ORGANISASI SISWA INTRA SEKOLAH SMKN 1 CIMAHI

Jl. Mahar Martanegara No. 148 Cimahi 40533

Nomer Hal

: 010/021/PJS/X/2013 : Panawaran kerjasama

10 Juni 2014

Kahatur Bagian Publikasi PT. Indofood Jl. Bogor Raya Nomer 21 Bogor

Assalamualaikum Wr. Wb.

Dina raraga mieling Dinten Proklamasi Indonesia, OSIS SMKN 1 Cimahi bade ngayakeun rupi-rupi lomba kaulinan budak. Ngeunaan eta, sim kuring salaku panitia lomba bade nawarkeun kerjasama. Bentukna nyaeta: Janten sponsor utama lomba Janten salah sahiji guest star dina acaa inti

Umpama bade patali sareng acara anu kasebat, kerjasama anu ditawarkeun nyaeta: Stand bazaar produk Lambang produk kapampang dina sagala merchandise jsb

Ku kituna, anu dipikahatur tiasa mertimbangkeun tawaran kerjasama ieu. Hatur nuhun kana sagala perhatosanana, hapunten bilih aya kalepatan. Wassalamualaikum Wr. Wb.

Panitia Lomba,

Raysa

Sign up to vote on this title
UsefulNot useful