Anda di halaman 1dari 20

BEMUTATKOZUNK

NT KPVISELJK AZ ABLAKGYRTSBAN! www.arthytherm.hu

Csuks Zoltn Viszonteladi zletg vezet Turi Gerg gyvezet Igazgat

Kposzta Jzsef Operatv igazgat

Barna Attila Logisztikai vezet rvai Zoltn Lakossgi- s projekt gazati vezet

Szv Istvn Termelsi vezet

DVZLJK!

Turi Gerg vagyok, az ARTHY-Therm Manyag Nylszr Gyrt s Forgalmaz Kereskedelmi s Szolgltat Kft. gyvezet igazgatja. n most cgnk bemutatkoz kiadvnyt tartja a kezben. 2006-ban alaptott vllalkozsunkon vgigtekintve bszkesg tlt el, hiszen az egyszemlyes kezdemnyezs az eltelt id alatt a piacvezet cgek kz lpett az ptipar nylszrkkal hatrolt szegmensben, s mostanra 60-70 csald meglhetst biztostja. Trtnetnk mondhatni sikersztori, hiszen az apr magnvllalkozs pr v alatt elszr az egsz orszgot lefed riss, majd az orszgok hatrain tnyl hlzatt ntte ki magt. Mindezt pedig sajt erbl, egyenes ton rtk el a legjobb alapanyagokkal s a legkrltekintbb szolgltatsokkal. Filozfinknak eleget tve nem elgedhetnk meg ennyivel, hiszen folyton jabb clokat tznk ki, hogy eddig megszerzett s folyamatosan nvekv tudsunkat az gyfelek ignyeihez s a piaci trendekhez igaztva egy pillanatra se vesztsk el lendletnket. Ez pedig remnyeink szerint nem csupn arra elegend, hogy jelenlegi piaci helyzetnket megtartsuk, hanem, hogy tovbb nveljk azt. Az ers lbak s hit, hogy a vevink krsei s ignyei mindennl fontosabbak, adtk meg a lehetsget, hogy mindekzben arrl sem feledkezznk meg, hogy ezen tl mit adhatunk a trsadalomnak. Szocilisan rzkeny szerepvllalsunkra mg ha nem is dombortjuk ki, hiszen egy igazi jcselekedetnek nmagrl kell szlnia bszkk vagyunk, s remljk nem csupn a meleg s zajmentes otthonokhoz, s a kellemes munkahelyekhez jrultunk hozz eddig munknkkal.

Turi Gerg gyvezet igazgat

BEMUTATKOZUNK
Az otthon lakhat krnyezete, a mindennapi rutin grdlkenysge szmos olyan apr nnszon mlik, mely a legszerencssebb esetben fel sem tnik. Ki hvna szerelt, ha g a lmpa, ha folyik a csapbl a vz, vagy ha melegt a raditor? Taln mg kevsb kerl eltrbe, de ppen ennyire meghatroz egy ablak vagy egy ajt szerepe is. Amg az zr s nylik, a megfelel pillanatokban rzi meg a meleget, s enged be hvs szellt addig szinte szrevtlen. Az ARTHY-Therm Kft. ltal gyrtott nylszrk ezt a biztonsgot s knyelmet nyjtjk nnek. 2006-ban alaptott, debreceni szkhely cgnk nem csupn egy termket, hanem csendes, biztonsgos otthont, zajmentes munkakrnyezetet s meleg tli jszakkat knl. Az induls utn egy vvel nylt meg az els regionlis kzpontunk a fvrosban, amely utn jabb kt vvel a Nyugat-Dunntli piacon is megjelentnk. 2010-re pedig az orszg hatrait is tlptk, s az ARTHY-Therm Kft. keleti szomszdjaink szmra is elrhetv vlt. Az eltelt vek alatt az egyszemlyes magnvllalkozs gy ntt egy piacvezet cgg, mely mind Magyarorszgon, mind Romniban els osztly, sajt gyrts ajtkkal s ablakokkal vlt az ptiparban meghatroz piaci szereplv. Tevkenysgnk nem csupn a manyag nylszrk gyrtsban, forgalmazsban s beszerelsben merl ki, hanem az iparghoz szorosan kapcsold ms egyb szolgltatsok kiptsben is szerepet vllalunk. Profilunkban megtallhat a rednyk, sznyoghlk s ms rnykolstechnikai termkek gyrtsa s szerelse is. Gyrtsi technolgink teljesen megfelel a modern kor kvetelmnyeinek. Gpparkunk gerinct 4 db ngyfejes hegeszt, 4 db automata szabszgp s 2 db CNC tisztt adja. A folyamat teljes mrtkben elektronikus s mszakonknt

