Anda di halaman 1dari 68

Activitatea propusa

Descriere activitate

Grupa de Nr varsta locuri


Ateliere de creatie

Atelier de finante personale - NEW!

Vizita la expozitia "Fabuloasa lume a banilor"de la Muzeul National de Istorie. In cadrul acestei expozitii copiii vor invata sa-si organizeze bugetul personal, sa-si prioritizeze nevoile si cheltuielile, vor acumula cunostinte despre notiuni financiare si istoria banilor, precum i multe alte lucruri legate de finantee personale si bani. Totul, jucandu-se! La atelierul de olarit, copiii vor modela la roata alaturi de mesteri olari traditionali, vor picta vase deja arse, vor discuta despre obiectele de patrimoniu si care este rolul lor in perpetuarea traditiilor, vor invata sa observe si sa diferentieze detaliile de pe un obiect de ceramica. Ceea ce lucreaza fiecare, va lua acasa. Construim, invatam, ne jucam si ne distram intr-un loc de joaca cu trenulete. Copiii vor putea sa se bucure de multe-multe trenulete, pe care le vor putea insira pe machete sau prin sala, jucandu-se cu trasee gata montate sau construindu-si propriile trasee. Lasati copiii sa petreaca intr-un loc frumos, cu oameni frumosi, inconjurati de trenulete si voie-buna! Activitatea este potrivita atat pentru fete cat si pentru baieti.

8-18 ani

20-50

Atelierul de olarit

3-18 ani

25-70

Atelierul de Trenulete

4-10 ani

15-20

Atelier de pictat icoane pe sticla

Elementul simbolic al credintei taranesti este reprezentat de nelipsita icoana pe sticla, asezata intre cele doua ferestre ale "casei mari", impodobita cu stergarul tesut la razboi. La atelier povestim despre sfinti, schitam si desenam detalii de icoane, pictam pe sticla, cu tehnici stravechi si suflete pregatite de sarbatoare. Nu ne vom opri doar la tehnica icoanei pe sticla, ci vom incerca sa intelegem motivele aparitiei acestui stil de pictura si sa ne apropiem de atmosfera satului si a graiului popular prin imagini - fotografii vechi - si texte.

5-18 ani

20-50

Atelier de linogravura

Linogravura este cea mai simpla tehnica a graficii, pe care doritorii o pot invata si, ulterior, pune in practica pornind de la o schita pe care fiecare participant in parte o va realiza. Linogravura este un procedeu de repoducere si multiplicare pe hartie a unui desen sapat intr-o placa de linoleu, o modalitate educativa de petrecere a timpului liber. Atelier de construit casute pentru animale mici si pasarele din diverse tipuri de materiale. Bonus: locatia de desfasurare a atelierului este unul dintre foisoarele de la Ferma Animalelor din Pantelimon, dupa atelier copiii putand sa se joace sau sa hraneasca animalele (biletul de intrare in ferma inclus).

7-18 ani

20-50

Atelierul "Ferma Vesela" - NEW!

3-12 ani

20-50

Atelier de origami NEW!

Origami este tehnica plierii hartiei. Aparut in Japonia acum cateva sute de ani, origami e o arta i o joaca, un mod de relaxare si de socializare, dar mai ales e un antrenament al mintii. Are darul de a le creste copiiilor increderea in sine, datorita efortului propriu care duce la obtinerea unor jucarii dintr-o simpla foaie de hartie. Este o activitate relaxanta si distractiva, care nu necesita nici-o aptitudine innascuta. Copilul duce acasa rezultatele muncii lui, insa nu doar atat: el impartaseste familiei bucuria si increderea in sine obtinute.

4-18 ani

20-30

Atelier de lucru la Laboratorul de cofetarie

Cei curiosi (si pofticiosi) au ocazia sa experimenteze meseria de cofetar: facem minipateuri cu branza, le coacem si le mancam! Aflam cum se prepara prajiturile, toruturile, produsele de patiseria, din ce ingrediente si cu ce tip de ustensile, cum se numesc meseriile dintr-un laborator de cofetarie. Ne distram, creand minitorturi (insiropand blatul, umplandu-l cu crema, ornand cu frisca, ciocolata si figurine din martipan)! Si ceea ce lucreaza fiecare, va lua acasa!

3-18 ani

20-50

Atelier de lucru la pizzerie

"Fabricam" pizza pe gustul nostru. La pizzerie copiii vor afla cum se prepara aluatul de pizza in malaxor, vor primi explicatii despre regulile de igiena ce se respecta intr-o locatie de alimentatie publica, despre istoria acestui fel de mancare, atat de indragit de ei, despre temperaturile optime de coacere, despre toata aparatura folosita in bucatarie, vor urmari demonstratiile spectaculoase ale bucatarului (cu aruncat aluatul in aer, invartit pe un deget, etc.), apoi isi vor putea prepara singuri topping-urile si vor crea propria pizza (cate o jumatate de pizza/copil). Dupa ce se coace pizza, vor putea manca produsul muncii lor. Copiii vor primi, de asemenea, si cate un suc de fiecare.

3-18 ani

20-70

Vizite educative in institutii


Cu sprijinul Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta, ne initiem in operatiunile efectuate de pompierii si medicii de la SMURD, in cadrul dispeceratului integrat Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta-SMURD cu platforma de operare comuna pentru dispecerii pompieri si cei medicali. Vizitam unitatile mobile de descarcerare, autospecialele (camioanele) de interventie la accidente colective si calamitati, autospeciala de suport logistic, masinile folosite de pompieri la stingerea incendiilor. Totodata vom lua parte la o prezentare a echipamentelor folosite la o situatie de salvare. Vom aborda tematici legate de acordarea primului ajutor (in caz de raniri, zgarieturi, arsuri, intepaturi de insecte) si notiuni de igiena personala, iar apoi li se va explica copiilor rolul si importanta numarului 112 (folosind un limbaj pe care copiii sa-l inteleaga). Aceasta este, probabil, cea mai distractiva dintre activitatile propuse de noi! Unitatea Speciala pentru Interventii in Situatii de Urgenta desfasoara misiuni de salvare la nivel national in cazul evenimentelor de amploare care pot genera situatii de urgenta precum: cutremure, alunecari de teren, inundatii de amploare si asanarea teritoriului Romaniei de elemente de munitie ramase neexplodate din timpul celor doua razboaie mondiale. Luand in considerare specificul unitatii,in cadrul vizitelor ne vor fi prezentate tehnica de interventie, elementele de munitie asanata si cainii de cautare.

Vizita educativa la Inspectoratul pentru Situatii de UrgentaSMURD

3-18 ani

20-70

Vizita educativa la USISU - NEW!

10-18 ani

20-50

Vizita la Dispeceratul de Monitorizare a Traficului - Brigada de Politie Rutiera

La Dispeceratul de Monitorizare a Traficului din cadrul Brigazii de Politie Rutiera vom fi fascinati de modul in care lucratorii brigazii urmaresc masinile din trafic in tot Bucurestiul, stiind in permanenta unde se creaza ambuteiaje, unde e necesar sa intervina pt fluidizarea traficului, unde s-a stricat un semafor, cine a parcat in locuri nepermise, etc. Vom avea parte, de asemenea, si de o lectie de educatie rutiera, pt a sti ce avem noi de facut, in calitate de pietoni. Academia de Politie Alexandru Ioan Cuza este organizata pe trei facultati: Facultatea de Politie, Facultatea de Pompieri, Facultatea de Arhivistica. Facultatea de Politie pregateste ofiteri de politie, politie de frontiera, jandarmi si penitenciare.In cadrul Facultatii de Pompieri se specializeaza ofiteri pompieri, iar Facultatea de Arhivistica pregateste arhivisti. Vizitam campusul, sediile facultatilor, ni se prezinta conditiile de cazare, practica si invatamant din cadrul Academiei. La Facultatea de Fizica de la Magurele avem ocazia sa aflam modul in care se desfasoara activitatea intr-o unitate de acest gen, cum arata laboratoarele de incercari si amfiteatrele, biblioteca si salile de curs, ce meserii se practica intr-o facultate (dar si ce meserii poti practica dupa ce absolvi studiile acestei facultati) si care este specificul fiecareia, ce studii si ce experienta sunt necesare pt a ajunge sa lucrezi aici, etc.

3-18 ani

20-30

Vizita educativa la Academia de Politie

12-18 ani

20-50

Vizita la Facultatea de Fizica - NEW!

12-18 ani

20-50

Vizita la Aeroportul Otopeni

Vizita la cel mai mare aeroport din tara este dedicata facilitarii cunoasterii si intelegerii specificului activitatii aeroportuare (rolul si importanta aeroportului in transportul aerian, distinctia aeroport-companie aeriana, activitati specifice de aeroport, etc.). Vizita vizeaza atat zona de operatiuni aeriene, cat si terminalele de pasageri. Participantii vor afla lucruri interesante despre operatiunile la sol (tractare/push back, dirijarea aeronavelor la sol), despre infrastructura de aeroport (piste, platforme de stationare aeronave, terminale de pasageri, sisteme de imbarcare/debarcare prin aviopunti etc.), despre meseriile specifice unui aeroport si, de asemenea, despre utilajele si echipamentele aeroportuare, pe care le pot vedea in actiune. Ce-ati zice de o vizita la Aerodromul de la Clinceni? Avem ocazia de aceasta data sa aflam despre activitatea de aviatie de la Aerodromul Clinceni, baza a Aeroclubului "Aurel Vlaicu" Bucuresti, sa vedem cum arata de aproape aeronavele, sa aflam cine le piloteaza, cine le repara, si poate chiar sa urcam la mansa unei aeronave! Despre revista Top Gear orice baiat/barbat poate povesti cu pasiune mult mai mult decat pot scrie eu in cateva cuvinte. Si acum i se ofera ocazia sa intre in redactia din Romania a renumitei reviste editate de agentia britanica de stiri BBC si sa se intalneasca cu nu mai putin faimosii Razvan Exarcu sau Vlad Mitrache, ziaristii romani care scriu la Top Gear. Pasionatii de gastronomie sigur citesc revista Good Food, mai ales ca una dintre rubricile lor permanente premiaza "Copiii in bucatarie". Mergem in redactie si aflam de unde cunosc redactorii atatea retete minunate si atatea secrete in ale bucatariei, ce retete de dieta ne recomanda ei, cum fac sa incerce ei retetele, pana sa ni le divulge noua.

3-18 ani

20-35

Vizita la Aerodromul Clinceni

3-18 ani

20-30

Vizita la Redactiile publicatiilor BBC: Good Food si Top Gear

8-18 ani

20-30

Astazi, redactorii unei cunoscutei reviste ne asteapta la ei, in vizita. Avem astfel

Vizita in redactia ocazia sa aflam cum se "construieste" o revista, cum se culeg informatiile, cine reviste glossy - NEW! realizeaza fotografiile, cine verifica "Bun de tipar", ce este o sedinta de redactie
sau cu ce se ocupa un beauty-stilist sau un fashion-editor.

8-18 ani

20-35

Vizita la Agentia de Stiri - NEW!

Vizitam o mare agentie de stiri ce publica fluxuri de informatii pertinente si profesioniste. Grilele sale cuprind peste 50 de posturi de radio si televiziune din Rominia si din lume, peste 400 de publicatii straine si peste 800 de site-uri si publicatii rominesti. Prin reteaua sa de corespondenti, agentia culege si publica stiri de peste tot din tara si din lume si le transmite mai departe catre toti cei interesati. Astazi aflam si noi cum sunt posibile toate acestea. Va invitam sa aflam impreuna istoria celui mai vechi post de radio din tara noastra, precum si detalii despre activitatea pe care o desfasoara oamenii aici, pentru a transmite in eter, in toata tara, cele mai proaspete stiri si cea mai buna muzica. Vizitam tipografia si redactia acestui ziar, singurul ziar gratuit din tara noastra, la ora actuala. Tipografia este una dintre cele mai moderne din tara, beneficiind de echipamente complexe, manevrate de oameni cu pregatire profesionala ridicata. Dar nu numai ca aflam cum se tiparesc ziarele, ci ne si informam despre cum se "construiesc" ziarele, cum se culeg informatiile, cine le transforma in stirile ce apar in ziar, cum se tin sedintele de redactie, cine hotaraste ce anume se publica, etc.

8-18 ani

20-30

Vizita la Radio Romania - NEW!

5-18 ani

20-30

Vizita la redactia si tipografia unui cunoscut ziar

5-18 ani

20-30

Calatorie in lumea Operei (vizita educativa in culisele Operei Nationale)

Se vor vizita atat spatiile scenice, cat si muzeul teatrului de opera, atelierele de creatie si culisele ONB. Vizita porneste de la ideea unei discutii interactive care incearca sa ii apropie pe cei tineri de muzica de opera, de universul artei lirice, explicandu-le cum sa asculte acest gen muzical, daca sunt asemanari cu muzica pe care o asculta ei, care sunt elementele unui spectacol de opera, daca se aseamana cu un film sau un spectacol de teatru, care sunt specificitatile unui spectacol de opera si daca aceasta forma artistica mai este interesanta, poate fi inovatoare si mai poate capta spectatori tineri la ora actuala. Vizita se va incheia cu o activitate practica de aproximativ 30 de minute in stricta legatura cu tematica vizitei, activitate practica adaptata in functie de varsta vizitatorilor.

7-18 ani

20-30

Vizita in culisele Teatrului Odeon

Astazi vizitam culisele Teatrului Odeon: condusi de unul dintre actorii teatrului, intram in culise, urcam pe scena, mergem in cabinele actorilor, in sala de repetitii, in Sala Majestic (unica sala de teatru din Europa care dispune de un tavan glisant), aflam cine trage cortina si cand intervine sufleurul, coboram in Sala Studio (cea cu scena mobila unde in functie de interesele piesei jucate se pot rearanja scena si fotoliile spectatorilor), participam la jocuri teatrale demonstrative, putem sa ne fotografiem asezati in fololiile din loje sau la balcon, etc. Invitam copiii cuminti si curiosi sa experimentam impreuna meseria de reporter de televiziune, sa aflam cum se monteaza casetele, ce aparate se folosesc pentru filmari, cum se editeaza stirile, ce emotii incearca reporterii care transmit in direct, cum arata regia de emisie sau care sunt tainele meseriilor practicate intr-o televiziune, dar si informatii inedite despre Revolutia Romana, in Studiourile TVR. Va invitam sa vizitam impreuna una dintre cele mai noi televiziuni aparute la noi in tara si sa aflam cum se "fabrica"stirile si cum apar ele pe ecranele televizoarelor din casele noastre. La biblioteca vom intra pe taramul basmelor. Acolo, surpriza este ca basmele par ca fac parte din lumea celor mici, asa ca povestile si personajele lor vor convietui cu noi pe toata durata vizitei. De acum, copiii vor trece in acest taram de fiecare data cand vor deschide o carte. Se va lega oare o prietenie pe viata? Daca mai socotim ca in spatiul bibliotecii se afla si o ludoteca, unde copiii se pot juca dupa pofta inimii...

3-18 ani

20-50

Vizita in Studiourile TVR

4-18 ani

20-50

Vizita in Studiourile de Stiri TV - NEW!


Vizita la Biblioteca Metropolitana-filiala pentru copii

7-18 ani

20-35

4-10 ani

20-35

Vizita la Biblioteca La Biblioteca Nationala vizitam sediul nou, pe traseul parter-mezanin-etajul I, Nationala a Romaniei - insotiti de bibliotecari, dupa care ne oprim intr-o sala de lectura dedicata categoriei de varsta a copiilor. Desigur, totul aici este nou si modern. NEW!
Haideti sa ne jucam de-a deputatii: ne impartim in grupuri legislative, alegem liderii de grup, secretarii si presedintele de sedinta, primim cate o tema, pe baza careia ne alcatuim proiectul legislativ, il supunem dezbaterii plenului, ne argumentam propunerile, inregistram voturile...astfel, in afara turului obisnuit de vizitare a cladirii Palatului Parlamentului, copiii vor participa si la o lectie de democratie: primesc informatii despre modul de organizare a Camerei Deputatilor, procesul de vot sau reprezentativ, rolul deputatilor, procesul legislativ, desigur, pe potriva varstei lor. Aceasta vizita este potrivita grupelor pregatitoare din gradinite, precum si elevilor. "Prindem" tainele meseriei de textilist la una dintre cele mai mari si mai moderne fabrici de profil din tara. Cei peste 650 de angajati ai fabricii lucreaza colectiile "La Redoute", "Kenzo", "Indies", French Connection", "Calvin Klein", "Bonpoint", "Grard Darel", iar noi nu putem rata ocazia de a vedea ce se poarta vara viitoare la Paris sau New York! In afara vizitei, ne putem bucura si de o prezentare a modelelor de uniforme propuse de fabrica. De asemenea, la cerere, adultii isi pot achizitiona din stocul fabricii confectii textile la un pret redus fata de magazine.

4-16 ani

20-50

Vizita educativa la Palatul Parlamentului

5-18 ani

20-50

Vizita la Fabrica de confectii textile si tricotaje

3-18 ani

20-60

Vizita la Fabrica de doze din aluminiu pt racoritoare si bere

Ati vazut vreodata cum se fabrica dozele din aluminiu pentru bauturi racoritoare, conserve sau bere? Una dintre cele mai moderne si mai automatizate fabrici din tara (singura cu acest profil de la noi), unde ai impresia ca te afli in plin documentar de la Discovery, isi deschide portile pentru vizita copiilor curiosi. La finalul vizitei, cei insetati se pot delecta cu sucuri baute din cutiile produse aici.

10-18 ani

20-40

Vizita la Fabrica de servetele

La Fabrica de Servetele aflam cum se fabrica servetelele obisnuite, de masa, ce este hartia tissue, ce tehnologii se folosesc pentru crearea servetelelor, cum se aleg culorile, cum arata servetelele personalizate cu numele si sigla clientului, dar si cum se produc hartia igienica ori sacii de menaj. Iar cine face colectie de servetele, aici isi poate completa cu succes colectia, cu modele deosebite :) Va invit sa vedem impreuna cum se "fabrica" painea, ce ingrediente se folosesc, ce utilaje sunt necesare pentru a face paine, care sunt secretele de productie, sa vedem cum intra painea in cuptor si sa simtim in nari mirosul de paine fierbinte La Fabrica de cafea vom vedea nu numai cum ajunge cafeaua in ambalaj pentru a fi trimisa in magazine, dar si cum se prepara plicurile de ciocolata calda instant sau cafeaua solubila. Simte bogatia gustului!

4-18 ani

20-30

Vizita la Fabrica de Paine

4-14 ani

20-40

Vizita la Fabrica de cafea - NEW!

7-18 ani

20-35

Vizita la Fabrica de croissante

Va propunem o vizita pe placul copiilor: foarte "dulce" ! Toata lumea cunoaste croissantele: sunt gustoase, numai bune de luat la pachet, de-a dreptul delicioase! Dar acum avem ocazia sa vedem si cum se produc, din ce ingrediente, cum curge panza de ciocolata, cum "trec" croissantele sau miniruladele pe banda, insirate ca soldateii, cum li se injecteaza crema sau ciocolata, cum sunt ambalate. Si cum sa nu ne infruptam si noi din asa delicii ?!? Ca sa nu mai spun ca cine e cuminte, primeste si dulciuri cadou... Haideti sa vizitam o fabrica de biscuiti! Avem ocazia sa aflam cum se produc biscuitii sarati, dar si cei dulci, biscuitii salatini, covrigeii, biscuitii pentru inghetata, eugeniile delicioase...Toate au alta savoare in fabrica, proaspete, calde, aromate...Iar daca suntem cuminti, gustam cate putin din toate si primim si cadouri! La "fabrica de prajituri", asa cum i-au spus copiii acestui mare laborator de cofetarie / patiserie vedem "pe viu" cum se "construiesc" torturile, ce ingrediente se pun in prajituri de sunt asa de delicioase (ingrediente absolut naturale, desigur), gustam din toate si ne lamurim de ce acolo sunt cele mai savuroase sandwich-uri din lume!

