P. 1
surat perletakan jawatan

surat perletakan jawatan

5.0

|Views: 82,259|Likes:
Dipublikasikan oleh skcherating

More info:

Published by: skcherating on Jun 18, 2009
Hak Cipta:Attribution Non-commercial

Availability:

Read on Scribd mobile: iPhone, iPad and Android.
download as DOC, PDF, TXT or read online from Scribd
See more
See less

03/26/2015

pdf

text

original

Arzami bin Jusoh, Security Officer, Holiday Villa Cherating, 26080 Kuantan, Pahang Darul Makmur.

Madam Jan Khan, Residence Manager, Holiday Villa Cherating, 26080 Kuantan, Pahang Darul Makmur. Puan, PERLETAKAN JAWATAN Dengan segala hormatnya perkara di atas adalah dirujuk.

1 NOVEMBER 2008

2. Saya Arzami bin Jusoh bertugas sebagai Security Officer ingin memaklumkan kepada pihak puan tentang perletakan jawatan saya bermula 1 November 2008. 3.. Untuk makluman pihak puan perletakan jawatan ini disebabkan saya telah mendapat tawaran pekerjaan yang baru. 4. Saya juga ingin mengucapkan ribuan terima kasih kepada pihak hotel kerana telah banyak memberi tunjuk ajar dan kepercayaan kepada saya ketika melaksanakan tugas. Saya juga begitu gembira selama saya berkhidmat dengan pihak hotel. 5. Sehubungan dengan itu, saya berharap pihak puan dapat memberi kerjasama dan di dahului dengan ucapan terima kasih. Sekian terima kasih. Yang benar, ………………………. (ARZAMI BIN JUSOH) Security Officer, Holiday Villa Cherating.

You're Reading a Free Preview

Mengunduh
scribd
/*********** DO NOT ALTER ANYTHING BELOW THIS LINE ! ************/ var s_code=s.t();if(s_code)document.write(s_code)//-->