SEKOLAH JENIS KEBANGSAAN TAMIL LADANG NAM HENG

,
KB 502, Ladang Nam Heng, Kota Tinggi, Johor Darul Takzim.

Ruj. Kami : stnh/jbd3018/2014 Tarikh : 02/01/2014

UNIT HAL EHWAL MURID -----------------------------------------Kepada, EN RAMAKRISHNAN A/L KANNIAPPAN

Tuan/Puan, LANTIKAN SEBAGAI AHLI JAWATANKUASA UNIT HAL EHWAL MURID TAHUN 2014 Dengan segala hormatnya perkara diatas adalah dirujuk. 2. Sukacitanya dimaklumkan dengan rasminya tuan/puan nama seperti di atas telah dilantik oleh pihak pentadbir sekolah sebagai AHLI JAWATANKUASA – BADAN DISPLIN bagi tahun 2014. 3. Pihak sekolah berharap dengan perlantikan ini tuan/puan akan dapat mengendalikan dan menjalankan tugas yang telah diamanahkan dengan penuh komitmen dan jujur. 4. Kerjasama dari pihak tuan/puan didahului dengan ucapan terima kasih.

Sekian, terima kasih.

‘BERKHIDMAT UNTUK NEGARA’ Saya yang menurut perintah,

………………………………..

SEKOLAH JENIS KEBANGSAAN TAMIL LADANG NAM HENG,
KB 502, Ladang Nam Heng, Kota Tinggi, Johor Darul Takzim.

Ruj. Kami : stnh/jbd3018/2014 Tarikh : 02/01/2014

UNIT HAL EHWAL MURID -----------------------------------------Kepada, EN RAMAKRISHNAN A/L KANNIAPPAN

Tuan/Puan, LANTIKAN SEBAGAI AHLI JAWATANKUASA UNIT HAL EHWAL MURID TAHUN 2014 Dengan segala hormatnya perkara diatas adalah dirujuk. 2. Sukacitanya dimaklumkan dengan rasminya tuan/puan nama seperti di atas telah dilantik oleh pihak pentadbir sekolah sebagai AHLI JAWATANKUASA – BADAN PENGAWAS bagi tahun 2014. 3. Pihak sekolah berharap dengan perlantikan ini tuan/puan akan dapat mengendalikan dan menjalankan tugas yang telah diamanahkan dengan penuh komitmen dan jujur. 4. Kerjasama dari pihak tuan/puan didahului dengan ucapan terima kasih.

Sekian, terima kasih. ‘BERKHIDMAT UNTUK NEGARA’ Saya yang menurut perintah,

………………………………..

EN SIVANANTHAN A/L RAJAGOPAL Tuan/Puan. ‘BERKHIDMAT UNTUK NEGARA’ Saya yang menurut perintah. Pihak sekolah berharap dengan perlantikan ini tuan/puan akan dapat mengendalikan dan menjalankan tugas yang telah diamanahkan dengan penuh komitmen dan jujur. Kerjasama dari pihak tuan/puan didahului dengan ucapan terima kasih. terima kasih. Ruj. Sukacitanya dimaklumkan dengan rasminya tuan/puan nama seperti di atas telah dilantik oleh pihak pentadbir sekolah sebagai AHLI JAWATANKUASA – KESELAMATAN bagi tahun 2014. Kami : stnh/jbd3018/2014 Tarikh : 02/01/2014 UNIT HAL EHWAL MURID ------------------------------------------ Kepada. Sekian. KB 502. 2. Ladang Nam Heng. 3. .. 4. LANTIKAN SEBAGAI AHLI JAWATANKUASA UNIT HAL EHWAL MURID TAHUN 2014 Dengan segala hormatnya perkara diatas adalah dirujuk. Kota Tinggi. Johor Darul Takzim. ……………………………….SEKOLAH JENIS KEBANGSAAN TAMIL LADANG NAM HENG.

