KERTAS KERJA KEJOHANAN BOLA JARING TERTUTUP, IPG KAMPUS IPOH

ANJURAN EXCO SUKAN DAN REKREASI SESI 2013/2014 JAWATANKUASA PERWAKILAN PELAJAR

TARIKH : HARI :

10 – 12 SEPTEMBER 2013 SELASA - KHAMIS GELANGGANG BOLA JARING, IPG KAMPUS IPOH

TEMPAT :

PENDAHULUAN i. Warga IPG Kampus Ipoh adalah golongan yang mempunyai potensi untuk dibangunkan dan dikembangkan diri mereka ke arah pembentukan anggota masyarakat yang dinamik dan progresif.KERTAS KERJA KEJOHANAN BOLA JARING IPG KAMPUS IPOH 2013 1. iii. ketahanan dan keyakinan diri serta daya saing boleh dipupuk secara positif dan rasional melalui aktiviti pertandingan ini sebagai persediaan sebelum melangkah ke peringkat yang lebih tinggi. Dalam usaha untuk mencapai gagasan Satu Malaysia. 2. RASIONAL i. . Kekuatan dalaman seperti daya juang. ii. Mahasiswa guru IPG Kampus Ipoh merupakan aset dan sumber tenaga manusia untuk masa depan negara yang perlu dibangunkan sesuai dengan kehendak dan keperluan negara. ii. program ini dilaksanakan secara menyeluruh kepada mahasiswa guru IPG Kampus Ipoh dengan memaksimumkan impak program kepada kumpulan sasaran. Program Pertandingan Bola Jaring merupakan salah satu program melibatkan mahasiswa guru IPG Kampus Ipoh anjuran Jawatankuasa Sukan dan Rekreasi bersama Unit Kokurikulum dalam usaha melahirkan komuniti yang berpengetahuan dan mempunyai kemahiran sosial yang intelek.

Mengeratkan lagi hubungan persaudaraan dalam kalangan mahasiswa guru dan merangkumi warga IPG Kampus Ipoh. 4. Memupuk semangat kerjasama dan keyakinan diri dalam kalangan pelajar melalui aktiviti yang disertai. ii. Melahirkan mahasiswa guru IPG Kampus Ipoh yang cemerlang dan seimbang dari segi jasmani. TEMA “Sukan Titik Pertemuan” 6. Mahasiswa guru IPG Kampus Ipoh juga diharapkan menjadi role model kepada komuniti di dalam dan luar kampus. emosi dan intelek dalam merealisasi matlamat Falsafah Pendidikan Kebangsaan untuk memantapkan modal insan. iv. OBJEKTIF PROGRAM Program ini diharapkan akan dapat: i.3. Membina ketrampilan mahasiswa guru IPG Kampus Ipoh dan menyerlahkan bakat kepimpinan. iii. MATLAMAT PROGRAM i. Mewujudkan persaingan yang sihat dengan kekuatan minda melalui kekuatan minda melalui pemikiran kritis dan kreatif. rohani. 5. IPG Kampus Ipoh . TEMPAT Gelanggang Bola Jaring .

7. GOLONGAN SASARAN Mahasiswa Guru Institut Pendidikan Guru Kampus Ipoh 11.00 (Stor Pusat) . ANGGARAN PERBELANJAAN BIL 1.00 JUMLAH Cenderahati Pengadil x 4 Orang x RM 10. PERKARA Hadiah dan Cenderahati Medal x 2 x 4 Pasukan x RM 7.00 RM 56. MASA DAN TARIKH PERLAKSANAAN PROJEK Setelah projek diluluskan segala aktiviti dan perancangan yang dicadangkan ini dilaksanakan pada 8.00 2. PERATURAN PERMAINAN i. Lampiran 1 10. SUMBER KEWANGAN i. Publisiti Kertas A4 x 1 rim Kertas Warna x rim Kertas Sijil x 2 rim JUMLAH RM 96.00 RM 40. Berdasarkan kutipan yuran penyertaan peserta 9.

Mohd Sharifuddin bin Abd Aziz (Penasihat Exco Sukan dan Rekreasi) Pengerusi Bersama : Farhana Saini Binti Hamsa (Pengerusi Exco Sukan dan Rekreasi) Setiausaha Bendahari : : Mohamad Azim A Kadir Mohd. Jawatankuasa Peralatan Muhammad Afiq Al-Amri Bin Abdul Hamid Albakri 3. Zulhelmi Bin Isa Ahli Jawatankuasa : 1. Jawatankuasa Siaraya Muhammad Fadhil Ahmad Fauzi 5. Jawatankuasa Kepengadilan Nabihah Diyana Binti Rosli 4. Jawatankuasa Pendaftaran Nadzirah Binti Amir Hamzah 2. Zulkiply bin Mohd Nor (Ketua Unit Kokurikulum) Penasihat : En. Sijil & Cenderamata Mohamad Azim A Kadir .JAWATANKUASA PENGELOLAAN KEJOHANAN BOLA JARING TERTUTUP IPG KAMPUS IPOH 2013 Pengerusi : En. Jawatankuasa Hadiah .

Institut Pendidikan Guru Kampus Ipoh Disokong oleh. Institut Pendidikan Guru Kampus Ipoh. Disediakan oleh.13. ………………………………………… (Farhana Saini Binti Hamsa) Pengerusi Exco Sukan dan Rekreasi. . Disemak oleh. ………………………………… (En. Penutup Saya sebagai Pengerusi Exco Sukan dan Rekreasi 2013/2014 berharap agar projek yang dicadangkan ini diluluskan kerana projek ini akan dapat memberi kebaikan dan kebajikan kepada semua pihak khususnya para mahasiswa guru Institut Pendidikan Guru Kampus Ipoh. Jawatankuasa Perwakilan Pelajar. Mohd Sharifuddin bin Abd Aziz) Penasihat Exco Sukan dan Rekreasi Jawatankuasa Perwakilan Pelajar.

Hj Kamarulizham Bin Hazizi) Pengarah.Disokong oleh. Institut Pendidikan Guru Kampus Ipoh. …………………………………. (Tn. ………………………………….. Zulkiply bin Mohd Nor) Ketua Unit Kokurikulum. Diluluskan oleh. Institut Pendidikan Guru Kampus Ipoh . (En.

Sign up to vote on this title
UsefulNot useful