Anda di halaman 1dari 1

ULEMAN

Tasikmalaya, 1 April 2011 Kepada yth. Ibu ............................................ di tempat

Assalamualaikum Wr. Wb Kunyebat asma na Alloh sareng miharep karidloan Mantena, simkuring atas nami kulawarga besar almarhum Bapa Yoyo Sunaryo, gaduh maksad ngayakeun pangaosan seja Tasyakur Binnimat. Kukitu na simkuring miharep kasumpingan ibu-ibu dina waktosna: dinten kaping waktos tempat : Ahad : 3 April 2011 : 13.00 WIB (bada duhur) : Rorompok Ibu Ai Sri Nuryati Gg. Sukma Sukamaju I RT 01 RW 09. Kel. Panglayungan

Kana kasumpingan sareng perhatosanana timpah tipayun ngahaturkeun nuhun

Wassalamualaikum Wr. Wb