3-18 ani

20-35

Vizita la Fabrica de biscuiti

3-18 ani

20-50

Vizita la "Fabrica de prajituri"

5-10 ani

15-20

Vizita educativa la Lumea Jucariilor

Si pentru ca cel mai mult copiii isi doresc jucarii, mergem la jucarii! Primitoarele noastre gazde de la depozitul de jucarii cu linie de ambalare "Lumea Jucariilor" ne invita sa vedem cum sorteaza si ambaleaza ei jucariile. Dar nu numai atat: copiii sunt rugati sa participe si ei la procesul de ambalare, pe masura puterilor lor (prilej si pt. un pic de joaca, nu-i asa?!?), astfel incat cei mici sa poata aprecia si respecta mai bine activitatea celor mari. Apoi, cine doreste isi poate cumpara din show-room orice jucarie "ii face cu ochiul", la preturi fara adaos comercial (cu pana la 30-40% mai mici decat in magazine).

3-10 ani

20-25

Vizita la Statia de Tratare a Apei

Suntem cu totii din ce in ce mai preocupati de conservarea resurselor Pamantului, ca si de protejarea mediului. Una dintre resursele principale, fara de care omul nu poate trai, este APA. Astazi avem ocazia sa aflam prin ce procedee este apa tratata, astfel incat, cand ajunge la robinetele noastre sa fie asigurati parametrii de calitate si noi sa o putem consuma.

7-18 ani

20-50

Vizita la Asociatia de Colectare Selectiva si de Reciclare a Deseurilor - NEW!

Pentru ca vrem sa ne crestem copiii intr-o lume mai curata, va invitam sa trecem impreuna la actiune. Ne-am unit fortele cu Centrul de reciclare si colectare a deseurilor si va invitam si pe voi sa aflati cum se colecteaza selectiv deseurile, ce importanta are acest fapt si cum ajuta planeta, ce inseamna deseuri electronice si de ce sunt ele daunatoare. Daca ne-am hotara sa reciclam hartia, dar si alte materiale, am ajuta Terra sa ramana vie. Vino si tu alaturi de noi si planeta noastra va fi n continuare albastra! Mergem in Dispeceratul Central de Control al METROREX, sa vedem de unde se controleaza mersul tuturor garniturilor de metrou din Bucuresti, cine are grija ca noi sa circulam in siguranta cu metroul, de ce uneori stam mai mult intr-o statie, cine "se joaca" la butoane. Apoi vizitam si Depoul Pantelimon, sa vedem unde "dorm" garniturile de tren, cine le verifica starea de sanatate, cine le repara, cine le curata, etc. O vizita la cel mai frumos si mai mare stadion di tara este binevenita! Avem ocazia sa vedem gradenele, scaunele VIP, terenul, lojele, turnechetii, vestiarele sportivilor si ale arbitrilor, sala de forta, etc. Ati avut vreodata ocazia sa pasiti in "culisele" unui service auto ? Gazdele de la acest service ne vor demonstra cum schimba ei torile la un autoturism in echipe de cate 4 persoane, imbracate in salopete rosii, ca la Formula 1 ! Mai mult decat atat, copiii vor avea ocazia sa afle cum se "consulta" o masina, ca sa afli ce este defect la ea, care sunt secretele meseriei de mecanic auto, de ce echipamente se folosesc oamenii care lucreaza acolo. Ce-ati zice sa aflam cum functioneaza un hotel? Si mai ales un complex hotelier de anvergura? Gazdele noastre ne vor arata cu placere atat spatiile publice ale hotelului (receptia, holurile, zona de conferinte, zona SPA), cat si cele private (bucatariile, spatiile de depozitare, spatiile tehnice, camerele, etc.), astfel incat noi sa ne putem face o idee cuprinzatoare despre modul in care functioneaza un hotel, precum si sa aflam ce meserii se pot practica aici. Desigur, mici surprize si cadouri ne intampina si aici. Va propunem o vizita de agrement cu copii, un tur al studiourilor in care s-au turnat peste 140 de lungmetraje, printre care si pelicule memorabile precum "Cold Mountain". Castel Film este cel mai mare studio privat de productie de film din Romania si unul dintre cele mai importante din Europa. Locatia dispune de 37 de hectare, 9 studiouri echipate complet, mii de costume din toate timpurile, decoruri uriase de interior sau exterior, masini de toate felurile, mii de profesionisti, povesti din fata sau din spatele reflectoarelor. Copiilor le sunt prezentate diferite momente care replica anumite secvente de film, dar si explicatii pe intelesul lor despre cum sunt realizate filmarile. Cei care n-au avut ocazia sa ajunga la Hollywood pot descoperi lumea filmului de la Snagov. Te provocam sa intri intr-o lume ca-n filme si poate afli si ceva povesti despre cei care au fost pe-aici: Nicole Kidman, Jude Law, Renee Zellwegger, Steven Seagal, David Hasselhoff, Christopher Lambert, Adrian Paul, Jean-Claude Van Damme, Donald Sutherland, Natalie Portman, Nicolas Cage

4-18 ani

20-50

Vizita la Metrorex

8-18 ani

20-30

Vizita la Stadionul Arena Nationala NEW!


Vizita la Service-ul Auto - NEW!

4-18 ani

20-50

5-18 ani

20-50

Vizita la Hotel - NEW!

10-18 ani

20-35

Vizita la Castel Film Studios Snagov NEW!

4-18 ani

60-100

Excursii tematice
Va invit sa ne delectam cu frumusetea subacvatica a marilor recifuri: pesti, anemone, corali, rechini si pisici de mare, murene si caluti de mare, meduze si creveti sau cu un crampei din fluviile si lacurile planetei: discus, arowana, pisica de Amazon, piranha, rapitorii africani si multe, multe alte specii de pesti si plante de acvariu. Ce putem descoperi la Reef Aquarium? Peste 50.000 de litri de apa si sute de specii de pesti in doua pavilioane amenajate special in singura expozitie pentru pesti exotici din Bucuresti.

Vizita la Reef Aquarium - NEW!

2-18 ani

20-100

Tur educativ de Bucuresti - NEW!

Va oferim un tur de oras (Bucuresti), care se va desfasura astfel: plecare de la gradinita/scoala-Palatul Parlamentului-zona Unirea (Hanul lui Manuc, Baratia, Biserica Sf Gheorghe)-Universitate (Asezamintele Brancovenesti, Palatul Sutu)Piata Romana (Observatorul Astronomic)-Piata Victoriei (Palatul Victoria, Muzeul Antipa, Muzeul Taranului Roman, Muzeul de Geologie)-Bd Aviatorilor (Statuia Aviatorilor)-Bd Kiseleff (Arcul de Triumf, Muzeul Satului)-Casa Presei Libere-Bd Kiseleff-Calea Victoriei (Palatul Cantacuzino, Palatul Regal, Ateneul Roman, cladiea CEC-ului, Muzeul de Istorie, Biserica Kretulescu)-Calea 13 Septembrie-Statuia Eroilor Pompieri-intoarcere la gradinita/scoala (cu variante de traseu, in functie de locatia dvs.). La cerere se pot face diferite opriri pe traseu. Turul orasului va fi ghidat, explicatiile despre istoria orasului si a cladirilor emblematice, primite de copii pe traseu, fiind pe intelesul lor. Oferta este valabila pentru minim 20 de copii platitori si include transportul si ghidajul. Sa ne bucuram de inceputul de primavara petrecand timp in aer liber! Copiii au ocazia sa se joace timp de cateva ore, sa mangaie si sa hraneasca animalele prezente acolo, sa afle mai multe despre ingrijirea si hranirea lor, direct de la sursa, sa joace "Ratele si vanatorii" ori alte jocuri specifice copilariei, chiar si un picnic, iata ce pot face copiii la Ferma Animalelor. Biletul de intrare este inclus in pret. La cerere, asiguram si masa de pranz, in sistem catering (15 RON/copil). Intr-o zi frumoasa de primavara, ne bucuram de giumbuslucurile animalutelor de la Gradina Zoologica, dupa care ne delectam cu o plimbare cu vaporasul pe lacul Herastrau (in perfecta siguranta pentru copii, fiecare luand loc pe un scaun). Desigur, nu parasim frumosul Parc Herastrau fara sa trecem si pe la locul de joaca... Va plac pasarile exotice? Vreti sa stiti unde ierneaza frumoasele pasari ce ne incanta, vara, pe lacurile bucurestene? Haideti sa vedem mai mult de 20 de specii de pasari exotice, printre care pauni, lebede, rate asiatice, fazani, porumbei si papagali intr-un areal de poveste, la o ferma din judetul Calarasi. Se poate organiza si un picnic.

4-10 ani

20-50

Excursie la Ferma Animalelor

2-14 ani

35-200

Vizita la Gradina Zoologica + Plimbare cu vaporasul pe lacul Herastrau

2-18 ani

20-100

Excursie la Ferma de pasari exotice - NEW!

3-18 ani

35-100

Excursie la Remiza Speciala si la Palatul Brancovenesc de la Mogosoaia

Mai tineti minte cand un drum cu trenul era o plimbare de placere? Ati urcat vreodata in Orient Express, pe ruta Paris-Istanbul? Copiii vor experimenta o calatorie in timp, vizitand Trenurile Romanesti de Epoca: Trenul Regal, Trenul Moldovita si Trenul Calugareni, cu compartimentele imbracate n catifea, cu lampi si oglinzi din sticla de Murano, poleite cu aur si dispunand de un confort ce depasea cu mult timpul lor. Va invit sa ne imbarcam impreuna in ele, sa vedem cum circulau oamenii pe calea ferata in secolul trecut, diferentiat, pe clase sociale. De aici vom merge sa vizitam Palatul Brancovenesc de la Mogosoaia si Muzeul Traditiei Aulice. Intrarea la muzeu este inclusa in pret. Totodata, superbul parc al palatului ne asteapta sa-l descoperim, sa facem un picnic, sa ne jucam... La Institutul de Fizica Pamantului (Centrul de Monitorizare Seismica) de la Magurele sa aflam cum au loc cutremurele, cum se pot prognoza, cum se monitorizeaza si cu ce tip de aparate si cine face asta, unde acum in lume se misca pamantul si cu ce intensitate, care sunt regulile de respectat in caz de cutremur. Astfel, elevii au ocazia sa afle de ce panica ce se creaza dupa un cataclism natural este mai periculoasa decat orice altceva si ce au ei de facut pentru a se proteja in cazul unui eveniment de acest gen. O astfel de vizita este foarte indicata in educatia copiilor, deoarece ei au ocazia sa afle informatii corecte direct de la sursa. Si daca tot ajungem in zona, "legam" aceasta vizita de cea la Biserica Parintelui Arsenie Boca, din localitatea Draganescu. Pretul include transportul dus-intors, intrarea la obiectivele turistice si culturale, taxele de parcare, insotitor de autocar in excursie. Se viziteaza: Salina Ocnele Mari (cea mai frumoasa salina din zona de sud a tarii), Casa Memoriala Anton Pann din Rm Valcea, Manastirea Cozia, Manastirea Dintr-un Lemn (inchinata aviatorilor si marinarilor), Muzeul Satului din Bujoreni. Pretul include transportul dus-intors, intrarea la obiectivele turistice si culturale, taxele de parcare, insotitor de autocar in excursie.

3-18 ani

25-150

Excursie la Institutul de Fizica Pamantului

7-18 ani

25-60

Excursie la Salina Ocnele Mari, Valcea

3-18 ani

30-100

Excursie la Constanta

Se viziteaza: Atelierul de ciocolata ChocoArt, unde copiii vor modela in ciocolata, (se) vor picta cu ciocolata, vor dansa si se vor distra (se asigura ciocolata pt modelaj, ciocolata pentru degustat, boneta si sort, personal de specialiate pt indrumarea copiilor); creatiile lor si le iau acasa, fiecare; Complexul Muzeal al Stiintelor Naturii din Constanta: Planetariu, Delfinariu, MiniZoo (microrezervatia Delta Dunarii), Rezervatia Pasari Exotice + intrarea la spectacolul de la Delfinariu (un spectacol superb, cu cei trei delfini tineri, adusi din China) si la proiectia la Planetariu; ne plimbam pe plaja si facem un concurs de construit castele de nisip (se premiaza toate realizarile copiilor). Pretul include transportul dus-intors, intrarea la obiectivele turistice si culturale, taxele de parcare, taxele de pod, insotitor de autocar in excursie.

4-18 ani

30-150

Excursie la BusteniBreaza-Sinaia

Se viziteaza: Castelul Cantacuzino din Busteni (construit de Grigore CantacuzinoNababul, drept replica la Castelul Peles, inconjurat de un parc imens, cu alei care duc inspre mici grote, cascade si fantani arteziene), Parcul de distractii MitzuChitzu, Muzeul Trenuletelor din Sinaia, Manastirea Sinaia. La cerere, asiguram si masa de pranz la restaurant, contra sumei de 15 RON/copil. Pretul include transportul dus-intors, intrarea la obiectivele turistice si culturale, taxele de parcare, insotitor de autocar in excursie.

4-10 ani

25-100

Excursie la Comana si Giurgiu

Stiati ca in tara noastra exista o Delta de interior? Haideti sa o vizitam in cadrul Rezervatiei Naturale Comana! Tot aici vizitam Fantana cu Nucu, locul in care se presupune ca a fost ucis domnitorul Vlad Tepes. In preajma se afla si Manastirea Comana. De aici, plecam mai departe la Giurgiu, sa ne plimbam cu vaporasul pe Dunare (plecam de langa malul romanesc si ne intoarcem pe langa cel bulgaresc). Asiguram si masa, contra cost-15 RON/persoana, la un restaurant elegant. Pretul include transportul dus-intors, intrarea la obiectivele turistice si culturale, taxele de parcare, insotitor de autocar in excursie. Se viziteaza: Rezervatia de Zimbri Neagra de la Buscani, cu cei 40 de zimbri ai sai, intre care si multi pui, Curtea Domneasca, pe urmele lui Vlad Tepes (aici urcam si cele 130 de trepte ale Turnului Chindiei, iar de sus, din turn, admiram panorama orasului), ingrijita si cocheta Gradina Zoologica din Targoviste, Mitropolia Targovistei, dar ne si plimbam in Parcul Chindia si in Parcul Mitropoliei. La cerere, se poate asigura si masa de pranz la un restaurant elegant, contra sumei de 15 RON/copil. Pretul include transportul dus-intors, intrarea la obiectivele turistice si culturale, taxele de parcare, insotitor de Se viziteaza: Planetariul din Pitesti (unde vizionam un film educativ despre univers), Manastirea Curtea de Arges, Biserica Domneasca din Curtea de Arges, Fantana Mesterului Manole, Lacul de acumulare si Barajul Vidraru, Statuia lui Prometeu, zeul focului. Pretul include transportul dus-intors, intrarea la obiectivele turistice si culturale, taxele de parcare, insotitor de autocar in excursie. Se viziteaza: Tabara de sculptura in aer liber de la Magura, Muzeul Chihlimbarului, Barajul Siriu, Manastirea Sita Buzaului, Biserica de la Alunis si asezarile rupestre Alunis-Nucu (optional, pt copii mai mari). Pretul include transportul dus-intors, intrarea la obiectivele turistice si culturale, taxele de parcare, insotitor de autocar in excursie. O excursie deosebit de frumoasa: ne plimbam cu vaporasul pe lacul Snagov (intre debarcader si insula Manastirii Snagov si retur), apoi cu titicarul (trenulet de vacanta), ne plimbam prin padure, vizitam Manastirea Snagov (unde se spune ca ar fi ingropat Vlad Tepes, vizitam Colectiile muzeale legate de zona Snagov: Vlad Tepes, diverse alte personalitati istorice, culturale sau religioase, sporturi nautice, etnografie si traditii locale, biodiversitate, etc., putem inchiria biciclete sau caiace, ne plimbam prin padure. Pretul include transportul dusintors, ghidajul in excursie.

3-18 ani

30-150

Excursie la Rezervatia de Zimbri + Targoviste

3-18 ani

30-150

Excursie la Barajul Vidraru

4-18 ani

30-50

Excursie in jud BuzauMuntii Siriului

4-18 ani

30-50

Excursie la Snagov

3-18 ani

30-150

Excursie la Aventura Parc Comana - NEW!

La Aventura Parc putem petrece o zi placuta, la aer curat, cu multa miscare si distractie. Exista aici 2 trasee pentru copii sub 8 ani si 2 trasee pentru copii mai mari de aceasta varsta, un castel gonflabil, minigolf, ping-pong, pentaque, mini zoo si multe alte atractii. Biletul de intrare este inclus in pret si da acces la toate atractiile din parc timp de 3 ore (inclusiv zona de escalada in copaci); Mai departe, vizitam Manastirea Comana (care este ctitorie a domnitorului Vlad Tepes) si Fantana cu Nucu, in Parcul Natural Comana; desigur, coboram si pe ponton, in cea mai mare delta de interior din tara noastra. Se viziteaza: Manastirea Cozia, Centrul Vechi al orasului Sibiu (plimbare ghidata in Piata Mare, Piata Mica, Piata Huet, Casa Calfelor, Podul Mincinosilor si la Turnul cu ceas), Cetatea Devei, Castelul Corvinilor din Hunedoara, Manastirea Prislop, Manastirea Lainici, Ansamblul Arhitectural Brancusi din Targu Jiu. Pretul include transportul dus-intors, cazarea la hotel de 4****, mesele (cina si mic dejun), taxele de parcare, intrarea la obiectivele turistice si culturale, ghidaj si animatie in excursie. Se viziteaza: vestigiile Castrului roman Drobeta, Podului lui Traian si Turnului lui Sever, Muzeul Regiunii Portile de Fier din Drobeta Turnu Severin. Optional: Croaziera cu vaporasul in Defileul Dunarii: Cetatea Tricule, Tabula Traiana, Cazanele Mici, Chipul lui Decebal sculptat in stanca, Manastirea Mraconia, Parcul National Domogled, Golful Dubova, Cazanele Mari, Grota Veteranii, Laleaua de Cazane, Cazanele Mari, Pestera Ponicova (cu intrare de pe apa), Podul lui Apolodor. Cazarea se face la o pensiune de trei stele din apropiere de Sibiu. Pretul include transportul dus-intors, cazarea la pensiune de 3***, mesele (cina si mic dejun), taxele de parcare, intrarea la obiectivele turistice si culturale, ghidaj si animatie in excursie.

4-18 ani

35-100

Excursie la Hunedoara

4-18 ani

30-55

Excursie la Cazanele Dunarii

4-18 ani

30-55

Excursie la Sibiu

Se viziteaza: Manastirea Cozia, Centrul Vechi al orasului Sibiu (Piata Mare, Piata Mica, Piata Huet, Casa Calfelor, Podul Mincinosilor si Turnul cu ceas, Muzeul Armelor si Vanatorii), Palatul de Vara Samuel Brukenthal, activitati de echitatie, plimbare cu trasura trasa de cai. Pretul include transportul dus-intors, cazarea la pensiune de 3***, mesele (cina si mic dejun), 3-4 ore de echitatie, taxele de parcare, intrarea la obiectivele turistice si culturale, ghidajul in excursie.

4-18 ani

30-45

Vizite la Muzee
Biserica Stavropoleos dateaza din anul 1724, fiind ctitorita de calugarul grec Ioanichie de la manastirea Goura. Este unul dintre cele mai reprezentative si mai reusite monumente arhitectonice religioase romanesti din secolul al XVIII-lea. Muzeul din incinta contine o valoroasa colectie de arta (icoane, obiecte de cult, piese de arta decorativa si fragmente de fresca recuperate de la bisericile demolate in timpul regimului comunist, carti vechi, tiparite si manuscrise). Dupa ce vizitam biserica si muzeul, ne putem plimba la pas prin Centrul Vechi. Profitam de razele blande ale soarelui de toamna si ne bucuram de o vizita la Muzeul Satului "Dimitrie Gusti". Avem ocazia sa aflam despre obiceiurile si traditiile specifice fiecarei zone a tarii noastre, despre modul de viata al taranului roman, specificul caselor si interioarelor din provinciile romane, portul popular, etc. Si, desigur, ne plimbam prin frumoasa gradina a muzeului. Intrarea la muzeu este inclusa in pret.

