SEKOLAH JENIS KEBANGSAAN TAMIL LADANG NAM HENG

,
KB 502, Ladang Nam Heng, Kota Tinggi, Johor Darul Takzim.

Ruj. Kami : stnh/jbd3018/2014 Tarikh : 02/01/2014

UNIT HAL EHWAL MURID -----------------------------------------Kepada, EN RAMAKRISHNAN A/L KANNIAPPAN

Tuan/Puan, LANTIKAN SEBAGAI AHLI JAWATANKUASA UNIT HAL EHWAL MURID TAHUN 2014 Dengan segala hormatnya perkara diatas adalah dirujuk. 2. Sukacitanya dimaklumkan dengan rasminya tuan/puan nama seperti di atas telah dilantik oleh pihak pentadbir sekolah sebagai AHLI JAWATANKUASA – BADAN DISPLIN bagi tahun 2014. 3. Pihak sekolah berharap dengan perlantikan ini tuan/puan akan dapat mengendalikan dan menjalankan tugas yang telah diamanahkan dengan penuh komitmen dan jujur. 4. Kerjasama dari pihak tuan/puan didahului dengan ucapan terima kasih.

Sekian, terima kasih.

‘BERKHIDMAT UNTUK NEGARA’ Saya yang menurut perintah,

………………………………..

SEKOLAH JENIS KEBANGSAAN TAMIL LADANG NAM HENG,
KB 502, Ladang Nam Heng, Kota Tinggi, Johor Darul Takzim.

Ruj. Kami : stnh/jbd3018/2014 Tarikh : 02/01/2014

UNIT HAL EHWAL MURID -----------------------------------------Kepada, EN RAMAKRISHNAN A/L KANNIAPPAN

Tuan/Puan, LANTIKAN SEBAGAI AHLI JAWATANKUASA UNIT HAL EHWAL MURID TAHUN 2014 Dengan segala hormatnya perkara diatas adalah dirujuk. 2. Sukacitanya dimaklumkan dengan rasminya tuan/puan nama seperti di atas telah dilantik oleh pihak pentadbir sekolah sebagai AHLI JAWATANKUASA – BADAN PENGAWAS bagi tahun 2014. 3. Pihak sekolah berharap dengan perlantikan ini tuan/puan akan dapat mengendalikan dan menjalankan tugas yang telah diamanahkan dengan penuh komitmen dan jujur. 4. Kerjasama dari pihak tuan/puan didahului dengan ucapan terima kasih.

Sekian, terima kasih. ‘BERKHIDMAT UNTUK NEGARA’ Saya yang menurut perintah,

………………………………..

. 3. EN SIVANANTHAN A/L RAJAGOPAL Tuan/Puan. ………………………………. Kerjasama dari pihak tuan/puan didahului dengan ucapan terima kasih. LANTIKAN SEBAGAI AHLI JAWATANKUASA UNIT HAL EHWAL MURID TAHUN 2014 Dengan segala hormatnya perkara diatas adalah dirujuk. ‘BERKHIDMAT UNTUK NEGARA’ Saya yang menurut perintah. Johor Darul Takzim. 4. terima kasih.. Pihak sekolah berharap dengan perlantikan ini tuan/puan akan dapat mengendalikan dan menjalankan tugas yang telah diamanahkan dengan penuh komitmen dan jujur. Sukacitanya dimaklumkan dengan rasminya tuan/puan nama seperti di atas telah dilantik oleh pihak pentadbir sekolah sebagai AHLI JAWATANKUASA – KESELAMATAN bagi tahun 2014.SEKOLAH JENIS KEBANGSAAN TAMIL LADANG NAM HENG. 2. Ruj. Kota Tinggi. Sekian. Kami : stnh/jbd3018/2014 Tarikh : 02/01/2014 UNIT HAL EHWAL MURID ------------------------------------------ Kepada. Ladang Nam Heng. KB 502.

