Kenal huruf Kecil dan huruf besar

:

aA eE iI mM qQ uU yY

bB cC fF gG jJ k K nN oO rR sS vV wW zZ

dD hH lL pP tT xX

Roti kaya. .Baca perkataan di bawah: bapa dada mata mama raga pipi lidi cili gigi diri guru bubu kuku susu sudu Kaki roti nasi paku buku bola baju batu titi kari sapi topi sawi Baca ayat dibawah: Baju baharu. Ini baju baharu.

Ini paku besi. Bola hoki. Paku besi.Ini roti kaya. Ini kelapa muda. Baca perkataan di bawah: Kereta kepala wanita tomato petola petani kerusi ketawa kerani . Ini sayur sawi. Ini bola sepak. Kelapa muda. Bola sepak. Ini bola hoki. Sayur sawi.

rebana kebaya kemeja jelita lelaki kelapa berudu perigi bateri pelita menara perahu Baca ayat di bawah: Baju kemeja. . Kerusi kayu. Ini buah tomato. Buah tomato. Ini baju kemeja bapa. Ini kerusi kayu.

isi ela api umi esa ura ole ibu itu aki uli alu aku usu ubi ini abu era iri ara uri .Baju kebaya. Ini baju kebaya ibu. Eja dan baca perkataan di bawah.

Ubi kayu Ini ubi kayu ibu. Ibu Nani jelita. Aku Abu.Baca ayat di bawah: Ibu Nani. Isi durisn manis. Isi durian. Ini aki Abu. .

Eja dan baca perkataan berikut. Jambu ini manis. mandi pintu bendi jambu baldu camca lembu baldi kerja sumbu salji pandu kunci laksa lampu bantu garpu jampi Baca ayat di bawah: Jambu manis. .

Ini jambu air. Jambu air. Lembu betina. Kunci pintu. Baldi biru. Ini baldi biru. Ini kunci pintu. Ini lembu betina. Ini sayur bendi.Sayur bendi. Eja dan baca: tangga nangka tungku .

bangku rangka denggi mangga banglo minggu bangsa pangku .

Sign up to vote on this title
UsefulNot useful