Munka kzben az egyik ngyfejes hegeszt

250 db-os gyrtsi kapacitssal br. Alapanyagainkat az eurpai piacvezet cgek szolgltatjk. Beszlltink a nmet tulajdon multinacionlis VBH Kft. s a ROTO Kft., hazai veg beszlltink a CE GLASS zRT. s a Hszig Kft., profil beszlltnk a lengyel DECCO, melynek eurpai terjeszkedshez nagymrtkben

hozzjrul az ARTHY-Therm Kft. 7 ves mltja s piaci nvekedse. Az vek alatt a DECCO legnagyobb vevi kz nttk ki magunkat. Utunkrl referenciink tanskodnak, melyek kztt egyarnt megtallhatak magn s kzleti gyfelek is. Sok ms beruhzs kztt rszesei voltunk a debreceni Tigz plet s a sarkadkeresztri iskola feljtsnak, rszt vettnk a nyradonyi Polgrmesteri Hivatal, valamint bodaszli voda ptsben. Szmos panelprogram s lakossgi megbzs az orszg egsz terletn keretei kztt cserltk pletek nylszrit, de teljesen j pts trsashzak kivitelezsnl is jelen voltunk. Termkeink termszetesen minden rvnyes magyar ptsgyi elrsnak megfelelnek, melyrl a TOLO intzet ltal kiadott bizonytvny, valamint az alkalmassgi vizsglati jegyzknyv tanskodik. Filozfink viszont nem elgszik meg csupn a minsggel s a referencikkal, j hrnevnkhz ezeken tl a vevorientlt rtkests is hozzjrul, melyek egysgesen teszik vonzv cgnk arculatt. Ezek alapjn merjk kijelenteni, hogy tbbves tapasztalatunkkal Megrendelinkrt dolgozunk, hogy projektjeikhez a legmegfelelbb termkeket s szolgltatsokat biztostsuk. Cljaink kztt a jelenlegi piaci pozcink megtartsa mellett annak nvelse is szerepel. Ehhez elengedhetetlen, hogy technikailag lpst tartsunk a piaci lehetsgekkel s a megrendelk ignyeivel, melynek mind a munknk minsgben, munkatrsaink kpzettsgben, vllalatunk fejlesztsben, mind a vevk elgedettsgben is meg kell mutatkoznia. Ezrt treksznk termkeink, szakmai tapasztalatokon alapul ismereteink, szervezeti- s mkdsi rendszernk folyamatos fejlesztsre.
A termk

Munkatrsaink llnak rendelkezskre

CGADATOK:

Szkhely: Telephely: Levelezsi cm: gyvezet: Adszm: Cgjegyzkszm: Statisztikai szmjel: Szmlavezet pnzintzet: Bankszmlaszm: Kzponti telefonszm/fax: E-mail: rbevtel (2011): rbevtel (2012):

4225 Debrecen, Nagyszentgyrgy u. 69. 4031 Debrecen, Hatr t 1/C Hsz. 17118/27 4225 Debrecen, Nagyszentgyrgy u. 69. Turi Gerg 13727877-2-09 09-09-012569 13727877-4542-113-09 Budapest Bank Nyrt. 10103434-58328100-01000002 (20) 266-44-46/(52) 998-592 ugyfelszolg@arthytherm.hu 842 000 000.-Ft 1 000 000 000.-Ft

ARTHY-THERM Kft. NT KPVISELJK AZ ABLAKGYRTSBAN!

