P. 1
WARA-WARA

WARA-WARA

|Views: 177|Likes:
Dipublikasikan oleh Putri Little Angel
CONTOH WARA-WARA
CONTOH WARA-WARA

More info:

Categories:Types, School Work
Published by: Putri Little Angel on Dec 20, 2012
Hak Cipta:Attribution Non-commercial

Availability:

Read on Scribd mobile: iPhone, iPad and Android.
download as DOCX, PDF, TXT or read online from Scribd
See more
See less

10/18/2015

pdf

text

original

WARA-WARA “Kanggo murid-murid SMP N 1 Wonogiri” Sakwise ulangan semesteran bakal diananake class meeting  Dina

,tanggal  Wektu  Papan  Kegiatan : Senin, 9-16 Desember 2011 : 07.00WIB nganti rampung : Ing lapangan upacara : Lomba basket antar kelas 7 Lomba badminton antar kelas 8 Lomba voli antar kelas 9 Lomba lari antar kelas 7 lan 8 Lomba Lomba catur antar kelas 8 lan 9 Lomba futsal antar kelas 7 lan 9  Liya-liyane : 1) Pendaftarane ing aula SMP N 1 Wonogiri 2) Saben kelas ngirimake PA lan PI 3) Peserta lomba nganggo pakaian olahraga

 Hadiah : 1) Juara 1 tropi lan dhuwit pembinaan Rp 500.000 2) Juara 2 tropi lan dhuwit pembinaan Rp 400.000 3) Juara 3 tropi lan dhuwit pembinaan Rp 300.000 Matur nuwun sedaya kawigatosanipun…..

PANITIA OSIS

A Bagus Wiratmoko

Nama Kelas No.abs

: Nur Rahmah Putri Wardhani : 7B : 19

You're Reading a Free Preview

Mengunduh
scribd
/*********** DO NOT ALTER ANYTHING BELOW THIS LINE ! ************/ var s_code=s.t();if(s_code)document.write(s_code)//-->