Anda di halaman 1dari 3

http://myosc.blogspot.

com

Pengetua Isteri ku
Aku Hisham berumur 30 berkerja di jabatan kerajaan dan isteri aku Su ( nama timangan) berumur 25 berkerja sebagai cikgu di sekolah menengah, kami tinggal di putra jaya. Kami baru berkahwin selama setahun belum ada cahaya mata. Isteri aku ini boleh dikatakan yang conservative dan yang soleh sentiasa bertudung labuh berwajah putih gebu dan tubuh yang memang menghairahkan tetapi ditutupi daripada pandangan orang lain. Kami berjiran dengan En.Gopal pengetua sekolah Isteri aku yang berumur 48 tahun telah berkahwin dan bercerai dan kini tinggal seorang diri di putrajaya. Walaupun isteri aku ini adab orangnya tetapi seorang yang ganas seks di atas katil, memang liar perlakuan seksnya dan nafsunya tinggi. Baru baru ini isteri aku selalu menonton bluefilm sebelum bersenggama. Aku pun pelik jugak kekadang tetapi gayanya ia menaikkan nafsu dia. Lagi bluefilm yang dia tonton semuanya ada negro dan blowjob balak negro. Biasanya lepas tengok itu dia akan puas kerjakan balak aku . Boleh dikatakan aku pun puas jugaklah.

Ada sekali itu aku terpaksa ke luar negeri selama 2 minggu dan bini aku seorang kat rumah. Satu kali aku ke perak kemudian trip kami selama 2 minggu itu di pendekkan ke 10 hari sahaja dan aku tidak bagi tahu isteri aku yang aku akan balik pada hari itu kerana nak surprise dia. Bila balik bas tiba waktu tengah malam jadi aku naik teksi sampai kat rumah kemudian secara senyap kerana iseri aku tidur aku selinap masuk ke dalam rumah kerana aku ada kunci lebih kemudian aku naik ke atas untuk ke bilik tetapi sambil aku naik tangga aku kedengaran bunyi yang pelik dari bilik jadi aku seram jugak oleh itu aku secara senyap menghendap dan cuba cari punca bunyi itu dan ia datang dari bilik tidur aku dari aku resah kerana isteri aku tidur di sana jadi aku mula secara perlahan lahan cuba mengintai tapi tak nampak.bunyi ada. Aku pun panjat siling di bilik sebelah kut kut ada lubang yang boleh aku intai. Dan bila aku sampai di atas bilik kami aku nampak ada lubang cuba besar kan lubang kecil diatas siling bilik kami dan aku intai melaluinya dan bila aku lihat perkara yang berlaku aku terkejut besar.

Aduhhhhhhhh isteri aku sedang mengulum balak En.Gopal !!! aku boleh dengar bunyi 'balak' Gopal yang tua lagi hitam berkulup itu 'beromen' dalam mulut isteri aku yang selama ini hanya aku seoarang yang 'dihisapnya'. Aku geli melihat perlakuannya tetapi isteri aku dalam keadaan ghairah dan nikmat mengulum dan menghisap sampai seluruh 'batang' Gopal disorong masuk kedalam mulut yang manis itu.
http://myosc.blogspot.com

http://myosc.blogspot.com

Dengan begitu ganas isteri ku melurut masuk balaknya kedalam dan keluar mulutnya. Macam sedap dan nikmat jer balak Gopal dari balak aku.

Isteri aku yang sentiasa menutupi dirinya daripada pandangan orang lain kini berkeadaan tanpa ditutupi seurat benangpun di tubuhnya dan dipaparkan kepada Gopal yang tua itu. Gopal dalam keadaan serba bogel tanpa pakaian itu serperti gergasi yang merogol isteri aku yang soleh. Mulutnya isteri ku mengomol 'pelirnya' yang hitam legam dan berkulit tebal dan kasar itu.Mengerang kesedapan si Gopal di kulum oleh isteri ku Su. Aku dapat lihat puting susu Su telah 'bengkak' dan mucung tajam yang menandakan dia sudah mula 'meleleh madu ' di 'terowong madunya'. Air liurnya meleleh dan lumuri batang Gopal yan hitam legam kini licin dihisap olehnya dan Gopal menyorong keseluruhan balaknya kedalam mulut Su dan menarik keluar dan aku bagaikan tak percaya semua ini ...selama ini tak pernah dia berbuat demikian pada aku pun ........tiba tiba Gopal kata 'I am coming Su' kemudian di tarik keluar balaknya dan meyemburkan benihnya yang pekat lagi melimpah itu ke atas mukanya yang ayu itu sambil membasahi dadanya yang montok lagi pejal.

