Anda di halaman 1dari 2

Arta seductiei masculine in functie de cele 4 elemente primordiale Elementul primordial ne influenteaza in mod sigur personalitatea si maniera in care

ne comportam cu ceilalti. Imprimand anumite influente personalitatii, elementul primordial ne ajuta sa ajungem la o cunoastere mai profunda a celorlalti. Te-ai gandit insa cata importanta poate prezenta acest element in arta seductiei? Ca subjugand si stapanind elementul promordial specific personalitatii barbatului pe care il iubesti, ii poti stapani si inima? Iata si cum: Universul are la baza formarii sale unul din cele patru elemente primordiale: apa, aer, foc, pamant. Materia exista pentru ca in esenta sa aceste elemente exista laolalta intr-un mod armonios. De asemenea, fiecare persoana are la baza structurii sale psihice unul din cele patru elemente. Fiecare semn zodiacal reprezinta o imbinare intre trasaturile specifice zodiei respective si elementul care guverneaza profilul temperamental. Elementul primordial ne influenteaza in mod sigur personalitatea si maniera in care ne comportam cu ceilalti. Imprimand anumite influente personalitatii, elementul primordial ne ajuta sa ajungem la o cunoastere mai profunda a celorlalti. Te-ai gandit insa cata importanta poate prezenta acest element in arta seductiei? Ca subjugand si stapanind elementul promordial specific personalitatii barbatului pe care il iubesti, ii poti stapani si inima? Iata si cum: Omul focului (Berbec, Leu, Sagetator) -Focul trebuie intretinut Nu degeaba se spune despre seductie ca este o arta daca iubesti un om al focului. Nu poate exista un lucru mai palpitant, mai interesant, mai incitant sau mai dificil decat sa cuceresti un barbat aflat sub semnul focului. Acesti barbati sunt fascinanti si imprevizibili. Capriciosi si impulsivi. Rasfatati si spontani. Adora sa se lasa antrenanti in jocul seductiei, jucand de cele mai multe ori rolul cuceritului. Adora sa-i lase femeii indatorirea cuceririi. Gesturile si complimentele nu sunt tocmai punctele lor forte in iubire, insa atunci cand le primesc le raspund pe masura. Asteapta ca partenera sa sa-i confirme unicitatea iubirii sale, sa-l cucereasca prin surprize neobisnuite, sa-i pregateasca cini romantice si seri de neuitat. Originalitatea, dragoastea de viata si puterea trairii sunt armele cele mai sigure prin care poti seduce un om al focului. Omul aerului (Gemeni, Balanta, Varsator) -Aerul trebuie respirat Omul aerului este aerian si sentimental. O personalitate pragmatica si dura in toate celelalte domenii, in ale iubirii, Omul aerului este mai mult ca sigur o personalitate emotionala. Daca vreti sa-l cuceriti, bazati-va in primul rand pe limbajul sentimentelor si mai apoi pe cel al trupului. Omul aerului este atras de persoanele care ii impun respect si admiratie, de feminitate si delicatete, de moderatie si sensibilitate. Prefera localurile mici si intime celor zgomotoase si aglomerate si vinurile vechi si de calitate. Pentru a se simti intru totul in largul sau, omul aerului are nevoie de un coltisor al lui.

Magia intimitatii sexualae trebuie sa aiba loc numai dincolo de usile acestui lacas al sau. Il cuceresc iremediabil gesturile rafinate, cadourile micute si de bun gust, cuvinte care ii ating inima. Barbatul aerului reprezinta amantul spiritual, aerul care trebuie respirat inainte de a fi inhalat. Omul apei (Rac, Scorpion, Pesti) Apa trebuie fiarta si racita Relatiile pasionale si ravasitoare sunt specialitatea omului aflat sub semnul apei. Semnul apei adauga farmec si ardoare pana si celor mai scurte relatii. A avea o relatie cu un om al apei este echivalent cu intreprinderea unei calatorii spre emotiile cele mai intense, spre senzatiile cele mai rafinate si spre comunicarea mistica. Cucerirea erotica a unui astfel de barbat inseamna peripetie, rabdare, tandrete si pasiune navalnica, rasturnari de situatii, lipsa de inhibitii si un spirit la fel de aventuros si navalnic ca al lui. Din pacate insa, dureaza prea putin... Barbatii aflati sub acest semn nu sunt foarte constanti in sentimentele lor. Este destul de usor sa cuceresti imaginatia unui astfel de barbat, insa nu este la fel de usor sa-i cuceresti si inima. Poti incerca sa faci asta neimpunand limite spiritului sau liber sau incercand sa te adaptezi felului sau artistic de a fi si de a trai. Omul pamantului (Taur, Fecioara, Capricorn) - Pamantul trebuie sa rodeasca Seducerea unui om al pamantului doar de dragul de a seduce este unul dintre cele mai irationale si necugetate actiuni pe care le poti intreprinde. Barbatii care se afla sub semnul pamantului sunt sclavii ai bunastarii, ai comoditatii si ai confortului. Familisti convinsi, oamenii pamantului sunt iremediabil sedusi de femeile bine educate, cu principii solide, care iubesc copiii si care pun inaintea carierei o viata de familie linistita si armonioasa. Nu le plac linguselile sau ascuzisurile feminine si sunt reticenti fata de femeile care fac din flirt un obicei constant. Daca vrei sa seduci un astfel de barbat, lasa deoparte arsenalul feminin de cucerire. Barbatul aflat sub semnul pamantului se afla in cautarea unui suflet pereche frumos, sanatos, puternic si cumpatat.