P. 1
Surat Lantikan Ajk Hem Koko 2014

Surat Lantikan Ajk Hem Koko 2014

|Views: 31|Likes:
Dipublikasikan oleh Magesvaran
1
1

More info:

Categories:Book Excerpts
Published by: Magesvaran on Jan 04, 2014
Hak Cipta:Attribution Non-commercial

Availability:

Read on Scribd mobile: iPhone, iPad and Android.
download as DOCX, PDF, TXT or read online from Scribd
See more
See less

06/02/2014

pdf

text

original

SEKOLAH JENIS KEBANGSAAN TAMIL LADANG NAM HENG

,
KB 502, Ladang Nam Heng, Kota Tinggi, Johor Darul Takzim.

Ruj. Kami : stnh/jbd3018/2014 Tarikh : 02/01/2014

UNIT HAL EHWAL MURID -----------------------------------------Kepada, EN RAMAKRISHNAN A/L KANNIAPPAN

Tuan/Puan, LANTIKAN SEBAGAI AHLI JAWATANKUASA UNIT HAL EHWAL MURID TAHUN 2014 Dengan segala hormatnya perkara diatas adalah dirujuk. 2. Sukacitanya dimaklumkan dengan rasminya tuan/puan nama seperti di atas telah dilantik oleh pihak pentadbir sekolah sebagai AHLI JAWATANKUASA – BADAN DISPLIN bagi tahun 2014. 3. Pihak sekolah berharap dengan perlantikan ini tuan/puan akan dapat mengendalikan dan menjalankan tugas yang telah diamanahkan dengan penuh komitmen dan jujur. 4. Kerjasama dari pihak tuan/puan didahului dengan ucapan terima kasih.

Sekian, terima kasih.

‘BERKHIDMAT UNTUK NEGARA’ Saya yang menurut perintah,

………………………………..

SEKOLAH JENIS KEBANGSAAN TAMIL LADANG NAM HENG,
KB 502, Ladang Nam Heng, Kota Tinggi, Johor Darul Takzim.

Ruj. Kami : stnh/jbd3018/2014 Tarikh : 02/01/2014

UNIT HAL EHWAL MURID -----------------------------------------Kepada, EN RAMAKRISHNAN A/L KANNIAPPAN

Tuan/Puan, LANTIKAN SEBAGAI AHLI JAWATANKUASA UNIT HAL EHWAL MURID TAHUN 2014 Dengan segala hormatnya perkara diatas adalah dirujuk. 2. Sukacitanya dimaklumkan dengan rasminya tuan/puan nama seperti di atas telah dilantik oleh pihak pentadbir sekolah sebagai AHLI JAWATANKUASA – BADAN PENGAWAS bagi tahun 2014. 3. Pihak sekolah berharap dengan perlantikan ini tuan/puan akan dapat mengendalikan dan menjalankan tugas yang telah diamanahkan dengan penuh komitmen dan jujur. 4. Kerjasama dari pihak tuan/puan didahului dengan ucapan terima kasih.

Sekian, terima kasih. ‘BERKHIDMAT UNTUK NEGARA’ Saya yang menurut perintah,

………………………………..

2. terima kasih. LANTIKAN SEBAGAI AHLI JAWATANKUASA UNIT HAL EHWAL MURID TAHUN 2014 Dengan segala hormatnya perkara diatas adalah dirujuk. Sekian. Kami : stnh/jbd3018/2014 Tarikh : 02/01/2014 UNIT HAL EHWAL MURID ------------------------------------------ Kepada. EN SIVANANTHAN A/L RAJAGOPAL Tuan/Puan. Pihak sekolah berharap dengan perlantikan ini tuan/puan akan dapat mengendalikan dan menjalankan tugas yang telah diamanahkan dengan penuh komitmen dan jujur. KB 502. Kerjasama dari pihak tuan/puan didahului dengan ucapan terima kasih. . ‘BERKHIDMAT UNTUK NEGARA’ Saya yang menurut perintah. Kota Tinggi. Ruj. Johor Darul Takzim. Sukacitanya dimaklumkan dengan rasminya tuan/puan nama seperti di atas telah dilantik oleh pihak pentadbir sekolah sebagai AHLI JAWATANKUASA – KESELAMATAN bagi tahun 2014. 3. ……………………………….SEKOLAH JENIS KEBANGSAAN TAMIL LADANG NAM HENG.. 4. Ladang Nam Heng.

