Anda di halaman 1dari 2

Permit gandurilor mele sa fie libere. Trecutul s-a dus. Sunt in pace si in armonie neincetat.

Sunt o expresie Divina a vietii. Ma iubesc si ma accept asa cum sunt in clipa de fata.

Am grija cu toata dragostea de corpul meu, de mintea mea si de emotiile mele.


Traiesc in prezent. Fiecare moment este nou. Imi cunosc propria valoare. Ma iubesc si ma aprob Lumea este sigura si prietenoasa. Sunt in siguranta. Imi traiesc viata in pace. Totul se petrece intr-o perfecta ordine spatiu-timp. De fiecare data se desfasoara actiunea dreapta a Divinitatii. Iert si eliberez trecutul. Inteligenta, curajul si valoarea personala sunt intotdeauna prezente. Viata este sigura.

Ma simt in siguranta experimentand bucuria in toate domeniile vietii. Iubesc viata.


Este bine sa fiu eu. Sunt minunat exact asa cum sunt. Aleg sa traiesc. Aleg bucuria si ma accept. Iubirea este cea cu ajutorul careia ma eliberez total de trecut. Sunt liber. Sunt iubire.

Am incredere in procesul vietii. In viata mea se desfasoara doar actiunea dreapta si buna.
Ma iert pe mine insumi cu iubire. Sunt liber. Ma iubesc si ma aprob. Am incredere in viata. Sunt in siguranta. Ma simt in siguranta. Ma deschid vietii. Doresc sa experimentez viata. Sunt in siguranta. Este bine sa simti. Sentimentele mele sunt normale si acceptabile. Sunt plin de bucurie. Aceasta curge prin mine cu fiecare bataie a inimii mele. Sunt complet deschis catre viata si bucurie. Aleg sa privesc si sa inteleg totul cu dragoste. Eu sunt dragoste. Aleg acum sa ma iubesc si sa ma aprob. Ii privesc pe ceilalti cu dragoste. Zilnic se intampla minuni. Merg in interiorul fiintei mele pentru a dizolva sabloanele, modelele ce au creat suferinta si ACUM accept vindecarea si ajutorul Divin.

Imi gasesc bucuria in cine sunt. Sunt o frumoasa expresie a vietii, curgand perfect tot timpul.

Creez numai pace si armonie in mine si in jurul meu. Eu curg cu usurinta odata cu schimbarea. Viata mea este ghidata Divin si intotdeauna merg in aceeasi directie. Actiunea Divina justa se manifesta intotdeauna in viata mea. Ma iubesc si ma aprob. Totul este bine. Comunic cu iubire cu tot ceea ce ma inconjoara. Viata este schimbare, ma adaptez usor la nou. Accept viata trecut, prezent si viitor. Cu iubire, imi accept deciziile, stiind ca sunt liber si ma schimb. Sunt in siguranta. Iubirea relaxeaza si elibereaza tot ce nu se armonizeaza cu sinele meu.

Cu iubire si bucurie imi accept sexualitatea si exprimarea sa. Accept numai gandurile care ma sprijina si ma fac sa ma simt bine. Sunt calm si senin in gandurile mele.

Sunt liber sa vorbesc pentru mine. Sunt sigur in exprimarea mea. Comunic doar prin iubire.

Permit iubirii din adancul inimii mele sa vindece absolut tot ceea ce vad. Aleg pacea. Totul este bine in lumea mea. Viata este eterna si plina de bucurie.

Ii iert pe ceilalti. Ma iert si pe mine. Sunt liber sa ma bucur si sa iubesc viata. Vad totul cu ochi de iubire. Exista aceasta solutie armonioasa si eu o accept acum. Ma relaxez si permit mintii mele sa fie in pace.

Gandurile mele sunt calme si eu sunt senin. Ma accept ca fiind frumos si iubit.
Ma simt bine cu propria sexualitate. Sunt in pace. Privesc si inteleg cu iubire. Imi ofer intreaga experienta Luminii si Iubirii. Imi exprim emotiile cu bucurie intr-un mod pozitiv. Ma aflu in locul meu perfect.