P. 1
Lirik Lagu Layang Sworo

Lirik Lagu Layang Sworo

|Views: 2|Likes:
Dipublikasikan oleh Combustion Reaction
hkhk
hkhk

More info:

Published by: Combustion Reaction on Mar 12, 2013
Hak Cipta:Attribution Non-commercial

Availability:

Read on Scribd mobile: iPhone, iPad and Android.
download as DOCX, PDF, TXT or read online from Scribd
See more
See less

07/16/2014

pdf

text

original

Lirik lagu layang sworo

layangmu lewat sms hpmu ra iso ngobati kngenku sworomu lewat telepon gratisan ra iso ngalai yen sesandingan janjimu semono tresnamu bage nyatane saiki kok tinggalake Reff : layang sworo ra iso ngobati rasa kangen marang sliramu.....yai layang sworo ra iso ngganteni kulino aku nyanding sliramu ...yai layang sworomu nglambahi kangen ning atiku

Prahu Layar
Artis : Pujiatun

Yo konco ning nggisik gembiro Alerap lerap banyune segoro

Angliyak numpak prau layar Ing dino minggu keh pariwisoto Galo praune wis nengah Byak byuk byak banyu binelah Ora jemu jemu karo mesem ngguyu Ngilangake roso lungkrah lesu Adik njawil mas Jebul wis sore Witing kalopo katon ngawe awe Prayogane becik balik wae Dene sesuk esuk Tumandang nyambut gawe

You're Reading a Free Preview

Mengunduh
scribd
/*********** DO NOT ALTER ANYTHING BELOW THIS LINE ! ************/ var s_code=s.t();if(s_code)document.write(s_code)//-->