Daptar Ngaran Bagian Awak Manusa A. Bagian Sirah 1. Buuk 2. Jidat / Dahi 3. Bal Panon 4. Beungeut 5. Halis 6.

Ceuli 7. Kelopak Panon 8. Bulu Panon 9. Irung 10. Liang Irung 11. Lisung Damis 12. Damis 13. Gado 14. Kumis 15. Jenggot 16. Sungut 17. Létah 18. Huntu 19. Biwir 20. Gusi B. Bagian Awak Luhur 1. Beuheung 2. Jakun 3. Taktak / Bahu 4. Genggerong 5. Harigu 6. Beuteung 7. Bujal / Bujal 8. Tonggong 9. Puting 10. Pinareup 11. Rusuk / Iga C. Bagian Awak Handap 1. Cangkéng 2. Panggul 3. Bokong / Bujur 4. Kemaluan 5. Kemaluan Lalaki 6. Kemaluan Awéwé 7. Dubur 8. Buah Pelir D. Bagian Leungeun 1. Kélék 2. Lengan Luhur 3. Siku 4. Lengan Handap 5. Telapak Leungeun 6. Ibu Ramo / Jempol 7. Ramo Curuk 8. Ramo Tengah 9. Ramo Amis 10. Ramo Cingir 11. Bulu Kélék 12. Kuku 13. Pergelangan Leungeun E. Bagian Suku 1. Pingping 2. Tuur 3. Bitis 4. Panon Suku 5. Telapak Suku 6. Tonggong Suku 7. Keuneung 8. Ramo Suku F. Bagian Umum 1. Kulit 2. Bulu 3. Pori-pori G. Bagian Dina 1. Otak 2. Getih 3. Daging 4. Tulang 5. Otot 6. Peujit 7. Jantung 8. Paru-paru 9. Lambung 10. Ginjal 11. Haté 12. Pankreas

Sign up to vote on this title
UsefulNot useful