Anda di halaman 1dari 1

ISLAM KTP

JARE NGAKU ISLAM KOK MUNG NAMUNG KTPNE 2X URIP MUNG SEPISAN OJO SAK KEPENAKE 2X SING ORA SEMBAHYANG BAKAL RUGI URIPE JARE NGAKU ISLAM KOK MUNG NAMUNG KTPNE 2X URIP MUNG SEPISAN OJO SAK KEPENAKE 2X SIK TEKUN SEMBAHYANG BAKAL MULYO URIPE OJO DUMEH SUGIH BONDO BANJUR NINGGALKE AGOMO ELINGO BESOK YEN SEDO ORA BAKAL DIGOWO OJO DUMEH SUGIH PANGKAT BANJUR NINGGALNO SHOLAT ELINGO BESOK AKHERAT BAKAL DI IZAB JARE NGAKU ISLAM KOK NAMUNG KTP-NE SIK ORA SEMBAHYANG BAKAL RUGI URIPE DIREWANGI RINO WENGI MRONO MRENE TIBO TANGI NGLURU SANDANG KELAWAN PANGAN OJOK LALI NING PENGERAN DIREWANGI NYAMBUT GAWE WIWIT ESOK NGANTI SORE SUPOYO CUKUP BUTUHE OJOK LALI SHOLATE JARE NGAKU ISLAM KOK NAMUNG KTP-NE SIK ORA SEMBAHYANG BAKAL RUGI URIPE NING NDOYO PIRO SUWENE BEBASAN MAMPIR NGOMBE RINO WENGI ISOK SORE TANSAH ELING PENGERANE NENG NDONYO PIRO SUWENE OJOK LALI KEWAJIBANE DILERENI MAKSIYATE KANGGO AKHERATE MADAT YA MAULANA MAULANA YA GHOSAINI MADAT YA ADZAINI AHMADI MIL AFITHIN

SANTRI TULEN
MAK ANAKMU SANTRI TULEN WIWIT CILIK ONO NING PESANTREN MANGAN TURU UMBAH-UMBAH SAWO IJEN KADANG-KADANG KOYO BOCAH KANG RA KOPEN MAK BENDINO AKU NGAJI KARO DENE PORO USTADZ LAN KYAI AJAR KAWERUH SABEN RINO LAN WENGI NGUGEMI AGAMI AJARANE NABI ELING-ELING NANG NDONYO PIRO SUWENE IBARATE KOYO DENE MAMPIR NGOMBE MULO DULUR PODO SREGEB NGIBADAHE WONG URIP KUI MESTI BAKALE MATI RAPERDULI SAIKI JABAT BUPATI RA PEDULI AYU KOYO PRAMUGARI RA PERDULI LAGI TOPO NING MERAPI YEN WIS MATI DUNYO BRONO RA DIGOWO BOJO LAN ANAK AYU DI KRAYAH TONGGO TITEL PANGKAT UGO ORA BISO MBELO MULO URIP OJO PODO DURHOKO SAK APIK-APIKE UWONG MESTI TAU DUWE DOSA SAK ELEK-ELEKE UWONG DURUNG MESTI BESOK CILOKO MANGKANE DADI UWONG OJO MENANG DEWE RUMONGSO LAKUNE IKU PALING BENER DEWE PADAHAL DURUNG MESTI MBESOK PUNGKASANE SING PENTING URIP GELEM RUKUN MRING TETANGGANE HASBI ROBBY JALALLAH MAFI QOLBI QOLBI GHOIRULLAH MUHAMMAD MUHAMMAD SHOLALLAH NUR MUHAMMAH MUHAMMAD SHOLALLAH LA ILAHA ILALLAH LA ILAHA ILALLAH MUHAMMAD ROSULULLAH MUHAMMADUR ROSULULLAH LA ILAHA ILALLAH MUHAMADUR ROSULULLAH