P. 1
Doa Bahasa Jawa

Doa Bahasa Jawa

|Views: 101|Likes:
Dipublikasikan oleh Hasyim Ali Shahab

More info:

Published by: Hasyim Ali Shahab on Mar 03, 2013
Hak Cipta:Attribution Non-commercial

Availability:

Read on Scribd mobile: iPhone, iPad and Android.
download as DOCX, PDF, TXT or read online from Scribd
See more
See less

08/24/2013

pdf

text

original

DONGA

Dhuh Gusti Dzat Ingkang Maha Agung, matur sembah nuwun inggil samukawis nikmat ingkang sampun panjenengan paringna dhateng hamba, dinten punika, kalawingi, ugi dinten-dinten sadurungipun. Dhuh Gusti Dzat Ingkang Maha Pangapunten. Mugi-mugi panjenengan apunteni dosa-dosa hamba, sae ingkang disengaja utawi mboten disengaja. Ugi paringana hamba kekiyatan kagem mboten ngonduri dosa-dosa punika malih. Ya tuhan, tulung paringana hamba kapinteran, kegampilan gegulang, ugi keberuntungan. Amiin.

Nama Kelas Absen

: Hasyim Ali Shahab : 9E : 15

You're Reading a Free Preview

Mengunduh
scribd
/*********** DO NOT ALTER ANYTHING BELOW THIS LINE ! ************/ var s_code=s.t();if(s_code)document.write(s_code)//-->