Vizita la Biserica si Muzeul Stavropoleos

7-18 ani

20-50

Vizita la Muzeul Satului "Dimitrie Gusti"

3-18 ani

20-50

Vizita la Muzeul Sportului

Muzeul gazduieste sute de trofee cucerite de sportivii romani in diferite competitii internationale. Printre exponate de afla manusile primului campion mondial roman la box, Nicolae Linca, pagaia campionului olimpic la canotaj, Ivan Patzaichin, un pasaport colectiv de aproape jumatate de metru folosit de toti jucatorii romani de fotbal care au plecat la Campionatul Mondial din Uruguay din anul 1930, sabia scrimerului Mihai Covaliu, cea cu care a castigat medalia de aur la Olimpiada de la Sydney din 2000, ghetele si bustiera campioanei la atletism Violeta Beclea Szekely sau echipament sportiv imbracat de Romania la CM 1994, din SUA. De asemenea, in incinta Muzeului Sportului sunt expuse 150 de lucrari ale copiilor, in cadrul vernisajului "Jocurile Olimpice in imaginatia copiilor". Ati revazut Muzeul Antipa, dupa redeschidere? Aproape doi ani am asteptat cu totii sa se termine lucrarile de renovare si restaurare la cel mai mare si mai renumit muzeul de istorie naturala din tara, iar asteptarea a meritat: s-a reusit crearea unui muzeu modern, frumos, atractiv, demn de o capitala europeana. Dioramele aflate la tot pasul reusesc sa redea habitatele naturale ale animalelor, asa cum traiesc ele: unde locuiesc, ce prieteni au, cu ce se hranesc, cu cine se joaca, de cine se feresc...privesti animalele, transpuse foarte reusit in vitrine, auzi freamatul copacilor sau al ierbii si-ti lase simturile sa se imbete de idea de libertate. Haideti la Antipa! Muzeul Militar National joaca un rol important in cunoasterea traditiilor istorice ale Ostirii romine. infiintat in 1923 printr-un decret semnat de regele Ferdinand, aceasta institutie s-a bucurat de-a lungul timpului atit de atentia binevoitoare a Casei Regale, care a facut numeroase donatii, cit si de sprijinul unor personalitati importante. Valorosul patrimoniu al Muzeului este ilustrat prin obiecte legate de domeniul militar, fara sa se limiteze exclusiv la acesta. O vizita la muzeul Militar National inseamna o calatorie in timp si in spatiu, un prilej de a descoperi si admira modul in care sunt recreate diferite epoci istorice. Va asteptam sa ne fiti alaturi in intilnirea cu vremurile trecute. Deci, bun venit la Muzeul Militar National! Muzeul Aviatiei a fost infiintat pentru cinstirea ilustrilor inaintasi ai aripilor rominesti si pentru reintregirea patrimoniului national al realizarilor de prestigiu din domeniul aeronautic. Zestrea muzeistica a institutiei include 24 de colectii si 5 arhive documentare, cuprinzind in total peste 15.000 de titluri care au apartinut pionierilor aeronauticii rominesti si mondiale, peste 20.000 de volume de specialitate, precum si un parc cu 62 de piese muzeistice aeronave, piese de artilerie, rachete antiaeriene, radare.

3-18 ani

20-50

Vizita la Muzeul Antipa

3-18 ani

20-150

Vizita la Muzeul Militar National

4-18 ani

20-35

Vizita la Muzeul Aviatiei

3-18 ani

20-70

Activitati recreative si distractive


La Atelierul de Dans putem oferi copiilor sesiuni de dans de 60 de minute in care sa plusam pe partea de amuzament, de distractie si nu neaparat pe partea de corectitudine. Stilurile abordate pot fi: dans sportiv Latino si Standard, dans modern, jocuri distractive bazate pe dans. Ca si echipament, copiii pot veni imbracati lejer, sa aiba o sticla cu apa, fetele cu parul strans in coada; este foarte important sa vina cu incaltaminte curata de schimb. Facilitati: 3 sali de dans moderne, dotate cu vestiare, wc, dusuri, sala de asteptare.

Atelier de dans NEW!

3-18 ani

20-50

Curs de echitatie

Ce putem face la centrul de echitatie: lectii de calarie cu instructor individual, pe cai (nu ponei), special antrenati pentru copii; prezentarea echipamentului de calarie atat pentru cal cat si pentru calaret; prezentarea raselor de cai; activitati teoretice si mai ales practice privind hranirea si ingrijirea cailor; vizitarea fermei, inclusiv a celorlalte animale aflate aici; jocuri si activitati distractive. Vremea rea nu este un impediment in desfasurarea acestor activitati, clubul avand si un manej acoperit cu suprafata de 2100mp. Speram totusi ca vom avea vreme buna pentru petrecut timpul in aer liber!

3-18 ani

25-100

Joc de paintball

Distractie la maxim! Paintball este numai varful de aisberg, pentru cei care au mai jucat inseamna: counter strike, adrenalina, strategie, placerea unui headshot, team-building, comunicare, relaxare, sport, prietenii, provocare. Terenul are o suprafata de 4000mp, pe care s-au amenajat obstacole complexe (foisoare si poduri legate intre ele + copacii si tufele care creeaza labirinturi ), parca ai fi intr-o harta din Counter Strike. In pret intra echipamentul de protectie, echipamentul de joc, terenul si logistica, 100 bile/jucator, transportul dus-intors.

10-18 ani

20-100

Joc de Laser Tag

Copiilor le place sa joace laser, o experienta incredibila, un joc de echipa extraordinar. Laser Tag este un sport hi-tech, foarte asemanator cu paintball-ul sau jocul de airsoft. Se practica in echipa, recomandat minim 6-8 jucatori. Jucatorii incearca sa obtina puncte tragind cu o arma de mina care emite o raza infrarosu, absolut nepericuloasa. Se practica atit outdoor, cit si indoor si este inofensiv (copiii nu se lovesc/ranesc). Initial, Laser Tag-ul este folosit de trupele speciale la antrenamente, insa in zilele noastre este accesibil tuturor, in scop de distractie, de dezvoltare a comunicarii si coordonarii.

7-18 ani

20-50

Joc de Bowling NEW!

Oferim copiilor o noua definitie a distractie, propunandu-le sa se relaxeze jucand bowling intr-unul din cele mai moderne cluburi din Bucuresti. Bowling-ul este un sport ce poate fi jucat de la minimum 5 ani, nu necesita pregatire prealabila sau o conditie fizica exceptionala. Copiii isi dezvolta spiritul competitiv si invata sa lucreze in echipa. In club exista bile de bowling de greutati diferite, pentru toate grupele de varsta. Pentru cei mai micuti, exista o pista cu bumper bowl, acel grilaj pe laturile pistei care ajuta bila sa-ti atinga tinta. Copiii vor juca 3 jocuri de bowling (care inseamna ca timp 1,5 h). Mini Golf este un joc simplu, nu un sport profesionist. Acest joc distractiv, nu necesita nici o pregatire speciala si poate fi jucat la orice varsta. Scopul jocului este de a lovi mingea de la punctul de plecare, plasind-o in gaura fiecarei piste de mini golf, din cit mai putine lovituri. Mini-golful se joaca pe terenul special amenajat cu 18 piste (este teren in interior), cu mingi si crose. Scopul jocului este de a introduce mingea de pe punctul initial de plecare in gaura, din cat mai putine lovituri. Se joaca in echipe de 5-6 copii. Atmosfera creata este una deosebita, folosindu-se tehnica luminii negre/ultaviolete, nu doar pentru efectul vizual, ci pentru a oferi experiente noi. Tehnologia luminii ultraviolete transpune jocul de mini golf intr-o dimensiune noua, uimindu-se cu peisajul nostru futurist si unic: plafon fluorescent in valuri, pereti planetari, tur intergalactic de miniCopiilor le place escalada si abia astepta sa dea curs provocarilor oferite de catre practicarea acestui sport in natura sau in sali special amenajate. Este o activitate care imbina bucuria jocului si a miscarii, oferind copiilor experiente inedite, o joaca dinamica si interactiva care ii acapareaza pe cei mici, oferindu-le satisfactii nebanuite. Catararea reprezinta pentru copii o permanenta provocare si o sursa inepuizabila de imaginatie. Toti copiii sunt cataratori innascuti: de la varste foarte fragede incearca sa se catere pe tot ce le iese in cale: canapele, scaune, copaci, garduri... Habar n-au ce-i asteapta la sala de escalada, iar surpriza va fi pe masura ! La aceasta activitate pot participa copiii cu varste cuprinse intre 5 si 18 ani, indiferent de nivelul lor in practicarea escaladei. Va invit sa vizionam filme potrivite varstei copiilor, in format 3D, la cinematograf. Totodata, vizitam sala de proiectie a filmelor, cu cele doua proiectoare digitale (ce proiecteaza doua filme in acelasi timp: unul pentru ochiul drept, unul pentru ochiul stang) si sa aflam mai multe despre cum ajung filmele pe ecran. Transportul, biletele la film si vizitarea tunelului de proiectie, incluse in pret.

7-18 ani

20-50

Joc de Mini Golf NEW!

4-18 ani

20-50

Escalada pe perete

5-18 ani

20-50

Vizionare film 3D + vizita in Sala de proiectie

3-18 ani

20-150

Distractie la Divertiball

Plutesti usor cu Divertiball! Ai visat vreodata ca poti merge pe apa? Divertiball poate face ca acest vis sa devina realitate. Este cea mai noua forma de divertisment pentru copii. Acestia sunt introdusi intr-o imensa minge transparenta, umpluta cu aer si inchisa ermetic, ce este lansata apoi intr-o piscina plina cu apa.Copilul se misca in interiorul mingii si astfel o "misca" pe suprafata apei, dand senzatia de plutire. Nu exista nici-un risc, numai distractie si adrenalina!

4-14 ani

20-50

Atelierul de joaca! NEW!

Oferim copiilor 2 ore de joaca intr-un spatiu special amenajat, dotat cu structura modulara pe 2 nivele, piscina cu bile, obstacole, tunel, topogan, casuta cu etaj si topogan, masuta de foosbal, masuta de biliard pentru copii, mingii de sarit.

2-10 ani

20-50

Parcul de distractii Terra Park - NEW!

Terra Park, un tarim al distractiei pentru toate virstele aduna intr-un singur loc cele mai fascinante aventuri traite de Milo in jurul lumii. Inainte de a incepe calatoria printre atractiile acestei lumi, elibereaza-ti imaginatia. Vei trai senzatii atit de tari, incit te vei rataci printre cele mai captivante povesti. Atractiile din Terra Park sunt impartite in functie de virsta vizitatorului (copii prescolari, copii de ciclu primar, de ciclu gimnazial si de liceu, adulti). Pretul cuprinde intrarea in parc si accesul la una dintre atractii, in functie de varsta copilului.

5-18 ani

20-30

Turul locurilor de joaca din oras NEW!

Intr-o zi frumoasa de primavara cei mici adora se se joace. Noi le oferim diverse locatii (cvasi)necunoscute pentru ei: locul de joaca la Castel, in Parcul Izvor, un loc de joaca in Parcul Herastrau, loc de joaca cu cele mai mari topogane din oras, in Parcul Lumea Copiilor, o plimbare si joaca in Oraselul Copiilor, recent reamenajat. Si mai avem si alte surprize pentru cei mici!

2-10 ani

20-50

Ateliere de creatie desfasurate la dvs. in locatie (scoala/gradinita) - fara transp

Atelier de carte ilustrata (Let`s illustrate our book!) - NEW!

Concret, la acest atelier impartim copiii prezenti la atelier in grupe mai mici (de 46 persoane) si le prezentam o carte de povesti in limba engleza (povesti internationale, foarte cunoscute dealtfel). Citim povestea pe roluri (cu putin ajutor acolo unde este nevoie), dupa care identificam personajele pozitive si negative si principalele scene din poveste. Le povestim apoi ce reprezinta o ilustratie de carte, rolul ilustratiei (acela de comentariu plastic al textului, ca este o imagine care spune povesti, etc.) si deosebirea fata de alte ilustratii (spre exemplu banda desenata). Dupa care fiecare echipa isi alege o scena din poveste pe care sa o ilustreze. In acest scop folosim mai multe tipuri de materiale, la alegerea lor (noi le prezentam tot "arsenalul" cu care am venit pregatiti): seminte de diferite tipuri, multe tipuri de carioci, creioane colorate, foi de hartie si cartonate de diferite culori, etc. Din aceste tipuri de materiale ei trebuie sa creeze scenele povestii (in viziunea lor, insa sa aiba legatura si cu celelalte scene, pe care le creeaza celelalte echipe). La final adunam filele (scenele) intr-o carte, legata cu o panglica, carte ce ramane in portofoliul scolii/gradinitei. Copiilor mai mari (peste 7-8 ani) le cerem ca pe pagina ilustrata de ei sa se regaseasca si 3-4 cuvinte (maxim) care sa descrie scena, dar facem cu ei si diverse joculete (spre exemplu, noi scriem pe o foaie de hartie inceputul unei povesti si fiecare copil sa continue povestea cu cate o fraza, dar vede din poveste doar ce a scris cel dinaintea lui, nu si ceilalti copii - pliem hartia; la final citim si ne amuzam). Cu cei mai mici (4-6 ani) jucam diverse joculete (tot in limba engleza).

4-16 ani

20-40

Atelier de creatie bijuterii handmade

La Atelierul de creatie fiecare copil va fi invatat sa creeze un set de bijuterii (pandativ, cercei, inel, brosa, agrafe de par) cu mana lui; aici copiii primesc materialele necesare procesului de creatie si fiecare isi va lua acasa produsele confectionate de el.

4-18 ani

20-40

Atelier de creat tablouri din pasta modelatoare facuta in casa - NEW! Atelier de pictat cu ciocolata Atelier de confectionat tablouri din seminte - NEW! Atelier de creatii din paste fainoase NEW!

Invatam sa folosim pasta modelatoare facuta in casa, divers colorata, in moduri cat mai interesante si distractive.

3-10 ani

20-30

Ce-ati zice sa ne distram cu o activitatedulce ?!? Sa pictam cu ciocolata ! Cu ajutorul pensulelor inmuiate in ciocolata alba, cu lapte sau neagra conturam si dam viata unor peisaje, personaje, ne lasam imaginatia sa zburdePentru gurite pofticioase avem banuti de ciocolata, ca doar n-o sa lingem pensulele :) Credeati ca semintele le putem folosi numai in bucatarie, la pregatit mancaruri delicioase? Din seminte de susan, mac, floarea sorelui, fasole linte sau cocos, dar si din multe alte tipuri de seminte, confectionam tablouri inedited. Creativitatea noastra nu are limite!

3-14 ani

20-30

3-14 ani

20-30

Din paste fainoase de diferite forme, marimi si culori poate iesi un desert gustos sau Haideti sa aflam ce anume!

3-14 ani

20-30

Atelier de origami NEW!

Origami este tehnica plierii hartiei. Aparut in Japonia acum cateva sute de ani, origami e o arta i o joaca, un mod de relaxare si de socializare, dar mai ales e un antrenament al mintii. Are darul de a le creste copiiilor increderea in sine, datorita efortului propriu care duce la obtinerea unor jucarii dintr-o simpla foaie de hartie. Este o activitate relaxanta si distractiva, care nu necesita nici-o aptitudine innascuta. Copilul duce acasa rezultatele muncii lui, insa nu doar atat: el impartaseste familiei bucuria si increderea in sine obtinute.

4-18 ani

20-30

Vacanta de primavara - tabere Tabara de echitatie in jud Sibiu Tabara de creatie la Predeal
7-12 aprilie 2013

4-16 ani 4-16 ani

25-40 25-50

7-12 aprilie 2013

*** Pentru a stabili orele de vizitare (acolo unde nu sunt deja prevazute), ca si pentru programari, va rugam sa ne contactati d
Pentru detalii si inscrieri: Children Tour For Education Giliola Puscasu -0741.736.412(Vodafone);0754.491.711(Orange) giliolap@yahoo.com

Ziua Durata programat aproximati a va

Pret/copil (cu transport)

03.04.2013; 04.04.2013; 05.04.2013; 06.04.2013 02.04.2013; 03.04.2013; 04.04.2013; 05.04.2013; 06.04.2013

1-1,5 ore

35,00 RON

2,5-3 ore

55,00 RON

01.04.2013; 04.04.2013; 05.04.2013

1,5-2 ore

50,00 RON

01.04.2013; 03.04.2013; 04.04.2013; 06.04.2013

4,5-5 ore

60,00 RON

01.04.2013; 02.04.2013; 05.04.2013; 06.04.2013

2-2,5 ore

55,00 RON

04.04.2013; 05.04.2013

1,5-2 ore

50,00 RON

01.04.2013; 02.04.2013; 03.04.2013; 04.04.2013; 05.04.2013

1,5-2 ore

50,00 RON

01.04.2013; 02.04.2013; 03.04.2013; 04.04.2013; 05.04.2013

1.5-2 ore

50,00 RON

01.04.2013; 02.04.2013; 03.04.2013; 04.04.2013; 05.04.2013

1,5-3 ore

50,00 RON

utii

01.04.2013; 02.04.2013; 03.04.2013; 04.04.2013; 05.04.2013

1,5-2 ore

30,00 RON

02.04.2013; 04.04.2013

1,5-2 ore

45,00 RON

4/3/2013

1-1,5 ore

30,00 RON

4/5/2013

1,5-2 ore

30,00 RON

4/1/2013

1,5-2 ore

35,00 RON

4/5/2013

2-2,5 ore

45,00 RON

4/4/2013

1,5-2 ore

35,00 RON

4/1/2013

1,5-2 ore

30,00 RON

03.04.2013; 05.04.2013

1-1,5 ore

30,00 RON

4/4/2013

1-1,5 ore

30,00 RON

01.04.2013; 04.04.2013

1-1,5 ore

30,00 RON

4/4/2013

1,5-2 ore

30,00 RON

4/4/2013

2 ore

30,00 RON

4/1/2013

2 ore

30,00 RON

4/3/2013

2 ore

35,00 RON

4/5/2013

1,5-2- ore

35,00 RON

01.04.2013; 04.04.2013

1-1,5 ore

30,00 RON

01.04.2013; 04.04.2013

1,5-2 ore

30,00 RON

02.04.2013; 05.04.2013

2 ore

35,00 RON

4/3/2013

1,5-2 ore

30,00 RON

03.04.2013; 04.04.2013

1-1,5 ore

30,00 RON

4/4/2013

1,5-2- ore

35,00 RON

4/3/2013

1,5-2- ore

35,00 RON

4/5/2013

1,5-2- ore

35,00 RON

4/4/2013

1-1,5 ore

40,00 RON

01.04.2013; 03.04.2013; 05.04.2013

1-1,5 ore

40,00 RON

4/2/2013

1,5-2 ore

35,00 RON

01.04.2013; 05.04.2013

1,5 ore

30,00 RON

4/2/2013

1-1,5 ore

30,00 RON

01.04.2013; 02.04.2013

1-1,5 ore

30,00 RON

4/3/2013

1,5-2 ore

30,00 RON

4/3/2013

1,5-2- ore

35,00 RON

01.04.2013; 03.04.2013;

1-1,5 ore

30,00 RON

4/1/2013

1-1,5 ore

30,00 RON

4/4/2013

1.5-2 ore

100,00 RON

01.04.2013; 05.04.2013;

