Kenal huruf Kecil dan huruf besar

:

aA eE iI mM qQ uU yY

bB cC fF gG jJ k K nN oO rR sS vV wW zZ

dD hH lL pP tT xX

Roti kaya.Baca perkataan di bawah: bapa dada mata mama raga pipi lidi cili gigi diri guru bubu kuku susu sudu Kaki roti nasi paku buku bola baju batu titi kari sapi topi sawi Baca ayat dibawah: Baju baharu. . Ini baju baharu.

Ini paku besi. Kelapa muda. Ini sayur sawi. Ini kelapa muda. Paku besi. Ini bola sepak. Sayur sawi. Ini bola hoki.Ini roti kaya. Bola sepak. Bola hoki. Baca perkataan di bawah: Kereta kepala wanita tomato petola petani kerusi ketawa kerani .

Ini kerusi kayu. Kerusi kayu. Ini baju kemeja bapa.rebana kebaya kemeja jelita lelaki kelapa berudu perigi bateri pelita menara perahu Baca ayat di bawah: Baju kemeja. . Buah tomato. Ini buah tomato.

Ini baju kebaya ibu. isi ela api umi esa ura ole ibu itu aki uli alu aku usu ubi ini abu era iri ara uri . Eja dan baca perkataan di bawah.Baju kebaya.

Aku Abu. Isi durian. .Baca ayat di bawah: Ibu Nani. Ibu Nani jelita. Ubi kayu Ini ubi kayu ibu. Ini aki Abu. Isi durisn manis.

Eja dan baca perkataan berikut. . Jambu ini manis. mandi pintu bendi jambu baldu camca lembu baldi kerja sumbu salji pandu kunci laksa lampu bantu garpu jampi Baca ayat di bawah: Jambu manis.

Ini kunci pintu. Ini sayur bendi. Baldi biru. Ini baldi biru. Ini jambu air. Ini lembu betina. Eja dan baca: tangga nangka tungku . Kunci pintu. Lembu betina. Jambu air.Sayur bendi.

bangku rangka denggi mangga banglo minggu bangsa pangku .

Sign up to vote on this title
UsefulNot useful