Kota Tinggi. Sukacitanya dimaklumkan dengan rasminya tuan/puan nama seperti di atas telah dilantik oleh pihak pentadbir sekolah sebagai AHLI JAWATANKUASA – INVENTORI bagi tahun 2014. ………………………………. LANTIKAN SEBAGAI AHLI JAWATANKUASA UNIT HAL EHWAL MURID TAHUN 2014 Dengan segala hormatnya perkara diatas adalah dirujuk.. ‘BERKHIDMAT UNTUK NEGARA’ Saya yang menurut perintah. . 2. Sekian. Ruj. 3. Ladang Nam Heng. 4. Kami : stnh/jbd3018/2014 Tarikh : 02/01/2014 UNIT HAL EHWAL MURID -----------------------------------------Kepada. Kerjasama dari pihak tuan/puan didahului dengan ucapan terima kasih. Johor Darul Takzim. Pihak sekolah berharap dengan perlantikan ini tuan/puan akan dapat mengendalikan dan menjalankan tugas yang telah diamanahkan dengan penuh komitmen dan jujur.SEKOLAH JENIS KEBANGSAAN TAMIL LADANG NAM HENG. terima kasih. CIK KOMATHY A/P SUNDRAKASI CIK UMAH PREYAH A/P PALANIAPPAN EN MOHD RIZWAN Tuan/Puan. KB 502.

SEKOLAH JENIS KEBANGSAAN TAMIL LADANG NAM HENG. Kota Tinggi. 2. Johor Darul Takzim. Sekian. Ruj. KB 502. Ladang Nam Heng. Kerjasama dari pihak tuan/puan didahului dengan ucapan terima kasih. Sukacitanya dimaklumkan dengan rasminya tuan/puan nama seperti di atas telah dilantik oleh pihak pentadbir sekolah sebagai AHLI JAWATANKUASA – SKIM PINJAMAN BUKU TEKS (SPBT) bagi tahun 2014. 4. terima kasih.. 3. Kami : stnh/jbd3018/2014 Tarikh : 02/01/2014 UNIT HAL EHWAL MURID -----------------------------------------Kepada. . ………………………………. Pihak sekolah berharap dengan perlantikan ini tuan/puan akan dapat mengendalikan dan menjalankan tugas yang telah diamanahkan dengan penuh komitmen dan jujur. ‘BERKHIDMAT UNTUK NEGARA’ Saya yang menurut perintah. LANTIKAN SEBAGAI AHLI JAWATANKUASA UNIT HAL EHWAL MURID TAHUN 2014 Dengan segala hormatnya perkara diatas adalah dirujuk. EN MOHD RIZWAN Tuan/Puan.

Johor Darul Takzim. Kami : stnh/jbd3018/2014 Tarikh : 02/01/2014 UNIT HAL EHWAL MURID -----------------------------------------Kepada. Kota Tinggi. ‘BERKHIDMAT UNTUK NEGARA’ Saya yang menurut perintah. . Ruj. KB 502. CIK KOMATHY A/P SUNDRAKASI Tuan/Puan. Sukacitanya dimaklumkan dengan rasminya tuan/puan nama seperti di atas telah dilantik oleh pihak pentadbir sekolah sebagai AHLI JAWATANKUASA – BADAN KEBAJIKAN DAN INSURAN bagi tahun 2014. Ladang Nam Heng. Sekian. 2.SEKOLAH JENIS KEBANGSAAN TAMIL LADANG NAM HENG. Kerjasama dari pihak tuan/puan didahului dengan ucapan terima kasih. ………………………………. 3. LANTIKAN SEBAGAI AHLI JAWATANKUASA UNIT HAL EHWAL MURID TAHUN 2014 Dengan segala hormatnya perkara diatas adalah dirujuk. 4. terima kasih. Pihak sekolah berharap dengan perlantikan ini tuan/puan akan dapat mengendalikan dan menjalankan tugas yang telah diamanahkan dengan penuh komitmen dan jujur..