………………………………. 3. Pihak sekolah berharap dengan perlantikan ini tuan/puan akan dapat mengendalikan dan menjalankan tugas yang telah diamanahkan dengan penuh komitmen dan jujur. Ladang Nam Heng. CIK KOMATHY A/P SUNDRAKASI CIK UMAH PREYAH A/P PALANIAPPAN EN MOHD RIZWAN Tuan/Puan. Kami : stnh/jbd3018/2014 Tarikh : 02/01/2014 UNIT HAL EHWAL MURID -----------------------------------------Kepada. Ruj. KB 502. Sukacitanya dimaklumkan dengan rasminya tuan/puan nama seperti di atas telah dilantik oleh pihak pentadbir sekolah sebagai AHLI JAWATANKUASA – INVENTORI bagi tahun 2014. 2. ‘BERKHIDMAT UNTUK NEGARA’ Saya yang menurut perintah. Johor Darul Takzim.SEKOLAH JENIS KEBANGSAAN TAMIL LADANG NAM HENG. Kerjasama dari pihak tuan/puan didahului dengan ucapan terima kasih. Kota Tinggi.. Sekian. terima kasih. 4. LANTIKAN SEBAGAI AHLI JAWATANKUASA UNIT HAL EHWAL MURID TAHUN 2014 Dengan segala hormatnya perkara diatas adalah dirujuk. .

Pihak sekolah berharap dengan perlantikan ini tuan/puan akan dapat mengendalikan dan menjalankan tugas yang telah diamanahkan dengan penuh komitmen dan jujur. Kami : stnh/jbd3018/2014 Tarikh : 02/01/2014 UNIT HAL EHWAL MURID -----------------------------------------Kepada. 3. KB 502. EN MOHD RIZWAN Tuan/Puan. Johor Darul Takzim. Kerjasama dari pihak tuan/puan didahului dengan ucapan terima kasih. LANTIKAN SEBAGAI AHLI JAWATANKUASA UNIT HAL EHWAL MURID TAHUN 2014 Dengan segala hormatnya perkara diatas adalah dirujuk.SEKOLAH JENIS KEBANGSAAN TAMIL LADANG NAM HENG.. terima kasih. 2. ………………………………. Ruj. Sukacitanya dimaklumkan dengan rasminya tuan/puan nama seperti di atas telah dilantik oleh pihak pentadbir sekolah sebagai AHLI JAWATANKUASA – SKIM PINJAMAN BUKU TEKS (SPBT) bagi tahun 2014. ‘BERKHIDMAT UNTUK NEGARA’ Saya yang menurut perintah. . Kota Tinggi. Ladang Nam Heng. Sekian. 4.

LANTIKAN SEBAGAI AHLI JAWATANKUASA UNIT HAL EHWAL MURID TAHUN 2014 Dengan segala hormatnya perkara diatas adalah dirujuk. Ruj. Kota Tinggi. Kerjasama dari pihak tuan/puan didahului dengan ucapan terima kasih.SEKOLAH JENIS KEBANGSAAN TAMIL LADANG NAM HENG. Sukacitanya dimaklumkan dengan rasminya tuan/puan nama seperti di atas telah dilantik oleh pihak pentadbir sekolah sebagai AHLI JAWATANKUASA – BADAN KEBAJIKAN DAN INSURAN bagi tahun 2014. . Kami : stnh/jbd3018/2014 Tarikh : 02/01/2014 UNIT HAL EHWAL MURID -----------------------------------------Kepada. Pihak sekolah berharap dengan perlantikan ini tuan/puan akan dapat mengendalikan dan menjalankan tugas yang telah diamanahkan dengan penuh komitmen dan jujur. KB 502. 4. 3.. ………………………………. 2. Ladang Nam Heng. Johor Darul Takzim. ‘BERKHIDMAT UNTUK NEGARA’ Saya yang menurut perintah. Sekian. CIK KOMATHY A/P SUNDRAKASI Tuan/Puan. terima kasih.

