Anda di halaman 1dari 2

ACTIVITATS EXTRAESCOLARS CURS 2013-14

Benvolgudes famlies, Ens adrecem a vosaltres per fer-vos arribar un primer recull dactivitats extraescolars del curs 2013-2014. En aquest sentit, cal comentar-vos que al llarg dels propers mesos us aniran arribant altres propostes de nou format que esperem donin resposta a les inquietuds dels infants, aix com tamb a les vostres.

Aspectes a tenir en compte: - Data mxima de retorn de la butlleta dinscripci: diumenge 29 de setembre. Com? a) a travs de la bstia de lAMPA (situada a lentrada de lescola); b) en m, a qualsevol membre de lAMPA; c) fent arribar un correu electrnic (ampaserradecollbas@gmail.com) amb les vostres preferncies

- En principi, totes les activitats siniciaran la setmana del 30 de setembre, a excepci de lactivitat de BATUKA que comenar el dimecres 6 de novembre. - El preu de lactivitat es calcular en funci del nombre de nens/es que sapuntin. - Els dies establerts per a cadascuna de les activitats sn definitius. A reveure, Junta de lAMPA de lEscola Serra de Coll-Bas Carme, setembre de 2013

MONITOR_ Oriol Valls A QUI SADREA_ Educaci infantil (de P3 a P5) DIA I HORA_ Dilluns, de 16.30 a 18h. INICIACI A L'ESPORT Iniciaci a diferents esports, psicomotricitat, jocs, etc.

BATUKA

MONITORA_ Susanna Maldonado A QUI SADREA_ Educaci infantil i primria (de P3 a 6.) _ Mares i pares de nens/es de l'escola DIA I HORA_ Dimecres, de 16.30 a 19.00h. (nens i nenes; grups per edats)* _ Dimecres, de 19 a 20h. (mares i pares)* * Disponibilitat per augmentar grups en funci de la demanda. Expressi corporal, batuka, jocs en moviment, etc.
MONITOR_ Oriol Valls A QUI SADREA_ CM i CS dEd. Primria (de 3r. a 6.) DIA I HORA_ Divendres, de 17 a 18.30h.

POLIESPORTIU

Participaci als Jocs Escolars de lAnoia (Poliesportiu).

MONITOR/A_ ALOHA A QUI SADREA_ (de P5 a 6.) DIA I HORA_ 2 dies per setmana a concretar (migdies). Preu_ 49/nen Activitat de desenvolupament mental per a nens (www.alohaspain.com)

EXISTEIX LA POSSIBILITAT DORGANITZAR UNA ACTIVITAT D ANGLS. EN CAS QUE HI ESTIGUEU INTERESSATS, MARQUEU LA CASELLA CORRESPONENT A LA BUTLLETA DINSCRIPCI. SI HI HA UN NOMBRE DE FAMLIES SUFICIENT, ES CONCRETAR UNA PROPOSTA. AL LLARG DEL CURS ANIREU REBENT MS INFORMACI SOBRE LES ACTIVITATS I TALLERS NOUS. RECORDEU QUE ESTEM OBERTS A SUGGERIMENTS!

NOM NEN/A

CURS POLIESPORTIU

BATUKA

INICIACI A LESPORT

ALOHA

ANGLS*

Marqueu amb una X lactivitat/s escollida/es.