KB 502. Kerjasama dari pihak tuan/puan didahului dengan ucapan terima kasih. Kami : stnh/jbd3018/2014 Tarikh : 02/01/2014 UNIT HAL EHWAL MURID -----------------------------------------Kepada. ………………………………. 2. terima kasih. Sekian. Johor Darul Takzim. 3. Kota Tinggi. Pihak sekolah berharap dengan perlantikan ini tuan/puan akan dapat mengendalikan dan menjalankan tugas yang telah diamanahkan dengan penuh komitmen dan jujur.. Sukacitanya dimaklumkan dengan rasminya tuan/puan nama seperti di atas telah dilantik oleh pihak pentadbir sekolah sebagai AHLI JAWATANKUASA – RANCANGAN MAKANAN TAMBAHAN (RMT) bagi tahun 2014. Ladang Nam Heng.SEKOLAH JENIS KEBANGSAAN TAMIL LADANG NAM HENG. ‘BERKHIDMAT UNTUK NEGARA’ Saya yang menurut perintah. 4. . LANTIKAN SEBAGAI AHLI JAWATANKUASA UNIT HAL EHWAL MURID TAHUN 2014 Dengan segala hormatnya perkara diatas adalah dirujuk. EN MAGESVARAN A/L JAYAPALAN Tuan/Puan. Ruj.

Johor Darul Takzim. 2. 3. Kerjasama dari pihak tuan/puan didahului dengan ucapan terima kasih. terima kasih. Sekian. Ladang Nam Heng. Pihak sekolah berharap dengan perlantikan ini tuan/puan akan dapat mengendalikan dan menjalankan tugas yang telah diamanahkan dengan penuh komitmen dan jujur. . 4. LANTIKAN SEBAGAI AHLI JAWATANKUASA UNIT HAL EHWAL MURID TAHUN 2014 Dengan segala hormatnya perkara diatas adalah dirujuk. CIK KOMATHY A/P SUNDRAKASI Tuan/Puan. Kota Tinggi. ‘BERKHIDMAT UNTUK NEGARA’ Saya yang menurut perintah. ……………………………….SEKOLAH JENIS KEBANGSAAN TAMIL LADANG NAM HENG. KB 502. Ruj. Sukacitanya dimaklumkan dengan rasminya tuan/puan nama seperti di atas telah dilantik oleh pihak pentadbir sekolah sebagai AHLI JAWATANKUASA – KANTIN SEKOLAH bagi tahun 2014.. Kami : stnh/jbd3018/2014 Tarikh : 02/01/2014 UNIT HAL EHWAL MURID -----------------------------------------Kepada.

Ruj. LANTIKAN SEBAGAI AHLI JAWATANKUASA UNIT HAL EHWAL MURID TAHUN 2014 Dengan segala hormatnya perkara diatas adalah dirujuk. Kerjasama dari pihak tuan/puan didahului dengan ucapan terima kasih.. Kota Tinggi. Sukacitanya dimaklumkan dengan rasminya tuan/puan nama seperti di atas telah dilantik oleh pihak pentadbir sekolah sebagai AHLI JAWATANKUASA – BIMBINGAN DAN KAUNSELING bagi tahun 2014. 4. Sekian. KB 502. 3. Pihak sekolah berharap dengan perlantikan ini tuan/puan akan dapat mengendalikan dan menjalankan tugas yang telah diamanahkan dengan penuh komitmen dan jujur. . 2. Ladang Nam Heng. Kami : stnh/jbd3018/2014 Tarikh : 02/01/2014 UNIT HAL EHWAL MURID -----------------------------------------Kepada. ………………………………. CIK UMAH PREYAH A/P PALANIAPPAN Tuan/Puan.SEKOLAH JENIS KEBANGSAAN TAMIL LADANG NAM HENG. ‘BERKHIDMAT UNTUK NEGARA’ Saya yang menurut perintah. terima kasih. Johor Darul Takzim.

