P. 1
Lampiran B - Borang Permohonan Pensyarah Kolej Matrikulasi

Lampiran B - Borang Permohonan Pensyarah Kolej Matrikulasi

|Views: 1|Likes:
Dipublikasikan oleh Nina Adzhar
permohonan penyarah
permohonan penyarah

More info:

Published by: Nina Adzhar on Dec 13, 2013
Hak Cipta:Attribution Non-commercial

Availability:

Read on Scribd mobile: iPhone, iPad and Android.
download as PDF, TXT or read online from Scribd
See more
See less

12/13/2013

pdf

text

original

LAMPIRAN B BORANG PKM PERMOHONAN JAWATAN PENSYARAH PPPS GRED DG44/DG48/DG52 KOLEJ MATRIKULASI, KEMENTERIAN PELAJARAN

MALAYSIA Borang ini hendaklah diisi dalam satu salinan dan dihantar melalui Ketua Jabatan/Pengetua/Guru Besar berkenaan bersama-sama dengan dokumen-dokumen berikut: 1 salinan Penyata Perkhidmatan yang telah disahkan. Lengkap dan kemas kini 1 salinan Laporan Prestasi Tahunan bagi 3 tahun terkini yang disahkan. Gambar Salinan-salinan Sijil/Diploma dan dokumen-dokumen berkaitan yang disahkan Berukuran 1 salinan Surat Pengisytiharan harta yang disahkan Pasport 1 salinan Laporan Tatatertib 1 salinan Slip Keputusan PTK bagi gred hakiki sekarang yang disahkan 1 Salinan Kad Pengenalan Lampiran D Lampiran E Pilihan Mata Pelajaran Pilihan Kolej Matrikulasi Pertama Kedua Ketiga

BAHAGIAN A: BUTIRAN PERIBADI PEMOHON 1. Nama (mengikut Kad Pengenalan):

2. No. Kad Pengenalan Lama : 3. Jantina : 6. Umur: 8. Bil. Anak (jika ada) : 10. Alamat Sekolah/Pejabat: 4. Tarikh Lahir: Thn Bln

Baru : 5. Tempat Lahir : 7. Taraf Perkahwinan : 9. Bil. Anak Bersekolah:

Poskod : Negeri : No. Telefon :

Bandar :

No. Telefon Bimbit :

PERINGKAT SEKOLAH 1. 7. 4. 8. Tarikh Sah Jawatan : BAHAGIAN C: PENCAPAIAN AKADEMIK A. Mata Pelajaran Pangkat: Gred . Telefon Bimbit : BAHAGIAN B: BUTIRAN PERKHIDMATAN 1. 12. Tarikh Lantikan (Skim PPPS) Gred DG3/DG41: 4. Pekerjaan Pasangan : 14. Tempat Bertugas : Poskod : Negeri : No.11. 5. 3. Tarikh Naik Pangkat DG44 (KUP) / DG48 (KUP) : 3. 10. Jenis Peperiksaan SPM/SPMV/Setaraf: Bil 1. Telefon : Bandar : No. 9. Alamat Rumah : 13. 11. 2. 6. Jawatan Hakiki Sekarang : PPPS DG 2. Nama pasangan 12.

4. 8. 2.2. 6. 3. Jenis Peperiksaan STPM/Setaraf : Bil 1. PERINGKAT UNIVERSITI KELULUSAN AKADEMIK Bil 1. 2. Kelulusan Kelulusan Mata Pelajaran Jenis Sijil : Pengkhususan Institusi Tahun Pengkhususan Institusi Tahun BAHAGIAN D: PENGALAMAN MENGAJAR Nama Sekolah Tarikh Mula Akhir Mata Pelajaran diajar Tingkatan/Darjah Bil 1. . 2. 4. KELULUSAN IKHTISAS Bil 1. 10. 3. 7. 5. 9. 2. 5. B. 3. 3.

30 tahun) ( 0 . 3. Jenis Jawatan Pencapaian 3. Bilangan Tahun Mengajar di Sekolah Rendah : B. 3. 2. Kelab/Persatuan Bil 1. Jenis Jawatan Pencapaian 2. Sukan/Permainan : Bil 1. 2.A. Bilangan Tahun Mengajar di Sekolah Menengah : ( 0 . 3.30 tahun) BAHAGIAN E: PENGLIBATAN DALAM BIDANG KOKURIKULUM 1. Jenis Jawatan Pencapaian . 2. Unit Beruniform Bil 1.

3. Nama Kursus Tarikh Mula Akhir Bidang Penganjur BAHAGIAN G: LAIN-LAIN Ya G1. 2. Adakah anda pernah terlibat dengan penerbitan dan penulisan ilmiah? Saya mengaku bahawa segala keterangan yang diberikan di atas adalah benar. Adakah anda telah memohon cuti belajar untuk ke universiti tempatan atau luar negeri pada tahun ini? G3. Adakah anda pernah memohon jawatan pensyarah Kolej Matrikulasi pada masa-masa yang lepas? Tidak G4. Pernahkah anda menolak tawaran jawatan ini? G5. Adakah anda memohon bertukar ke tempat-tempat atau jawatanjawatan lain di Bahagian-Bahagian Kementerian Pelajaran dalam tahun ini? G2. Tarikh: ___________________________ Tandatangan Pemohon .BAHAGIAN F: KURSUS DALAM PERKHIDMATAN YANG TELAH DIIKUTI (LEBIH DARIPADA 3 BULAN) Bil 1. Sekiranya saya berjaya dipilih sebagai Pensyarah PPPS Gred DG44/DG48/DG52 saya akan patuh kepada arahan pertukaran yang ditetapkan oleh Kementerian Pelajaran Malaysia.

Sepanjang pengetahuan saya butir-butir permohonan adalah benar Permohonan ini *disokong/tidak disokong Ulasan Pengetua/Guru Besar/Ketua Jabatan ______________________________________________________________________ ______________________________________________________________________ ______________________________________________________________________ ______________________________________________________________________ Tarikh : ________________________ Tandatangan Pengetua/ Guru Besar/Ketua Jabatan dan cop rasmi * Potong yang tidak berkenaan Catatan: Permohonan yang diterima selepas tarikh tutup. . tidak lengkap dan tidak memenuhi syarat tidak akan dipertimbangkan. 3. 2.BAHAGIAN H: UNTUK DIISIKAN OLEH PENGETUA/GURU BESAR/KETUA JABATAN 1.

You're Reading a Free Preview

Mengunduh
scribd
/*********** DO NOT ALTER ANYTHING BELOW THIS LINE ! ************/ var s_code=s.t();if(s_code)document.write(s_code)//-->