Anda di halaman 1dari 5

IKRAR PENGAWAS SEKOLAH

Bahawasanya kami, Pengawas SMK Arshad, berikrar dan berjanji, akan menjalankan tugas kami dengan penuh dedikasi, bertanggungjawab, ikhlas, amanah dan adil serta beretika . Kami berjanji, akan mematuhi segala peraturan disiplin sekolah seperti yang termaktub dalam Buku Peraturan Sekolah ini. Kami juga akan sedaya upaya, memastikan peraturan sekolah, dihayati dan dipatuhi, oleh semua warga pelajar sekolah ini.

DISIPLIN SMARD TERUS UNGGUL


Sekian. T/kasih
T/tangan: _________________________ Nama: ____________________________ Kelas: ___________ Tarikh: ___________

IKRAR PENGAWAS ASTIRA


Bahawasanya kami, Pengawas ASTIRA SMARD, berikrar dan berjanji, akan menjalankan tugas kami, dengan penuh dedikasi, bertanggungjawab, ikhlas, amanah dan adil, serta beretika . Kami berjanji, akan mematuhi segala peraturan disiplin asrama, seperti yang termaktub, dalam Buku Peraturan Asrama Sekolah kami. Kami juga akan sedaya upaya, memastikan peraturan ASTIRA, dihayati dan dipatuhi, oleh semua warga ASTIRA sekolah ini.

ASTIRA CEMERLANG SMARD GEMILANG


Sekian. T/kasih
T/tangan: _________________________ Nama: ____________________________

Kelas: ___________

Tarikh: ___________

IKRAR PELAJAR 5 SAINS


Bahawasanya kami, Pelajar Tingkatan 5 Sains, berikrar dan berjanji, akan mematuhi, segala peraturan kelas kami, seperti yang ditetapkan oleh sekolah. Kami juga berjanji, sedaya upaya kami, akan menghadiri, setiap kelas Alpha-Beta 1, mengikut jadual yang diberikan kepada kami. Kami akan berusaha, meningkatkan pencapaian prestasi kami Dalam SPM tahun ini.

SMARD TERUS UNGGUL

Sekian. T/kasih
T/tangan: _________________________ Nama: ____________________________ Kelas: ___________ Tarikh: __________

TUJUAN MAJLIS
Tujuan majlis pada hari ini diadakan ialah untuk: 1. Memberi penghargaan dan pengiktirafan kepada pelajar2 yang telah menunjukkan prestasi cemerlang dalam peperiksaan PMR, SPM & STPM 2010 2. Memberi penghargaan kepada pelajar2 yang telah menunjukkan pencapaian cemerlang dalam Peperiksaan Penggal Pertama tahun ini 3. Memberi pengiktirafan kepada pelajar2 yang telah menunjukkan pencapaian cemerlang aktiviti2 kokurikulum tahun ini 4. Mengadakan dialog akademik di antara ibu/bapa & penjaga dengan

Guru2 Tingkatan bersempena penyerahan rekod kemajuan prestasi pelajar


SMARD TERUS UNGGUL