1,5-2 ore

45,00 RON

01.04.2013; 02.04.2013; 03.04.2013; 04.04.2013; 05.04.2013; 06.04.2013

3-4 ore

35,00 RON

04.04.2013; 05.04.2013

2,5-5 ore

45,00 RON

01.04.2013; 02.04.2013; 03.04.2013; 04.04.2013

3,5-4,5 ore

40,00 RON

01.04.2013; 03.04.2013; 04.04.2013

4-5 ore

60,00 RON

02.04.2013; 03.04.2013; 04.04.2013

4,5-5 ore

45,00 RON

4/3/2013

4-5 ore

45,00 RON

02.04.2013; 03.04.2013; 04.04.2013

1 zi

de la 95,00 RON

02.04.2013; 03.04.2013; 05.04.2013

1 zi

de la 125,00 RON

02.04.2013; 03.04.2013; 05.04.2013

1 zi

de la 90,00 RON

02.04.2013; 03.04.2013; 05.04.2013

1 zi

de la 75,00 RON

02.04.2013; 03.04.2013; 05.04.2013; 06.04.2013

1 zi

de la 70,00 RON

02.04.2013; 03.04.2013; 05.04.2013

1 zi

de la 80,00 RON

02.04.2013; 03.04.2013; 05.04.2013

1 zi

de la 85,00 RON

02.04.2013; 05.04.2013

1 zi

de la 55,00 RON

02.04.2013; 03.04.2013; 05.04.2013

1 zi

de la 85,00 RON

30-31.03.2013; 0607.04.2013

2 zile

de la 250,00 RON

30-31.03.2013; 0607.04.2013

2 zile

de la 250,00 RON

30-31.03.2013; 0607.04.2013; 0708.04.2013

2 zile

de la 225,00 RON

02.04.2013; 03.04.2013; 05.04.2013; 06.04.2013

1,5-2 ore

30,00 RON

01.04.2013; 02.04.2013; 03.04.2013; 04.04.2013; 05.04.2013

2 ore

35,00 RON

02.04.2013; 03.04.2013; 05.04.2013

1 ora

35,00 RON

02.04.2013; 03.04.2013; 04.04.2013; 05.04.2013; 06.04.2013

1,5-2 ore

35,00 RON

02.04.2013; 03.04.2013; 04.04.2013; 05.04.2013

2 ore

35,00 RON

02.04.2013; 03.04.2013; 04.04.2013; 05.04.2013; 06.04.2013

1-1,5 ore

30,00 RON

active

01.04.2013; 05.04.2013

1-1,5 ore

50,00 RON

4/4/2013

3 ore

50,00 RON

02.04.2013; 03.04.2013

1,5-2 ore

50,00 RON

01.04.2013; 04.04.2013

1-1,5 ore

50,00 RON

01.04.2013; 04.04.2013

1-1,5 ore

50,00 RON

02.04.2013; 04.04.2013

1-1,5 ore

50,00 RON

01.04.2013; 03.04.2013

1-1,5 ore

50,00 RON

01.04.2013; 02.04.2013; 03.04.2013; 04.04.2013; 05.04.2013; 06.04.2013

1.5-2 ore

50,00 RON

01.04.2013; 02.04.2013; 03.04.2013; 04.04.2013; 05.04.2013; 06.04.2013 01.04.2013; 02.04.2013; 03.04.2013; 04.04.2013; 05.04.2013; 06.04.2013

2 ore

50,00 RON

2-2,5 ore

50,00 RON

01.04.2013; 02.04.2013; 03.04.2013; 04.04.2013; 05.04.2013; 06.04.2013

1 ora

50,00 RON

01.04.2013; 02.04.2013; 03.04.2013; 04.04.2013; 05.04.2013; 06.04.2013

3-4 ore

35,00 RON

oala/gradinita) - fara transport

la cerere

2 ore

30,00 RON

la cerere

2-2,5 ore

25,00 RON

la cerere

1,5-2 ore

25,00 RON

la cerere

1,5-2 ore

25,00 RON

la cerere

1,5-2 ore

25,00 RON

la cerere

1,5-2 ore

25,00 RON

la cerere

1,5-2 ore

25,00 RON

bere
7-12 aprilie 2013

6 zile 6 zile

800,00 RON 825,00 RON

7-12 aprilie 2013

gramari, va rugam sa ne contactati din timp.

Activitatea propusa

Descriere activitate

Grupa de Nr varsta locuri


Ateliere de creatie

Atelierul de olarit

La atelierul de olarit, copiii vor modela la roata alaturi de mesteri olari traditionali, vor picta vase deja arse, vor discuta despre obiectele de patrimoniu si care este rolul lor in perpetuarea traditiilor, vor invata sa observe si sa diferentieze detaliile de pe un obiect de ceramica. Ceea ce lucreaza fiecare, va lua acasa. Construim, invatam, ne jucam si ne distram intr-un loc de joaca cu trenulete. Copiii vor putea sa se bucure de multe-multe trenulete, pe care le vor putea insira pe machete sau prin sala, jucandu-se cu trasee gata montate sau construindu-si propriile trasee. Lasati copiii sa petreaca intr-un loc frumos, cu oameni frumosi, inconjurati de trenulete si voie-buna! Activitatea este potrivita atat pentru fete cat si pentru baieti.

3-18 ani

25-70

Atelierul de Trenulete

4-10 ani

15-20

Atelier de pictat icoane pe sticla

Elementul simbolic al credintei taranesti este reprezentat de nelipsita icoana pe sticla, asezata intre cele doua ferestre ale "casei mari", impodobita cu stergarul tesut la razboi. La atelier povestim despre sfinti, schitam si desenam detalii de icoane, pictam pe sticla, cu tehnici stravechi si suflete pregatite de sarbatoare. Nu ne vom opri doar la tehnica icoanei pe sticla, ci vom incerca sa intelegem motivele aparitiei acestui stil de pictura si sa ne apropiem de atmosfera satului si a graiului popular prin imagini - fotografii vechi - si texte.

5-18 ani

20-50

Atelierul "Ferma Vesela" - NEW!

Atelier de construit casute pentru animale mici si pasarele din diverse tipuri de materiale. Bonus: locatia de desfasurare a atelierului este unul dintre foisoarele de la Ferma Animalelor din Pantelimon, dupa atelier copiii putand sa se joace sau sa hraneasca animalele (biletul de intrare in ferma inclus).

3-12 ani

20-50

Atelier de origami NEW!

Origami este tehnica plierii hartiei. Aparut in Japonia acum cateva sute de ani, origami e o arta i o joaca, un mod de relaxare si de socializare, dar mai ales e un antrenament al mintii. Are darul de a le creste copiiilor increderea in sine, datorita efortului propriu care duce la obtinerea unor jucarii dintr-o simpla foaie de hartie. Este o activitate relaxanta si distractiva, care nu necesita nici-o aptitudine innascuta. Copilul duce acasa rezultatele muncii lui, insa nu doar atat: el impartaseste familiei bucuria si increderea in sine obtinute.

4-18 ani

20-30

Atelier de lucru la Laboratorul de cofetarie

Cei curiosi (si pofticiosi) au ocazia sa experimenteze meseria de cofetar: facem minipateuri cu branza, le coacem si le mancam! Aflam cum se prepara prajiturile, toruturile, produsele de patiseria, din ce ingrediente si cu ce tip de ustensile, cum se numesc meseriile dintr-un laborator de cofetarie. Ne distram, creand minitorturi (insiropand blatul, umplandu-l cu crema, ornand cu frisca, ciocolata si figurine din martipan)! Si ceea ce lucreaza fiecare, va lua acasa!

3-18 ani

20-50

Atelier de lucru la pizzerie

"Fabricam" pizza pe gustul nostru. La pizzerie copiii vor afla cum se prepara aluatul de pizza in malaxor, vor primi explicatii despre regulile de igiena ce se respecta intr-o locatie de alimentatie publica, despre istoria acestui fel de mancare, atat de indragit de ei, despre temperaturile optime de coacere, despre toata aparatura folosita in bucatarie, vor urmari demonstratiile spectaculoase ale bucatarului (cu aruncat aluatul in aer, invartit pe un deget, etc.), apoi isi vor putea prepara singuri topping-urile si vor crea propria pizza (cate o jumatate de pizza/copil). Dupa ce se coace pizza, vor putea manca produsul muncii lor. Copiii vor primi, de asemenea, si cate un suc de fiecare.

3-18 ani

20-70

Vizite educative in institutii

Vizita educativa la Inspectoratul pentru Situatii de UrgentaSMURD

Cu sprijinul Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta, ne initiem in operatiunile efectuate de pompierii si medicii de la SMURD, in cadrul dispeceratului integrat Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta-SMURD cu platforma de operare comuna pentru dispecerii pompieri si cei medicali. Vizitam unitatile mobile de descarcerare, autospecialele (camioanele) de interventie la accidente colective si calamitati, autospeciala de suport logistic, masinile folosite de pompieri la stingerea incendiilor. Totodata vom lua parte la o prezentare a echipamentelor folosite la o situatie de salvare. Vom aborda tematici legate de acordarea primului ajutor (in caz de raniri, zgarieturi, arsuri, intepaturi de insecte) si notiuni de igiena personala, iar apoi li se va explica copiilor rolul si importanta numarului 112 (folosind un limbaj pe care copiii sa-l inteleaga). Aceasta este, probabil, cea mai distractiva dintre activitatile propuse de noi!

3-18 ani

20-70

Vizita la Dispeceratul de Monitorizare a Traficului - Brigada de Politie Rutiera

La Dispeceratul de Monitorizare a Traficului din cadrul Brigazii de Politie Rutiera vom fi fascinati de modul in care lucratorii brigazii urmaresc masinile din trafic in tot Bucurestiul, stiind in permanenta unde se creaza ambuteiaje, unde e necesar sa intervina pt fluidizarea traficului, unde s-a stricat un semafor, cine a parcat in locuri nepermise, etc. Vom avea parte, de asemenea, si de o lectie de educatie rutiera, pt a sti ce avem noi de facut, in calitate de pietoni.

3-18 ani

20-30

Vizita la Aeroportul Otopeni

Vizita la cel mai mare aeroport din tara este dedicata facilitarii cunoasterii si intelegerii specificului activitatii aeroportuare (rolul si importanta aeroportului in transportul aerian, distinctia aeroport-companie aeriana, activitati specifice de aeroport, etc.). Vizita vizeaza atat zona de operatiuni aeriene, cat si terminalele de pasageri. Participantii vor afla lucruri interesante despre operatiunile la sol (tractare/push back, dirijarea aeronavelor la sol), despre infrastructura de aeroport (piste, platforme de stationare aeronave, terminale de pasageri, sisteme de imbarcare/debarcare prin aviopunti etc.), despre meseriile specifice unui aeroport si, de asemenea, despre utilajele si echipamentele aeroportuare, pe care le pot vedea in actiune.

3-18 ani

20-35

Vizita la Aerodromul Clinceni

Ce-ati zice de o vizita la Aerodromul de la Clinceni? Avem ocazia de aceasta data sa aflam despre activitatea de aviatie de la Aerodromul Clinceni, baza a Aeroclubului "Aurel Vlaicu" Bucuresti, sa vedem cum arata de aproape aeronavele, sa aflam cine le piloteaza, cine le repara, si poate chiar sa urcam la mansa unei aeronave!

3-18 ani

20-30

Vizita la Radio Romania - NEW!

Va invitam sa aflam impreuna istoria celui mai vechi post de radio din tara noastra, precum si detalii despre activitatea pe care o desfasoara oamenii aici, pentru a transmite in eter, in toata tara, cele mai proaspete stiri si cea mai buna muzica. Vizitam tipografia si redactia acestui ziar, singurul ziar gratuit din tara noastra, la ora actuala. Tipografia este una dintre cele mai moderne din tara, beneficiind de echipamente complexe, manevrate de oameni cu pregatire profesionala ridicata. Dar nu numai ca aflam cum se tiparesc ziarele, ci ne si informam despre cum se "construiesc" ziarele, cum se culeg informatiile, cine le transforma in stirile ce apar in ziar, cum se tin sedintele de redactie, cine hotaraste ce anume se publica, etc.

5-18 ani

20-30

Vizita la redactia si tipografia unui cunoscut ziar

5-18 ani

20-30

Vizita in culisele Teatrului Odeon

Astazi vizitam culisele Teatrului Odeon: condusi de unul dintre actorii teatrului, intram in culise, urcam pe scena, mergem in cabinele actorilor, in sala de repetitii, in Sala Majestic (unica sala de teatru din Europa care dispune de un tavan glisant), aflam cine trage cortina si cand intervine sufleurul, coboram in Sala Studio (cea cu scena mobila unde in functie de interesele piesei jucate se pot rearanja scena si fotoliile spectatorilor), participam la jocuri teatrale demonstrative, putem sa ne fotografiem asezati in fololiile din loje sau la balcon, etc. Invitam copiii cuminti si curiosi sa experimentam impreuna meseria de reporter de televiziune, sa aflam cum se monteaza casetele, ce aparate se folosesc pentru filmari, cum se editeaza stirile, ce emotii incearca reporterii care transmit in direct, cum arata regia de emisie sau care sunt tainele meseriilor practicate intr-o televiziune, dar si informatii inedite despre Revolutia Romana, in Studiourile TVR. La biblioteca vom intra pe taramul basmelor. Acolo, surpriza este ca basmele par ca fac parte din lumea celor mici, asa ca povestile si personajele lor vor convietui cu noi pe toata durata vizitei. De acum, copiii vor trece in acest taram de fiecare data cand vor deschide o carte. Se va lega oare o prietenie pe viata? Daca mai socotim ca in spatiul bibliotecii se afla si o ludoteca, unde copiii se pot juca dupa pofta inimii...

3-18 ani

20-50

Vizita in Studiourile TVR

4-18 ani

20-50

Vizita la Biblioteca Metropolitana-filiala pentru copii

4-10 ani

20-35

Vizita la Biblioteca La Biblioteca Nationala vizitam sediul nou, pe traseul parter-mezanin-etajul I, Nationala a Romaniei - insotiti de bibliotecari, dupa care ne oprim intr-o sala de lectura dedicata categoriei de varsta a copiilor. Desigur, totul aici este nou si modern. NEW!
Haideti sa ne jucam de-a deputatii: ne impartim in grupuri legislative, alegem liderii de grup, secretarii si presedintele de sedinta, primim cate o tema, pe baza careia ne alcatuim proiectul legislativ, il supunem dezbaterii plenului, ne argumentam propunerile, inregistram voturile...astfel, in afara turului obisnuit de vizitare a cladirii Palatului Parlamentului, copiii vor participa si la o lectie de democratie: primesc informatii despre modul de organizare a Camerei Deputatilor, procesul de vot sau reprezentativ, rolul deputatilor, procesul legislativ, desigur, pe potriva varstei lor. Aceasta vizita este potrivita grupelor pregatitoare din gradinite, precum si elevilor.

4-16 ani

20-50

Vizita educativa la Palatul Parlamentului

5-18 ani

20-50

Vizita la Fabrica de confectii textile si tricotaje

"Prindem" tainele meseriei de textilist la una dintre cele mai mari si mai moderne fabrici de profil din tara. Cei peste 650 de angajati ai fabricii lucreaza colectiile "La Redoute", "Kenzo", "Indies", French Connection", "Calvin Klein", "Bonpoint", "Grard Darel", iar noi nu putem rata ocazia de a vedea ce se poarta vara viitoare la Paris sau New York! In afara vizitei, ne putem bucura si de o prezentare a modelelor de uniforme propuse de fabrica. De asemenea, la cerere, adultii isi pot achizitiona din stocul fabricii confectii textile la un pret redus fata de magazine.

3-18 ani

20-60

Vizita la Fabrica de servetele

La Fabrica de Servetele aflam cum se fabrica servetelele obisnuite, de masa, ce este hartia tissue, ce tehnologii se folosesc pentru crearea servetelelor, cum se aleg culorile, cum arata servetelele personalizate cu numele si sigla clientului, dar si cum se produc hartia igienica ori sacii de menaj. Iar cine face colectie de servetele, aici isi poate completa cu succes colectia, cu modele deosebite :) Va invit sa vedem impreuna cum se "fabrica" painea, ce ingrediente se folosesc, ce utilaje sunt necesare pentru a face paine, care sunt secretele de productie, sa vedem cum intra painea in cuptor si sa simtim in nari mirosul de paine fierbinte

4-18 ani

20-30

Vizita la Fabrica de Paine

4-14 ani

20-40

Vizita la Fabrica de croissante

Va propunem o vizita pe placul copiilor: foarte "dulce" ! Toata lumea cunoaste croissantele: sunt gustoase, numai bune de luat la pachet, de-a dreptul delicioase! Dar acum avem ocazia sa vedem si cum se produc, din ce ingrediente, cum curge panza de ciocolata, cum "trec" croissantele sau miniruladele pe banda, insirate ca soldateii, cum li se injecteaza crema sau ciocolata, cum sunt ambalate. Si cum sa nu ne infruptam si noi din asa delicii ?!? Ca sa nu mai spun ca cine e cuminte, primeste si dulciuri cadou... Haideti sa vizitam o fabrica de biscuiti! Avem ocazia sa aflam cum se produc biscuitii sarati, dar si cei dulci, biscuitii salatini, covrigeii, biscuitii pentru inghetata, eugeniile delicioase...Toate au alta savoare in fabrica, proaspete, calde, aromate...Iar daca suntem cuminti, gustam cate putin din toate si primim si cadouri! La "fabrica de prajituri", asa cum i-au spus copiii acestui mare laborator de cofetarie / patiserie vedem "pe viu" cum se "construiesc" torturile, ce ingrediente se pun in prajituri de sunt asa de delicioase (ingrediente absolut naturale, desigur), gustam din toate si ne lamurim de ce acolo sunt cele mai savuroase sandwich-uri din lume!

3-18 ani

20-35

Vizita la Fabrica de biscuiti

3-18 ani

20-50

Vizita la "Fabrica de prajituri"

5-10 ani

15-20

Vizita educativa la Lumea Jucariilor

Si pentru ca cel mai mult copiii isi doresc jucarii, mergem la jucarii! Primitoarele noastre gazde de la depozitul de jucarii cu linie de ambalare "Lumea Jucariilor" ne invita sa vedem cum sorteaza si ambaleaza ei jucariile. Dar nu numai atat: copiii sunt rugati sa participe si ei la procesul de ambalare, pe masura puterilor lor (prilej si pt. un pic de joaca, nu-i asa?!?), astfel incat cei mici sa poata aprecia si respecta mai bine activitatea celor mari. Apoi, cine doreste isi poate cumpara din show-room orice jucarie "ii face cu ochiul", la preturi fara adaos comercial (cu pana la 30-40% mai mici decat in magazine). Pentru ca vrem sa ne crestem copiii intr-o lume mai curata, va invitam sa trecem impreuna la actiune. Ne-am unit fortele cu Centrul de reciclare si colectare a deseurilor si va invitam si pe voi sa aflati cum se colecteaza selectiv deseurile, ce importanta are acest fapt si cum ajuta planeta, ce inseamna deseuri electronice si de ce sunt ele daunatoare. Daca ne-am hotara sa reciclam hartia, dar si alte materiale, am ajuta Terra sa ramana vie. Vino si tu alaturi de noi si planeta noastra va fi n continuare albastra! O vizita la cel mai frumos si mai mare stadion di tara este binevenita! Avem ocazia sa vedem gradenele, scaunele VIP, terenul, lojele, turnechetii, vestiarele sportivilor si ale arbitrilor, sala de forta, etc. Ati avut vreodata ocazia sa pasiti in "culisele" unui service auto ? Gazdele de la acest service ne vor demonstra cum schimba ei torile la un autoturism in echipe de cate 4 persoane, imbracate in salopete rosii, ca la Formula 1 ! Mai mult decat atat, copiii vor avea ocazia sa afle cum se "consulta" o masina, ca sa afli ce este defect la ea, care sunt secretele meseriei de mecanic auto, de ce echipamente se folosesc oamenii care lucreaza acolo.