2. ‘BERKHIDMAT UNTUK NEGARA’ Saya yang menurut perintah. . 4. Sukacitanya dimaklumkan dengan rasminya tuan/puan nama seperti di atas telah dilantik oleh pihak pentadbir sekolah sebagai AHLI JAWATANKUASA – KUMPULAN WANG AMANAH PELAJAR MISKIN (KWAPM) bagi tahun 2014. LANTIKAN SEBAGAI AHLI JAWATANKUASA UNIT HAL EHWAL MURID TAHUN 2014 Dengan segala hormatnya perkara diatas adalah dirujuk. Kami : stnh/jbd3018/2014 Tarikh : 02/01/2014 UNIT HAL EHWAL MURID -----------------------------------------Kepada. Kota Tinggi. EN MAGESVARAN A/L JAYAPALAN Tuan/Puan. Pihak sekolah berharap dengan perlantikan ini tuan/puan akan dapat mengendalikan dan menjalankan tugas yang telah diamanahkan dengan penuh komitmen dan jujur. terima kasih. Ladang Nam Heng. Ruj. KB 502. Johor Darul Takzim.. Sekian.SEKOLAH JENIS KEBANGSAAN TAMIL LADANG NAM HENG. ………………………………. 3. Kerjasama dari pihak tuan/puan didahului dengan ucapan terima kasih.

Pihak sekolah berharap dengan perlantikan ini tuan/puan akan dapat mengendalikan dan menjalankan tugas yang telah diamanahkan dengan penuh komitmen dan jujur. Sukacitanya dimaklumkan dengan rasminya tuan/puan nama seperti di atas telah dilantik oleh pihak pentadbir sekolah sebagai AHLI JAWATANKUASA – KEDATANGAN DAN KAWALAN KELAS bagi tahun 2014. CIK KOMATHY A/P SUNDRAKASI Tuan/Puan. 2. 4. Kami : stnh/jbd3018/2014 Tarikh : 02/01/2014 UNIT HAL EHWAL MURID -----------------------------------------Kepada. ……………………………….SEKOLAH JENIS KEBANGSAAN TAMIL LADANG NAM HENG. LANTIKAN SEBAGAI AHLI JAWATANKUASA UNIT HAL EHWAL MURID TAHUN 2014 Dengan segala hormatnya perkara diatas adalah dirujuk. terima kasih. Kota Tinggi. ‘BERKHIDMAT UNTUK NEGARA’ Saya yang menurut perintah. Johor Darul Takzim. Sekian. Ladang Nam Heng. Kerjasama dari pihak tuan/puan didahului dengan ucapan terima kasih. KB 502. 3. . Ruj..

Kerjasama dari pihak tuan/puan didahului dengan ucapan terima kasih. Pihak sekolah berharap dengan perlantikan ini tuan/puan akan dapat mengendalikan dan menjalankan tugas yang telah diamanahkan dengan penuh komitmen dan jujur. 2. 3. LANTIKAN SEBAGAI AHLI JAWATANKUASA UNIT HAL EHWAL MURID TAHUN 2014 Dengan segala hormatnya perkara diatas adalah dirujuk.SEKOLAH JENIS KEBANGSAAN TAMIL LADANG NAM HENG. ‘BERKHIDMAT UNTUK NEGARA’ Saya yang menurut perintah. Johor Darul Takzim. EN MOHD RIZWAN Tuan/Puan. Ladang Nam Heng.. Ruj. Kami : stnh/jbd3018/2014 Tarikh : 02/01/2014 UNIT HAL EHWAL MURID -----------------------------------------Kepada. 4. ………………………………. Sukacitanya dimaklumkan dengan rasminya tuan/puan nama seperti di atas telah dilantik oleh pihak pentadbir sekolah sebagai AHLI JAWATANKUASA – RANCANGAN INTEGRASI MURID UNTUK PERPADUAN (RIMUP) bagi tahun 2014. . terima kasih. KB 502. Kota Tinggi. Sekian.

