Kenal huruf Kecil dan huruf besar

:

aA eE iI mM qQ uU yY

bB cC fF gG jJ k K nN oO rR sS vV wW zZ

dD hH lL pP tT xX

Roti kaya.Baca perkataan di bawah: bapa dada mata mama raga pipi lidi cili gigi diri guru bubu kuku susu sudu Kaki roti nasi paku buku bola baju batu titi kari sapi topi sawi Baca ayat dibawah: Baju baharu. Ini baju baharu. .

Ini sayur sawi. Paku besi. Ini bola sepak. Ini bola hoki. Baca perkataan di bawah: Kereta kepala wanita tomato petola petani kerusi ketawa kerani . Kelapa muda. Ini kelapa muda.Ini roti kaya. Ini paku besi. Bola sepak. Bola hoki. Sayur sawi.

Buah tomato. Ini kerusi kayu.rebana kebaya kemeja jelita lelaki kelapa berudu perigi bateri pelita menara perahu Baca ayat di bawah: Baju kemeja. . Kerusi kayu. Ini buah tomato. Ini baju kemeja bapa.

Baju kebaya. Ini baju kebaya ibu. Eja dan baca perkataan di bawah. isi ela api umi esa ura ole ibu itu aki uli alu aku usu ubi ini abu era iri ara uri .

Ubi kayu Ini ubi kayu ibu. Ibu Nani jelita. Aku Abu. Ini aki Abu. . Isi durian. Isi durisn manis.Baca ayat di bawah: Ibu Nani.

. Jambu ini manis.Eja dan baca perkataan berikut. mandi pintu bendi jambu baldu camca lembu baldi kerja sumbu salji pandu kunci laksa lampu bantu garpu jampi Baca ayat di bawah: Jambu manis.

Lembu betina.Sayur bendi. Ini kunci pintu. Ini sayur bendi. Ini jambu air. Baldi biru. Ini lembu betina. Ini baldi biru. Eja dan baca: tangga nangka tungku . Jambu air. Kunci pintu.

bangku rangka denggi mangga banglo minggu bangsa pangku .

Sign up to vote on this title
UsefulNot useful