Kenal huruf Kecil dan huruf besar

:

aA eE iI mM qQ uU yY

bB cC fF gG jJ k K nN oO rR sS vV wW zZ

dD hH lL pP tT xX

Baca perkataan di bawah: bapa dada mata mama raga pipi lidi cili gigi diri guru bubu kuku susu sudu Kaki roti nasi paku buku bola baju batu titi kari sapi topi sawi Baca ayat dibawah: Baju baharu. Roti kaya. . Ini baju baharu.

Paku besi. Ini kelapa muda. Sayur sawi. Ini paku besi. Kelapa muda. Ini bola sepak.Ini roti kaya. Baca perkataan di bawah: Kereta kepala wanita tomato petola petani kerusi ketawa kerani . Bola hoki. Ini bola hoki. Ini sayur sawi. Bola sepak.

rebana kebaya kemeja jelita lelaki kelapa berudu perigi bateri pelita menara perahu Baca ayat di bawah: Baju kemeja. Ini kerusi kayu. . Kerusi kayu. Buah tomato. Ini baju kemeja bapa. Ini buah tomato.

Baju kebaya. Eja dan baca perkataan di bawah. Ini baju kebaya ibu. isi ela api umi esa ura ole ibu itu aki uli alu aku usu ubi ini abu era iri ara uri .

. Ini aki Abu. Aku Abu. Ubi kayu Ini ubi kayu ibu. Isi durisn manis. Isi durian.Baca ayat di bawah: Ibu Nani. Ibu Nani jelita.

Jambu ini manis.Eja dan baca perkataan berikut. mandi pintu bendi jambu baldu camca lembu baldi kerja sumbu salji pandu kunci laksa lampu bantu garpu jampi Baca ayat di bawah: Jambu manis. .

Baldi biru. Ini sayur bendi. Ini lembu betina. Kunci pintu. Jambu air. Ini baldi biru. Ini kunci pintu. Lembu betina. Ini jambu air. Eja dan baca: tangga nangka tungku .Sayur bendi.

bangku rangka denggi mangga banglo minggu bangsa pangku .

Sign up to vote on this title
UsefulNot useful