Anda di halaman 1dari 2

File: C:\Documents and Settings\Mauras\Desktop\bancuri.txt 2, 11:28:37 PM Am fost foarte suprat zilele astea. Nevasta-mea m-a amenint,at ca ma prses,te.

Nici mcar asta nu m-a nveselit. In Ardeal, el si ea in noaptea nuntii: - Draga mea, vrei mai intai una mica ? - Tulai, Doamne, ai doaua ?!

5/3/2012, 11:28:37 PM

Un barbat statea pe veranda cu sotia sa. La un moment dat, spune: "Te iubesc!" Sotia raspunde: "Vorbesti tu sau berea din tine?" Barbatul: "Eu vorbesc. Cu berea " Un barbat surprins la amanta de catre sotie, sare de la etajul 5. In cadere se gandeste: Nu puteam sa stau acasa cu nevasta....sa mananc un gratar...sa beau un sprit....si ...cine stie....poate sa fac si sex?!?. Cade cu noroc pe o capita de iarba proaspat cosita din spatiul verde al blocului si cugeta: Doamne, cum e omul....numai doua secunde am fost disperat si cate prostii mi-au trecut prin cap.... Un om avea un papagal care njura. ntr-o zi, exasperat, l inchide in cmar. Nimic, numai porcrii i iesea din gur papagalului. l nchide n ifonier. i mai ru. l inchide n congelator, dupa un minut asta tace. Deschide omul ua congelatorului, iar papagalul zice: -V rog s acceptai scuzele mele pentru neplcerile provocate. V asigur ins c nu se vor mai repeta! Omul, sa cad pe spate, nu-i venea sa cread. La care papagalul: - Apropo... doar din curiozitate, gina cu ce-a gresit ? Bunico, nu mi-ai vazut o cutie de pastile pe care scria Ecstasy? Bunica: - Da-le naibii de pastile, tu ai vazut dragonul din bucatarie?!? Harap-Alb si cu spanul stateau la vorba.Vine Scufita Rosie si striga: -Ajutoooor!Ma mananca lupul! La care Harap-Alb zice: -Sa vi la noi cand te-o manca altceva Un ofer gonea cu 150 km/or. Vede girofarul unei maini de poliie n oglind si accelereaz. Dup o vreme, vede c nu poate scpa de poliist i trage pe dreapta. Poliistul i spune: - Am avut o zi groaznic i vreau sa ajung acas. Dar mi-a plcut urmrirea. Aa c zi-mi o scuz bun i te las sa pleci. - Acum trei sptmni, nevast-mea a fugit cu un poliist, zice oferul. Cnd te-am vzut n spate, am crezut c vrei s mi-o aduci napoi. La pescuit tata, mama si copilul. Prinde tatal pestisorul de aur si acesta zice: Daca imi dai drumul va indeplinesc trei dorite. Tatal: Fiule, tu primul. Un arici, un arici vreau, zise copilul bucuros. Da-l ma in p***a matii, zise tatal si-i dadu una dupa ceafa copilul. Scoate-l, scoate-l afara striga mama... Un politist, singur in casa. Deodata se aude o bataie in usa. Politistul pune Page: 1

File: C:\Documents and Settings\Mauras\Desktop\bancuri.txt 2, 11:28:37 PM

5/3/2012, 11:28:37 PM

mana pe pistol, fuge la usa si striga: - Cine e? De dupa usa se aude o voce: - Eu! Politistul, cu bataile inimii acelerate, are un fior metafizic: - Eu?? Dupa ce loveste un pieton, masina isi continua drumul inca vreo 10 metri... Soferul scoate capul pe fereastra si tipa: - Fii ba atent!!! Pietonul se ridica repede, speriat, impleticindu-se si intreaba: - De ce, dai inapoi?

Page: 2