ARTHY-Therm Kft. 4225 Debrecen Nagyszentgyrgy u. 69. Titkrsg: (20) 266-44-46 | Fax: (52) 998-592 e-mail: ugyfelszolg@arthytherm.hu

Profiljaink
ARTHY SoftLine
Az ARTHY SoftLine egy 70 mm-es beptsi mlysg 6 kamrs profil, amelynl a tok s a szrnyszerkezet egysgesen 70 mm-es s 6 kamrs. A profil falvastagsga 2,8 mm. Merevt vasat tekintve a tokban 1,5 mm-es U profil, mg a szrnyban egyedlll mdon szintn U profil kerl, mely 1,5 mm-es. A zrszerkezetet a korbban jl megszokott s bevlt ROTO NT. vasalatrendszer biztostja A termket alapkivitelben u=1,0 veggel knljuk, de termszetesen krhet hozz 3 rteg vagy egyb biztonsgi veg is. Maximlis vegezhetsg 36 mm.

ARTHY Prmium
Az ARTHY Prmium termkcsald az, amely partnereink kezbe hatalmas fegyvert ad a prmium kategris piacon. A termk kzptmtses 90 mm-es tokkal 101 mm-es design szrnnyal van elltva. Mind a tok, mind a szrny 8 kamrs kivitel. A merevt vas megegyezik a SoftLine rendszermerevt vasval. A profil falvastagsga 3 mm. A rendszert alaphelyzetben ktrteg veggel knljuk, de javasoljuk bele a 3 rteg vegezst , mely akr 44 mm-ig vegezhet. A profil htereszt tnyezje 0,7 W/m2K, amely a passzv hz technolginak is megfelel. A rendszert szintn a ROTO NT vasalatrendszerrel szereljk. Az objektv adatok birtokban kijelenthetjk, hogy a termk nmagban is meggyz a prmium kategris termkek piacn, melynek tovbbi elnyt kedvez rfekvse biztostja.

ARTHY Standard
Az ARTHY Standard egy 80 mm-es beptsi mlysg 6 hszigetel kamrs profil, amelynl a tok s a szrnyszerkezet egysgesen 80 mm-es s 6 kamrs. A tok s a szrny teljes mrtkben nmet gyrtmny profil. A profil falvastagsga 3 mm. Merevt vas at tekintve, a tokba 2 mm-es U profil, mg a szrnyba egyedlll mdon 2 mm-es U profil kerl. A zrszerkezet a korbban jl megszokott s bevlt ROTO NT vasalatrendszerrel. A termket alapkivitelben Arthy ug:1.0-s veggel knljuk, de termszetesen krhet hozz 3 rteg vagy egyb biztonsgi veg is. Maximlis vegezhetsg 40 mm.

Mindhrom termk esetben rendelkeznk a forgalmazshoz szksges valamennyi dokumentcival. A TOLO intzet ltal kiadott bizonytvny s az alkalmassgi vizsglatrl szl jegyzknyv alapjn ltjuk el azokat CE jellssel.

Az ARTHY Standard rendszerekhez a profilt a ROPLASTO-tl szerezzk be, mely b fl vszzados mltjval az egyik legnagyobb profilgyrt nmet cg, mely nem ok nlkl szerzett nevet magnak Eurpa szerte.

Az ARTHY SoftLine s ARTHY Prmium rendszerekhez a profilt a DECCO cgtl vesszk, amely Lengyelorszg legdinamikusabban fejld profilgyrtja. A technolgia alapjt s a gyrtsi szrke llomnyt osztrk rendszerek s munkavllalk adjk. Nagy dilemmt jelentett szmunkra, hogy szabad e behozni a hazai piacra egy lengyel termket, gy hogy mindannyian tudjuk a lengyel ablak mrkanv hogyan cseng Magyarorszgon. Azonban azok utn, hogy megismertk a profilt gyrtsi s zemi krlmnyek kztt is, gy gondoljuk, hogy mltn veszi fl a versenyt a legnagyobb nmet profilokkal is. gy minden ellenrzs s kompromisszumok nlkl, nyugodt szvvel tudjuk partnereinknek ajnlani.

