P. 1
CARPON

CARPON

|Views: 47|Likes:
Dipublikasikan oleh daniaseksi

More info:

Published by: daniaseksi on Sep 02, 2012
Hak Cipta:Attribution Non-commercial

Availability:

Read on Scribd mobile: iPhone, iPad and Android.
download as DOC, PDF, TXT or read online from Scribd
See more
See less

10/03/2013

pdf

text

original

NAMI: IFAN SOPIAN KELAS: IX-D CARPON SUNDA NGAJI BARENG

Unggal subuh saentos imsyak kuring jeung barudak sok indit ka masjid keur ngalaksana keun solat subuh berjamaah Pas nepi ka masjid kuring jeung barudak langsung ka cai nyokot wudu, terus babarengan solat Sanggeus beres solat kuring jeung barudak balalik,pas keur di jalan kuring papanggih si Wildan trus kukuring di tanya,, -ipan: bade kamana isuk-isuk kieu?,,,

. -ipan: hayu ath babarengan.. bade ngiring?. Pas kitu kuring jeung barudak arindit deui ka masjid.-wildan: ka mesjid.trus maca al quran nepi ka beres… .. -wildan: bade ngaos al quran.pan -Ipan: Bade naon?.

You're Reading a Free Preview

Mengunduh
scribd
/*********** DO NOT ALTER ANYTHING BELOW THIS LINE ! ************/ var s_code=s.t();if(s_code)document.write(s_code)//-->