‘BERKHIDMAT UNTUK NEGARA’ Saya yang menurut perintah. KB 502. 2. CIK KOMATHY A/P SUNDRAKASI CIK UMAH PREYAH A/P PALANIAPPAN EN MOHD RIZWAN Tuan/Puan. Sekian. Johor Darul Takzim. Ruj. Kota Tinggi.SEKOLAH JENIS KEBANGSAAN TAMIL LADANG NAM HENG. . terima kasih. 3. Sukacitanya dimaklumkan dengan rasminya tuan/puan nama seperti di atas telah dilantik oleh pihak pentadbir sekolah sebagai AHLI JAWATANKUASA – INVENTORI bagi tahun 2014. Kami : stnh/jbd3018/2014 Tarikh : 02/01/2014 UNIT HAL EHWAL MURID -----------------------------------------Kepada. Pihak sekolah berharap dengan perlantikan ini tuan/puan akan dapat mengendalikan dan menjalankan tugas yang telah diamanahkan dengan penuh komitmen dan jujur. Ladang Nam Heng. ……………………………….. 4. LANTIKAN SEBAGAI AHLI JAWATANKUASA UNIT HAL EHWAL MURID TAHUN 2014 Dengan segala hormatnya perkara diatas adalah dirujuk. Kerjasama dari pihak tuan/puan didahului dengan ucapan terima kasih.

LANTIKAN SEBAGAI AHLI JAWATANKUASA UNIT HAL EHWAL MURID TAHUN 2014 Dengan segala hormatnya perkara diatas adalah dirujuk. KB 502. Ruj. ‘BERKHIDMAT UNTUK NEGARA’ Saya yang menurut perintah. 3. Johor Darul Takzim.. Pihak sekolah berharap dengan perlantikan ini tuan/puan akan dapat mengendalikan dan menjalankan tugas yang telah diamanahkan dengan penuh komitmen dan jujur. Kerjasama dari pihak tuan/puan didahului dengan ucapan terima kasih. . Kami : stnh/jbd3018/2014 Tarikh : 02/01/2014 UNIT HAL EHWAL MURID -----------------------------------------Kepada. Ladang Nam Heng. 4. 2. EN MOHD RIZWAN Tuan/Puan. Kota Tinggi. Sekian. Sukacitanya dimaklumkan dengan rasminya tuan/puan nama seperti di atas telah dilantik oleh pihak pentadbir sekolah sebagai AHLI JAWATANKUASA – SKIM PINJAMAN BUKU TEKS (SPBT) bagi tahun 2014.SEKOLAH JENIS KEBANGSAAN TAMIL LADANG NAM HENG. ………………………………. terima kasih.

Kami : stnh/jbd3018/2014 Tarikh : 02/01/2014 UNIT HAL EHWAL MURID -----------------------------------------Kepada. ‘BERKHIDMAT UNTUK NEGARA’ Saya yang menurut perintah. . CIK KOMATHY A/P SUNDRAKASI Tuan/Puan. 2.SEKOLAH JENIS KEBANGSAAN TAMIL LADANG NAM HENG. Sekian. KB 502. 4. Sukacitanya dimaklumkan dengan rasminya tuan/puan nama seperti di atas telah dilantik oleh pihak pentadbir sekolah sebagai AHLI JAWATANKUASA – BADAN KEBAJIKAN DAN INSURAN bagi tahun 2014. LANTIKAN SEBAGAI AHLI JAWATANKUASA UNIT HAL EHWAL MURID TAHUN 2014 Dengan segala hormatnya perkara diatas adalah dirujuk. Pihak sekolah berharap dengan perlantikan ini tuan/puan akan dapat mengendalikan dan menjalankan tugas yang telah diamanahkan dengan penuh komitmen dan jujur. Johor Darul Takzim. Kota Tinggi. terima kasih. 3. Kerjasama dari pihak tuan/puan didahului dengan ucapan terima kasih. ………………………………. Ladang Nam Heng. Ruj..