………………………………. Kerjasama dari pihak tuan/puan didahului dengan ucapan terima kasih. Ruj. ‘BERKHIDMAT UNTUK NEGARA’ Saya yang menurut perintah. EN MAGESVARAN A/L JAYAPALAN Tuan/Puan. 4. . 2. LANTIKAN SEBAGAI AHLI JAWATANKUASA UNIT HAL EHWAL MURID TAHUN 2014 Dengan segala hormatnya perkara diatas adalah dirujuk. Johor Darul Takzim. Sekian. Sukacitanya dimaklumkan dengan rasminya tuan/puan nama seperti di atas telah dilantik oleh pihak pentadbir sekolah sebagai AHLI JAWATANKUASA – RANCANGAN MAKANAN TAMBAHAN (RMT) bagi tahun 2014. Kami : stnh/jbd3018/2014 Tarikh : 02/01/2014 UNIT HAL EHWAL MURID -----------------------------------------Kepada.. terima kasih. Pihak sekolah berharap dengan perlantikan ini tuan/puan akan dapat mengendalikan dan menjalankan tugas yang telah diamanahkan dengan penuh komitmen dan jujur.SEKOLAH JENIS KEBANGSAAN TAMIL LADANG NAM HENG. Kota Tinggi. Ladang Nam Heng. 3. KB 502.

‘BERKHIDMAT UNTUK NEGARA’ Saya yang menurut perintah. Pihak sekolah berharap dengan perlantikan ini tuan/puan akan dapat mengendalikan dan menjalankan tugas yang telah diamanahkan dengan penuh komitmen dan jujur. 2. CIK KOMATHY A/P SUNDRAKASI Tuan/Puan. Sekian. Kami : stnh/jbd3018/2014 Tarikh : 02/01/2014 UNIT HAL EHWAL MURID -----------------------------------------Kepada. Sukacitanya dimaklumkan dengan rasminya tuan/puan nama seperti di atas telah dilantik oleh pihak pentadbir sekolah sebagai AHLI JAWATANKUASA – KANTIN SEKOLAH bagi tahun 2014. LANTIKAN SEBAGAI AHLI JAWATANKUASA UNIT HAL EHWAL MURID TAHUN 2014 Dengan segala hormatnya perkara diatas adalah dirujuk. Kota Tinggi. 3. Johor Darul Takzim. ………………………………. Ladang Nam Heng. Ruj. KB 502.SEKOLAH JENIS KEBANGSAAN TAMIL LADANG NAM HENG. . Kerjasama dari pihak tuan/puan didahului dengan ucapan terima kasih. terima kasih. 4..

Kerjasama dari pihak tuan/puan didahului dengan ucapan terima kasih. Pihak sekolah berharap dengan perlantikan ini tuan/puan akan dapat mengendalikan dan menjalankan tugas yang telah diamanahkan dengan penuh komitmen dan jujur.. Sekian. CIK UMAH PREYAH A/P PALANIAPPAN Tuan/Puan. ………………………………. Kami : stnh/jbd3018/2014 Tarikh : 02/01/2014 UNIT HAL EHWAL MURID -----------------------------------------Kepada. LANTIKAN SEBAGAI AHLI JAWATANKUASA UNIT HAL EHWAL MURID TAHUN 2014 Dengan segala hormatnya perkara diatas adalah dirujuk. Kota Tinggi. KB 502. Sukacitanya dimaklumkan dengan rasminya tuan/puan nama seperti di atas telah dilantik oleh pihak pentadbir sekolah sebagai AHLI JAWATANKUASA – BIMBINGAN DAN KAUNSELING bagi tahun 2014. Ladang Nam Heng. 4. Ruj.SEKOLAH JENIS KEBANGSAAN TAMIL LADANG NAM HENG. . 2. 3. Johor Darul Takzim. terima kasih. ‘BERKHIDMAT UNTUK NEGARA’ Saya yang menurut perintah.

