Biantara Seni Budaya Sunda Fixed

BIANTARA BAHASA SUNDA

ALYA MEIDHYNA CHAIRUNNIS SDPN PAJAGALAN 58 BANDUNG A

PERKEMBANGAN BUDAYA DAERAH JAWA BARAT

upami Misi Jawa Barat diantawisna : . urang panjatkeun puji sinareng syukur ka Illahi Robbi.ngawujudkeun kualitas kahirupan masyarakat ku budaya teknologi produktif sareng daya saing. saha anu terang Visi sareng Misi Jawa Barat? tah bilih aya anu teu terang. kalwan dina kaayaan sehat wal’afiat. Visi Jawa Barat teh nyaeta sorana “Iman sareng taqwa Propinsi Jawa Barat pinunjul di Indonesia”.ngawujudkeun lingkungan nu asri sareng lestari. urang sadaya tiasa kempel di ieu tempat. urang sadaya tos terang. Para hadirin. ngeunaan “Perkembangan Budaya Daerah Jawa Barat”. . Seni Wayang Golek. bilih aya basa anu kirang eunteup seureuh. Para hadirin anu mulya. cekap sakitu biantara nu ku simkuring sanggemkeun. Cobi. . . dina waktos ieu simkuring bade ngahaturkeun biantara dina raraga mieling “Perkembangan Budaya Daerah Jawa Barat”. wasta abdi Alya Meidhyna Chairunnisa. . Langkung tipayun. Para hadirin anu dipikahormat.Assalamu’alaikum Warahmatullahi Wabarakatu. wawakil ti SDPN Pajagalan 58 Bandung. Tepangkeun. numana kalayan hidayah sareng inayah-Na. mugi kersa ngahapunten. Para hadirin anu dipihormat. perkembangan Budaya Sunda oge tos aya anu terkenal ka sagala mancanagara. janten hayu urang tingkatkeun Budaya Sunda sangkan leuwih kawentar ka sagala mancanagara. tah eta Visi sareng Misi Jawa Barat teh. . bade mintonkeun biantara. Para hadirin anu ku simkuring dipikahormat.ngawujudkeun pamarentahan anu sae. ku simkuring bade dipijelas. perkembangan Budaya Daerah Jawa Barat atanapi perkembangan Budaya Sunda diantawisna aya Seni Tari. Seni Angklung sareng anu sanesna Budaya Sunda oge gaduh senjata tradisional anu namina “Kujang”.ngawujudkeun pemerataan pembangunan sareng kaadilan.ningkatkeun ekonomi sareng daya saing berbasis potensi budaya daerah.

Wabilahitaufik walhidayah. Alya Meidhyna Chairunnisa . Wassalamu’alaikum Warahmatullahi Wabarokatu….

Sign up to vote on this title
UsefulNot useful