Kota Tinggi. Johor Darul Takzim. . Ruj. Kami : stnh/jbd3018/2014 Tarikh : 02/01/2014 UNIT HAL EHWAL MURID -----------------------------------------Kepada. EN MAGESVARAN A/L JAYAPALAN Tuan/Puan.. KB 502. Kerjasama dari pihak tuan/puan didahului dengan ucapan terima kasih. Sekian. LANTIKAN SEBAGAI AHLI JAWATANKUASA UNIT HAL EHWAL MURID TAHUN 2014 Dengan segala hormatnya perkara diatas adalah dirujuk. Ladang Nam Heng. Sukacitanya dimaklumkan dengan rasminya tuan/puan nama seperti di atas telah dilantik oleh pihak pentadbir sekolah sebagai AHLI JAWATANKUASA – RANCANGAN MAKANAN TAMBAHAN (RMT) bagi tahun 2014.SEKOLAH JENIS KEBANGSAAN TAMIL LADANG NAM HENG. terima kasih. 4. ‘BERKHIDMAT UNTUK NEGARA’ Saya yang menurut perintah. Pihak sekolah berharap dengan perlantikan ini tuan/puan akan dapat mengendalikan dan menjalankan tugas yang telah diamanahkan dengan penuh komitmen dan jujur. 2. ………………………………. 3.

‘BERKHIDMAT UNTUK NEGARA’ Saya yang menurut perintah. 4..SEKOLAH JENIS KEBANGSAAN TAMIL LADANG NAM HENG. Pihak sekolah berharap dengan perlantikan ini tuan/puan akan dapat mengendalikan dan menjalankan tugas yang telah diamanahkan dengan penuh komitmen dan jujur. Johor Darul Takzim. KB 502. LANTIKAN SEBAGAI AHLI JAWATANKUASA UNIT HAL EHWAL MURID TAHUN 2014 Dengan segala hormatnya perkara diatas adalah dirujuk. ………………………………. Kami : stnh/jbd3018/2014 Tarikh : 02/01/2014 UNIT HAL EHWAL MURID -----------------------------------------Kepada. Sekian. 2. 3. terima kasih. Ruj. Sukacitanya dimaklumkan dengan rasminya tuan/puan nama seperti di atas telah dilantik oleh pihak pentadbir sekolah sebagai AHLI JAWATANKUASA – KANTIN SEKOLAH bagi tahun 2014. CIK KOMATHY A/P SUNDRAKASI Tuan/Puan. Ladang Nam Heng. Kota Tinggi. Kerjasama dari pihak tuan/puan didahului dengan ucapan terima kasih. .

3. Kerjasama dari pihak tuan/puan didahului dengan ucapan terima kasih.. LANTIKAN SEBAGAI AHLI JAWATANKUASA UNIT HAL EHWAL MURID TAHUN 2014 Dengan segala hormatnya perkara diatas adalah dirujuk. . ………………………………. Ladang Nam Heng. CIK UMAH PREYAH A/P PALANIAPPAN Tuan/Puan. Johor Darul Takzim. Pihak sekolah berharap dengan perlantikan ini tuan/puan akan dapat mengendalikan dan menjalankan tugas yang telah diamanahkan dengan penuh komitmen dan jujur. Kota Tinggi. 4. ‘BERKHIDMAT UNTUK NEGARA’ Saya yang menurut perintah.SEKOLAH JENIS KEBANGSAAN TAMIL LADANG NAM HENG. 2. Kami : stnh/jbd3018/2014 Tarikh : 02/01/2014 UNIT HAL EHWAL MURID -----------------------------------------Kepada. KB 502. Sekian. Ruj. terima kasih. Sukacitanya dimaklumkan dengan rasminya tuan/puan nama seperti di atas telah dilantik oleh pihak pentadbir sekolah sebagai AHLI JAWATANKUASA – BIMBINGAN DAN KAUNSELING bagi tahun 2014.