Johor Darul Takzim. Sukacitanya dimaklumkan dengan rasminya tuan/puan nama seperti di atas telah dilantik oleh pihak pentadbir sekolah sebagai AHLI JAWATANKUASA – KUMPULAN WANG AMANAH PELAJAR MISKIN (KWAPM) bagi tahun 2014. Sekian. EN MAGESVARAN A/L JAYAPALAN Tuan/Puan. Kerjasama dari pihak tuan/puan didahului dengan ucapan terima kasih. terima kasih. Kami : stnh/jbd3018/2014 Tarikh : 02/01/2014 UNIT HAL EHWAL MURID -----------------------------------------Kepada. Pihak sekolah berharap dengan perlantikan ini tuan/puan akan dapat mengendalikan dan menjalankan tugas yang telah diamanahkan dengan penuh komitmen dan jujur. 2.. 4.SEKOLAH JENIS KEBANGSAAN TAMIL LADANG NAM HENG. KB 502. ………………………………. LANTIKAN SEBAGAI AHLI JAWATANKUASA UNIT HAL EHWAL MURID TAHUN 2014 Dengan segala hormatnya perkara diatas adalah dirujuk. Ruj. Ladang Nam Heng. ‘BERKHIDMAT UNTUK NEGARA’ Saya yang menurut perintah. . Kota Tinggi. 3.

CIK KOMATHY A/P SUNDRAKASI Tuan/Puan. . KB 502. Kerjasama dari pihak tuan/puan didahului dengan ucapan terima kasih. Kota Tinggi. Kami : stnh/jbd3018/2014 Tarikh : 02/01/2014 UNIT HAL EHWAL MURID -----------------------------------------Kepada. 2. terima kasih. Ladang Nam Heng. Sekian. Sukacitanya dimaklumkan dengan rasminya tuan/puan nama seperti di atas telah dilantik oleh pihak pentadbir sekolah sebagai AHLI JAWATANKUASA – KEDATANGAN DAN KAWALAN KELAS bagi tahun 2014. LANTIKAN SEBAGAI AHLI JAWATANKUASA UNIT HAL EHWAL MURID TAHUN 2014 Dengan segala hormatnya perkara diatas adalah dirujuk.. 4.SEKOLAH JENIS KEBANGSAAN TAMIL LADANG NAM HENG. 3. Pihak sekolah berharap dengan perlantikan ini tuan/puan akan dapat mengendalikan dan menjalankan tugas yang telah diamanahkan dengan penuh komitmen dan jujur. Johor Darul Takzim. ………………………………. ‘BERKHIDMAT UNTUK NEGARA’ Saya yang menurut perintah. Ruj.

Kerjasama dari pihak tuan/puan didahului dengan ucapan terima kasih.SEKOLAH JENIS KEBANGSAAN TAMIL LADANG NAM HENG. terima kasih. Pihak sekolah berharap dengan perlantikan ini tuan/puan akan dapat mengendalikan dan menjalankan tugas yang telah diamanahkan dengan penuh komitmen dan jujur. Ruj. Sekian. LANTIKAN SEBAGAI AHLI JAWATANKUASA UNIT HAL EHWAL MURID TAHUN 2014 Dengan segala hormatnya perkara diatas adalah dirujuk. . 2. Kami : stnh/jbd3018/2014 Tarikh : 02/01/2014 UNIT HAL EHWAL MURID -----------------------------------------Kepada. EN MOHD RIZWAN Tuan/Puan. ‘BERKHIDMAT UNTUK NEGARA’ Saya yang menurut perintah. ………………………………. Kota Tinggi. KB 502. 4.. Johor Darul Takzim. Ladang Nam Heng. 3. Sukacitanya dimaklumkan dengan rasminya tuan/puan nama seperti di atas telah dilantik oleh pihak pentadbir sekolah sebagai AHLI JAWATANKUASA – RANCANGAN INTEGRASI MURID UNTUK PERPADUAN (RIMUP) bagi tahun 2014.

