KERTAS KERJA KEJOHANAN BOLA JARING TERTUTUP, IPG KAMPUS IPOH

ANJURAN EXCO SUKAN DAN REKREASI SESI 2013/2014 JAWATANKUASA PERWAKILAN PELAJAR

TARIKH : HARI :

10 – 12 SEPTEMBER 2013 SELASA - KHAMIS GELANGGANG BOLA JARING, IPG KAMPUS IPOH

TEMPAT :

Warga IPG Kampus Ipoh adalah golongan yang mempunyai potensi untuk dibangunkan dan dikembangkan diri mereka ke arah pembentukan anggota masyarakat yang dinamik dan progresif.KERTAS KERJA KEJOHANAN BOLA JARING IPG KAMPUS IPOH 2013 1. . program ini dilaksanakan secara menyeluruh kepada mahasiswa guru IPG Kampus Ipoh dengan memaksimumkan impak program kepada kumpulan sasaran. RASIONAL i. ketahanan dan keyakinan diri serta daya saing boleh dipupuk secara positif dan rasional melalui aktiviti pertandingan ini sebagai persediaan sebelum melangkah ke peringkat yang lebih tinggi. iii. ii. Program Pertandingan Bola Jaring merupakan salah satu program melibatkan mahasiswa guru IPG Kampus Ipoh anjuran Jawatankuasa Sukan dan Rekreasi bersama Unit Kokurikulum dalam usaha melahirkan komuniti yang berpengetahuan dan mempunyai kemahiran sosial yang intelek. Mahasiswa guru IPG Kampus Ipoh merupakan aset dan sumber tenaga manusia untuk masa depan negara yang perlu dibangunkan sesuai dengan kehendak dan keperluan negara. Kekuatan dalaman seperti daya juang. ii. PENDAHULUAN i. 2. Dalam usaha untuk mencapai gagasan Satu Malaysia.

Mahasiswa guru IPG Kampus Ipoh juga diharapkan menjadi role model kepada komuniti di dalam dan luar kampus. iii. ii. Mengeratkan lagi hubungan persaudaraan dalam kalangan mahasiswa guru dan merangkumi warga IPG Kampus Ipoh. IPG Kampus Ipoh . TEMPAT Gelanggang Bola Jaring . Melahirkan mahasiswa guru IPG Kampus Ipoh yang cemerlang dan seimbang dari segi jasmani. Membina ketrampilan mahasiswa guru IPG Kampus Ipoh dan menyerlahkan bakat kepimpinan. 5.3. TEMA “Sukan Titik Pertemuan” 6. iv. Mewujudkan persaingan yang sihat dengan kekuatan minda melalui kekuatan minda melalui pemikiran kritis dan kreatif. MATLAMAT PROGRAM i. Memupuk semangat kerjasama dan keyakinan diri dalam kalangan pelajar melalui aktiviti yang disertai. OBJEKTIF PROGRAM Program ini diharapkan akan dapat: i. rohani. 4. emosi dan intelek dalam merealisasi matlamat Falsafah Pendidikan Kebangsaan untuk memantapkan modal insan.

Lampiran 1 10. PERATURAN PERMAINAN i. GOLONGAN SASARAN Mahasiswa Guru Institut Pendidikan Guru Kampus Ipoh 11.00 RM 56. PERKARA Hadiah dan Cenderahati Medal x 2 x 4 Pasukan x RM 7.00 (Stor Pusat) . Publisiti Kertas A4 x 1 rim Kertas Warna x rim Kertas Sijil x 2 rim JUMLAH RM 96. ANGGARAN PERBELANJAAN BIL 1.00 RM 40.00 2. Berdasarkan kutipan yuran penyertaan peserta 9.00 JUMLAH Cenderahati Pengadil x 4 Orang x RM 10. SUMBER KEWANGAN i.7. MASA DAN TARIKH PERLAKSANAAN PROJEK Setelah projek diluluskan segala aktiviti dan perancangan yang dicadangkan ini dilaksanakan pada 8.

Mohd Sharifuddin bin Abd Aziz (Penasihat Exco Sukan dan Rekreasi) Pengerusi Bersama : Farhana Saini Binti Hamsa (Pengerusi Exco Sukan dan Rekreasi) Setiausaha Bendahari : : Mohamad Azim A Kadir Mohd. Zulhelmi Bin Isa Ahli Jawatankuasa : 1. Jawatankuasa Kepengadilan Nabihah Diyana Binti Rosli 4. Jawatankuasa Peralatan Muhammad Afiq Al-Amri Bin Abdul Hamid Albakri 3. Jawatankuasa Siaraya Muhammad Fadhil Ahmad Fauzi 5. Jawatankuasa Hadiah . Zulkiply bin Mohd Nor (Ketua Unit Kokurikulum) Penasihat : En. Jawatankuasa Pendaftaran Nadzirah Binti Amir Hamzah 2. Sijil & Cenderamata Mohamad Azim A Kadir .JAWATANKUASA PENGELOLAAN KEJOHANAN BOLA JARING TERTUTUP IPG KAMPUS IPOH 2013 Pengerusi : En.

Disediakan oleh. Institut Pendidikan Guru Kampus Ipoh. Penutup Saya sebagai Pengerusi Exco Sukan dan Rekreasi 2013/2014 berharap agar projek yang dicadangkan ini diluluskan kerana projek ini akan dapat memberi kebaikan dan kebajikan kepada semua pihak khususnya para mahasiswa guru Institut Pendidikan Guru Kampus Ipoh. . ………………………………………… (Farhana Saini Binti Hamsa) Pengerusi Exco Sukan dan Rekreasi. Jawatankuasa Perwakilan Pelajar. Institut Pendidikan Guru Kampus Ipoh Disokong oleh. Disemak oleh. ………………………………… (En.13. Mohd Sharifuddin bin Abd Aziz) Penasihat Exco Sukan dan Rekreasi Jawatankuasa Perwakilan Pelajar.

Institut Pendidikan Guru Kampus Ipoh . Diluluskan oleh. Zulkiply bin Mohd Nor) Ketua Unit Kokurikulum.Disokong oleh. (En. Hj Kamarulizham Bin Hazizi) Pengarah. …………………………………. …………………………………. (Tn. Institut Pendidikan Guru Kampus Ipoh..

Sign up to vote on this title
UsefulNot useful