Pihak sekolah berharap dengan perlantikan ini tuan/puan akan dapat mengendalikan dan menjalankan tugas yang telah diamanahkan dengan penuh komitmen dan jujur. 4. EN MAGESVARAN A/L JAYAPALAN Tuan/Puan. KB 502. Sekian. Sukacitanya dimaklumkan dengan rasminya tuan/puan nama seperti di atas telah dilantik oleh pihak pentadbir sekolah sebagai AHLI JAWATANKUASA – KUMPULAN WANG AMANAH PELAJAR MISKIN (KWAPM) bagi tahun 2014. 3. Ladang Nam Heng. Kerjasama dari pihak tuan/puan didahului dengan ucapan terima kasih. Kota Tinggi.SEKOLAH JENIS KEBANGSAAN TAMIL LADANG NAM HENG. Johor Darul Takzim.. . Ruj. ………………………………. ‘BERKHIDMAT UNTUK NEGARA’ Saya yang menurut perintah. Kami : stnh/jbd3018/2014 Tarikh : 02/01/2014 UNIT HAL EHWAL MURID -----------------------------------------Kepada. 2. LANTIKAN SEBAGAI AHLI JAWATANKUASA UNIT HAL EHWAL MURID TAHUN 2014 Dengan segala hormatnya perkara diatas adalah dirujuk. terima kasih.

‘BERKHIDMAT UNTUK NEGARA’ Saya yang menurut perintah. Johor Darul Takzim.. Pihak sekolah berharap dengan perlantikan ini tuan/puan akan dapat mengendalikan dan menjalankan tugas yang telah diamanahkan dengan penuh komitmen dan jujur.SEKOLAH JENIS KEBANGSAAN TAMIL LADANG NAM HENG. Ruj. ………………………………. 3. Kami : stnh/jbd3018/2014 Tarikh : 02/01/2014 UNIT HAL EHWAL MURID -----------------------------------------Kepada. Sekian. 2. 4. Ladang Nam Heng. Sukacitanya dimaklumkan dengan rasminya tuan/puan nama seperti di atas telah dilantik oleh pihak pentadbir sekolah sebagai AHLI JAWATANKUASA – KEDATANGAN DAN KAWALAN KELAS bagi tahun 2014. terima kasih. Kerjasama dari pihak tuan/puan didahului dengan ucapan terima kasih. . LANTIKAN SEBAGAI AHLI JAWATANKUASA UNIT HAL EHWAL MURID TAHUN 2014 Dengan segala hormatnya perkara diatas adalah dirujuk. Kota Tinggi. KB 502. CIK KOMATHY A/P SUNDRAKASI Tuan/Puan.

Kota Tinggi. Johor Darul Takzim. 3. terima kasih. Sekian. Pihak sekolah berharap dengan perlantikan ini tuan/puan akan dapat mengendalikan dan menjalankan tugas yang telah diamanahkan dengan penuh komitmen dan jujur. EN MOHD RIZWAN Tuan/Puan. 2. 4. .SEKOLAH JENIS KEBANGSAAN TAMIL LADANG NAM HENG. Ladang Nam Heng. Sukacitanya dimaklumkan dengan rasminya tuan/puan nama seperti di atas telah dilantik oleh pihak pentadbir sekolah sebagai AHLI JAWATANKUASA – RANCANGAN INTEGRASI MURID UNTUK PERPADUAN (RIMUP) bagi tahun 2014. LANTIKAN SEBAGAI AHLI JAWATANKUASA UNIT HAL EHWAL MURID TAHUN 2014 Dengan segala hormatnya perkara diatas adalah dirujuk. Kami : stnh/jbd3018/2014 Tarikh : 02/01/2014 UNIT HAL EHWAL MURID -----------------------------------------Kepada. Kerjasama dari pihak tuan/puan didahului dengan ucapan terima kasih. KB 502. ‘BERKHIDMAT UNTUK NEGARA’ Saya yang menurut perintah. ………………………………. Ruj..