3-10 ani

20-25

Vizita la Asociatia de Colectare Selectiva si de Reciclare a Deseurilor - NEW!

4-18 ani

20-50

Vizita la Stadionul Arena Nationala NEW!


Vizita la Service-ul Auto - NEW!

4-18 ani

20-50

5-18 ani

20-50

Vizita la Castel Film Studios Snagov NEW!

Va propunem o vizita de agrement cu copii, un tur al studiourilor in care s-au turnat peste 140 de lungmetraje, printre care si pelicule memorabile precum "Cold Mountain". Castel Film este cel mai mare studio privat de productie de film din Romania si unul dintre cele mai importante din Europa. Locatia dispune de 37 de hectare, 9 studiouri echipate complet, mii de costume din toate timpurile, decoruri uriase de interior sau exterior, masini de toate felurile, mii de profesionisti, povesti din fata sau din spatele reflectoarelor. Copiilor le sunt prezentate diferite momente care replica anumite secvente de film, dar si explicatii pe intelesul lor despre cum sunt realizate filmarile. Cei care n-au avut ocazia sa ajunga la Hollywood pot descoperi lumea filmului de la Snagov. Te provocam sa intri intr-o lume ca-n filme si poate afli si ceva povesti despre cei care au fost pe-aici: Nicole Kidman, Jude Law, Renee Zellwegger, Steven Seagal, David Hasselhoff, Christopher Lambert, Adrian Paul, Jean-Claude Van Damme, Donald Sutherland, Natalie Portman, Nicolas Cage

4-18 ani

60-100

Excursii tematice
Va invit sa ne delectam cu frumusetea subacvatica a marilor recifuri: pesti, anemone, corali, rechini si pisici de mare, murene si caluti de mare, meduze si creveti sau cu un crampei din fluviile si lacurile planetei: discus, arowana, pisica de Amazon, piranha, rapitorii africani si multe, multe alte specii de pesti si plante de acvariu. Ce putem descoperi la Reef Aquarium? Peste 50.000 de litri de apa si sute de specii de pesti in doua pavilioane amenajate special in singura expozitie pentru pesti exotici din Bucuresti. Va oferim un tur de oras (Bucuresti), care se va desfasura astfel: plecare de la gradinita/scoala-Palatul Parlamentului-zona Unirea (Hanul lui Manuc, Baratia, Biserica Sf Gheorghe)-Universitate (Asezamintele Brancovenesti, Palatul Sutu)Piata Romana (Observatorul Astronomic)-Piata Victoriei (Palatul Victoria, Muzeul Antipa, Muzeul Taranului Roman, Muzeul de Geologie)-Bd Aviatorilor (Statuia Aviatorilor)-Bd Kiseleff (Arcul de Triumf, Muzeul Satului)-Casa Presei Libere-Bd Kiseleff-Calea Victoriei (Palatul Cantacuzino, Palatul Regal, Ateneul Roman, cladiea CEC-ului, Muzeul de Istorie, Biserica Kretulescu)-Calea 13 Septembrie-Statuia Eroilor Pompieri-intoarcere la gradinita/scoala (cu variante de traseu, in functie de locatia dvs.). La cerere se pot face diferite opriri pe traseu. Turul orasului va fi ghidat, explicatiile despre istoria orasului si a cladirilor emblematice, primite de copii pe traseu, fiind pe intelesul lor. Oferta este valabila pentru minim 20 de copii platitori si include transportul si ghidajul. Sa ne bucuram de inceputul de primavara petrecand timp in aer liber! Copiii au ocazia sa se joace timp de cateva ore, sa mangaie si sa hraneasca animalele prezente acolo, sa afle mai multe despre ingrijirea si hranirea lor, direct de la sursa, sa joace "Ratele si vanatorii" ori alte jocuri specifice copilariei, chiar si un picnic, iata ce pot face copiii la Ferma Animalelor. Biletul de intrare este inclus in pret. La cerere, asiguram si masa de pranz, in sistem catering (15 RON/copil). Intr-o zi frumoasa de primavara, ne bucuram de giumbuslucurile animalutelor de la Gradina Zoologica, dupa care ne delectam cu o plimbare cu vaporasul pe lacul Herastrau (in perfecta siguranta pentru copii, fiecare luand loc pe un scaun). Desigur, nu parasim frumosul Parc Herastrau fara sa trecem si pe la locul de joaca... Va plac pasarile exotice? Vreti sa stiti unde ierneaza frumoasele pasari ce ne incanta, vara, pe lacurile bucurestene? Haideti sa vedem mai mult de 20 de specii de pasari exotice, printre care pauni, lebede, rate asiatice, fazani, porumbei si papagali intr-un areal de poveste, la o ferma din judetul Calarasi. Se poate organiza si un picnic.

Vizita la Reef Aquarium - NEW!

2-18 ani

20-100

Tur educativ de Bucuresti - NEW!

4-10 ani

20-50

Excursie la Ferma Animalelor

2-14 ani

35-200

Vizita la Gradina Zoologica + Plimbare cu vaporasul pe lacul Herastrau

2-18 ani

20-100

Excursie la Ferma de pasari exotice - NEW!

3-18 ani

35-100

Excursie la Remiza Speciala si la Palatul Brancovenesc de la Mogosoaia

Mai tineti minte cand un drum cu trenul era o plimbare de placere? Ati urcat vreodata in Orient Express, pe ruta Paris-Istanbul? Copiii vor experimenta o calatorie in timp, vizitand Trenurile Romanesti de Epoca: Trenul Regal, Trenul Moldovita si Trenul Calugareni, cu compartimentele imbracate n catifea, cu lampi si oglinzi din sticla de Murano, poleite cu aur si dispunand de un confort ce depasea cu mult timpul lor. Va invit sa ne imbarcam impreuna in ele, sa vedem cum circulau oamenii pe calea ferata in secolul trecut, diferentiat, pe clase sociale. De aici vom merge sa vizitam Palatul Brancovenesc de la Mogosoaia si Muzeul Traditiei Aulice. Intrarea la muzeu este inclusa in pret. Totodata, superbul parc al palatului ne asteapta sa-l descoperim, sa facem un picnic, sa ne jucam... Se viziteaza: Salina Ocnele Mari (cea mai frumoasa salina din zona de sud a tarii), Casa Memoriala Anton Pann din Rm Valcea, Manastirea Cozia, Manastirea Dintr-un Lemn (inchinata aviatorilor si marinarilor), Muzeul Satului din Bujoreni. Pretul include transportul dus-intors, intrarea la obiectivele turistice si culturale, taxele de parcare, insotitor de autocar in excursie.

3-18 ani

25-150

Excursie la Salina Ocnele Mari, Valcea

3-18 ani

30-100

Excursie la Constanta

Se viziteaza: Atelierul de ciocolata ChocoArt, unde copiii vor modela in ciocolata, (se) vor picta cu ciocolata, vor dansa si se vor distra (se asigura ciocolata pt modelaj, ciocolata pentru degustat, boneta si sort, personal de specialiate pt indrumarea copiilor); creatiile lor si le iau acasa, fiecare; Complexul Muzeal al Stiintelor Naturii din Constanta: Planetariu, Delfinariu, MiniZoo (microrezervatia Delta Dunarii), Rezervatia Pasari Exotice + intrarea la spectacolul de la Delfinariu (un spectacol superb, cu cei trei delfini tineri, adusi din China) si la proiectia la Planetariu; ne plimbam pe plaja si facem un concurs de construit castele de nisip (se premiaza toate realizarile copiilor). Pretul include transportul dus-intors, intrarea la obiectivele turistice si culturale, taxele de parcare, taxele de pod, insotitor de autocar in excursie.

4-18 ani

30-150

Excursie la BusteniBreaza-Sinaia

Se viziteaza: Castelul Cantacuzino din Busteni (construit de Grigore CantacuzinoNababul, drept replica la Castelul Peles, inconjurat de un parc imens, cu alei care duc inspre mici grote, cascade si fantani arteziene), Parcul de distractii MitzuChitzu, Muzeul Trenuletelor din Sinaia, Manastirea Sinaia. La cerere, asiguram si masa de pranz la restaurant, contra sumei de 15 RON/copil. Pretul include transportul dus-intors, intrarea la obiectivele turistice si culturale, taxele de parcare, insotitor de autocar in excursie.

4-10 ani

25-100

Excursie la Comana si Giurgiu

Stiati ca in tara noastra exista o Delta de interior? Haideti sa o vizitam in cadrul Rezervatiei Naturale Comana! Tot aici vizitam Fantana cu Nucu, locul in care se presupune ca a fost ucis domnitorul Vlad Tepes. In preajma se afla si Manastirea Comana. De aici, plecam mai departe la Giurgiu, sa ne plimbam cu vaporasul pe Dunare (plecam de langa malul romanesc si ne intoarcem pe langa cel bulgaresc). Asiguram si masa, contra cost-15 RON/persoana, la un restaurant elegant. Pretul include transportul dus-intors, intrarea la obiectivele turistice si culturale, taxele de parcare, insotitor de autocar in excursie. Se viziteaza: Rezervatia de Zimbri Neagra de la Buscani, cu cei 40 de zimbri ai sai, intre care si multi pui, Curtea Domneasca, pe urmele lui Vlad Tepes (aici urcam si cele 130 de trepte ale Turnului Chindiei, iar de sus, din turn, admiram panorama orasului), ingrijita si cocheta Gradina Zoologica din Targoviste, Mitropolia Targovistei, dar ne si plimbam in Parcul Chindia si in Parcul Mitropoliei. La cerere, se poate asigura si masa de pranz la un restaurant elegant, contra sumei de 15 RON/copil. Pretul include transportul dus-intors, intrarea la obiectivele turistice si culturale, taxele de parcare, insotitor de autocar in excursie.

3-18 ani

30-150

Excursie la Rezervatia de Zimbri + Targoviste

3-18 ani

30-150

Excursie la Barajul Vidraru

Se viziteaza: Planetariul din Pitesti (unde vizionam un film educativ despre univers), Manastirea Curtea de Arges, Biserica Domneasca din Curtea de Arges, Fantana Mesterului Manole, Lacul de acumulare si Barajul Vidraru, Statuia lui Prometeu, zeul focului. Pretul include transportul dus-intors, intrarea la obiectivele turistice si culturale, taxele de parcare, insotitor de autocar in excursie. Se viziteaza: Tabara de sculptura in aer liber de la Magura, Muzeul Chihlimbarului, Barajul Siriu, Manastirea Sita Buzaului, Biserica de la Alunis si asezarile rupestre Alunis-Nucu (optional, pt copii mai mari). Pretul include transportul dus-intors, intrarea la obiectivele turistice si culturale, taxele de parcare, insotitor de autocar in excursie. O excursie deosebit de frumoasa: ne plimbam cu vaporasul pe lacul Snagov (intre debarcader si insula Manastirii Snagov si retur), apoi cu titicarul (trenulet de vacanta), ne plimbam prin padure, vizitam Manastirea Snagov (unde se spune ca ar fi ingropat Vlad Tepes, vizitam Colectiile muzeale legate de zona Snagov: Vlad Tepes, diverse alte personalitati istorice, culturale sau religioase, sporturi nautice, etnografie si traditii locale, biodiversitate, etc., putem inchiria biciclete sau caiace, ne plimbam prin padure. Pretul include transportul dusintors, ghidajul in excursie. La Aventura Parc putem petrece o zi placuta, la aer curat, cu multa miscare si distractie. Exista aici 2 trasee pentru copii sub 8 ani si 2 trasee pentru copii mai mari de aceasta varsta, un castel gonflabil, minigolf, ping-pong, pentaque, mini zoo si multe alte atractii. Biletul de intrare este inclus in pret si da acces la toate atractiile din parc timp de 3 ore (inclusiv zona de escalada in copaci); Mai departe, vizitam Manastirea Comana (care este ctitorie a domnitorului Vlad Tepes) si Fantana cu Nucu, in Parcul Natural Comana; desigur, coboram si pe ponton, in cea mai mare delta de interior din tara noastra.

4-18 ani

30-50

Excursie in jud BuzauMuntii Siriului

4-18 ani

30-50

Excursie la Snagov

3-18 ani

30-150

Excursie la Aventura Parc Comana - NEW!

5-18 ani

35-100

Excursie la Sibiu

Se viziteaza: Manastirea Cozia, Centrul Vechi al orasului Sibiu (Piata Mare, Piata Mica, Piata Huet, Casa Calfelor, Podul Mincinosilor si Turnul cu ceas, Muzeul Armelor si Vanatorii), Palatul de Vara Samuel Brukenthal, activitati de echitatie, plimbare cu trasura trasa de cai. Pretul include transportul dus-intors, cazarea la pensiune de 3***, mesele (cina si mic dejun), 3-4 ore de echitatie, taxele de parcare, intrarea la obiectivele turistice si culturale, ghidajul in excursie.

4-18 ani

30-45

Vizite la Muzee
Vizita la Muzeul Satului "Dimitrie Gusti"
Profitam de razele blande ale soarelui de toamna si ne bucuram de o vizita la Muzeul Satului "Dimitrie Gusti". Avem ocazia sa aflam despre obiceiurile si traditiile specifice fiecarei zone a tarii noastre, despre modul de viata al taranului roman, specificul caselor si interioarelor din provinciile romane, portul popular, etc. Si, desigur, ne plimbam prin frumoasa gradina a muzeului. Intrarea la muzeu este inclusa in pret. Muzeul gazduieste sute de trofee cucerite de sportivii romani in diferite competitii internationale. Printre exponate de afla manusile primului campion mondial roman la box, Nicolae Linca, pagaia campionului olimpic la canotaj, Ivan Patzaichin, un pasaport colectiv de aproape jumatate de metru folosit de toti jucatorii romani de fotbal care au plecat la Campionatul Mondial din Uruguay din anul 1930, sabia scrimerului Mihai Covaliu, cea cu care a castigat medalia de aur la Olimpiada de la Sydney din 2000, ghetele si bustiera campioanei la atletism Violeta Beclea Szekely sau echipament sportiv imbracat de Romania la CM 1994, din SUA. De asemenea, in incinta Muzeului Sportului sunt expuse 150 de lucrari ale copiilor, in cadrul vernisajului "Jocurile Olimpice in imaginatia copiilor".

3-18 ani

20-50

Vizita la Muzeul Sportului

3-18 ani

20-50

Vizita la Muzeul Antipa

Vizita la Muzeul Militar National

Ati revazut Muzeul Antipa, dupa redeschidere? Aproape doi ani am asteptat cu totii sa se termine lucrarile de renovare si restaurare la cel mai mare si mai renumit muzeul de istorie naturala din tara, iar asteptarea a meritat: s-a reusit crearea unui muzeu modern, frumos, atractiv, demn de o capitala europeana. Dioramele aflate la tot pasul reusesc sa redea habitatele naturale ale animalelor, asa cum traiesc ele: unde locuiesc, ce prieteni au, cu ce se hranesc, cu cine se joaca, de cine se feresc...privesti animalele, transpuse foarte reusit in vitrine, auzi freamatul copacilor sau al ierbii si-ti lase simturile sa se imbete de idea de libertate. Haideti la Antipa! Muzeul Militar National joaca un rol important in cunoasterea traditiilor istorice ale Ostirii romine. infiintat in 1923 printr-un decret semnat de regele Ferdinand, aceasta institutie s-a bucurat de-a lungul timpului atit de atentia binevoitoare a Casei Regale, care a facut numeroase donatii, cit si de sprijinul unor personalitati importante. Valorosul patrimoniu al Muzeului este ilustrat prin obiecte legate de domeniul militar, fara sa se limiteze exclusiv la acesta. O vizita la muzeul Militar National inseamna o calatorie in timp si in spatiu, un prilej de a descoperi si admira modul in care sunt recreate diferite epoci istorice. Va asteptam sa ne fiti alaturi in intilnirea cu vremurile trecute. Deci, bun venit la Muzeul Militar National! Muzeul Aviatiei a fost infiintat pentru cinstirea ilustrilor inaintasi ai aripilor rominesti si pentru reintregirea patrimoniului national al realizarilor de prestigiu din domeniul aeronautic. Zestrea muzeistica a institutiei include 24 de colectii si 5 arhive documentare, cuprinzind in total peste 15.000 de titluri care au apartinut pionierilor aeronauticii rominesti si mondiale, peste 20.000 de volume de specialitate, precum si un parc cu 62 de piese muzeistice aeronave, piese de artilerie, rachete antiaeriene, radare.

3-18 ani

20-150

4-18 ani

20-35

Vizita la Muzeul Aviatiei

3-18 ani

20-70

Activitati recreative si distractive


La Atelierul de Dans putem oferi copiilor sesiuni de dans de 60 de minute in care sa plusam pe partea de amuzament, de distractie si nu neaparat pe partea de corectitudine. Stilurile abordate pot fi: dans sportiv Latino si Standard, dans modern, jocuri distractive bazate pe dans. Ca si echipament, copiii pot veni imbracati lejer, sa aiba o sticla cu apa, fetele cu parul strans in coada; este foarte important sa vina cu incaltaminte curata de schimb. Facilitati: 3 sali de dans moderne, dotate cu vestiare, wc, dusuri, sala de asteptare.

Atelier de dans NEW!

3-18 ani

20-50

Curs de echitatie

Ce putem face la centrul de echitatie: lectii de calarie cu instructor individual, pe cai (nu ponei), special antrenati pentru copii; prezentarea echipamentului de calarie atat pentru cal cat si pentru calaret; prezentarea raselor de cai; activitati teoretice si mai ales practice privind hranirea si ingrijirea cailor; vizitarea fermei, inclusiv a celorlalte animale aflate aici; jocuri si activitati distractive. Vremea rea nu este un impediment in desfasurarea acestor activitati, clubul avand si un manej acoperit cu suprafata de 2100mp. Speram totusi ca vom avea vreme buna pentru petrecut timpul in aer liber! Mini Golf este un joc simplu, nu un sport profesionist. Acest joc distractiv, nu necesita nici o pregatire speciala si poate fi jucat la orice varsta. Scopul jocului este de a lovi mingea de la punctul de plecare, plasind-o in gaura fiecarei piste de mini golf, din cit mai putine lovituri. Mini-golful se joaca pe terenul special amenajat cu 18 piste (este teren in interior), cu mingi si crose. Scopul jocului este de a introduce mingea de pe punctul initial de plecare in gaura, din cat mai putine lovituri. Se joaca in echipe de 5-6 copii. Atmosfera creata este una deosebita, folosindu-se tehnica luminii negre/ultaviolete, nu doar pentru efectul vizual, ci pentru a oferi experiente noi. Tehnologia luminii ultraviolete transpune jocul de mini golf intr-o dimensiune noua, uimindu-se cu peisajul nostru futurist si unic: plafon fluorescent in valuri, pereti planetari, tur intergalactic de mini-

3-18 ani

25-100

Joc de Mini Golf NEW!

4-18 ani

20-50

Escalada pe perete

Copiilor le place escalada si abia astepta sa dea curs provocarilor oferite de catre practicarea acestui sport in natura sau in sali special amenajate. Este o activitate care imbina bucuria jocului si a miscarii, oferind copiilor experiente inedite, o joaca dinamica si interactiva care ii acapareaza pe cei mici, oferindu-le satisfactii nebanuite. Catararea reprezinta pentru copii o permanenta provocare si o sursa inepuizabila de imaginatie. Toti copiii sunt cataratori innascuti: de la varste foarte fragede incearca sa se catere pe tot ce le iese in cale: canapele, scaune, copaci, garduri... Habar n-au ce-i asteapta la sala de escalada, iar surpriza va fi pe masura ! La aceasta activitate pot participa copiii cu varste cuprinse intre 5 si 18 ani, indiferent de nivelul lor in practicarea escaladei. Va invit sa vizionam filme potrivite varstei copiilor, in format 3D, la cinematograf. Totodata, vizitam sala de proiectie a filmelor, cu cele doua proiectoare digitale (ce proiecteaza doua filme in acelasi timp: unul pentru ochiul drept, unul pentru ochiul stang) si sa aflam mai multe despre cum ajung filmele pe ecran. Transportul, biletele la film si vizitarea tunelului de proiectie, incluse in pret. Plutesti usor cu Divertiball! Ai visat vreodata ca poti merge pe apa? Divertiball poate face ca acest vis sa devina realitate. Este cea mai noua forma de divertisment pentru copii. Acestia sunt introdusi intr-o imensa minge transparenta, umpluta cu aer si inchisa ermetic, ce este lansata apoi intr-o piscina plina cu apa.Copilul se misca in interiorul mingii si astfel o "misca" pe suprafata apei, dand senzatia de plutire. Nu exista nici-un risc, numai distractie si adrenalina!