LANTIKAN SEBAGAI AHLI JAWATANKUASA UNIT HAL EHWAL MURID TAHUN 2014 Dengan segala hormatnya perkara diatas adalah dirujuk. . Kota Tinggi. 2. EN SIVANANTHAN A/L RAJAGOPAL Tuan/Puan. Kami : stnh/jbd3018/2014 Tarikh : 02/01/2014 UNIT HAL EHWAL MURID -----------------------------------------Kepada. 4. Ladang Nam Heng. Sukacitanya dimaklumkan dengan rasminya tuan/puan nama seperti di atas telah dilantik oleh pihak pentadbir sekolah sebagai AHLI JAWATANKUASA – KECERIAAN bagi tahun 2014. ………………………………. terima kasih. Kerjasama dari pihak tuan/puan didahului dengan ucapan terima kasih.. Sekian. Ruj.SEKOLAH JENIS KEBANGSAAN TAMIL LADANG NAM HENG. ‘BERKHIDMAT UNTUK NEGARA’ Saya yang menurut perintah. KB 502. 3. Johor Darul Takzim. Pihak sekolah berharap dengan perlantikan ini tuan/puan akan dapat mengendalikan dan menjalankan tugas yang telah diamanahkan dengan penuh komitmen dan jujur.

terima kasih. CIK UMAH PREYAH A/P PALANIAPPAN Tuan/Puan. Sukacitanya dimaklumkan dengan rasminya tuan/puan nama seperti di atas telah dilantik oleh pihak pentadbir sekolah sebagai AHLI JAWATANKUASA – KESIHATAN bagi tahun 2014. Kerjasama dari pihak tuan/puan didahului dengan ucapan terima kasih. ………………………………. 2. Johor Darul Takzim. Sekian.. . Ruj. Pihak sekolah berharap dengan perlantikan ini tuan/puan akan dapat mengendalikan dan menjalankan tugas yang telah diamanahkan dengan penuh komitmen dan jujur.SEKOLAH JENIS KEBANGSAAN TAMIL LADANG NAM HENG. 4. Ladang Nam Heng. KB 502. Kami : stnh/jbd3018/2014 Tarikh : 02/01/2014 UNIT HAL EHWAL MURID -----------------------------------------Kepada. Kota Tinggi. 3. ‘BERKHIDMAT UNTUK NEGARA’ Saya yang menurut perintah. LANTIKAN SEBAGAI AHLI JAWATANKUASA UNIT HAL EHWAL MURID TAHUN 2014 Dengan segala hormatnya perkara diatas adalah dirujuk.

Kerjasama dari pihak tuan/puan didahului dengan ucapan terima kasih. 3. Johor Darul Takzim. ………………………………. 2. LANTIKAN SEBAGAI AHLI JAWATANKUASA UNIT HAL EHWAL MURID TAHUN 2014 Dengan segala hormatnya perkara diatas adalah dirujuk. terima kasih.. ‘BERKHIDMAT UNTUK NEGARA’ Saya yang menurut perintah.SEKOLAH JENIS KEBANGSAAN TAMIL LADANG NAM HENG. . Sekian. EN SIVANANTHAN A/L RAJAGOPAL Tuan/Puan. 4. Ruj. Ladang Nam Heng. Kami : stnh/jbd3018/2014 Tarikh : 02/01/2014 UNIT HAL EHWAL MURID -----------------------------------------Kepada. KB 502. Kota Tinggi. Sukacitanya dimaklumkan dengan rasminya tuan/puan nama seperti di atas telah dilantik oleh pihak pentadbir sekolah sebagai AHLI JAWATANKUASA – SEKOLAH SELAMAT bagi tahun 2014. Pihak sekolah berharap dengan perlantikan ini tuan/puan akan dapat mengendalikan dan menjalankan tugas yang telah diamanahkan dengan penuh komitmen dan jujur.

Penerimaan tuan/puan di atas perlantikan ini saya dahului dengan ucapan terima kasih. ‘BERKHIDMAT UNTUK NEGARA’ Saya yang menurut perintah. 4. Ladang Nam Heng. KB 502. Surat Perlantikan EN. Ruj. Kota Tinggi.. Kami : stnh/jbd3018/2014 Tarikh : 02/01/2014 UNIT HAL EHWAL MURID ------------------------------------------ Tuan/Puan. InsyaAllah. RAMAKRISHNAN A/L KANNIAPAN Dengan segala hormatnya perkara diatas adalah dirujuk. 3.SEKOLAH JENIS KEBANGSAAN TAMIL LADANG NAM HENG. segala aktiviti yang dijalankan akan berjaya. Sukacitanya dimaklumkan dengan rasminya tuan/puan dilantik sebagai AHLI JAWATANKUASA – BADAN DISPLIN berkuatkuasa mulai 2 Januari 2014. ………………………………. Johor Darul Takzim. 2. Saya harap tuan/puan dengan penurunan kuasa ini diminta mengelolakan dan menyelia serta mengatur program yang berkesan dan dapat menjalankan tugas menjalankan tugas yang telah diamanahkan dengan penuh komitmen dan jujur. Sekian. . terima kasih. Moga-moga dengan adanya tuan/puan.