. Kerjasama dari pihak tuan/puan didahului dengan ucapan terima kasih. Ruj. 3. ‘BERKHIDMAT UNTUK NEGARA’ Saya yang menurut perintah. Pihak sekolah berharap dengan perlantikan ini tuan/puan akan dapat mengendalikan dan menjalankan tugas yang telah diamanahkan dengan penuh komitmen dan jujur. Sukacitanya dimaklumkan dengan rasminya tuan/puan nama seperti di atas telah dilantik oleh pihak pentadbir sekolah sebagai AHLI JAWATANKUASA – KECERIAAN bagi tahun 2014. . Sekian. Kami : stnh/jbd3018/2014 Tarikh : 02/01/2014 UNIT HAL EHWAL MURID -----------------------------------------Kepada. Ladang Nam Heng. EN SIVANANTHAN A/L RAJAGOPAL Tuan/Puan. Johor Darul Takzim.SEKOLAH JENIS KEBANGSAAN TAMIL LADANG NAM HENG. terima kasih. Kota Tinggi. 2. KB 502. ………………………………. 4. LANTIKAN SEBAGAI AHLI JAWATANKUASA UNIT HAL EHWAL MURID TAHUN 2014 Dengan segala hormatnya perkara diatas adalah dirujuk.

.. ‘BERKHIDMAT UNTUK NEGARA’ Saya yang menurut perintah. Pihak sekolah berharap dengan perlantikan ini tuan/puan akan dapat mengendalikan dan menjalankan tugas yang telah diamanahkan dengan penuh komitmen dan jujur. Ladang Nam Heng. Kota Tinggi. Kerjasama dari pihak tuan/puan didahului dengan ucapan terima kasih. Kami : stnh/jbd3018/2014 Tarikh : 02/01/2014 UNIT HAL EHWAL MURID -----------------------------------------Kepada. KB 502. 3. Sukacitanya dimaklumkan dengan rasminya tuan/puan nama seperti di atas telah dilantik oleh pihak pentadbir sekolah sebagai AHLI JAWATANKUASA – KESIHATAN bagi tahun 2014. terima kasih. CIK UMAH PREYAH A/P PALANIAPPAN Tuan/Puan. 4. Sekian. 2. Ruj. Johor Darul Takzim. ……………………………….SEKOLAH JENIS KEBANGSAAN TAMIL LADANG NAM HENG. LANTIKAN SEBAGAI AHLI JAWATANKUASA UNIT HAL EHWAL MURID TAHUN 2014 Dengan segala hormatnya perkara diatas adalah dirujuk.

LANTIKAN SEBAGAI AHLI JAWATANKUASA UNIT HAL EHWAL MURID TAHUN 2014 Dengan segala hormatnya perkara diatas adalah dirujuk. 2. ………………………………. .SEKOLAH JENIS KEBANGSAAN TAMIL LADANG NAM HENG. Sukacitanya dimaklumkan dengan rasminya tuan/puan nama seperti di atas telah dilantik oleh pihak pentadbir sekolah sebagai AHLI JAWATANKUASA – SEKOLAH SELAMAT bagi tahun 2014.. Ruj. 4. 3. terima kasih. Kami : stnh/jbd3018/2014 Tarikh : 02/01/2014 UNIT HAL EHWAL MURID -----------------------------------------Kepada. ‘BERKHIDMAT UNTUK NEGARA’ Saya yang menurut perintah. Sekian. Ladang Nam Heng. Johor Darul Takzim. Kerjasama dari pihak tuan/puan didahului dengan ucapan terima kasih. Kota Tinggi. KB 502. Pihak sekolah berharap dengan perlantikan ini tuan/puan akan dapat mengendalikan dan menjalankan tugas yang telah diamanahkan dengan penuh komitmen dan jujur. EN SIVANANTHAN A/L RAJAGOPAL Tuan/Puan.

RAMAKRISHNAN A/L KANNIAPAN Dengan segala hormatnya perkara diatas adalah dirujuk. InsyaAllah. Sekian. ………………………………. segala aktiviti yang dijalankan akan berjaya. Ladang Nam Heng. . Penerimaan tuan/puan di atas perlantikan ini saya dahului dengan ucapan terima kasih.SEKOLAH JENIS KEBANGSAAN TAMIL LADANG NAM HENG. Saya harap tuan/puan dengan penurunan kuasa ini diminta mengelolakan dan menyelia serta mengatur program yang berkesan dan dapat menjalankan tugas menjalankan tugas yang telah diamanahkan dengan penuh komitmen dan jujur. Johor Darul Takzim.. 4. Moga-moga dengan adanya tuan/puan. Surat Perlantikan EN. KB 502. Ruj. Kami : stnh/jbd3018/2014 Tarikh : 02/01/2014 UNIT HAL EHWAL MURID ------------------------------------------ Tuan/Puan. Sukacitanya dimaklumkan dengan rasminya tuan/puan dilantik sebagai AHLI JAWATANKUASA – BADAN DISPLIN berkuatkuasa mulai 2 Januari 2014. terima kasih. 2. ‘BERKHIDMAT UNTUK NEGARA’ Saya yang menurut perintah. Kota Tinggi. 3.

………………………………. . Surat Perlantikan CIK KOMATHY A/P SUNDRAKASI Dengan segala hormatnya perkara diatas adalah dirujuk. segala aktiviti yang dijalankan akan berjaya. 3. Ladang Nam Heng. 4. InsyaAllah. Sukacitanya dimaklumkan dengan rasminya tuan/puan dilantik sebagai GURU PENOLONG KANAN HAL EHWAL MURID berkuatkuasa mulai 2 Januari 2014. 2. KB 502. ‘BERKHIDMAT UNTUK NEGARA’ Saya yang menurut perintah.SEKOLAH JENIS KEBANGSAAN TAMIL LADANG NAM HENG. Kota Tinggi. Ruj. Saya harap tuan/puan dengan penurunan kuasa ini diminta mengelolakan dan menyelia serta mengatur program yang berkesan dan dapat menjalankan tugas menjalankan tugas yang telah diamanahkan dengan penuh komitmen dan jujur.. Penerimaan tuan/puan di atas perlantikan ini saya dahului dengan ucapan terima kasih. terima kasih. Kami : stnh/jbd3018/2014 Tarikh : 02/01/2014 UNIT HAL EHWAL MURID ------------------------------------------ Tuan/Puan. Moga-moga dengan adanya tuan/puan. Johor Darul Takzim. Sekian.

Ruj. terima kasih. Surat Perlantikan EN. 4. KB 502. Kami : stnh/jbd3018/2014 Tarikh : 02/01/2014 UNIT KOKURIKULUM -------------------------------- Tuan/Puan. Johor Darul Takzim. 2.. ‘BERKHIDMAT UNTUK NEGARA’ Saya yang menurut perintah. 3. segala aktiviti yang dijalankan akan berjaya. Moga-moga dengan adanya tuan/puan. Sekian. Penerimaan tuan/puan di atas perlantikan ini saya dahului dengan ucapan terima kasih. MAGESVARAN A/L JAYAPALAN Dengan segala hormatnya perkara diatas adalah dirujuk. Saya harap tuan/puan dengan penurunan kuasa ini diminta mengelolakan dan menyelia serta mengatur program yang berkesan dan dapat menjalankan tugas menjalankan tugas yang telah diamanahkan dengan penuh komitmen dan jujur. ……………………………….SEKOLAH JENIS KEBANGSAAN TAMIL LADANG NAM HENG. Ladang Nam Heng. Kota Tinggi. Sukacitanya dimaklumkan dengan rasminya tuan/puan dilantik sebagai GURU PENOLONG KANAN KOKURIKULUM berkuatkuasa mulai 2 Januari 2014. InsyaAllah. .

InsyaAllah. Moga-moga dengan adanya tuan/puan. 4. ………………………………. Ruj. Penerimaan tuan/puan di atas perlantikan ini saya dahului dengan ucapan terima kasih. .. Kota Tinggi.SEKOLAH JENIS KEBANGSAAN TAMIL LADANG NAM HENG. Kami : stnh/jbd3018/2014 Tarikh : 02/01/2014 UNIT KURIKULUM ---------------------------- Tuan/Puan. 3. 2. Saya harap tuan/puan dengan penurunan kuasa ini diminta mengelolakan dan menyelia serta mengatur program yang berkesan dan dapat menjalankan tugas menjalankan tugas yang telah diamanahkan dengan penuh komitmen dan jujur. NADARAJAH A/L SUBRAMANIAM Dengan segala hormatnya perkara diatas adalah dirujuk. Ladang Nam Heng. Johor Darul Takzim. Surat Perlantikan EN. terima kasih. KB 502. segala aktiviti yang dijalankan akan berjaya. Sekian. ‘BERKHIDMAT UNTUK NEGARA’ Saya yang menurut perintah. Sukacitanya dimaklumkan dengan rasminya tuan/puan dilantik sebagai GURU PENOLONG KANAN KURIKULUM berkuatkuasa mulai 2 Januari 2014.

