Anda di halaman 1dari 1

PRODUK PEMBANGUNAN DIRI AFTL

GeniusXtra GXTRA GeniusXtra & GXTRA, Produk makanan minda terkini AFTL - Penggunaan Teknologi VNP AFTL dipermudahkan lagi dalam bentuk makanan berasaskan 100% gula sukrosa / glukosa. Mampu mengimbangi Hati, Minda, Tubuh, & Rohani ke arah lebih tenang, fokus, tajam ingatan, cergas, cerdik serta sahsiah berketerampilan! Sesuai digunakan untuk semua peringkat usia. Keberkesanan GXTRA Meningkatkan tahap kecegasan otak dan perasaan. Mudah, ceria dan bertenaga ketika bangun tidur. Cepat mengingat dan mengimbas kembali maklumat yang dibaca. Meningkatkan keyakinan diri dan berani ke hadapan. Memperbaiki aura tubuh & mencukupkan keperluan sel. Melegakan migrain, demam ringan dan penyakit saraf. Mengurangkan panik, merajuk, hati berdebar-debar, pemalu, penakut dan panas baran. AuraCorrector Sticker AFTL AuraCorrector Sticker, berfungsi membuang memori yang tidak diingini seperti memori-memori rencam dan sifat-sifat negatif yang bersarang di minda dan hati. Tubuh akan dipertenagakan semula dengan lebih banyak bioelektrik dengan menarik tenaga VNP AFTL melalui ciri Negative Entropy yang ada pada stiker ini. Menurut Pengasas AFTL, Dr. Mohd Yusof Husin M.D. (A.M.), Stiker AFTL AuraCorrector merupakan antena yang berfungsi menerima pancaran tenaga hayat yang segar atau fresh life energy daripada Sistem Propritori kepunyaan AFTL Technology Sdn. Bhd, juga berupaya memperbaiki keupayaan dan kebolehan otak pengguna dari normal 5% - 10% kepada melebihi 10%. Aura Nursalama Aura Nursalama - produk berasaskan pati bunga-bungaan, berupaya membetul, membaikpulih dan memperkuat kuasa besi berani, seumpama bunga berupaya menarik kumbang, untuk menarik apa sahaja yang dihajati. Mencipta kehidupan yang lebih baik melalui undangundang penarikan atau alam semesta yang sentiasa tepat. Direka bagi mengimbangi sistem bioelektrik tubuh, agar kita sentiasa berada di dalam keadaan optimum menjalani kehidupan seharian. Nursalama & Keberkesanannya Menyeimbang kembali emosi yang rencam supaya menjadi tenang. Memperkuat spiritual yang takut, lemah, tidak bersemangat, sentiasa hilang tumpuan kepada satu keaadaan fokus dan bersemangat. Mampu membuang dan merawat tenaga negatif yang terkandung pada tubuh atau premis. Merangsang minda bawah sedar yang lemah kepada sentiasa mempunyai kehendak positif. Mencantikkan seri wajah yang malap dan kusam kepada penampilan berseri-seri dan ayu. Mampu merawat masalah gangguan spiritual pada tubuh dan premis.
AFTL STUDENT SYNC dengan Teknologi Lebih Pantas Dari Cahaya direka khas untuk membina hologram diri bagi mengimbangi HATI, AKAL, TUBUH, ROH dan berupaya merubah diri ke arah WARAS FIKIRAN, TENANG HATI DAN SIHAT TUBUH. Minda adalah segala-galanya pada kehidupan manusia jika banyak perkara-perkara positif yang tersimpan banyaklah perkara-perkara yang mengembirakan mendatang dalam kehidupan. Malangnya, jika sebaliknya, banyaklah pula perkara-perkara buruk yang mendatang dan memerlukan pemulihan. AFTL STUDENT SYNC direka khas untuk memulihara minda pelajar yang ingin mencapai kecemerlangan dalam akedemik. Mengimbangi hati & minda dengan cara menapis membuang minda yang tidak sihat . Kesannya, pelajar tajam fikiran, sentiasa tenang hati, sihat, ceria dan cemerlang. Perlu diingat sistem ini bukan penganti kepada proses pembelajaran biasa.

PENGEDAR DIPERLUKAN Hubungi IDEA CYBER ENTERPRISE Web : www.idea-cyber.com Email : admin@idea-cyber.com Tel : 0196823680

Anda mungkin juga menyukai