InsyaAllah. . segala aktiviti yang dijalankan akan berjaya. Kota Tinggi. 2.SEKOLAH JENIS KEBANGSAAN TAMIL LADANG NAM HENG. Ladang Nam Heng. ………………………………. 3. Sukacitanya dimaklumkan dengan rasminya tuan/puan dilantik sebagai GURU PENOLONG KANAN HAL EHWAL MURID berkuatkuasa mulai 2 Januari 2014. Kami : stnh/jbd3018/2014 Tarikh : 02/01/2014 UNIT HAL EHWAL MURID ------------------------------------------ Tuan/Puan. Saya harap tuan/puan dengan penurunan kuasa ini diminta mengelolakan dan menyelia serta mengatur program yang berkesan dan dapat menjalankan tugas menjalankan tugas yang telah diamanahkan dengan penuh komitmen dan jujur. Johor Darul Takzim. ‘BERKHIDMAT UNTUK NEGARA’ Saya yang menurut perintah. Moga-moga dengan adanya tuan/puan. KB 502. terima kasih. Sekian.. Penerimaan tuan/puan di atas perlantikan ini saya dahului dengan ucapan terima kasih. Ruj. Surat Perlantikan CIK KOMATHY A/P SUNDRAKASI Dengan segala hormatnya perkara diatas adalah dirujuk. 4.

Kami : stnh/jbd3018/2014 Tarikh : 02/01/2014 UNIT KOKURIKULUM -------------------------------- Tuan/Puan.SEKOLAH JENIS KEBANGSAAN TAMIL LADANG NAM HENG. Ladang Nam Heng. InsyaAllah. Moga-moga dengan adanya tuan/puan. terima kasih. 3. Kota Tinggi. . segala aktiviti yang dijalankan akan berjaya. KB 502. Surat Perlantikan EN. 2. MAGESVARAN A/L JAYAPALAN Dengan segala hormatnya perkara diatas adalah dirujuk. Saya harap tuan/puan dengan penurunan kuasa ini diminta mengelolakan dan menyelia serta mengatur program yang berkesan dan dapat menjalankan tugas menjalankan tugas yang telah diamanahkan dengan penuh komitmen dan jujur. Sekian. Johor Darul Takzim. ‘BERKHIDMAT UNTUK NEGARA’ Saya yang menurut perintah. ……………………………….. 4. Sukacitanya dimaklumkan dengan rasminya tuan/puan dilantik sebagai GURU PENOLONG KANAN KOKURIKULUM berkuatkuasa mulai 2 Januari 2014. Ruj. Penerimaan tuan/puan di atas perlantikan ini saya dahului dengan ucapan terima kasih.

KB 502. InsyaAllah.SEKOLAH JENIS KEBANGSAAN TAMIL LADANG NAM HENG.. Moga-moga dengan adanya tuan/puan. 3. . Sukacitanya dimaklumkan dengan rasminya tuan/puan dilantik sebagai GURU PENOLONG KANAN KURIKULUM berkuatkuasa mulai 2 Januari 2014. NADARAJAH A/L SUBRAMANIAM Dengan segala hormatnya perkara diatas adalah dirujuk. Ruj. Sekian. segala aktiviti yang dijalankan akan berjaya. Ladang Nam Heng. Penerimaan tuan/puan di atas perlantikan ini saya dahului dengan ucapan terima kasih. Kota Tinggi. 4. 2. Saya harap tuan/puan dengan penurunan kuasa ini diminta mengelolakan dan menyelia serta mengatur program yang berkesan dan dapat menjalankan tugas menjalankan tugas yang telah diamanahkan dengan penuh komitmen dan jujur. ‘BERKHIDMAT UNTUK NEGARA’ Saya yang menurut perintah. ………………………………. terima kasih. Surat Perlantikan EN. Kami : stnh/jbd3018/2014 Tarikh : 02/01/2014 UNIT KURIKULUM ---------------------------- Tuan/Puan. Johor Darul Takzim.