KB 502. 4. Sukacitanya dimaklumkan dengan rasminya tuan/puan nama seperti di atas telah dilantik oleh pihak pentadbir sekolah sebagai SETIAUSAHA SUKAN . Ladang Nam Heng. 3. LANTIKAN SEBAGAI AHLI JAWATANKUASA UNIT KOKURIKULUM TAHUN 2014 Dengan segala hormatnya perkara diatas adalah dirujuk. Kota Tinggi. 2. Kerjasama dari pihak tuan/puan didahului dengan ucapan terima kasih. Pihak sekolah berharap dengan perlantikan ini tuan/puan akan dapat mengendalikan dan menjalankan tugas yang telah diamanahkan dengan penuh komitmen dan jujur. Sekian. Johor Darul Takzim. . Ruj. ……………………………….. Kami : stnh/jbd3018/2014 Tarikh : 02/01/2014 UNIT KOKURIKULUM -------------------------------Kepada. EN MOHD RIZWAN Tuan/Puan. ‘BERKHIDMAT UNTUK NEGARA’ Saya yang menurut perintah.SEKOLAH JENIS KEBANGSAAN TAMIL LADANG NAM HENG.UNIT KOKURIKULUM bagi tahun bermula 2014. terima kasih.

SEKOLAH JENIS KEBANGSAAN TAMIL LADANG NAM HENG. ………………………………. . Sukacitanya dimaklumkan dengan rasminya tuan/puan nama seperti di atas telah dilantik oleh pihak pentadbir sekolah sebagai PENYELARAS PERMAINAN & SUKAN bagi tahun 2014. terima kasih. 4. 3. Ruj. Johor Darul Takzim. ‘BERKHIDMAT UNTUK NEGARA’ Saya yang menurut perintah. Kami : stnh/jbd3018/2014 Tarikh : 02/01/2014 UNIT KOKURIKULUM -------------------------------Kepada. LANTIKAN SEBAGAI AHLI JAWATANKUASA UNIT KOKURIKULUM TAHUN 2014 Dengan segala hormatnya perkara diatas adalah dirujuk.. Kerjasama dari pihak tuan/puan didahului dengan ucapan terima kasih. EN MOHD RIZWAN Tuan/Puan. 2. Kota Tinggi. Ladang Nam Heng. Sekian. Pihak sekolah berharap dengan perlantikan ini tuan/puan akan dapat mengendalikan dan menjalankan tugas yang telah diamanahkan dengan penuh komitmen dan jujur. KB 502.

2. Ruj.. . Johor Darul Takzim. ……………………………….SEKOLAH JENIS KEBANGSAAN TAMIL LADANG NAM HENG. ‘BERKHIDMAT UNTUK NEGARA’ Saya yang menurut perintah. KB 502. Pihak sekolah berharap dengan perlantikan ini tuan/puan akan dapat mengendalikan dan menjalankan tugas yang telah diamanahkan dengan penuh komitmen dan jujur. Sukacitanya dimaklumkan dengan rasminya tuan/puan nama seperti di atas telah dilantik oleh pihak pentadbir sekolah sebagai PENYELARAS KELAB CATUR bagi tahun 2014. Ladang Nam Heng. terima kasih. 3. Kota Tinggi. Kami : stnh/jbd3018/2014 Tarikh : 02/01/2014 UNIT KOKURIKULUM -------------------------------Kepada. CIK UMAH PREYAH A/P PALANIAPPAN Tuan/Puan. Sekian. Kerjasama dari pihak tuan/puan didahului dengan ucapan terima kasih. LANTIKAN SEBAGAI AHLI JAWATANKUASA UNIT KOKURIKULUM TAHUN 2014 Dengan segala hormatnya perkara diatas adalah dirujuk. 4.

