Anda di halaman 1dari 2

COPY

Job No Client Job Title Product Media ASR 1302305 Astro Imam Muda Musim ke-3: TX Campaign Finale Radio Ad Malay ATL (Radio Ad) Date

9 May 2012

Language BM

Draft/Revision/Final D1

Option 1 Title: Pohon.

MVO: Ya Allah Ya Tuhanku. Tuhan Yang Maha Mengetahui lagi Maha Penyayang. Kami memohon kepada-Mu Ya Allah, berikanlah pembimbing jalan kebenaran kepada anak-anak dan cucu-cucu kami. Untuk kami bangkit dan menjadi umat manusia yang sentiasa sujud kepada-Mu Ya Allah. Oh Tuhan ku, Engkau yang memulakan dan Engkau juga yang mengakhirinya. Jika ini sudah tertulis dalam qada dan qadar-Mu, kami bersyukur Ya Allah. Sebab Engkau sentiasa berikan yang terbaik buat hamba-Mu. Amin Ya Rabbal Alamin Anncr: Kini masanya telah tiba. Siapakah yang akan bangkit untuk bergelar Imam Muda yang baru? Saksikan episod Akhir Imam Muda musim ke-3 pada hari Jumaat, 3 Ogos 2012, 6 petang di Astro Oasis. Terus memecah tradisi.

Option 2

Title: Sound: MVO1: Pemandu teksi: Sound: Pemandu teksi: Penumpang: Pemandu teksi:

Bukan penghalang (Bunyi hon) Encik.. Minta derma.. Saya orang cacat. Takde, takde. Pergi minta kat orang lain.. (Bunyi enjin kereta..) Encik. Dah sampai.. Oh.. Kenapa awak marah sangat dengan orang cacat tadi? Maaflah cik. Sebenarnya kaki kanan saya ni pun cacat macam dia. Tapi tu bukan penghalang untuk saya terus berusaha. Nabi marah kita minta sedekah kalau kita masih mampu lagi untuk bekerja. Jangan putus asa. Siapakah yang akan bangkit untuk bergelar Imam Muda yang baru? Saksikan episod Akhir Imam Muda musim ke-3 pada hari Jumaat, 3 Ogos 2012, 6 petang di Astro Oasis. Terus memecah tradisi.

Anncr: