P. 1
Alat Pertanian Modern Tradisional

Alat Pertanian Modern Tradisional

|Views: 1,217|Likes:
Dipublikasikan oleh Sarah Daniels

More info:

Published by: Sarah Daniels on Mar 11, 2013
Hak Cipta:Attribution Non-commercial

Availability:

Read on Scribd mobile: iPhone, iPad and Android.
download as DOCX, PDF, TXT or read online from Scribd
See more
See less

05/16/2015

pdf

text

original

Nama No Kelas

: Yuyun Sulistyowati

: 27 : VIII E

~Piranti tetanen tradisional jeneng lan pigunaane~ 1)

Jenenge : Arit Gunane : Ngresiki suket/rumput 2)

Jenenge : Gosrok Gunane : Nggosrok taneman ingkang sampun ditandur

3) Jenenge Gunane : Herek : Giling pantun 4) Jenenge : Ami-ani Gunane 5) : Kangge metik pantun Jenenge : Lesung Gunane : Nutu gabah .

6) Jenenge : Cetok Gunane 7) : Kangge danger Jenenge : Pacul Gunane 8) : Macul sawah/ngluku Jenenge : Clurit .

Gunane : Mbabat suket/rumput ~Piranti tetanen modern lan jeneng lan pigunanipun~ 1) Jenenge : Darfeng Marchinery Gunane 2) : Kangge mbabat pantun Jenenge : Gunane : .

3) Jenenge : Gunane 4) : Jenenge : Gunane 5) : .

Jenenge : Gunane 6) : Jenenge : Gunane 7) : Jenenge : Gunane : .

You're Reading a Free Preview

Mengunduh
scribd
/*********** DO NOT ALTER ANYTHING BELOW THIS LINE ! ************/ var s_code=s.t();if(s_code)document.write(s_code)//-->