5-18 ani

20-50

Vizionare film 3D + vizita in Sala de proiectie

3-18 ani

20-150

Distractie la Divertiball

4-14 ani

20-50

Atelierul de joaca! NEW!

Oferim copiilor 2 ore de joaca intr-un spatiu special amenajat, dotat cu structura modulara pe 2 nivele, piscina cu bile, obstacole, tunel, topogan, casuta cu etaj si topogan, masuta de foosbal, masuta de biliard pentru copii, mingii de sarit.

2-10 ani

20-50

Parcul de distractii Terra Park - NEW!

Terra Park, un tarim al distractiei pentru toate virstele aduna intr-un singur loc cele mai fascinante aventuri traite de Milo in jurul lumii. Inainte de a incepe calatoria printre atractiile acestei lumi, elibereaza-ti imaginatia. Vei trai senzatii atit de tari, incit te vei rataci printre cele mai captivante povesti. Atractiile din Terra Park sunt impartite in functie de virsta vizitatorului (copii prescolari, copii de ciclu primar, de ciclu gimnazial si de liceu, adulti). Pretul cuprinde intrarea in parc si accesul la una dintre atractii, in functie de varsta copilului.

5-18 ani

20-30

Turul locurilor de joaca din oras NEW!

Intr-o zi frumoasa de primavara cei mici adora se se joace. Noi le oferim diverse locatii (cvasi)necunoscute pentru ei: locul de joaca la Castel, in Parcul Izvor, un loc de joaca in Parcul Herastrau, loc de joaca cu cele mai mari topogane din oras, in Parcul Lumea Copiilor, o plimbare si joaca in Oraselul Copiilor, recent reamenajat. Si mai avem si alte surprize pentru cei mici!

2-10 ani

20-50

Ateliere de creatie desfasurate la dvs. in locatie (scoala/gradinita) - fara transp

Atelier de carte ilustrata (Let`s illustrate our book!) - NEW!

Concret, la acest atelier impartim copiii prezenti la atelier in grupe mai mici (de 46 persoane) si le prezentam o carte de povesti in limba engleza (povesti internationale, foarte cunoscute dealtfel). Citim povestea pe roluri (cu putin ajutor acolo unde este nevoie), dupa care identificam personajele pozitive si negative si principalele scene din poveste. Le povestim apoi ce reprezinta o ilustratie de carte, rolul ilustratiei (acela de comentariu plastic al textului, ca este o imagine care spune povesti, etc.) si deosebirea fata de alte ilustratii (spre exemplu banda desenata). Dupa care fiecare echipa isi alege o scena din poveste pe care sa o ilustreze. In acest scop folosim mai multe tipuri de materiale, la alegerea lor (noi le prezentam tot "arsenalul" cu care am venit pregatiti): seminte de diferite tipuri, multe tipuri de carioci, creioane colorate, foi de hartie si cartonate de diferite culori, etc. Din aceste tipuri de materiale ei trebuie sa creeze scenele povestii (in viziunea lor, insa sa aiba legatura si cu celelalte scene, pe care le creeaza celelalte echipe). La final adunam filele (scenele) intr-o carte, legata cu o panglica, carte ce ramane in portofoliul scolii/gradinitei. Copiilor mai mari (peste 7-8 ani) le cerem ca pe pagina ilustrata de ei sa se regaseasca si 3-4 cuvinte (maxim) care sa descrie scena, dar facem cu ei si diverse joculete (spre exemplu, noi scriem pe o foaie de hartie inceputul unei povesti si fiecare copil sa continue povestea cu cate o fraza, dar vede din poveste doar ce a scris cel dinaintea lui, nu si ceilalti copii - pliem hartia; la final citim si ne amuzam). Cu cei mai mici (4-6 ani) jucam diverse joculete (tot in limba engleza).

4-16 ani

20-40

Atelier de creatie bijuterii handmade

La Atelierul de creatie fiecare copil va fi invatat sa creeze un set de bijuterii (pandativ, cercei, inel, brosa, agrafe de par) cu mana lui; aici copiii primesc materialele necesare procesului de creatie si fiecare isi va lua acasa produsele confectionate de el.

4-18 ani

20-40

Atelier de creat tablouri din pasta modelatoare facuta in casa - NEW! Atelier de pictat cu ciocolata Atelier de confectionat tablouri din seminte - NEW! Atelier de creatii din paste fainoase NEW!

Invatam sa folosim pasta modelatoare facuta in casa, divers colorata, in moduri cat mai interesante si distractive.

3-10 ani

20-30

Ce-ati zice sa ne distram cu o activitatedulce ?!? Sa pictam cu ciocolata ! Cu ajutorul pensulelor inmuiate in ciocolata alba, cu lapte sau neagra conturam si dam viata unor peisaje, personaje, ne lasam imaginatia sa zburdePentru gurite pofticioase avem banuti de ciocolata, ca doar n-o sa lingem pensulele :) Credeati ca semintele le putem folosi numai in bucatarie, la pregatit mancaruri delicioase? Din seminte de susan, mac, floarea sorelui, fasole linte sau cocos, dar si din multe alte tipuri de seminte, confectionam tablouri inedited. Creativitatea noastra nu are limite!

3-14 ani

20-30

3-14 ani

20-30

Din paste fainoase de diferite forme, marimi si culori poate iesi un desert gustos sau Haideti sa aflam ce anume!

3-14 ani

20-30

Atelier de origami NEW!

Origami este tehnica plierii hartiei. Aparut in Japonia acum cateva sute de ani, origami e o arta i o joaca, un mod de relaxare si de socializare, dar mai ales e un antrenament al mintii. Are darul de a le creste copiiilor increderea in sine, datorita efortului propriu care duce la obtinerea unor jucarii dintr-o simpla foaie de hartie. Este o activitate relaxanta si distractiva, care nu necesita nici-o aptitudine innascuta. Copilul duce acasa rezultatele muncii lui, insa nu doar atat: el impartaseste familiei bucuria si increderea in sine obtinute.

4-18 ani

20-30

Vacanta de primavara - tabere

Tabara de echitatie in jud Sibiu Tabara de creatie la Predeal

7-12 aprilie 2013

4-16 ani

25-40

7-12 aprilie 2013

4-16 ani

25-50

Ziua Durata programat aproximati a va


02.04.2013; 03.04.2013; 04.04.2013; 05.04.2013; 06.04.2013

Pret/copil (cu transport)

2,5-3 ore

55,00 RON

01.04.2013; 04.04.2013; 05.04.2013

1,5-2 ore

50,00 RON

01.04.2013; 03.04.2013; 04.04.2013; 06.04.2013

4,5-5 ore

60,00 RON

04.04.2013; 05.04.2013

1,5-2 ore

50,00 RON

01.04.2013; 02.04.2013; 03.04.2013; 04.04.2013; 05.04.2013

1,5-2 ore

50,00 RON

01.04.2013; 02.04.2013; 03.04.2013; 04.04.2013; 05.04.2013

1.5-2 ore

50,00 RON

01.04.2013; 02.04.2013; 03.04.2013; 04.04.2013; 05.04.2013

1,5-3 ore

50,00 RON

utii

01.04.2013; 02.04.2013; 03.04.2013; 04.04.2013; 05.04.2013

1,5-2 ore

30,00 RON

4/3/2013

1-1,5 ore

30,00 RON

4/5/2013

2-2,5 ore

45,00 RON

4/4/2013

1,5-2 ore

35,00 RON

01.04.2013; 04.04.2013

1-1,5 ore

30,00 RON

4/4/2013

1,5-2 ore

30,00 RON

4/1/2013

2 ore

30,00 RON

4/3/2013

2 ore

35,00 RON

01.04.2013; 04.04.2013

1-1,5 ore

30,00 RON

01.04.2013; 04.04.2013

1,5-2 ore

30,00 RON

02.04.2013; 05.04.2013

2 ore

35,00 RON

4/3/2013

1,5-2 ore

30,00 RON

4/4/2013

1,5-2- ore

35,00 RON

4/3/2013

1,5-2- ore

35,00 RON

4/4/2013

1-1,5 ore

40,00 RON

01.04.2013; 03.04.2013; 05.04.2013

1-1,5 ore

40,00 RON

4/2/2013

1,5-2 ore

35,00 RON

01.04.2013; 05.04.2013

1,5 ore

30,00 RON

01.04.2013; 02.04.2013

1-1,5 ore

30,00 RON

4/3/2013

1,5-2- ore

35,00 RON

01.04.2013; 03.04.2013;

1-1,5 ore

30,00 RON

4/4/2013

1.5-2 ore

100,00 RON

01.04.2013; 05.04.2013;

1,5-2 ore

45,00 RON

01.04.2013; 02.04.2013; 03.04.2013; 04.04.2013; 05.04.2013; 06.04.2013

3-4 ore

35,00 RON

04.04.2013; 05.04.2013

2,5-5 ore

45,00 RON

01.04.2013; 02.04.2013; 03.04.2013; 04.04.2013

3,5-4,5 ore

40,00 RON

01.04.2013; 03.04.2013; 04.04.2013

4-5 ore

60,00 RON

02.04.2013; 03.04.2013; 04.04.2013

4,5-5 ore

45,00 RON

02.04.2013; 03.04.2013; 04.04.2013

1 zi

de la 95,00 RON

02.04.2013; 03.04.2013; 05.04.2013

1 zi

de la 125,00 RON

02.04.2013; 03.04.2013; 05.04.2013

1 zi

de la 90,00 RON

02.04.2013; 03.04.2013; 05.04.2013

1 zi

de la 75,00 RON

02.04.2013; 03.04.2013; 05.04.2013; 06.04.2013

1 zi

de la 70,00 RON

02.04.2013; 03.04.2013; 05.04.2013

1 zi

de la 80,00 RON

02.04.2013; 03.04.2013; 05.04.2013

1 zi

de la 85,00 RON

02.04.2013; 05.04.2013

1 zi

de la 55,00 RON

02.04.2013; 03.04.2013; 05.04.2013

1 zi

de la 85,00 RON

30-31.03.2013; 0607.04.2013; 0708.04.2013

2 zile

de la 225,00 RON

01.04.2013; 02.04.2013; 03.04.2013; 04.04.2013; 05.04.2013

2 ore

35,00 RON

02.04.2013; 03.04.2013; 05.04.2013

1 ora

35,00 RON

02.04.2013; 03.04.2013; 04.04.2013; 05.04.2013; 06.04.2013

1,5-2 ore

35,00 RON

02.04.2013; 03.04.2013; 04.04.2013; 05.04.2013

2 ore

35,00 RON

02.04.2013; 03.04.2013; 04.04.2013; 05.04.2013; 06.04.2013

1-1,5 ore

30,00 RON

active

01.04.2013; 05.04.2013

1-1,5 ore

50,00 RON

4/4/2013

3 ore

50,00 RON

02.04.2013; 04.04.2013

1-1,5 ore

50,00 RON

01.04.2013; 03.04.2013

1-1,5 ore

50,00 RON

01.04.2013; 02.04.2013; 03.04.2013; 04.04.2013; 05.04.2013; 06.04.2013

1.5-2 ore

50,00 RON

01.04.2013; 02.04.2013; 03.04.2013; 04.04.2013; 05.04.2013; 06.04.2013 01.04.2013; 02.04.2013; 03.04.2013; 04.04.2013; 05.04.2013; 06.04.2013

2 ore

50,00 RON

2-2,5 ore

50,00 RON

01.04.2013; 02.04.2013; 03.04.2013; 04.04.2013; 05.04.2013; 06.04.2013

1 ora

50,00 RON

01.04.2013; 02.04.2013; 03.04.2013; 04.04.2013; 05.04.2013; 06.04.2013

3-4 ore

35,00 RON

oala/gradinita) - fara transport

la cerere

2 ore

30,00 RON

la cerere

2-2,5 ore

25,00 RON

la cerere

1,5-2 ore

25,00 RON

la cerere

1,5-2 ore

25,00 RON

la cerere

1,5-2 ore

25,00 RON

la cerere

1,5-2 ore

25,00 RON

la cerere

1,5-2 ore

25,00 RON

bere

7-12 aprilie 2013

6 zile

800,00 RON

7-12 aprilie 2013

6 zile

825,00 RON

Activitatea propusa

Descriere activitate

Nr locuri

Ziua programata

Ateliere de creatie
Atelier de finante personale - NEW!
Vizita la expozitia "Fabuloasa lume a banilor"de la Muzeul National de Istorie. In cadrul acestei expozitii copiii vor invata sa-si organizeze bugetul personal, sa-si prioritizeze nevoile si cheltuielile, vor acumula cunostinte despre notiuni financiare si istoria banilor, precum i multe alte lucruri legate de finantee personale si bani. Totul, jucandu-se! La atelierul de olarit, copiii vor modela la roata alaturi de mesteri olari traditionali, vor picta vase deja arse, vor discuta despre obiectele de patrimoniu si care este rolul lor in perpetuarea traditiilor, vor invata sa observe si sa diferentieze detaliile de pe un obiect de ceramica. Ceea ce lucreaza fiecare, va lua acasa. Elementul simbolic al credintei taranesti este reprezentat de nelipsita icoana pe sticla, asezata intre cele doua ferestre ale "casei mari", impodobita cu stergarul tesut la razboi. La atelier povestim despre sfinti, schitam si desenam detalii de icoane, pictam pe sticla, cu tehnici stravechi si suflete pregatite de sarbatoare. Nu ne vom opri doar la tehnica icoanei pe sticla, ci vom incerca sa intelegem motivele aparitiei acestui stil de pictura si sa ne apropiem de atmosfera satului si a graiului popular prin imagini - fotografii vechi - si texte.

20-50

03.04.2013; 04.04.2013; 05.04.2013; 06.04.2013

Atelierul de olarit

25-70

02.04.2013; 03.04.2013; 04.04.2013; 05.04.2013; 06.04.2013

Atelier de pictat icoane pe sticla

20-50

01.04.2013; 03.04.2013; 04.04.2013; 06.04.2013

Atelier de linogravura

Linogravura este cea mai simpla tehnica a graficii, pe care doritorii o pot invata si, ulterior, pune in practica pornind de la o schita pe care fiecare participant in parte o va realiza. Linogravura este un procedeu de repoducere si multiplicare pe hartie a unui desen sapat intr-o placa de linoleu, o modalitate educativa de petrecere a timpului liber.

20-50

01.04.2013; 02.04.2013; 05.04.2013; 06.04.2013

Atelier de origami NEW!

Origami este tehnica plierii hartiei. Aparut in Japonia acum cateva sute de ani, origami e o arta i o joaca, un mod de relaxare si de socializare, dar mai ales e un antrenament al mintii. Are darul de a le creste copiiilor increderea in sine, datorita efortului propriu care duce la obtinerea unor jucarii dintr-o simpla foaie de hartie. Este o activitate relaxanta si distractiva, care nu necesita nici-o aptitudine innascuta. Copilul duce acasa rezultatele muncii lui, insa nu doar atat: el impartaseste familiei bucuria si increderea in sine obtinute.

20-30

01.04.2013; 02.04.2013; 03.04.2013; 04.04.2013; 05.04.2013

Atelier de lucru la Laboratorul de cofetarie

Cei curiosi (si pofticiosi) au ocazia sa experimenteze meseria de cofetar: facem minipateuri cu branza, le coacem si le mancam! Aflam cum se prepara prajiturile, toruturile, produsele de patiseria, din ce ingrediente si cu ce tip de ustensile, cum se numesc meseriile dintr-un laborator de cofetarie. Ne distram, creand minitorturi (insiropand blatul, umplandu-l cu crema, ornand cu frisca, ciocolata si figurine din martipan)! Si ceea ce lucreaza fiecare, va lua acasa!

20-50

01.04.2013; 02.04.2013; 03.04.2013; 04.04.2013; 05.04.2013

Atelier de lucru la pizzerie

"Fabricam" pizza pe gustul nostru. La pizzerie copiii vor afla cum se prepara aluatul de pizza in malaxor, vor primi explicatii despre regulile de igiena ce se respecta intr-o locatie de alimentatie publica, despre istoria acestui fel de mancare, atat de indragit de ei, despre temperaturile optime de coacere, despre toata aparatura folosita in bucatarie, vor urmari demonstratiile spectaculoase ale bucatarului (cu aruncat aluatul in aer, invartit pe un deget, etc.), apoi isi vor putea prepara singuri topping-urile si vor crea propria pizza (cate o jumatate de pizza/copil). Dupa ce se coace pizza, vor putea manca produsul muncii lor. Copiii vor primi, de asemenea, si cate un suc de fiecare.

20-70

01.04.2013; 02.04.2013; 03.04.2013; 04.04.2013; 05.04.2013

Vizite educative in institutii

Vizita educativa la Inspectoratul pentru Situatii de UrgentaSMURD

Cu sprijinul Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta, ne initiem in operatiunile efectuate de pompierii si medicii de la SMURD, in cadrul dispeceratului integrat Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta-SMURD cu platforma de operare comuna pentru dispecerii pompieri si cei medicali. Vizitam unitatile mobile de descarcerare, autospecialele (camioanele) de interventie la accidente colective si calamitati, autospeciala de suport logistic, masinile folosite de pompieri la stingerea incendiilor. Totodata vom lua parte la o prezentare a echipamentelor folosite la o situatie de salvare. Vom aborda tematici legate de acordarea primului ajutor (in caz de raniri, zgarieturi, arsuri, intepaturi de insecte) si notiuni de igiena personala, iar apoi li se va explica copiilor rolul si importanta numarului 112 (folosind un limbaj pe care copiii sa-l inteleaga). Aceasta este, probabil, cea mai distractiva dintre activitatile propuse de noi!

20-70

01.04.2013; 02.04.2013; 03.04.2013; 04.04.2013; 05.04.2013

Vizita educativa la USISU - NEW!

Unitatea Speciala pentru Interventii in Situatii de Urgenta desfasoara misiuni de salvare la nivel national in cazul evenimentelor de amploare care pot genera situatii de urgenta precum: cutremure, alunecari de teren, inundatii de amploare si asanarea teritoriului Romaniei de elemente de munitie ramase neexplodate din timpul celor doua razboaie mondiale. Luand in considerare specificul unitatii,in cadrul vizitelor ne vor fi prezentate tehnica de interventie, elementele de munitie asanata si cainii de cautare. Academia de Politie Alexandru Ioan Cuza este organizata pe trei facultati: Facultatea de Politie, Facultatea de Pompieri, Facultatea de Arhivistica. Facultatea de Politie pregateste ofiteri de politie, politie de frontiera, jandarmi si penitenciare.In cadrul Facultatii de Pompieri se specializeaza ofiteri pompieri, iar Facultatea de Arhivistica pregateste arhivisti. Vizitam campusul, sediile facultatilor, ni se prezinta conditiile de cazare, practica si invatamant din cadrul Academiei. La Facultatea de Fizica de la Magurele avem ocazia sa aflam modul in care se desfasoara activitatea intr-o unitate de acest gen, cum arata laboratoarele de incercari si amfiteatrele, biblioteca si salile de curs, ce meserii se practica intr-o facultate (dar si ce meserii poti practica dupa ce absolvi studiile acestei facultati) si care este specificul fiecareia, ce studii si ce experienta sunt necesare pt a ajunge sa lucrezi aici, etc. Vizita la cel mai mare aeroport din tara este dedicata facilitarii cunoasterii si intelegerii specificului activitatii aeroportuare (rolul si importanta aeroportului in transportul aerian, distinctia aeroport-companie aeriana, activitati specifice de aeroport, etc.). Vizita vizeaza atat zona de operatiuni aeriene, cat si terminalele de pasageri. Participantii vor afla lucruri interesante despre operatiunile la sol (tractare/push back, dirijarea aeronavelor la sol), despre infrastructura de aeroport (piste, platforme de stationare aeronave, terminale de pasageri, sisteme de imbarcare/debarcare prin aviopunti etc.), despre meseriile specifice unui aeroport si, de asemenea, despre utilajele si echipamentele aeroportuare, pe care le pot vedea in actiune. Ce-ati zice de o vizita la Aerodromul de la Clinceni? Avem ocazia de aceasta data sa aflam despre activitatea de aviatie de la Aerodromul Clinceni, baza a Aeroclubului "Aurel Vlaicu" Bucuresti, sa vedem cum arata de aproape aeronavele, sa aflam cine le piloteaza, cine le repara, si poate chiar sa urcam la mansa unei aeronave!

