Anda di halaman 1dari 2

KEJOHANAN FUTSAL TFFC PEKAN BAWAH 12 TAHUN SIRI I 2013 (TERTUTUP PEKAN)

NAMA PASUKAN NAMA PENGURUS NO TEL/HP EMAIL PENTING


BIL NAMA PEMAIN NO KP/ NO SIJIL KELAHIRAN TANDATANGAN PEMAIN TANDATANGAN IBU BAPA/ PENJAGA Saya sebagai pengurus / jurulatih mengaku semua maklumat pemain yang diserahkan kepada penganjur adalah benar seperti yang dikemukakan di dalam borang penyertaan ini. Ibu bapa / penjaga yang menandatangani borang pendaftaran pemain ini bersetuju mematuhi peraturan dan syarat yang ditetapkan penganjur. Apabila menandatangani borang pendaftaran, saya mewakili diri sendiri, pasukan, pendaftar bersetuju untuk TIDAK mendakwa/menyalahkan penganjur bersama karnival, penaja utama, penaja bersama, pemilik venue kejohanan, untuk mengambil sebarang tindakan atau dakwaan atas sebarang kerugian, kerosakan, kecederaan, kehilangan nyawa atas kejadiaan yang berkenaan dengan pasukan kami yang menyertai kejohanan ini termasuk dalam perjalanan pergi dan balik yang membabitkan kematian yang dialami sebelum, semasa dan selepas kejohan ini. Saya juga mengaku bahawa mendaftar pemain bawah 12 tahun (lahir pada tahun 2001 atau selepasnya) dalam pasukan kami diberi perlepasan keluarga/ penjaga untuk menyertai kejohanan dan bertanggungjawab sepenuhnya terhadap mereka atas apa-apa kejadian/perkara. Saya ibu bapa/penjaga yang menandatangani borang ini membenarkan pihak pengajur, penaja utama dan penaja bersama melakukan rakaman gambar, audio -visual pemain, ibu bapa/penjaga untuk tujuan promosi acara ini di media cetak, media elektronik dan laman sesawang.

ALAMAT

1 2 3 4 5 6 7 8

TANDATANGAN PENGURUS / JURULATIH

TARIKH HANTAR BORANG PENDAFTARAN ANDA KE : 1) SPOB Futsal Pekan, Pahang (beserta bayaran Penuh) 2) Scan dan email borang ke tffcpekan@gmail.com 3) Faks ke +6 03 2788 3633 Keterangan lanjut sila hubungi kami di +6 01111 577 330

KEJOHANAN FUTSAL TFFC PEKAN BAWAH 12 TAHUN SIRI I 2013


FAKTA KEJOHANAN Tarikh 8 Jun 2013 (Sabtu) Masa 8.00 Pagi (Pendaftaran) 8.30 pagi (Kejohanan) Tempat SPOB Futsal Pekan, Pahang Jenis Pertandingan Bawah 12 tahun (lahir pada tahun 2001 dan selepasnya), *** Tertutup Pekan *** Sistem pertandingan Format Liga Peraturan permainan Undang-undang Futsal FIFA Yuran Penyertaan RM50 Per pasukan / kejohanan Bilangan Pemain Maksimum 8 pemain dalam setiap pasukan (1 Penjaga gol, 4 pemain padang & 3 simpanan) Jumlah Minimum Pemain untuk memulakan perlawanan 3 (1 penjaga gol & 2 pemain padang) Yuran Bantahan RM50 (akan di kembalikan sekiranya bantahan berjaya)

CARA MENDAFTAR
1. LIKE Facebook page rasmi TFFC Pekan (www.facebook.com / tffc.pekan.pahang) 2. Muat turun Borang Pendaftaran Kejohanan rasmi daripada Facebook page rasmi TFFC Pekan ATAU mendapatkannya dari tempat kejohanan (SPOB Futsal Pekan) 3. Lengkapkan borang dengan butir-butir pasukan anda serta mendapatkan pengesahan dan persetujuan ibu bapa pada borang tersebut. 4. Hantarkan borang lengkap pasukan anda kepada TFFC Pekan melalui: - Penyerahan terus ke SPOB Futsal Pekan beserta bayaran penuh yuran pendaftaran - EMAIL (yang telah di scan) kepada: tffcpekan@gmail.com - FAX kepada +6. 03. 2788. 3633 UNTUK MENGETAHUI MAKLUMAT LANJUT, SILA HUBUNGI KAMI DI +6 01111 577 3300.