Kenal huruf Kecil dan huruf besar

:

aA eE iI mM qQ uU yY

bB cC fF gG jJ k K nN oO rR sS vV wW zZ

dD hH lL pP tT xX

. Ini baju baharu. Roti kaya.Baca perkataan di bawah: bapa dada mata mama raga pipi lidi cili gigi diri guru bubu kuku susu sudu Kaki roti nasi paku buku bola baju batu titi kari sapi topi sawi Baca ayat dibawah: Baju baharu.

Bola hoki. Ini paku besi. Ini sayur sawi. Paku besi. Ini kelapa muda. Kelapa muda. Baca perkataan di bawah: Kereta kepala wanita tomato petola petani kerusi ketawa kerani . Sayur sawi. Ini bola hoki. Ini bola sepak.Ini roti kaya. Bola sepak.

Ini baju kemeja bapa. Kerusi kayu. Buah tomato. Ini buah tomato. Ini kerusi kayu. .rebana kebaya kemeja jelita lelaki kelapa berudu perigi bateri pelita menara perahu Baca ayat di bawah: Baju kemeja.

Eja dan baca perkataan di bawah. Ini baju kebaya ibu. isi ela api umi esa ura ole ibu itu aki uli alu aku usu ubi ini abu era iri ara uri .Baju kebaya.

Isi durian. Ini aki Abu. Isi durisn manis.Baca ayat di bawah: Ibu Nani. Ibu Nani jelita. . Aku Abu. Ubi kayu Ini ubi kayu ibu.

Jambu ini manis. mandi pintu bendi jambu baldu camca lembu baldi kerja sumbu salji pandu kunci laksa lampu bantu garpu jampi Baca ayat di bawah: Jambu manis.Eja dan baca perkataan berikut. .

Eja dan baca: tangga nangka tungku . Kunci pintu. Jambu air. Ini sayur bendi. Ini baldi biru. Ini jambu air. Lembu betina. Baldi biru. Ini kunci pintu. Ini lembu betina.Sayur bendi.

bangku rangka denggi mangga banglo minggu bangsa pangku .