KB 502. terima kasih. ………………………………. Kota Tinggi. 2. LANTIKAN SEBAGAI AHLI JAWATANKUASA UNIT HAL EHWAL MURID TAHUN 2014 Dengan segala hormatnya perkara diatas adalah dirujuk. Pihak sekolah berharap dengan perlantikan ini tuan/puan akan dapat mengendalikan dan menjalankan tugas yang telah diamanahkan dengan penuh komitmen dan jujur. Sekian. . EN SIVANANTHAN A/L RAJAGOPAL Tuan/Puan. Sukacitanya dimaklumkan dengan rasminya tuan/puan nama seperti di atas telah dilantik oleh pihak pentadbir sekolah sebagai AHLI JAWATANKUASA – KECERIAAN bagi tahun 2014. Johor Darul Takzim. 4.. Kami : stnh/jbd3018/2014 Tarikh : 02/01/2014 UNIT HAL EHWAL MURID -----------------------------------------Kepada. 3. Ruj. ‘BERKHIDMAT UNTUK NEGARA’ Saya yang menurut perintah. Kerjasama dari pihak tuan/puan didahului dengan ucapan terima kasih. Ladang Nam Heng.SEKOLAH JENIS KEBANGSAAN TAMIL LADANG NAM HENG.

4. 2. Sekian. ………………………………. Kami : stnh/jbd3018/2014 Tarikh : 02/01/2014 UNIT HAL EHWAL MURID -----------------------------------------Kepada. KB 502.SEKOLAH JENIS KEBANGSAAN TAMIL LADANG NAM HENG. LANTIKAN SEBAGAI AHLI JAWATANKUASA UNIT HAL EHWAL MURID TAHUN 2014 Dengan segala hormatnya perkara diatas adalah dirujuk. Johor Darul Takzim. Kerjasama dari pihak tuan/puan didahului dengan ucapan terima kasih. Sukacitanya dimaklumkan dengan rasminya tuan/puan nama seperti di atas telah dilantik oleh pihak pentadbir sekolah sebagai AHLI JAWATANKUASA – KESIHATAN bagi tahun 2014.. Ladang Nam Heng. Kota Tinggi. . Ruj. CIK UMAH PREYAH A/P PALANIAPPAN Tuan/Puan. terima kasih. 3. Pihak sekolah berharap dengan perlantikan ini tuan/puan akan dapat mengendalikan dan menjalankan tugas yang telah diamanahkan dengan penuh komitmen dan jujur. ‘BERKHIDMAT UNTUK NEGARA’ Saya yang menurut perintah.

EN SIVANANTHAN A/L RAJAGOPAL Tuan/Puan.. . ………………………………. Kami : stnh/jbd3018/2014 Tarikh : 02/01/2014 UNIT HAL EHWAL MURID -----------------------------------------Kepada. Kerjasama dari pihak tuan/puan didahului dengan ucapan terima kasih. 3. Pihak sekolah berharap dengan perlantikan ini tuan/puan akan dapat mengendalikan dan menjalankan tugas yang telah diamanahkan dengan penuh komitmen dan jujur.SEKOLAH JENIS KEBANGSAAN TAMIL LADANG NAM HENG. 2. Ladang Nam Heng. Sukacitanya dimaklumkan dengan rasminya tuan/puan nama seperti di atas telah dilantik oleh pihak pentadbir sekolah sebagai AHLI JAWATANKUASA – SEKOLAH SELAMAT bagi tahun 2014. KB 502. Sekian. Kota Tinggi. 4. LANTIKAN SEBAGAI AHLI JAWATANKUASA UNIT HAL EHWAL MURID TAHUN 2014 Dengan segala hormatnya perkara diatas adalah dirujuk. Ruj. terima kasih. ‘BERKHIDMAT UNTUK NEGARA’ Saya yang menurut perintah. Johor Darul Takzim.

Kota Tinggi. Sekian.. Ladang Nam Heng.SEKOLAH JENIS KEBANGSAAN TAMIL LADANG NAM HENG. Sukacitanya dimaklumkan dengan rasminya tuan/puan dilantik sebagai AHLI JAWATANKUASA – BADAN DISPLIN berkuatkuasa mulai 2 Januari 2014. segala aktiviti yang dijalankan akan berjaya. terima kasih. Saya harap tuan/puan dengan penurunan kuasa ini diminta mengelolakan dan menyelia serta mengatur program yang berkesan dan dapat menjalankan tugas menjalankan tugas yang telah diamanahkan dengan penuh komitmen dan jujur. Penerimaan tuan/puan di atas perlantikan ini saya dahului dengan ucapan terima kasih. . KB 502. Kami : stnh/jbd3018/2014 Tarikh : 02/01/2014 UNIT HAL EHWAL MURID ------------------------------------------ Tuan/Puan. Ruj. InsyaAllah. Surat Perlantikan EN. 3. 2. Johor Darul Takzim. Moga-moga dengan adanya tuan/puan. ‘BERKHIDMAT UNTUK NEGARA’ Saya yang menurut perintah. ………………………………. RAMAKRISHNAN A/L KANNIAPAN Dengan segala hormatnya perkara diatas adalah dirujuk. 4.