20-50

02.04.2013; 04.04.2013

Vizita educativa la Academia de Politie

20-50

4/5/2013

Vizita la Facultatea de Fizica - NEW!

20-50

4/1/2013

Vizita la Aeroportul Otopeni

20-35

4/5/2013

Vizita la Aerodromul Clinceni

20-30

4/4/2013

Vizita la Redactiile publicatiilor BBC: Good Food si Top Gear

Despre revista Top Gear orice baiat/barbat poate povesti cu pasiune mult mai mult decat pot scrie eu in cateva cuvinte. Si acum i se ofera ocazia sa intre in redactia din Romania a renumitei reviste editate de agentia britanica de stiri BBC si sa se intalneasca cu nu mai putin faimosii Razvan Exarcu sau Vlad Mitrache, ziaristii romani care scriu la Top Gear. Pasionatii de gastronomie sigur citesc revista Good Food, mai ales ca una dintre rubricile lor permanente premiaza "Copiii in bucatarie". Mergem in redactie si aflam de unde cunosc redactorii atatea retete minunate si atatea secrete in ale bucatariei, ce retete de dieta ne recomanda ei, cum fac sa incerce ei retetele, pana sa ni le divulge noua.

20-30

4/1/2013

Astazi, redactorii unei cunoscutei reviste ne asteapta la ei, in vizita. Avem astfel

Vizita in redactia ocazia sa aflam cum se "construieste" o revista, cum se culeg informatiile, cine reviste glossy - NEW! realizeaza fotografiile, cine verifica "Bun de tipar", ce este o sedinta de redactie
sau cu ce se ocupa un beauty-stilist sau un fashion-editor.

20-35

03.04.2013; 05.04.2013

Vizita la Agentia de Stiri - NEW!

Vizitam o mare agentie de stiri ce publica fluxuri de informatii pertinente si profesioniste. Grilele sale cuprind peste 50 de posturi de radio si televiziune din Rominia si din lume, peste 400 de publicatii straine si peste 800 de site-uri si publicatii rominesti. Prin reteaua sa de corespondenti, agentia culege si publica stiri de peste tot din tara si din lume si le transmite mai departe catre toti cei interesati. Astazi aflam si noi cum sunt posibile toate acestea. Va invitam sa aflam impreuna istoria celui mai vechi post de radio din tara noastra, precum si detalii despre activitatea pe care o desfasoara oamenii aici, pentru a transmite in eter, in toata tara, cele mai proaspete stiri si cea mai buna muzica. Vizitam tipografia si redactia acestui ziar, singurul ziar gratuit din tara noastra, la ora actuala. Tipografia este una dintre cele mai moderne din tara, beneficiind de echipamente complexe, manevrate de oameni cu pregatire profesionala ridicata. Dar nu numai ca aflam cum se tiparesc ziarele, ci ne si informam despre cum se "construiesc" ziarele, cum se culeg informatiile, cine le transforma in stirile ce apar in ziar, cum se tin sedintele de redactie, cine hotaraste ce anume se publica, etc.

20-30

4/4/2013

Vizita la Radio Romania - NEW!

20-30

01.04.2013; 04.04.2013

Vizita la redactia si tipografia unui cunoscut ziar

20-30

4/4/2013

Calatorie in lumea Operei (vizita educativa in culisele Operei Nationale)

Se vor vizita atat spatiile scenice, cat si muzeul teatrului de opera, atelierele de creatie si culisele ONB. Vizita porneste de la ideea unei discutii interactive care incearca sa ii apropie pe cei tineri de muzica de opera, de universul artei lirice, explicandu-le cum sa asculte acest gen muzical, daca sunt asemanari cu muzica pe care o asculta ei, care sunt elementele unui spectacol de opera, daca se aseamana cu un film sau un spectacol de teatru, care sunt specificitatile unui spectacol de opera si daca aceasta forma artistica mai este interesanta, poate fi inovatoare si mai poate capta spectatori tineri la ora actuala. Vizita se va incheia cu o activitate practica de aproximativ 30 de minute in stricta legatura cu tematica vizitei, activitate practica adaptata in functie de varsta vizitatorilor.

20-30

4/4/2013

Vizita in culisele Teatrului Odeon

Astazi vizitam culisele Teatrului Odeon: condusi de unul dintre actorii teatrului, intram in culise, urcam pe scena, mergem in cabinele actorilor, in sala de repetitii, in Sala Majestic (unica sala de teatru din Europa care dispune de un tavan glisant), aflam cine trage cortina si cand intervine sufleurul, coboram in Sala Studio (cea cu scena mobila unde in functie de interesele piesei jucate se pot rearanja scena si fotoliile spectatorilor), participam la jocuri teatrale demonstrative, putem sa ne fotografiem asezati in fololiile din loje sau la balcon, etc.

20-50

4/1/2013

Vizita in Studiourile TVR

Invitam copiii cuminti si curiosi sa experimentam impreuna meseria de reporter de televiziune, sa aflam cum se monteaza casetele, ce aparate se folosesc pentru filmari, cum se editeaza stirile, ce emotii incearca reporterii care transmit in direct, cum arata regia de emisie sau care sunt tainele meseriilor practicate intr-o televiziune, dar si informatii inedite despre Revolutia Romana, in Studiourile TVR. Va invitam sa vizitam impreuna una dintre cele mai noi televiziuni aparute la noi in tara si sa aflam cum se "fabrica"stirile si cum apar ele pe ecranele televizoarelor din casele noastre.

20-50

4/3/2013

Vizita in Studiourile de Stiri TV - NEW!

20-35

4/5/2013

Vizita la Biblioteca La Biblioteca Nationala vizitam sediul nou, pe traseul parter-mezanin-etajul I, Nationala a Romaniei - insotiti de bibliotecari, dupa care ne oprim intr-o sala de lectura dedicata categoriei de varsta a copiilor. Desigur, totul aici este nou si modern. NEW! Vizita la Fabrica de doze din aluminiu pt racoritoare si bere
Ati vazut vreodata cum se fabrica dozele din aluminiu pentru bauturi racoritoare, conserve sau bere? Una dintre cele mai moderne si mai automatizate fabrici din tara (singura cu acest profil de la noi), unde ai impresia ca te afli in plin documentar de la Discovery, isi deschide portile pentru vizita copiilor curiosi. La finalul vizitei, cei insetati se pot delecta cu sucuri baute din cutiile produse aici. La Fabrica de cafea vom vedea nu numai cum ajunge cafeaua in ambalaj pentru a fi trimisa in magazine, dar si cum se prepara plicurile de ciocolata calda instant sau cafeaua solubila. Simte bogatia gustului! Va propunem o vizita pe placul copiilor: foarte "dulce" ! Toata lumea cunoaste croissantele: sunt gustoase, numai bune de luat la pachet, de-a dreptul delicioase! Dar acum avem ocazia sa vedem si cum se produc, din ce ingrediente, cum curge panza de ciocolata, cum "trec" croissantele sau miniruladele pe banda, insirate ca soldateii, cum li se injecteaza crema sau ciocolata, cum sunt ambalate. Si cum sa nu ne infruptam si noi din asa delicii ?!? Ca sa nu mai spun ca cine e cuminte, primeste si dulciuri cadou... Haideti sa vizitam o fabrica de biscuiti! Avem ocazia sa aflam cum se produc biscuitii sarati, dar si cei dulci, biscuitii salatini, covrigeii, biscuitii pentru inghetata, eugeniile delicioase...Toate au alta savoare in fabrica, proaspete, calde, aromate...Iar daca suntem cuminti, gustam cate putin din toate si primim si cadouri! Suntem cu totii din ce in ce mai preocupati de conservarea resurselor Pamantului, ca si de protejarea mediului. Una dintre resursele principale, fara de care omul nu poate trai, este APA. Astazi avem ocazia sa aflam prin ce procedee este apa tratata, astfel incat, cand ajunge la robinetele noastre sa fie asigurati parametrii de calitate si noi sa o putem consuma. Pentru ca vrem sa ne crestem copiii intr-o lume mai curata, va invitam sa trecem impreuna la actiune. Ne-am unit fortele cu Centrul de reciclare si colectare a deseurilor si va invitam si pe voi sa aflati cum se colecteaza selectiv deseurile, ce importanta are acest fapt si cum ajuta planeta, ce inseamna deseuri electronice si de ce sunt ele daunatoare. Daca ne-am hotara sa reciclam hartia, dar si alte materiale, am ajuta Terra sa ramana vie. Vino si tu alaturi de noi si planeta noastra va fi n continuare albastra! Mergem in Dispeceratul Central de Control al METROREX, sa vedem de unde se controleaza mersul tuturor garniturilor de metrou din Bucuresti, cine are grija ca noi sa circulam in siguranta cu metroul, de ce uneori stam mai mult intr-o statie, cine "se joaca" la butoane. Apoi vizitam si Depoul Pantelimon, sa vedem unde "dorm" garniturile de tren, cine le verifica starea de sanatate, cine le repara, cine le curata, etc. O vizita la cel mai frumos si mai mare stadion di tara este binevenita! Avem ocazia sa vedem gradenele, scaunele VIP, terenul, lojele, turnechetii, vestiarele sportivilor si ale arbitrilor, sala de forta, etc.

20-50

01.04.2013; 04.04.2013

20-40

03.04.2013; 04.04.2013

Vizita la Fabrica de cafea - NEW!

20-35

4/5/2013

Vizita la Fabrica de croissante

20-35

4/4/2013

Vizita la Fabrica de biscuiti

20-50

01.04.2013; 03.04.2013; 05.04.2013

Vizita la Statia de Tratare a Apei

20-50

4/2/2013

Vizita la Asociatia de Colectare Selectiva si de Reciclare a Deseurilor - NEW!

20-50

01.04.2013; 02.04.2013

Vizita la Metrorex

20-30

4/3/2013

Vizita la Stadionul Arena Nationala NEW!

20-50

4/3/2013

Vizita la Service-ul Auto - NEW!

Vizita la Hotel - NEW!

Ati avut vreodata ocazia sa pasiti in "culisele" unui service auto ? Gazdele de la acest service ne vor demonstra cum schimba ei torile la un autoturism in echipe de cate 4 persoane, imbracate in salopete rosii, ca la Formula 1 ! Mai mult decat atat, copiii vor avea ocazia sa afle cum se "consulta" o masina, ca sa afli ce este defect la ea, care sunt secretele meseriei de mecanic auto, de ce echipamente se folosesc oamenii care lucreaza acolo. Ce-ati zice sa aflam cum functioneaza un hotel? Si mai ales un complex hotelier de anvergura? Gazdele noastre ne vor arata cu placere atat spatiile publice ale hotelului (receptia, holurile, zona de conferinte, zona SPA), cat si cele private (bucatariile, spatiile de depozitare, spatiile tehnice, camerele, etc.), astfel incat noi sa ne putem face o idee cuprinzatoare despre modul in care functioneaza un hotel, precum si sa aflam ce meserii se pot practica aici. Desigur, mici surprize si cadouri ne intampina si aici. Va propunem o vizita de agrement cu copii, un tur al studiourilor in care s-au turnat peste 140 de lungmetraje, printre care si pelicule memorabile precum "Cold Mountain". Castel Film este cel mai mare studio privat de productie de film din Romania si unul dintre cele mai importante din Europa. Locatia dispune de 37 de hectare, 9 studiouri echipate complet, mii de costume din toate timpurile, decoruri uriase de interior sau exterior, masini de toate felurile, mii de profesionisti, povesti din fata sau din spatele reflectoarelor. Copiilor le sunt prezentate diferite momente care replica anumite secvente de film, dar si explicatii pe intelesul lor despre cum sunt realizate filmarile. Cei care n-au avut ocazia sa ajunga la Hollywood pot descoperi lumea filmului de la Snagov. Te provocam sa intri intr-o lume ca-n filme si poate afli si ceva povesti despre cei care au fost pe-aici: Nicole Kidman, Jude Law, Renee Zellwegger, Steven Seagal, David Hasselhoff, Christopher Lambert, Adrian Paul, Jean-Claude Van Damme, Donald Sutherland, Natalie Portman, Nicolas Cage

20-50

01.04.2013; 03.04.2013;

20-35

4/1/2013

Vizita la Castel Film Studios Snagov NEW!

60-100

4/4/2013

Excursii tematice
Va invit sa ne delectam cu frumusetea subacvatica a marilor recifuri: pesti, anemone, corali, rechini si pisici de mare, murene si caluti de mare, meduze si creveti sau cu un crampei din fluviile si lacurile planetei: discus, arowana, pisica de Amazon, piranha, rapitorii africani si multe, multe alte specii de pesti si plante de acvariu. Ce putem descoperi la Reef Aquarium? Peste 50.000 de litri de apa si sute de specii de pesti in doua pavilioane amenajate special in singura expozitie pentru pesti exotici din Bucuresti. Mai tineti minte cand un drum cu trenul era o plimbare de placere? Ati urcat vreodata in Orient Express, pe ruta Paris-Istanbul? Copiii vor experimenta o calatorie in timp, vizitand Trenurile Romanesti de Epoca: Trenul Regal, Trenul Moldovita si Trenul Calugareni, cu compartimentele imbracate n catifea, cu lampi si oglinzi din sticla de Murano, poleite cu aur si dispunand de un confort ce depasea cu mult timpul lor. Va invit sa ne imbarcam impreuna in ele, sa vedem cum circulau oamenii pe calea ferata in secolul trecut, diferentiat, pe clase sociale. De aici vom merge sa vizitam Palatul Brancovenesc de la Mogosoaia si Muzeul Traditiei Aulice. Intrarea la muzeu este inclusa in pret. Totodata, superbul parc al palatului ne asteapta sa-l descoperim, sa facem un picnic, sa ne jucam... La Institutul de Fizica Pamantului (Centrul de Monitorizare Seismica) de la Magurele sa aflam cum au loc cutremurele, cum se pot prognoza, cum se monitorizeaza si cu ce tip de aparate si cine face asta, unde acum in lume se misca pamantul si cu ce intensitate, care sunt regulile de respectat in caz de cutremur. Astfel, elevii au ocazia sa afle de ce panica ce se creaza dupa un cataclism natural este mai periculoasa decat orice altceva si ce au ei de facut pentru a se proteja in cazul unui eveniment de acest gen. O astfel de vizita este foarte indicata in educatia copiilor, deoarece ei au ocazia sa afle informatii corecte direct de la sursa. Si daca tot ajungem in zona, "legam" aceasta vizita de cea la Biserica Parintelui Arsenie Boca, din localitatea Draganescu. Pretul include transportul dus-intors, intrarea la obiectivele turistice si culturale, taxele de parcare, insotitor de autocar in excursie.

Vizita la Reef Aquarium - NEW!

20-100 01.04.2013; 05.04.2013

Excursie la Remiza Speciala si la Palatul Brancovenesc de la Mogosoaia

25-150

02.04.2013; 03.04.2013; 04.04.2013

Excursie la Institutul de Fizica Pamantului

25-60

4/3/2013

Excursie la Salina Ocnele Mari, Valcea

Se viziteaza: Salina Ocnele Mari (cea mai frumoasa salina din zona de sud a tarii), Casa Memoriala Anton Pann din Rm Valcea, Manastirea Cozia, Manastirea Dintr-un Lemn (inchinata aviatorilor si marinarilor), Muzeul Satului din Bujoreni. Pretul include transportul dus-intors, intrarea la obiectivele turistice si culturale, taxele de parcare, insotitor de autocar in excursie.

30-100

02.04.2013; 03.04.2013; 04.04.2013

Excursie la Constanta

Se viziteaza: Atelierul de ciocolata ChocoArt, unde copiii vor modela in ciocolata, (se) vor picta cu ciocolata, vor dansa si se vor distra (se asigura ciocolata pt modelaj, ciocolata pentru degustat, boneta si sort, personal de specialiate pt indrumarea copiilor); creatiile lor si le iau acasa, fiecare; Complexul Muzeal al Stiintelor Naturii din Constanta: Planetariu, Delfinariu, MiniZoo (microrezervatia Delta Dunarii), Rezervatia Pasari Exotice + intrarea la spectacolul de la Delfinariu (un spectacol superb, cu cei trei delfini tineri, adusi din China) si la proiectia la Planetariu; ne plimbam pe plaja si facem un concurs de construit castele de nisip (se premiaza toate realizarile copiilor). Pretul include transportul dus-intors, intrarea la obiectivele turistice si culturale, taxele de parcare, taxele de pod, insotitor de autocar in excursie.

30-150

02.04.2013; 03.04.2013; 05.04.2013

Excursie la BusteniBreaza-Sinaia

Excursie la Rezervatia de Zimbri + Targoviste

Se viziteaza: Castelul Cantacuzino din Busteni (construit de Grigore CantacuzinoNababul, drept replica la Castelul Peles, inconjurat de un parc imens, cu alei care duc inspre mici grote, cascade si fantani arteziene), Parcul de distractii MitzuChitzu, Muzeul Trenuletelor din Sinaia, Manastirea Sinaia. La cerere, asiguram si masa de pranz la restaurant, contra sumei de 15 RON/copil. Pretul include transportul dus-intors, intrarea la obiectivele turistice si culturale, taxele de parcare, insotitor de autocar in excursie. Se viziteaza: Rezervatia de Zimbri Neagra de la Buscani, cu cei 40 de zimbri ai sai, intre care si multi pui, Curtea Domneasca, pe urmele lui Vlad Tepes (aici urcam si cele 130 de trepte ale Turnului Chindiei, iar de sus, din turn, admiram panorama orasului), ingrijita si cocheta Gradina Zoologica din Targoviste, Mitropolia Targovistei, dar ne si plimbam in Parcul Chindia si in Parcul Mitropoliei. La cerere, se poate asigura si masa de pranz la un restaurant elegant, contra sumei de 15 RON/copil. Pretul include transportul dus-intors, intrarea la obiectivele turistice si culturale, taxele de parcare, insotitor de autocar in excursie. Se viziteaza: Planetariul din Pitesti (unde vizionam un film educativ despre univers), Manastirea Curtea de Arges, Biserica Domneasca din Curtea de Arges, Fantana Mesterului Manole, Lacul de acumulare si Barajul Vidraru, Statuia lui Prometeu, zeul focului. Pretul include transportul dus-intors, intrarea la obiectivele turistice si culturale, taxele de parcare, insotitor de autocar in excursie. Se viziteaza: Tabara de sculptura in aer liber de la Magura, Muzeul

25-100

02.04.2013; 03.04.2013; 05.04.2013

30-150 05.04.2013; 06.04.2013

02.04.2013; 03.04.2013;

Excursie la Barajul Vidraru

30-50

02.04.2013; 03.04.2013; 05.04.2013

Excursie in jud Buzau- Chihlimbarului, Barajul Siriu, Manastirea Sita Buzaului, Biserica de la Alunis si asezarile rupestre Alunis-Nucu (optional, pt copii mai mari). Pretul include Muntii Siriului transportul dus-intors, intrarea la obiectivele turistice si culturale, taxele de
parcare, insotitor de autocar in excursie. O excursie deosebit de frumoasa: ne plimbam cu vaporasul pe lacul Snagov (intre debarcader si insula Manastirii Snagov si retur), apoi cu titicarul (trenulet de vacanta), ne plimbam prin padure, vizitam Manastirea Snagov (unde se spune ca ar fi ingropat Vlad Tepes, vizitam Colectiile muzeale legate de zona Snagov: Vlad Tepes, diverse alte personalitati istorice, culturale sau religioase, sporturi nautice, etnografie si traditii locale, biodiversitate, etc., putem inchiria biciclete sau caiace, ne plimbam prin padure. Pretul include transportul dusintors, ghidajul in excursie.