Szolgltatsaink
Tancsads: Szakrt kollgink e terleten felmerl, brminem krdskkel kapcsolatban llnak szves rendelkezskre, forduljon hozzjuk bizalommal az orszg egsz terletn. Felmrs: A nylszrkat egyedi kivitelben, krltekint felmrsnk alapjn ksztjk brhol az orszgban. Megrendels: A megrendels lebonyoltsa gyors, egyszer s biztonsgos, ksznhet ez a forgalmaz s a gyrt sszehangolt munkjnak s az online kapcsolatnak. Hatridk: Cgnk egyik alapelve a szlltsi hatrid pontos betartsa vevink megelgedsre. Bepts: Nylszrink beptsre nagy hangslyt fektetnk, hisz ez nagyban meghatrozza megfelel mkdsk lettartamt, ezrt csak szakrtelemmel s hozzrtssel rendelkez bept kollgkat foglalkoztatunk. Minsgi alapanyagok: Csak a legkivlbb s hibtlan minsg alapanyagokkal dolgozunk, ez biztostja a nylszrk hossz lettartamt. Gyrts: A magas sznvonal, modern gyrti gpsor biztostja a nylszrk millimter pontos mret re trtn gyrtst. Garancia s szerviz: Nylszrink technikai httere biztostja a hossz tv tartssg megrzst, amelyet 8 v szavatossggal, ezen bell az els 12 hnapra jtllssal igazoljuk. Karbantartsi szerzds: Partnereink szmra knljuk tovbb a karbantartsi szerzds lehetsgt.

Fontosabb referenciink a nylszr piacon:


Kzleti gyfeleink:
Eurocampus Kft: Miskolci egyetem rekonstrukcija (Miskolc egyetemvros, 500 db nylszr) Tigzz zRT.: Debreceni Tigz plet rekonstrukcija (Debrecen Hd utca, 217 db nylszr) BAU-TRADE Kft.: Mezgazdasgi szakiskola bvtse (Budapest Magldi t 4., 60 db nylszr) STRABAG-MML Kft.: Dombvri tornacsarnok feljtsa (Dombvr, 150 db nyls-zr) KORDEN Kft.: Hajd - Bihar Megyei nkormnyzat Kenzy Gyula Krhz, Bartk pletszrny rekonstrukcija (Debrecen, Bartk Bla u. 2-26, 90 db nylszr) Korden Kft.: OTI Rendelintzet auljban Szentgyrgy Gygyszertr aclszerkezet ptse s nylszr szerelse. (Debrecen OTI rendelintzet)

Debrercen Hd u. Tigz nylszr cserje

PSZCAD-M Kft.: TIGZ zRT. debreceni telephelyn 2 db 150m2-es fggnyfal kialaktsa (Debrecen, Hd u. 1, 2 db fggnyfal) PSC-Cgszervz Kft.: Rzsafa Irodahz feljtsa (Budapest, Rzsafa u. 13 -17, 160 db nylszr) Hajdhadhz Vrosi nkormnyzat: Bocskai Istvn ltalnos Iskola feljtsa (Hajdhadhz Szilgyi D. u. 2100 db nylszr) Hajdhadhz Vrosi nkormnyzat: Szivrvny voda rekonstrukcija (Hajdhadhz, Szilgy D. u 4., 70 db nylszr) Hajdhadz Vrosi nkormnyzat: Anya-Gyermek Egszsggyi Kzpont (Hajdhadhz, Ftr, 4 db nagy ves szerkezet)

Hajdhadz Vrosi nkormnyzat: Dr. Fldi Jnos ltalnos Iskola kzbeszerzs keretben megvalsul nylszr cserje. (Hajdhadhz Ftr, 100 db nylszr) HAJDU-BAU Kft.: Debreceni Menekltbefogad Tbor szlls pletnek rekonstrukcija (Debrecen, Smsoni t, 110 db nylszr) Bolem Kft.: Fzesgyarmat voda tptse (Fzesgyarmat, 150 db nylszr) Center-Print Kft.: Debreceni j telephely kialaktsa kapcsn (Debrecen, Szuper udvar, 160 db nylszr)

Debrecen Meneklttbor nylszr cserje

Wenger Kft.: Mikls parkolhz homlokzati nylszrinak szlltsa (Debrecen, Mikls u. 3, 70 db nylszr) Derecskei Vrosgazdlkodsi Non-Profit Kft.: Vrosgazdlkodsi telephelynek feljtsa (Derecske, Kztrsasg tja, 100 db nylszr) Vllalat teljes