terima kasih.. Kota Tinggi. KB 502. Sekian. . Johor Darul Takzim. InsyaAllah. Surat Perlantikan CIK KOMATHY A/P SUNDRAKASI Dengan segala hormatnya perkara diatas adalah dirujuk. Ladang Nam Heng. Sukacitanya dimaklumkan dengan rasminya tuan/puan dilantik sebagai GURU PENOLONG KANAN HAL EHWAL MURID berkuatkuasa mulai 2 Januari 2014.SEKOLAH JENIS KEBANGSAAN TAMIL LADANG NAM HENG. Kami : stnh/jbd3018/2014 Tarikh : 02/01/2014 UNIT HAL EHWAL MURID ------------------------------------------ Tuan/Puan. 3. Saya harap tuan/puan dengan penurunan kuasa ini diminta mengelolakan dan menyelia serta mengatur program yang berkesan dan dapat menjalankan tugas menjalankan tugas yang telah diamanahkan dengan penuh komitmen dan jujur. 4. Ruj. Moga-moga dengan adanya tuan/puan. 2. Penerimaan tuan/puan di atas perlantikan ini saya dahului dengan ucapan terima kasih. segala aktiviti yang dijalankan akan berjaya. ‘BERKHIDMAT UNTUK NEGARA’ Saya yang menurut perintah. ……………………………….

2. InsyaAllah. Penerimaan tuan/puan di atas perlantikan ini saya dahului dengan ucapan terima kasih. Ruj. Kota Tinggi. Sukacitanya dimaklumkan dengan rasminya tuan/puan dilantik sebagai GURU PENOLONG KANAN KOKURIKULUM berkuatkuasa mulai 2 Januari 2014. ‘BERKHIDMAT UNTUK NEGARA’ Saya yang menurut perintah. Surat Perlantikan EN. KB 502. MAGESVARAN A/L JAYAPALAN Dengan segala hormatnya perkara diatas adalah dirujuk.SEKOLAH JENIS KEBANGSAAN TAMIL LADANG NAM HENG. Johor Darul Takzim. ………………………………. Sekian. terima kasih.. segala aktiviti yang dijalankan akan berjaya. Kami : stnh/jbd3018/2014 Tarikh : 02/01/2014 UNIT KOKURIKULUM -------------------------------- Tuan/Puan. . 4. Ladang Nam Heng. Saya harap tuan/puan dengan penurunan kuasa ini diminta mengelolakan dan menyelia serta mengatur program yang berkesan dan dapat menjalankan tugas menjalankan tugas yang telah diamanahkan dengan penuh komitmen dan jujur. 3. Moga-moga dengan adanya tuan/puan.

………………………………. . segala aktiviti yang dijalankan akan berjaya. KB 502. Saya harap tuan/puan dengan penurunan kuasa ini diminta mengelolakan dan menyelia serta mengatur program yang berkesan dan dapat menjalankan tugas menjalankan tugas yang telah diamanahkan dengan penuh komitmen dan jujur. Ladang Nam Heng. Moga-moga dengan adanya tuan/puan.SEKOLAH JENIS KEBANGSAAN TAMIL LADANG NAM HENG. 2.. Kota Tinggi. Surat Perlantikan EN. Penerimaan tuan/puan di atas perlantikan ini saya dahului dengan ucapan terima kasih. NADARAJAH A/L SUBRAMANIAM Dengan segala hormatnya perkara diatas adalah dirujuk. Kami : stnh/jbd3018/2014 Tarikh : 02/01/2014 UNIT KURIKULUM ---------------------------- Tuan/Puan. Johor Darul Takzim. 4. InsyaAllah. Sekian. Ruj. ‘BERKHIDMAT UNTUK NEGARA’ Saya yang menurut perintah. Sukacitanya dimaklumkan dengan rasminya tuan/puan dilantik sebagai GURU PENOLONG KANAN KURIKULUM berkuatkuasa mulai 2 Januari 2014. 3. terima kasih.

