Kenal huruf Kecil dan huruf besar

:

aA eE iI mM qQ uU yY

bB cC fF gG jJ k K nN oO rR sS vV wW zZ

dD hH lL pP tT xX

Baca perkataan di bawah: bapa dada mata mama raga pipi lidi cili gigi diri guru bubu kuku susu sudu Kaki roti nasi paku buku bola baju batu titi kari sapi topi sawi Baca ayat dibawah: Baju baharu. Ini baju baharu. Roti kaya. .

Bola sepak. Ini bola sepak. Sayur sawi. Ini sayur sawi.Ini roti kaya. Ini paku besi. Baca perkataan di bawah: Kereta kepala wanita tomato petola petani kerusi ketawa kerani . Kelapa muda. Ini bola hoki. Paku besi. Ini kelapa muda. Bola hoki.

Kerusi kayu. Ini baju kemeja bapa. Ini buah tomato.rebana kebaya kemeja jelita lelaki kelapa berudu perigi bateri pelita menara perahu Baca ayat di bawah: Baju kemeja. Ini kerusi kayu. . Buah tomato.

Eja dan baca perkataan di bawah. isi ela api umi esa ura ole ibu itu aki uli alu aku usu ubi ini abu era iri ara uri . Ini baju kebaya ibu.Baju kebaya.

Isi durian. Isi durisn manis.Baca ayat di bawah: Ibu Nani. Ibu Nani jelita. Aku Abu. Ini aki Abu. Ubi kayu Ini ubi kayu ibu. .

Jambu ini manis. mandi pintu bendi jambu baldu camca lembu baldi kerja sumbu salji pandu kunci laksa lampu bantu garpu jampi Baca ayat di bawah: Jambu manis. .Eja dan baca perkataan berikut.

Jambu air.Sayur bendi. Ini jambu air. Ini sayur bendi. Ini lembu betina. Lembu betina. Eja dan baca: tangga nangka tungku . Kunci pintu. Ini kunci pintu. Baldi biru. Ini baldi biru.

bangku rangka denggi mangga banglo minggu bangsa pangku .

Sign up to vote on this title
UsefulNot useful