P. 1
Biantara Seni Budaya Sunda Fixed

Biantara Seni Budaya Sunda Fixed

|Views: 699|Likes:
Dipublikasikan oleh Hepi Purwana

More info:

Published by: Hepi Purwana on Apr 02, 2013
Hak Cipta:Attribution Non-commercial

Availability:

Read on Scribd mobile: iPhone, iPad and Android.
download as DOC, PDF, TXT or read online from Scribd
See more
See less

08/17/2014

pdf

text

original

BIANTARA BAHASA SUNDA

ALYA MEIDHYNA CHAIRUNNIS SDPN PAJAGALAN 58 BANDUNG A

PERKEMBANGAN BUDAYA DAERAH JAWA BARAT

Cobi. Visi Jawa Barat teh nyaeta sorana “Iman sareng taqwa Propinsi Jawa Barat pinunjul di Indonesia”. upami Misi Jawa Barat diantawisna : . Seni Wayang Golek. numana kalayan hidayah sareng inayah-Na. mugi kersa ngahapunten. perkembangan Budaya Sunda oge tos aya anu terkenal ka sagala mancanagara. Seni Angklung sareng anu sanesna Budaya Sunda oge gaduh senjata tradisional anu namina “Kujang”. Para hadirin anu dipihormat. Para hadirin anu ku simkuring dipikahormat. urang sadaya tos terang. ngeunaan “Perkembangan Budaya Daerah Jawa Barat”. . Langkung tipayun. cekap sakitu biantara nu ku simkuring sanggemkeun. kalwan dina kaayaan sehat wal’afiat. . urang sadaya tiasa kempel di ieu tempat.ningkatkeun ekonomi sareng daya saing berbasis potensi budaya daerah. .ngawujudkeun kualitas kahirupan masyarakat ku budaya teknologi produktif sareng daya saing. janten hayu urang tingkatkeun Budaya Sunda sangkan leuwih kawentar ka sagala mancanagara. wasta abdi Alya Meidhyna Chairunnisa. wawakil ti SDPN Pajagalan 58 Bandung. urang panjatkeun puji sinareng syukur ka Illahi Robbi.ngawujudkeun pemerataan pembangunan sareng kaadilan. Para hadirin anu dipikahormat. . saha anu terang Visi sareng Misi Jawa Barat? tah bilih aya anu teu terang. perkembangan Budaya Daerah Jawa Barat atanapi perkembangan Budaya Sunda diantawisna aya Seni Tari. Para hadirin. dina waktos ieu simkuring bade ngahaturkeun biantara dina raraga mieling “Perkembangan Budaya Daerah Jawa Barat”. Tepangkeun. .ngawujudkeun pamarentahan anu sae. bade mintonkeun biantara. bilih aya basa anu kirang eunteup seureuh. Para hadirin anu mulya. ku simkuring bade dipijelas. tah eta Visi sareng Misi Jawa Barat teh.Assalamu’alaikum Warahmatullahi Wabarakatu.ngawujudkeun lingkungan nu asri sareng lestari.

Alya Meidhyna Chairunnisa . Wassalamu’alaikum Warahmatullahi Wabarokatu….Wabilahitaufik walhidayah.

You're Reading a Free Preview

Mengunduh
scribd
/*********** DO NOT ALTER ANYTHING BELOW THIS LINE ! ************/ var s_code=s.t();if(s_code)document.write(s_code)//-->