Kemudian Gopal melentangkan isteri aku di atas katil dan Su dengan rela membaringkan tubuhnya yang gebu itu di atas katil yang kami selalu bersengama selama ini dan mula membuka kankangannya!!! dan mempamir kan tundun tembam nya pada Gopal. Aku terbeliak melihat perlakuan Su yang liar ini kemudian tubuh Su di 'kawani' oleh tubuh gergasi Gopal yang berbulu dan berkulit tebal itu dan aku dapat dengar ' Argh Mr.Gopal...slowly please.....argh.....I am tearing apart......... I punya..... koyak..... sakit...... slowly ..... arhggggg ... Gopallllllllll............ I tak tahannnnnn... I can't take.....it... yours too big and long....... tapi sedappppppp.

You are too big..... arghhhhhhh........... ' mengerang Su. Aku dapat paham Gopal mula menebuk 'pintu rahim' Su dan melihat saiz balaknya aku dapat rasa tentu 'mucung kepalanya ' cukup besar untuk mengoyak rabak cipap tembam Su....... celakaaaaaaa... tapi aku pun stim jugak. Su mengerang kesakitan dan merintih dengan perlahan kekadang mengerang se sekala tetapi Gopal telah benamkan seluruh 'balaknya' ke dalam 'terowong ' isteri aku dan mula menghayun dengan laju dan setiap hayunannya boleh didengar dengar bunyi hentakan dan kocakan air yang melimpah meleleh keluar membasahi cipap dan peha Su.Pap pap pap pap pap.... bunyi hentakan batang Gopal ke dalam tundun temban 'pintu rahim' Su.

http://myosc.blogspot.com

http://myosc.blogspot.com

Hanyunan yang tak henti henti itu membuat Su 'datang' berkali kali dan setiap kali dia 'datang' Su mengerang kesedapan 'Arhg'''arhg....... Gopallllllllll...... I m coming......don't....stop..... pleaseeeeeee.... hard..eeeerrrr... ... hard..eeeerrrrr........ morrrrrre.... give.. morrrrrre........ arhg... Gopal....... Gopal...... tear me........... fuck me Gopal sayang,manakala Gopal bertanya "Do you want me to stop dariling?" Su berkata" No.... don't..... don't stop...... please..... tear..me.... give me more fuck me harderrrrrr sayang .Gopal give me more ... harderrrrrrrr.......... arghhhhhhI luv you"sayang.

Gopal seolah olah merogol kesolehan isteri aku dan sebahagian aku rintih kesedihan dan sebahagian lagi seolah olah menghayati perlakuan sumbang isteri aku. Batang aku keras dan hampir terpancut.Su menjadi semakin liar dan meraung keghairahan dan kenikmatan di atas katil kami itu ketika dirobek oleh si Gopal. Gopal semakin ganas melapahi sekujur tubuh yang montel dan gebu isteri aku dengan memadatkan 'terowong nikmat' Su dengan balaknya yang bergegasi itu. Su semakin hanyut dalam hhayunan Gopal yang padu dan padat ke 'terowong nikmat' Su dan Gopal berkata ' Wow baby ..you are tight........I like that ... hmmmmmmyah....."I'll fuck you more harder, I know you like my stiff cork.

Memang betul kata katanya ... untuk balak seperti dia memang isteri aku ketat. Tetapi kini ia menjadi longgar selapas dikoyak rabak kan olehnya. Gopal semakin laju dengan hayunannya dan sambil berkata"Baby I am coming ..... arghargh arhg.... I gonna come...." Su berkata " take it out .....out.... jangannn.... masukkk... dalamm... tetapi kata kata Su tidak diendahkan dan benih Gopal tetap di benamkan kedalam rahim isteri aku. Malah selepas Gopal mencabut balak dari terowong madu isteri aku, Gopal terus mencium cipap Su dengan lahap nya. Su terus peluk dan kiss mulut Gopal dengan berkata sedap sayang and I want you always.

http://myosc.blogspot.com