Ruj. Sekian. ‘BERKHIDMAT UNTUK NEGARA’ Saya yang menurut perintah. Kami : stnh/jbd3018/2014 Tarikh : 02/01/2014 UNIT KOKURIKULUM -------------------------------Kepada. 4.SEKOLAH JENIS KEBANGSAAN TAMIL LADANG NAM HENG. Pihak sekolah berharap dengan perlantikan ini tuan/puan akan dapat mengendalikan dan menjalankan tugas yang telah diamanahkan dengan penuh komitmen dan jujur. Johor Darul Takzim. Kerjasama dari pihak tuan/puan didahului dengan ucapan terima kasih. Sukacitanya dimaklumkan dengan rasminya tuan/puan nama seperti di atas telah dilantik oleh pihak pentadbir sekolah sebagai SETIAUSAHA SUKAN . terima kasih. 2.. Kota Tinggi. KB 502. 3. LANTIKAN SEBAGAI AHLI JAWATANKUASA UNIT KOKURIKULUM TAHUN 2014 Dengan segala hormatnya perkara diatas adalah dirujuk. .UNIT KOKURIKULUM bagi tahun bermula 2014. Ladang Nam Heng. ………………………………. EN MOHD RIZWAN Tuan/Puan.

Sekian. Sukacitanya dimaklumkan dengan rasminya tuan/puan nama seperti di atas telah dilantik oleh pihak pentadbir sekolah sebagai PENYELARAS PERMAINAN & SUKAN bagi tahun 2014. 4. Ladang Nam Heng. EN MOHD RIZWAN Tuan/Puan. LANTIKAN SEBAGAI AHLI JAWATANKUASA UNIT KOKURIKULUM TAHUN 2014 Dengan segala hormatnya perkara diatas adalah dirujuk.SEKOLAH JENIS KEBANGSAAN TAMIL LADANG NAM HENG. . Kerjasama dari pihak tuan/puan didahului dengan ucapan terima kasih. terima kasih. Kota Tinggi. Ruj. Kami : stnh/jbd3018/2014 Tarikh : 02/01/2014 UNIT KOKURIKULUM -------------------------------Kepada. 2. Pihak sekolah berharap dengan perlantikan ini tuan/puan akan dapat mengendalikan dan menjalankan tugas yang telah diamanahkan dengan penuh komitmen dan jujur. ‘BERKHIDMAT UNTUK NEGARA’ Saya yang menurut perintah. KB 502. ………………………………. Johor Darul Takzim.. 3.

Sekian. terima kasih. Kami : stnh/jbd3018/2014 Tarikh : 02/01/2014 UNIT KOKURIKULUM -------------------------------Kepada. Johor Darul Takzim. 4. 3. Ruj.. Pihak sekolah berharap dengan perlantikan ini tuan/puan akan dapat mengendalikan dan menjalankan tugas yang telah diamanahkan dengan penuh komitmen dan jujur. 2. ‘BERKHIDMAT UNTUK NEGARA’ Saya yang menurut perintah. LANTIKAN SEBAGAI AHLI JAWATANKUASA UNIT KOKURIKULUM TAHUN 2014 Dengan segala hormatnya perkara diatas adalah dirujuk. . ………………………………. Ladang Nam Heng. Sukacitanya dimaklumkan dengan rasminya tuan/puan nama seperti di atas telah dilantik oleh pihak pentadbir sekolah sebagai PENYELARAS KELAB CATUR bagi tahun 2014. Kota Tinggi. Kerjasama dari pihak tuan/puan didahului dengan ucapan terima kasih.SEKOLAH JENIS KEBANGSAAN TAMIL LADANG NAM HENG. CIK UMAH PREYAH A/P PALANIAPPAN Tuan/Puan. KB 502.