Pihak sekolah berharap dengan perlantikan ini tuan/puan akan dapat mengendalikan dan menjalankan tugas yang telah diamanahkan dengan penuh komitmen dan jujur. Kota Tinggi.SEKOLAH JENIS KEBANGSAAN TAMIL LADANG NAM HENG. 2. Ruj.. Johor Darul Takzim. KB 502. 4. 3. ‘BERKHIDMAT UNTUK NEGARA’ Saya yang menurut perintah. terima kasih. Sukacitanya dimaklumkan dengan rasminya tuan/puan nama seperti di atas telah dilantik oleh pihak pentadbir sekolah sebagai PENYELARAS PERSATUAN BAHASA bagi tahun 2014. . Kerjasama dari pihak tuan/puan didahului dengan ucapan terima kasih. EN RAMAKRISHNAN A/L KANNIAPPAN Tuan/Puan. ………………………………. Sekian. Kami : stnh/jbd3018/2014 Tarikh : 02/01/2014 UNIT KOKURIKULUM -------------------------------Kepada. Ladang Nam Heng. LANTIKAN SEBAGAI AHLI JAWATANKUASA UNIT KOKURIKULUM TAHUN 2014 Dengan segala hormatnya perkara diatas adalah dirujuk.

Johor Darul Takzim. 4. Kerjasama dari pihak tuan/puan didahului dengan ucapan terima kasih. terima kasih.. Ladang Nam Heng. Sekian. Sukacitanya dimaklumkan dengan rasminya tuan/puan nama seperti di atas telah dilantik oleh pihak pentadbir sekolah sebagai PENYELARAS UNIT BERUNIFORM PBSM bagi tahun 2014. 3. KB 502. Pihak sekolah berharap dengan perlantikan ini tuan/puan akan dapat mengendalikan dan menjalankan tugas yang telah diamanahkan dengan penuh komitmen dan jujur. Ruj. Kota Tinggi. Kami : stnh/jbd3018/2014 Tarikh : 02/01/2014 UNIT KOKURIKULUM -------------------------------Kepada.SEKOLAH JENIS KEBANGSAAN TAMIL LADANG NAM HENG. ………………………………. 2. ‘BERKHIDMAT UNTUK NEGARA’ Saya yang menurut perintah. . EN SIVANANTHAN A/L RAJAGOPAL Tuan/Puan. LANTIKAN SEBAGAI AHLI JAWATANKUASA UNIT KOKURIKULUM TAHUN 2014 Dengan segala hormatnya perkara diatas adalah dirujuk.

………………………………. Ladang Nam Heng. Kami : stnh/jbd3018/2014 Tarikh : 02/01/2014 UNIT KOKURIKULUM -------------------------------Kepada. 3. Ruj. Pihak sekolah berharap dengan perlantikan ini tuan/puan akan dapat mengendalikan dan menjalankan tugas yang telah diamanahkan dengan penuh komitmen dan jujur. 2. Johor Darul Takzim. LANTIKAN SEBAGAI AHLI JAWATANKUASA UNIT KOKURIKULUM TAHUN 2014 Dengan segala hormatnya perkara diatas adalah dirujuk. 4. terima kasih. Sekian. ‘BERKHIDMAT UNTUK NEGARA’ Saya yang menurut perintah. CIK SUMATHI A/P RAJANTHIRAN Tuan/Puan.SEKOLAH JENIS KEBANGSAAN TAMIL LADANG NAM HENG. Sukacitanya dimaklumkan dengan rasminya tuan/puan nama seperti di atas telah dilantik oleh pihak pentadbir sekolah sebagai SETIAUSAHA KOKURIKULUM bagi tahun 2014. Kota Tinggi.. Kerjasama dari pihak tuan/puan didahului dengan ucapan terima kasih. . KB 502.

You're Reading a Free Preview

Mengunduh
scribd
/*********** DO NOT ALTER ANYTHING BELOW THIS LINE ! ************/ var s_code=s.t();if(s_code)document.write(s_code)//-->