P. 1
KERTAS KERJA

KERTAS KERJA

|Views: 11|Likes:
Dipublikasikan oleh Ana Farhana Hanza
bola jaring
bola jaring

More info:

Published by: Ana Farhana Hanza on Jul 23, 2013
Hak Cipta:Attribution Non-commercial

Availability:

Read on Scribd mobile: iPhone, iPad and Android.
download as DOCX, PDF, TXT or read online from Scribd
See more
See less

12/01/2014

pdf

text

original

KERTAS KERJA KEJOHANAN BOLA JARING TERTUTUP, IPG KAMPUS IPOH

ANJURAN EXCO SUKAN DAN REKREASI SESI 2013/2014 JAWATANKUASA PERWAKILAN PELAJAR

TARIKH : HARI :

10 – 12 SEPTEMBER 2013 SELASA - KHAMIS GELANGGANG BOLA JARING, IPG KAMPUS IPOH

TEMPAT :

ii. Warga IPG Kampus Ipoh adalah golongan yang mempunyai potensi untuk dibangunkan dan dikembangkan diri mereka ke arah pembentukan anggota masyarakat yang dinamik dan progresif. PENDAHULUAN i.KERTAS KERJA KEJOHANAN BOLA JARING IPG KAMPUS IPOH 2013 1. Mahasiswa guru IPG Kampus Ipoh merupakan aset dan sumber tenaga manusia untuk masa depan negara yang perlu dibangunkan sesuai dengan kehendak dan keperluan negara. 2. iii. Kekuatan dalaman seperti daya juang. Dalam usaha untuk mencapai gagasan Satu Malaysia. program ini dilaksanakan secara menyeluruh kepada mahasiswa guru IPG Kampus Ipoh dengan memaksimumkan impak program kepada kumpulan sasaran. RASIONAL i. ketahanan dan keyakinan diri serta daya saing boleh dipupuk secara positif dan rasional melalui aktiviti pertandingan ini sebagai persediaan sebelum melangkah ke peringkat yang lebih tinggi. ii. Program Pertandingan Bola Jaring merupakan salah satu program melibatkan mahasiswa guru IPG Kampus Ipoh anjuran Jawatankuasa Sukan dan Rekreasi bersama Unit Kokurikulum dalam usaha melahirkan komuniti yang berpengetahuan dan mempunyai kemahiran sosial yang intelek. .

Melahirkan mahasiswa guru IPG Kampus Ipoh yang cemerlang dan seimbang dari segi jasmani. IPG Kampus Ipoh . iv. Mahasiswa guru IPG Kampus Ipoh juga diharapkan menjadi role model kepada komuniti di dalam dan luar kampus. Membina ketrampilan mahasiswa guru IPG Kampus Ipoh dan menyerlahkan bakat kepimpinan. MATLAMAT PROGRAM i. TEMA “Sukan Titik Pertemuan” 6. 5. iii. ii. rohani. Mewujudkan persaingan yang sihat dengan kekuatan minda melalui kekuatan minda melalui pemikiran kritis dan kreatif. TEMPAT Gelanggang Bola Jaring . emosi dan intelek dalam merealisasi matlamat Falsafah Pendidikan Kebangsaan untuk memantapkan modal insan. OBJEKTIF PROGRAM Program ini diharapkan akan dapat: i. Memupuk semangat kerjasama dan keyakinan diri dalam kalangan pelajar melalui aktiviti yang disertai.3. Mengeratkan lagi hubungan persaudaraan dalam kalangan mahasiswa guru dan merangkumi warga IPG Kampus Ipoh. 4.

PERKARA Hadiah dan Cenderahati Medal x 2 x 4 Pasukan x RM 7.00 2.00 RM 56.00 JUMLAH Cenderahati Pengadil x 4 Orang x RM 10. Publisiti Kertas A4 x 1 rim Kertas Warna x rim Kertas Sijil x 2 rim JUMLAH RM 96. Berdasarkan kutipan yuran penyertaan peserta 9. SUMBER KEWANGAN i.00 RM 40. Lampiran 1 10. PERATURAN PERMAINAN i. MASA DAN TARIKH PERLAKSANAAN PROJEK Setelah projek diluluskan segala aktiviti dan perancangan yang dicadangkan ini dilaksanakan pada 8. GOLONGAN SASARAN Mahasiswa Guru Institut Pendidikan Guru Kampus Ipoh 11.00 (Stor Pusat) . ANGGARAN PERBELANJAAN BIL 1.7.

Zulhelmi Bin Isa Ahli Jawatankuasa : 1. Jawatankuasa Pendaftaran Nadzirah Binti Amir Hamzah 2. Zulkiply bin Mohd Nor (Ketua Unit Kokurikulum) Penasihat : En. Jawatankuasa Peralatan Muhammad Afiq Al-Amri Bin Abdul Hamid Albakri 3. Jawatankuasa Hadiah . Mohd Sharifuddin bin Abd Aziz (Penasihat Exco Sukan dan Rekreasi) Pengerusi Bersama : Farhana Saini Binti Hamsa (Pengerusi Exco Sukan dan Rekreasi) Setiausaha Bendahari : : Mohamad Azim A Kadir Mohd.JAWATANKUASA PENGELOLAAN KEJOHANAN BOLA JARING TERTUTUP IPG KAMPUS IPOH 2013 Pengerusi : En. Jawatankuasa Siaraya Muhammad Fadhil Ahmad Fauzi 5. Sijil & Cenderamata Mohamad Azim A Kadir . Jawatankuasa Kepengadilan Nabihah Diyana Binti Rosli 4.

Institut Pendidikan Guru Kampus Ipoh Disokong oleh. . Jawatankuasa Perwakilan Pelajar. Penutup Saya sebagai Pengerusi Exco Sukan dan Rekreasi 2013/2014 berharap agar projek yang dicadangkan ini diluluskan kerana projek ini akan dapat memberi kebaikan dan kebajikan kepada semua pihak khususnya para mahasiswa guru Institut Pendidikan Guru Kampus Ipoh.13. Disediakan oleh. ………………………………… (En. Disemak oleh. Mohd Sharifuddin bin Abd Aziz) Penasihat Exco Sukan dan Rekreasi Jawatankuasa Perwakilan Pelajar. ………………………………………… (Farhana Saini Binti Hamsa) Pengerusi Exco Sukan dan Rekreasi. Institut Pendidikan Guru Kampus Ipoh.

…………………………………. …………………………………. Institut Pendidikan Guru Kampus Ipoh . (En.. Hj Kamarulizham Bin Hazizi) Pengarah. Diluluskan oleh. Institut Pendidikan Guru Kampus Ipoh.Disokong oleh. (Tn. Zulkiply bin Mohd Nor) Ketua Unit Kokurikulum.

You're Reading a Free Preview

Mengunduh
scribd
/*********** DO NOT ALTER ANYTHING BELOW THIS LINE ! ************/ var s_code=s.t();if(s_code)document.write(s_code)//-->