P. 1
KUNCI GITAR

KUNCI GITAR

|Views: 39|Likes:
Dipublikasikan oleh Heri Fandani
kunci gitar
kunci gitar

More info:

Categories:Types, Reviews
Published by: Heri Fandani on May 03, 2013
Hak Cipta:Attribution Non-commercial

Availability:

Read on Scribd mobile: iPhone, iPad and Android.
download as DOCX, PDF, TXT or read online from Scribd
See more
See less

10/05/2013

pdf

text

original

Didi Kempot – Sewu Kuto

INTRO: G Bm C D G G Bm Sewu kuto uwis tak liwati C G D Sewu ati tak takoni G Bm Nanging kabeh podo ra ngerteni C G D Lungamu neng endi Em C Pirang taun anggonku nggoleki G D G Seprene durung biso nemoni INTRO: Em Am D G REFF: Am D G Em Wis tak cobo ngelaliake C D G Jenengmu soko atiku C D G D/F# Sak tenane aku ora ngapusi Am D G D Isih tresno sliramu (*) G Bm Umpamane kowe uwis mulyo C G D Lilo aku lilo G Bm Yo mung siji dadi panyuwunku C G D Aku pengen ketemu (#) Em C Senajan sak kedeping moto G Bm G Tak ‘nggo tombo kangen jero ning dodo INTRO: Bm C G Em D G REPEAT: REFF, (*) Em C Senajan wektu mung sedelok G Bm G Tak ‘nggo tombo kangen jero ning dodo REPEAT: (#)

Em

Back to Reff : Bm E A Bm E A . kangen ningn atiku Reff : CFDEA Aku sih kelingan nalika ing pelabuhan koe janji lunga ra ana sewulan CFDEA nanging saiki wis luwih janji nyatane koe ora bali – bali Bm E A Bm E A Ing pelabuhan Tanjung Mas kene Biyen aku ngeterke koe Bm E A Bm E A Ing pelabuhan Semarang kene Aku tansah negenteni koe A F D E A Bm E A Bm E A Back to : *.Tanjung Mas Ninggali Janji Intro : A F Bm E A Bm E A Bm E A ACFDEA Bebasan koyo ngenteni udan ning mangsa ketiga DEAFBE Senajan mung sedela ora dadi nompo kanti bisa ngademke ati woo uo… ACFDEA * Semono ugo rasaning atiku mung tansah nuggu tekamu DEAF ra krasa setahun koe ninggal aku Bm E A Bm E A Bm E A kangen .

You're Reading a Free Preview

Mengunduh
scribd
/*********** DO NOT ALTER ANYTHING BELOW THIS LINE ! ************/ var s_code=s.t();if(s_code)document.write(s_code)//-->