‘BERKHIDMAT UNTUK NEGARA’ Saya yang menurut perintah. 3. Kerjasama dari pihak tuan/puan didahului dengan ucapan terima kasih. Sekian.. EN MOHD RIZWAN Tuan/Puan. Johor Darul Takzim. Ruj. Kami : stnh/jbd3018/2014 Tarikh : 02/01/2014 UNIT KOKURIKULUM -------------------------------Kepada.UNIT KOKURIKULUM bagi tahun bermula 2014. LANTIKAN SEBAGAI AHLI JAWATANKUASA UNIT KOKURIKULUM TAHUN 2014 Dengan segala hormatnya perkara diatas adalah dirujuk. ………………………………. 2. terima kasih. 4. Pihak sekolah berharap dengan perlantikan ini tuan/puan akan dapat mengendalikan dan menjalankan tugas yang telah diamanahkan dengan penuh komitmen dan jujur. . Kota Tinggi.SEKOLAH JENIS KEBANGSAAN TAMIL LADANG NAM HENG. Ladang Nam Heng. Sukacitanya dimaklumkan dengan rasminya tuan/puan nama seperti di atas telah dilantik oleh pihak pentadbir sekolah sebagai SETIAUSAHA SUKAN . KB 502.

Kami : stnh/jbd3018/2014 Tarikh : 02/01/2014 UNIT KOKURIKULUM -------------------------------Kepada. ………………………………. Sekian. Ladang Nam Heng. Kota Tinggi. EN MOHD RIZWAN Tuan/Puan. 2. . Pihak sekolah berharap dengan perlantikan ini tuan/puan akan dapat mengendalikan dan menjalankan tugas yang telah diamanahkan dengan penuh komitmen dan jujur. LANTIKAN SEBAGAI AHLI JAWATANKUASA UNIT KOKURIKULUM TAHUN 2014 Dengan segala hormatnya perkara diatas adalah dirujuk. Johor Darul Takzim. Ruj.. Kerjasama dari pihak tuan/puan didahului dengan ucapan terima kasih. 3. 4. KB 502. ‘BERKHIDMAT UNTUK NEGARA’ Saya yang menurut perintah. terima kasih. Sukacitanya dimaklumkan dengan rasminya tuan/puan nama seperti di atas telah dilantik oleh pihak pentadbir sekolah sebagai PENYELARAS PERMAINAN & SUKAN bagi tahun 2014.SEKOLAH JENIS KEBANGSAAN TAMIL LADANG NAM HENG.

‘BERKHIDMAT UNTUK NEGARA’ Saya yang menurut perintah. . Sekian. Kerjasama dari pihak tuan/puan didahului dengan ucapan terima kasih. 2. Kota Tinggi.. 3. terima kasih. ………………………………. Ruj. Sukacitanya dimaklumkan dengan rasminya tuan/puan nama seperti di atas telah dilantik oleh pihak pentadbir sekolah sebagai PENYELARAS KELAB CATUR bagi tahun 2014. Pihak sekolah berharap dengan perlantikan ini tuan/puan akan dapat mengendalikan dan menjalankan tugas yang telah diamanahkan dengan penuh komitmen dan jujur. Ladang Nam Heng. KB 502.SEKOLAH JENIS KEBANGSAAN TAMIL LADANG NAM HENG. 4. Kami : stnh/jbd3018/2014 Tarikh : 02/01/2014 UNIT KOKURIKULUM -------------------------------Kepada. Johor Darul Takzim. LANTIKAN SEBAGAI AHLI JAWATANKUASA UNIT KOKURIKULUM TAHUN 2014 Dengan segala hormatnya perkara diatas adalah dirujuk. CIK UMAH PREYAH A/P PALANIAPPAN Tuan/Puan.