EUROAD 2000 Kft.: ruhz kialakts kapcsn 12 db nagymret veg portl beptse (Debrecen, Szchenyi u., 12 db portl) Kaba s Vidke Takarkszvetkezet: debreceni fik kialaktsa akril sznezs nylszrbl, bankbiztonsgi vegezssel. (Debrecen, Kossuth u. 55, 70 db nylszr) III. kollgium: kzssgi terek feljtsa (Debrecen, Mricz Zsigmond u., 100 db nylszr) DEOEC: vodabvts telep, 30 db nylszr) (Debrecen Klinika

Hungarotarg Kft.: ruhz kialaktshoz 150 db aranytlgy nylszr szlltsa (Debrecen, Vghd u., 150 db nylszr) Hungarotarg Kft.: Irodahz kialaktsa (Debrecen, Vghd u., 200 db nylszr) Hungarotarg Kft.: "A" kategris irodahzon vegkupola ptse (Debrecen, Vghd u., 4 db vegpiramis ptse)
Hajdhadhz Szilgyi D. u 2-4 iskola energiatakarkossgi beruhzs

Hungarotarg Kft.: raktr plet ptse kapcsn 150 db nylszr szlltsa s szendvics panelbe trtn beptse (Debrecen, Vghd u., 150 db nylszr)

Sarkadkeresztr Vrosi nkormnyzat: Sarkadkeresztr (Sarkadkeresztr Vrsmarty u. 2., 180 db nylszr)

ltalnos

Iskola

feljts

Bodaszl Vrosi nkormnyzat: jpts Bodaszl voda (Bodaszl, Vincellr utca 12, 70 db nylszr) Bodaszl Vrosi nkormnyzat: Bodaszli Kzssgi Hz feljtsa (Bodaszl, Boda Katalin u. 28., 40 db nylszr) Nyradony Vrosi nkormnyzat: Nyradonyi Blcsde bvtse s talaktsa (Nyradony, Dzsa u. 7., 150 db nylszr) Nyradony Vrosi nkormnyzat: jpts Okmnyiroda, Nyradony Polgrmesteri Hivatal feljtsa (Nyradony, rpd tr l., 170 db nylszr) FK-RASZTER pt zRt.: Kos Kroly kollgium rekonstrukcija (Budapest Mogyordi t 19 21, 500 db nylszr)

Tigz plet a debreceni hd utcn: A rekonstrukci eltt

Tigz plet a debreceni hd utcn: A rekonstrukci utn

Miskolci egyetem rekonstrukcija: A munklatok eltt

Miskolci egyetem rekonstrukcija: A munklatok utn

j pts trsashzak nylszr beptsei:


MI-BAU Kft. (Taksony): Taksony klterletn 8 laksos trsashz ptse (Taksony klterlet, 150 db nylszr) Nagy Lszl s Trsa 2002 Kft.: Debrecen Bajcsy Zs. u. Psti u. sarok 30 laksos trsashz ptse (250 db nylszr) Korden Kft.: Hajdszoboszl, Szilfkalja trsashz ptse (90 db nylszr) VASBER zRT.: 4 Laksos trsashz ptse Szombathelyen (70 db nylszr) Boros Antal: 5 laksos trsashz ptse Debrecen Dorottya u. (70 db nylszr)

Debrecen Psti u s Bajcsy Zs. u keresztezdse

CITY BEST HAUSE Kft.: Knnyszerkezetes hzakba "A" kategris nylszrk szlltsa (vi 100 db) RONETT Kft: Budapest Helikopter Lakparkban vente tbb pletre nylszr szlltsa (vi 100 db) Archi Industry Kft.: 8 laksos j pt trsashz, Debrecen, Serhz utca 9. (50 db) Barna Bau Kft.: Debreceni Golf Klub s Golf tterem (60 db) Komromi Invest: Plinkafzde s Panzi, Tuzsr (95 db) Endrey Szabolcs: 4 laksos trsashz, Debrecen, Difa utca (30db)

