PROGRAM PENDIDIKAN KHAS INTEGRASI MASALAH PEMBELAJARAN SEKOLAH KEBANGSAAN BIDOR 2 JALAN TELUK INTAN 35500 BIDOR PERAK

DR KOD SEKOLAH : ABA 0130 NO TELEFON/FAX : 05-4341216

_____________________________________________________________________________________
“KOMUNITI BERILMU PERAK GEMILANG” Tarikh : 24 Jun 2010

Pengarah, Jabatan Pelajaran Perak, Jalan Tun Abdul Razak, 30640 Ipoh, U/P : Unit Pendidikan Khas Tuan/Puan, Memohon Kebenaran Keluar Lawatan Untuk 1 Hari. Dengan segala hormatnya dimaklumkan bahawa berhubung perkara di atas adalah dirujuk. 2. Sehubungan dengan itu di bawah ini dinyatakan butiran-butiran aktiviti-aktiviti yang dirancang: 2.1 Aktiviti/Nama Program : 1. Terapi renang di Kolam Renang TNB Kuala Woh, Tapah 2. Lawatan ke Sekitar Bandaraya Ipoh 18 orang 9 orang Khamis setiap bulan (9.00 pg-11.00 pg)

2.1 Bilangan Murid Pendidikan Khas 2.2 Bilangan Guru/PPM 2.3 Hari/Masa yang dicadangkan

: : :

3. Sehubungan dengan itu, pihak sekolah berharap agar pihak tuan dapat meluluskan permohonan kami untuk menggunakan Kolam Renang Kuala Woh ini sebagai tempat terapi renang murid-murid kami supaya program ini dapat berjalan seperti yang telah dirancangkan. Besarlah harapan kami sekiranya pihak tuan dapat menghubungi Guru Penyelaras PPKI, Pn. Wan Norziani bt. Zaman di talian 012-5981730 untuk keterangan lanjut.

Pihak sekolah berharap agar perkara di atas mendapat pertimbangan daripada pihak tuan. Kerjasama dari pihak tuan saya dahului dengan ucapan terima kasih.

Sekian, terima kasih ‘BERKHIDMAT UNTUK NEGARA’ Saya yang menurut perintah,

(ALIAS BIN HAMID) .