTER ANYTHING BELOW THIS LINE ! ************/ var s_code=s.t();if(s_code)document.write(s_code)//-->