30-50

02.04.2013; 03.04.2013; 05.04.2013

Excursie la Snagov

30-150 02.04.2013; 05.04.2013

Excursie la Aventura Parc Comana - NEW!

La Aventura Parc putem petrece o zi placuta, la aer curat, cu multa miscare si distractie. Exista aici 2 trasee pentru copii sub 8 ani si 2 trasee pentru copii mai mari de aceasta varsta, un castel gonflabil, minigolf, ping-pong, pentaque, mini zoo si multe alte atractii. Biletul de intrare este inclus in pret si da acces la toate atractiile din parc timp de 3 ore (inclusiv zona de escalada in copaci); Mai departe, vizitam Manastirea Comana (care este ctitorie a domnitorului Vlad Tepes) si Fantana cu Nucu, in Parcul Natural Comana; desigur, coboram si pe ponton, in cea mai mare delta de interior din tara noastra. Se viziteaza: Manastirea Cozia, Centrul Vechi al orasului Sibiu (plimbare ghidata in Piata Mare, Piata Mica, Piata Huet, Casa Calfelor, Podul Mincinosilor si la Turnul cu ceas), Cetatea Devei, Castelul Corvinilor din Hunedoara, Manastirea Prislop, Manastirea Lainici, Ansamblul Arhitectural Brancusi din Targu Jiu. Pretul include transportul dus-intors, cazarea la hotel de 4****, mesele (cina si mic dejun), taxele de parcare, intrarea la obiectivele turistice si culturale, ghidaj si animatie in excursie. Se viziteaza: vestigiile Castrului roman Drobeta, Podului lui Traian si Turnului lui Sever, Muzeul Regiunii Portile de Fier din Drobeta Turnu Severin. Optional: Croaziera cu vaporasul in Defileul Dunarii: Cetatea Tricule, Tabula Traiana, Cazanele Mici, Chipul lui Decebal sculptat in stanca, Manastirea Mraconia, Parcul National Domogled, Golful Dubova, Cazanele Mari, Grota Veteranii, Laleaua de Cazane, Cazanele Mari, Pestera Ponicova (cu intrare de pe apa), Podul lui Apolodor. Cazarea se face la o pensiune de trei stele din apropiere de Sibiu. Pretul include transportul dus-intors, cazarea la pensiune de 3***, mesele (cina si mic dejun), taxele de parcare, intrarea la obiectivele turistice si culturale, ghidaj si animatie in excursie.

35-100

02.04.2013; 03.04.2013; 05.04.2013

Excursie la Hunedoara

30-55

30-31.03.2013; 0607.04.2013

Excursie la Cazanele Dunarii

30-55

30-31.03.2013; 0607.04.2013

Excursie la Sibiu

Se viziteaza: Manastirea Cozia, Centrul Vechi al orasului Sibiu (Piata Mare, Piata Mica, Piata Huet, Casa Calfelor, Podul Mincinosilor si Turnul cu ceas, Muzeul Armelor si Vanatorii), Palatul de Vara Samuel Brukenthal, activitati de echitatie, plimbare cu trasura trasa de cai. Pretul include transportul dus-intors, cazarea la pensiune de 3***, mesele (cina si mic dejun), 3-4 ore de echitatie, taxele de parcare, intrarea la obiectivele turistice si culturale, ghidajul in excursie.

30-45

30-31.03.2013; 0607.04.2013; 0708.04.2013

Vizite la Muzee
Biserica Stavropoleos dateaza din anul 1724, fiind ctitorita de calugarul grec Ioanichie de la manastirea Goura. Este unul dintre cele mai reprezentative si mai reusite monumente arhitectonice religioase romanesti din secolul al XVIII-lea. Muzeul din incinta contine o valoroasa colectie de arta (icoane, obiecte de cult, piese de arta decorativa si fragmente de fresca recuperate de la bisericile demolate in timpul regimului comunist, carti vechi, tiparite si manuscrise). Dupa ce vizitam biserica si muzeul, ne putem plimba la pas prin Centrul Vechi. Profitam de razele blande ale soarelui de toamna si ne bucuram de o vizita la Muzeul Satului "Dimitrie Gusti". Avem ocazia sa aflam despre obiceiurile si traditiile specifice fiecarei zone a tarii noastre, despre modul de viata al taranului roman, specificul caselor si interioarelor din provinciile romane, portul popular, etc. Si, desigur, ne plimbam prin frumoasa gradina a muzeului. Intrarea la muzeu este inclusa in pret.

Vizita la Biserica si Muzeul Stavropoleos

20-50

02.04.2013; 03.04.2013; 05.04.2013; 06.04.2013

Vizita la Muzeul Satului "Dimitrie Gusti"

20-50

01.04.2013; 02.04.2013; 03.04.2013; 04.04.2013; 05.04.2013

Vizita la Muzeul Sportului

Muzeul gazduieste sute de trofee cucerite de sportivii romani in diferite competitii internationale. Printre exponate de afla manusile primului campion mondial roman la box, Nicolae Linca, pagaia campionului olimpic la canotaj, Ivan Patzaichin, un pasaport colectiv de aproape jumatate de metru folosit de toti jucatorii romani de fotbal care au plecat la Campionatul Mondial din Uruguay din anul 1930, sabia scrimerului Mihai Covaliu, cea cu care a castigat medalia de aur la Olimpiada de la Sydney din 2000, ghetele si bustiera campioanei la atletism Violeta Beclea Szekely sau echipament sportiv imbracat de Romania la CM 1994, din SUA. De asemenea, in incinta Muzeului Sportului sunt expuse 150 de lucrari ale copiilor, in cadrul vernisajului "Jocurile Olimpice in imaginatia copiilor". Ati revazut Muzeul Antipa, dupa redeschidere? Aproape doi ani am asteptat cu totii sa se termine lucrarile de renovare si restaurare la cel mai mare si mai renumit muzeul de istorie naturala din tara, iar asteptarea a meritat: s-a reusit crearea unui muzeu modern, frumos, atractiv, demn de o capitala europeana. Dioramele aflate la tot pasul reusesc sa redea habitatele naturale ale animalelor, asa cum traiesc ele: unde locuiesc, ce prieteni au, cu ce se hranesc, cu cine se joaca, de cine se feresc...privesti animalele, transpuse foarte reusit in vitrine, auzi freamatul copacilor sau al ierbii si-ti lase simturile sa se imbete de idea de libertate. Haideti la Antipa! Muzeul Militar National joaca un rol important in cunoasterea traditiilor istorice ale Ostirii romine. infiintat in 1923 printr-un decret semnat de regele Ferdinand, aceasta institutie s-a bucurat de-a lungul timpului atit de atentia binevoitoare a Casei Regale, care a facut numeroase donatii, cit si de sprijinul unor personalitati importante. Valorosul patrimoniu al Muzeului este ilustrat prin obiecte legate de domeniul militar, fara sa se limiteze exclusiv la acesta. O vizita la muzeul Militar National inseamna o calatorie in timp si in spatiu, un prilej de a descoperi si admira modul in care sunt recreate diferite epoci istorice. Va asteptam sa ne fiti alaturi in intilnirea cu vremurile trecute. Deci, bun venit la Muzeul Militar National! Muzeul Aviatiei a fost infiintat pentru cinstirea ilustrilor inaintasi ai aripilor rominesti si pentru reintregirea patrimoniului national al realizarilor de prestigiu din domeniul aeronautic. Zestrea muzeistica a institutiei include 24 de colectii si 5 arhive documentare, cuprinzind in total peste 15.000 de titluri care au apartinut pionierilor aeronauticii rominesti si mondiale, peste 20.000 de volume de specialitate, precum si un parc cu 62 de piese muzeistice aeronave, piese de artilerie, rachete antiaeriene, radare.

20-50

02.04.2013; 03.04.2013; 05.04.2013

Vizita la Muzeul Antipa

02.04.2013; 03.04.2013;

20-150 04.04.2013; 05.04.2013;


06.04.2013

Vizita la Muzeul Militar National

20-35

02.04.2013; 03.04.2013; 04.04.2013; 05.04.2013

Vizita la Muzeul Aviatiei

20-70

02.04.2013; 03.04.2013; 04.04.2013; 05.04.2013; 06.04.2013

Activitati recreative si distractive


La Atelierul de Dans putem oferi copiilor sesiuni de dans de 60 de minute in care sa plusam pe partea de amuzament, de distractie si nu neaparat pe partea de corectitudine. Stilurile abordate pot fi: dans sportiv Latino si Standard, dans modern, jocuri distractive bazate pe dans. Ca si echipament, copiii pot veni imbracati lejer, sa aiba o sticla cu apa, fetele cu parul strans in coada; este foarte important sa vina cu incaltaminte curata de schimb. Facilitati: 3 sali de dans moderne, dotate cu vestiare, wc, dusuri, sala de asteptare.

Atelier de dans NEW!

20-50

01.04.2013; 05.04.2013

Curs de echitatie

Ce putem face la centrul de echitatie: lectii de calarie cu instructor individual, pe cai (nu ponei), special antrenati pentru copii; prezentarea echipamentului de calarie atat pentru cal cat si pentru calaret; prezentarea raselor de cai; activitati teoretice si mai ales practice privind hranirea si ingrijirea cailor; vizitarea fermei, inclusiv a celorlalte animale aflate aici; jocuri si activitati distractive. Vremea rea nu este un impediment in desfasurarea acestor activitati, clubul avand si un manej acoperit cu suprafata de 2100mp. Speram totusi ca vom avea vreme buna pentru petrecut timpul in aer liber!

25-100

4/4/2013

Joc de paintball

Distractie la maxim! Paintball este numai varful de aisberg, pentru cei care au mai jucat inseamna: counter strike, adrenalina, strategie, placerea unui headshot, team-building, comunicare, relaxare, sport, prietenii, provocare. Terenul are o suprafata de 4000mp, pe care s-au amenajat obstacole complexe (foisoare si poduri legate intre ele + copacii si tufele care creeaza labirinturi ), parca ai fi intr-o harta din Counter Strike. In pret intra echipamentul de protectie, echipamentul de joc, terenul si logistica, 100 bile/jucator, transportul dus-intors.

20-100 02.04.2013; 03.04.2013

Joc de Laser Tag

Copiilor le place sa joace laser, o experienta incredibila, un joc de echipa extraordinar. Laser Tag este un sport hi-tech, foarte asemanator cu paintball-ul sau jocul de airsoft. Se practica in echipa, recomandat minim 6-8 jucatori. Jucatorii incearca sa obtina puncte tragind cu o arma de mina care emite o raza infrarosu, absolut nepericuloasa. Se practica atit outdoor, cit si indoor si este inofensiv (copiii nu se lovesc/ranesc). Initial, Laser Tag-ul este folosit de trupele speciale la antrenamente, insa in zilele noastre este accesibil tuturor, in scop de distractie, de dezvoltare a comunicarii si coordonarii.

20-50

01.04.2013; 04.04.2013

Joc de Bowling NEW!

Joc de Mini Golf NEW!

Oferim copiilor o noua definitie a distractie, propunandu-le sa se relaxeze jucand bowling intr-unul din cele mai moderne cluburi din Bucuresti. Bowling-ul este un sport ce poate fi jucat de la minimum 5 ani, nu necesita pregatire prealabila sau o conditie fizica exceptionala. Copiii isi dezvolta spiritul competitiv si invata sa lucreze in echipa. In club exista bile de bowling de greutati diferite, pentru toate grupele de varsta. Pentru cei mai micuti, exista o pista cu bumper bowl, acel grilaj pe laturile pistei care ajuta bila sa-ti atinga tinta. Copiii vor juca 3 jocuri de bowling (care inseamna ca timp 1,5 h). Mini Golf este un joc simplu, nu un sport profesionist. Acest joc distractiv, nu necesita nici o pregatire speciala si poate fi jucat la orice varsta. Scopul jocului este de a lovi mingea de la punctul de plecare, plasind-o in gaura fiecarei piste de mini golf, din cit mai putine lovituri. Mini-golful se joaca pe terenul special amenajat cu 18 piste (este teren in interior), cu mingi si crose. Scopul jocului este de a introduce mingea de pe punctul initial de plecare in gaura, din cat mai putine lovituri. Se joaca in echipe de 5-6 copii. Atmosfera creata este una deosebita, folosindu-se tehnica luminii negre/ultaviolete, nu doar pentru efectul vizual, ci pentru a oferi experiente noi. Tehnologia luminii ultraviolete transpune jocul de mini golf intr-o dimensiune noua, uimindu-se cu peisajul nostru futurist si unic: plafon fluorescent in valuri, pereti planetari, tur intergalactic de minigolf. Copiilor le place escalada si abia astepta sa dea curs provocarilor oferite de catre practicarea acestui sport in natura sau in sali special amenajate. Este o activitate care imbina bucuria jocului si a miscarii, oferind copiilor experiente inedite, o joaca dinamica si interactiva care ii acapareaza pe cei mici, oferindu-le satisfactii nebanuite. Catararea reprezinta pentru copii o permanenta provocare si o sursa inepuizabila de imaginatie. Toti copiii sunt cataratori innascuti: de la varste foarte fragede incearca sa se catere pe tot ce le iese in cale: canapele, scaune, copaci, garduri... Habar n-au ce-i asteapta la sala de escalada, iar surpriza va fi pe masura ! La aceasta activitate pot participa copiii cu varste cuprinse intre 5 si 18 ani, indiferent de nivelul lor in practicarea escaladei. Va invit sa vizionam filme potrivite varstei copiilor, in format 3D, la cinematograf. Totodata, vizitam sala de proiectie a filmelor, cu cele doua proiectoare digitale (ce proiecteaza doua filme in acelasi timp: unul pentru ochiul drept, unul pentru ochiul stang) si sa aflam mai multe despre cum ajung filmele pe ecran. Transportul, biletele la film si vizitarea tunelului de proiectie, incluse in pret.

20-50

01.04.2013; 04.04.2013

20-50

02.04.2013; 04.04.2013

Escalada pe perete

20-50

01.04.2013; 03.04.2013

Vizionare film 3D + vizita in Sala de proiectie

01.04.2013; 02.04.2013;

20-150 03.04.2013; 04.04.2013;


05.04.2013; 06.04.2013

Parcul de distractii Terra Park - NEW!

Terra Park, un tarim al distractiei pentru toate virstele aduna intr-un singur loc cele mai fascinante aventuri traite de Milo in jurul lumii. Inainte de a incepe calatoria printre atractiile acestei lumi, elibereaza-ti imaginatia. Vei trai senzatii atit de tari, incit te vei rataci printre cele mai captivante povesti. Atractiile din Terra Park sunt impartite in functie de virsta vizitatorului (copii prescolari, copii de ciclu primar, de ciclu gimnazial si de liceu, adulti). Pretul cuprinde intrarea in parc si accesul la una dintre atractii, in functie de varsta copilului.

20-30

01.04.2013; 02.04.2013; 03.04.2013; 04.04.2013; 05.04.2013; 06.04.2013

Ateliere de creatie desfasurate la dvs. in locatie (scoala) - fara transport


Atelier de creatie bijuterii handmade
La Atelierul de creatie fiecare copil va fi invatat sa creeze un set de bijuterii (pandativ, cercei, inel, brosa, agrafe de par) cu mana lui; aici copiii primesc materialele necesare procesului de creatie si fiecare isi va lua acasa produsele confectionate de el. Origami este tehnica plierii hartiei. Aparut in Japonia acum cateva sute de ani, origami e o arta i o joaca, un mod de relaxare si de socializare, dar mai ales e un antrenament al mintii. Are darul de a le creste copiiilor increderea in sine, datorita efortului propriu care duce la obtinerea unor jucarii dintr-o simpla foaie de hartie. Este o activitate relaxanta si distractiva, care nu necesita nici-o aptitudine innascuta. Copilul duce acasa rezultatele muncii lui, insa nu doar atat: el impartaseste familiei bucuria si increderea in sine obtinute.

20-40

la cerere

Atelier de origami NEW!

20-30

la cerere

Vacanta de primavara - tabere Tabara de echitatie in jud Sibiu Tabara de creatie la Predeal
7-12 aprilie 2013

25-40

7-12 aprilie 2013

7-12 aprilie 2013

25-50

7-12 aprilie 2013

Pentru detalii si inscrieri: Children Tour For Education Giliola Puscasu -0741.736.412(Vodafone);0754.491.711(Orange) giliolap@yahoo.com

Durata aproximati va

Pret/copil (cu transport)

1-1,5 ore

35,00 RON

2,5-3 ore

55,00 RON

4,5-5 ore

60,00 RON

2-2,5 ore

55,00 RON

1,5-2 ore

50,00 RON

1.5-2 ore

50,00 RON

1,5-3 ore

50,00 RON

1,5-2 ore

30,00 RON

1,5-2 ore

45,00 RON

1,5-2 ore

30,00 RON

1,5-2 ore

35,00 RON

2-2,5 ore

45,00 RON

1,5-2 ore

35,00 RON

1,5-2 ore

30,00 RON

1-1,5 ore

30,00 RON

1-1,5 ore

30,00 RON

1-1,5 ore

30,00 RON

1,5-2 ore

30,00 RON

2 ore

30,00 RON

2 ore

30,00 RON

2 ore

35,00 RON

1,5-2- ore

35,00 RON

1,5-2 ore

30,00 RON

1-1,5 ore

30,00 RON

1,5-2- ore

35,00 RON

1-1,5 ore

40,00 RON

1-1,5 ore

40,00 RON

1-1,5 ore

30,00 RON

1-1,5 ore

30,00 RON

1,5-2 ore

30,00 RON

1,5-2- ore

35,00 RON

1-1,5 ore

30,00 RON

1-1,5 ore

30,00 RON

1.5-2 ore

100,00 RON

1,5-2 ore

45,00 RON

4,5-5 ore

45,00 RON

4-5 ore

45,00 RON

1 zi

de la 95,00 RON

1 zi

de la 125,00 RON

1 zi

de la 90,00 RON

1 zi

de la 70,00 RON

1 zi

de la 80,00 RON

1 zi

de la 85,00 RON

1 zi

de la 55,00 RON

1 zi

de la 85,00 RON

2 zile

de la 250,00 RON

2 zile

de la 250,00 RON

2 zile

de la 225,00 RON

1,5-2 ore

30,00 RON

2 ore

35,00 RON

1 ora

35,00 RON

1,5-2 ore

35,00 RON

2 ore

35,00 RON

1-1,5 ore

30,00 RON

1-1,5 ore

50,00 RON

3 ore

50,00 RON

1,5-2 ore

50,00 RON

1-1,5 ore

50,00 RON

1-1,5 ore

50,00 RON

1-1,5 ore

50,00 RON

1-1,5 ore

50,00 RON

1.5-2 ore

50,00 RON

1 ora

50,00 RON

a) - fara transport
2-2,5 ore 25,00 RON

1,5-2 ore

25,00 RON

6 zile

800,00 RON

6 zile

825,00 RON