P. 1
Layang Iber-Iber

Layang Iber-Iber

|Views: 180|Likes:
Dipublikasikan oleh Ivan Katibul Faizi

More info:

Published by: Ivan Katibul Faizi on May 20, 2013
Hak Cipta:Attribution Non-commercial

Availability:

Read on Scribd mobile: iPhone, iPad and Android.
download as DOCX, PDF, TXT or read online from Scribd
See more
See less

11/17/2013

pdf

text

original

Kang pandonga marang koncoku Habib, Ing London Bib, sok sasi ngarep iki adhimu arep disunatake

, mula yen ora ana alangan sawiji apa kowe mulih sadurunge tanggal sepuluh, saperlu arep dakjak urun rembug. Wasana banget ing pangarep - arepku, lan sapungkure layang iki kabeh kulawarga tansah ginanjar slamet. Ponorogo, 21 Nopember 2012 Koncomu:

Ivan Katibul Faizi

You're Reading a Free Preview

Mengunduh
scribd
/*********** DO NOT ALTER ANYTHING BELOW THIS LINE ! ************/ var s_code=s.t();if(s_code)document.write(s_code)//-->