Hajdszoboszl Szilfkalja u trsashz

Panel rehabilitcik, lakkzssgi megbzsok:


Hajdbszrmny, 13 vrtan u. 2-12: Panel program keretben nylszr csere. (250 db nylszr) Hajdbszrmny, Jzsef A. u. 1-5: Panel program keretben nylszr csere (120 db nylszr) Hajdbszrmny, Mester u. 2-10: Bejrati portlok s lpcshzi vegfalak cserje (10 db bejrati portl s 5 db lpcshzi fggnyfal cserje) Sifok, Tancshz u. 6: Panel program keretben nylszr csere s az plet valamennyi nylszrjnak rednnyel val felszerelse (190 db nylszr)

Sifoki panelfeljts

Debrecen, Dczy u.: Lpcshz vegfalak, laksok nylszrinak cserje. (70 db nylszr) Debrecen, Cvis utca 8: Panel program keretben nylszr csere (200 db nylszr) Budapest, Legnybr utca 5-17: Panel program keretben nylszr csere (350 db nylszr) Miskolc, Fbyin kapu 3: Panel program keretben nylszr csere (100 db nylszr) Miskolc, Hajs Alfrd 2-4: Panel program keretben nylszr csere (250 db nylszr) Miskolc, Slyi 26: Panel program keretben nylszr csere (280 db nylszr)

Hajdbszrmnyi panel rekonstrukci - Eltte

Hajdbszrmnyi panel rekonstrukci - Utna

Bizonytvny
Krelem bejegyzs S04/12/0088/2703 az Eurpai Kzssgek Tancsnak 89/106/EGK 1988. december 21.-i irnyelve s az azt mdost 93/68/EGK 1993. jlius 22.-i irnyelve, gynevezett ptsi Termk Irnyelv elrsai alapjn elvgzett

ELS TPUSVIZSGLATRL
Termk: Rendszer: Rendszergyrt: Manyag ablakok s erklyajtk DECCO 70 Zaklady Produkcyjno-Uslugowe Kazimierz Janik Zaklad Decco Polska, ul. V Popreczna 15, 04-611 Waraszawa, Lengyelorszg ARTHY-Therm Kft., H-4225 Debrecen, Nagyszentgyrgy u. 69. Magyarorszg ARTHY-Therm Kft., H-4031 Debrecen, Hatr t 1/C Hsz. 11718/27, Magyarorszg EN 14351-1: 2006+A1:2010 Ablakok s ajtk. Termkszabvny, teljestkpessgi jellemzk. 1. rsz: Tzll s/vagy fstgtl tulajdonsg nlkli ablakok s kls bejrati ajtk Emberek lland tartzkodsra alkalmas pletek fggleges falaiban alkalmazott nylszr

Gyrt: Telephely: Termkszably:

Termk rendelsi clja:

Bizonytvny
Krelem bejegyzs S04/11/0060/2703 az Eurpai Kzssgek Tancsnak 89/106/EGK 1988. december 21.-i irnyelve s az azt mdost 93/68/EGK 1993. jlius 22.-i irnyelve, gynevezett ptsi Termk Irnyelv elrsai alapjn elvgzett

ELS TPUSVIZSGLATRL
Termk: Rendszer: Gyrt: Telephely: Termkszably: Manyag ablakok s erklyajtk ROPLASTO 7001 ARTHY-Therm Kft., H-4225 Debrecen, Nagyszentgyrgy u. 69. Magyarorszg ARTHY-Therm Kft., H-4031 Debrecen, Hatr t 1/C Hsz. 11718/27, Magyarorszg EN 14351-1: 2006+A1:2010 Ablakok s ajtk. Termkszabvny, teljestkpessgi jellemzk. 1. rsz: Tzll s/vagy fstgtl tulajdonsg nlkli ablakok s kls bejrati ajtk Emberek lland tartzkodsra alkalmas pletek fggleges falaiban alkalmazott nylszr

Termk rendelsi clja:

TERMELS

Mretre vgs heggeszts

saroktisztts

zrszerels ksz!

PARTNEREINK

NT KPVISELJK AZ ABLAKGYRTSBAN! www.arthytherm.hu