BIANTARA BAHASA SUNDA

ALYA MEIDHYNA CHAIRUNNIS SDPN PAJAGALAN 58 BANDUNG A

PERKEMBANGAN BUDAYA DAERAH JAWA BARAT

perkembangan Budaya Sunda oge tos aya anu terkenal ka sagala mancanagara. Seni Angklung sareng anu sanesna Budaya Sunda oge gaduh senjata tradisional anu namina “Kujang”. Para hadirin anu dipihormat. . numana kalayan hidayah sareng inayah-Na.ngawujudkeun pamarentahan anu sae. perkembangan Budaya Daerah Jawa Barat atanapi perkembangan Budaya Sunda diantawisna aya Seni Tari. Para hadirin anu dipikahormat.ngawujudkeun pemerataan pembangunan sareng kaadilan. bade mintonkeun biantara. Tepangkeun.Assalamu’alaikum Warahmatullahi Wabarakatu. upami Misi Jawa Barat diantawisna : . mugi kersa ngahapunten. .ngawujudkeun lingkungan nu asri sareng lestari. ngeunaan “Perkembangan Budaya Daerah Jawa Barat”. bilih aya basa anu kirang eunteup seureuh. Para hadirin. Para hadirin anu ku simkuring dipikahormat. dina waktos ieu simkuring bade ngahaturkeun biantara dina raraga mieling “Perkembangan Budaya Daerah Jawa Barat”. tah eta Visi sareng Misi Jawa Barat teh.ningkatkeun ekonomi sareng daya saing berbasis potensi budaya daerah.ngawujudkeun kualitas kahirupan masyarakat ku budaya teknologi produktif sareng daya saing. . janten hayu urang tingkatkeun Budaya Sunda sangkan leuwih kawentar ka sagala mancanagara. cekap sakitu biantara nu ku simkuring sanggemkeun. Langkung tipayun. . wawakil ti SDPN Pajagalan 58 Bandung. urang panjatkeun puji sinareng syukur ka Illahi Robbi. . ku simkuring bade dipijelas. Cobi. saha anu terang Visi sareng Misi Jawa Barat? tah bilih aya anu teu terang. urang sadaya tos terang. wasta abdi Alya Meidhyna Chairunnisa. kalwan dina kaayaan sehat wal’afiat. urang sadaya tiasa kempel di ieu tempat. Visi Jawa Barat teh nyaeta sorana “Iman sareng taqwa Propinsi Jawa Barat pinunjul di Indonesia”. Para hadirin anu mulya. Seni Wayang Golek.

Alya Meidhyna Chairunnisa . Wassalamu’alaikum Warahmatullahi Wabarokatu….Wabilahitaufik walhidayah.

Sign up to vote on this title
UsefulNot useful