Ladang Nam Heng.SEKOLAH JENIS KEBANGSAAN TAMIL LADANG NAM HENG. KB 502. Ruj. Kami : stnh/jbd3018/2014 Tarikh : 02/01/2014 UNIT KOKURIKULUM -------------------------------Kepada. EN RAMAKRISHNAN A/L KANNIAPPAN Tuan/Puan. Kota Tinggi. 4. 3. LANTIKAN SEBAGAI AHLI JAWATANKUASA UNIT KOKURIKULUM TAHUN 2014 Dengan segala hormatnya perkara diatas adalah dirujuk. 2. Johor Darul Takzim. . Sekian.. Kerjasama dari pihak tuan/puan didahului dengan ucapan terima kasih. ………………………………. Sukacitanya dimaklumkan dengan rasminya tuan/puan nama seperti di atas telah dilantik oleh pihak pentadbir sekolah sebagai PENYELARAS PERSATUAN BAHASA bagi tahun 2014. Pihak sekolah berharap dengan perlantikan ini tuan/puan akan dapat mengendalikan dan menjalankan tugas yang telah diamanahkan dengan penuh komitmen dan jujur. ‘BERKHIDMAT UNTUK NEGARA’ Saya yang menurut perintah. terima kasih.

4. Sukacitanya dimaklumkan dengan rasminya tuan/puan nama seperti di atas telah dilantik oleh pihak pentadbir sekolah sebagai PENYELARAS UNIT BERUNIFORM PBSM bagi tahun 2014.. EN SIVANANTHAN A/L RAJAGOPAL Tuan/Puan. ‘BERKHIDMAT UNTUK NEGARA’ Saya yang menurut perintah. Ladang Nam Heng. KB 502. . Ruj. Johor Darul Takzim. Sekian. Pihak sekolah berharap dengan perlantikan ini tuan/puan akan dapat mengendalikan dan menjalankan tugas yang telah diamanahkan dengan penuh komitmen dan jujur. 3. Kami : stnh/jbd3018/2014 Tarikh : 02/01/2014 UNIT KOKURIKULUM -------------------------------Kepada.SEKOLAH JENIS KEBANGSAAN TAMIL LADANG NAM HENG. ………………………………. Kota Tinggi. terima kasih. 2. LANTIKAN SEBAGAI AHLI JAWATANKUASA UNIT KOKURIKULUM TAHUN 2014 Dengan segala hormatnya perkara diatas adalah dirujuk. Kerjasama dari pihak tuan/puan didahului dengan ucapan terima kasih.

Kota Tinggi. ‘BERKHIDMAT UNTUK NEGARA’ Saya yang menurut perintah. Pihak sekolah berharap dengan perlantikan ini tuan/puan akan dapat mengendalikan dan menjalankan tugas yang telah diamanahkan dengan penuh komitmen dan jujur. . ………………………………. Ruj. Johor Darul Takzim. Kami : stnh/jbd3018/2014 Tarikh : 02/01/2014 UNIT KOKURIKULUM -------------------------------Kepada. Sukacitanya dimaklumkan dengan rasminya tuan/puan nama seperti di atas telah dilantik oleh pihak pentadbir sekolah sebagai SETIAUSAHA KOKURIKULUM bagi tahun 2014. 3. CIK SUMATHI A/P RAJANTHIRAN Tuan/Puan. Ladang Nam Heng. Sekian.. terima kasih. Kerjasama dari pihak tuan/puan didahului dengan ucapan terima kasih. LANTIKAN SEBAGAI AHLI JAWATANKUASA UNIT KOKURIKULUM TAHUN 2014 Dengan segala hormatnya perkara diatas adalah dirujuk.SEKOLAH JENIS KEBANGSAAN TAMIL LADANG NAM HENG. 4. 2. KB 502.

Sign up to vote on this title
UsefulNot useful