LANTIKAN SEBAGAI AHLI JAWATANKUASA UNIT KOKURIKULUM TAHUN 2014 Dengan segala hormatnya perkara diatas adalah dirujuk. . Kerjasama dari pihak tuan/puan didahului dengan ucapan terima kasih. 3. 2. Kota Tinggi. 4. Ladang Nam Heng. Kami : stnh/jbd3018/2014 Tarikh : 02/01/2014 UNIT KOKURIKULUM -------------------------------Kepada.. terima kasih. Sukacitanya dimaklumkan dengan rasminya tuan/puan nama seperti di atas telah dilantik oleh pihak pentadbir sekolah sebagai PENYELARAS PERSATUAN BAHASA bagi tahun 2014. Ruj. ‘BERKHIDMAT UNTUK NEGARA’ Saya yang menurut perintah. EN RAMAKRISHNAN A/L KANNIAPPAN Tuan/Puan. ………………………………. Pihak sekolah berharap dengan perlantikan ini tuan/puan akan dapat mengendalikan dan menjalankan tugas yang telah diamanahkan dengan penuh komitmen dan jujur. Sekian. Johor Darul Takzim.SEKOLAH JENIS KEBANGSAAN TAMIL LADANG NAM HENG. KB 502.

………………………………. KB 502. Johor Darul Takzim. Kerjasama dari pihak tuan/puan didahului dengan ucapan terima kasih.. Kota Tinggi. . EN SIVANANTHAN A/L RAJAGOPAL Tuan/Puan. 2. Sekian. Ruj. Pihak sekolah berharap dengan perlantikan ini tuan/puan akan dapat mengendalikan dan menjalankan tugas yang telah diamanahkan dengan penuh komitmen dan jujur. Ladang Nam Heng. 4. Kami : stnh/jbd3018/2014 Tarikh : 02/01/2014 UNIT KOKURIKULUM -------------------------------Kepada. ‘BERKHIDMAT UNTUK NEGARA’ Saya yang menurut perintah. LANTIKAN SEBAGAI AHLI JAWATANKUASA UNIT KOKURIKULUM TAHUN 2014 Dengan segala hormatnya perkara diatas adalah dirujuk. 3. Sukacitanya dimaklumkan dengan rasminya tuan/puan nama seperti di atas telah dilantik oleh pihak pentadbir sekolah sebagai PENYELARAS UNIT BERUNIFORM PBSM bagi tahun 2014.SEKOLAH JENIS KEBANGSAAN TAMIL LADANG NAM HENG. terima kasih.

Pihak sekolah berharap dengan perlantikan ini tuan/puan akan dapat mengendalikan dan menjalankan tugas yang telah diamanahkan dengan penuh komitmen dan jujur. 2. Johor Darul Takzim. Sekian. terima kasih. KB 502. 4. .SEKOLAH JENIS KEBANGSAAN TAMIL LADANG NAM HENG. Kerjasama dari pihak tuan/puan didahului dengan ucapan terima kasih. Kota Tinggi. Kami : stnh/jbd3018/2014 Tarikh : 02/01/2014 UNIT KOKURIKULUM -------------------------------Kepada. 3. Ruj. ‘BERKHIDMAT UNTUK NEGARA’ Saya yang menurut perintah. LANTIKAN SEBAGAI AHLI JAWATANKUASA UNIT KOKURIKULUM TAHUN 2014 Dengan segala hormatnya perkara diatas adalah dirujuk. Sukacitanya dimaklumkan dengan rasminya tuan/puan nama seperti di atas telah dilantik oleh pihak pentadbir sekolah sebagai SETIAUSAHA KOKURIKULUM bagi tahun 2014. ………………………………. CIK SUMATHI A/P RAJANTHIRAN Tuan/Puan. Ladang Nam Heng..

Sign up to vote on this title
UsefulNot useful