SEKOLAH JENIS KEBANGSAAN TAMIL LADANG NAM HENG

,
KB 502, Ladang Nam Heng, Kota Tinggi, Johor Darul Takzim.

Ruj. Kami : stnh/jbd3018/2014 Tarikh : 02/01/2014

UNIT HAL EHWAL MURID -----------------------------------------Kepada, EN RAMAKRISHNAN A/L KANNIAPPAN

Tuan/Puan, LANTIKAN SEBAGAI AHLI JAWATANKUASA UNIT HAL EHWAL MURID TAHUN 2014 Dengan segala hormatnya perkara diatas adalah dirujuk. 2. Sukacitanya dimaklumkan dengan rasminya tuan/puan nama seperti di atas telah dilantik oleh pihak pentadbir sekolah sebagai AHLI JAWATANKUASA – BADAN DISPLIN bagi tahun 2014. 3. Pihak sekolah berharap dengan perlantikan ini tuan/puan akan dapat mengendalikan dan menjalankan tugas yang telah diamanahkan dengan penuh komitmen dan jujur. 4. Kerjasama dari pihak tuan/puan didahului dengan ucapan terima kasih.

Sekian, terima kasih.

‘BERKHIDMAT UNTUK NEGARA’ Saya yang menurut perintah,

………………………………..

SEKOLAH JENIS KEBANGSAAN TAMIL LADANG NAM HENG,
KB 502, Ladang Nam Heng, Kota Tinggi, Johor Darul Takzim.

Ruj. Kami : stnh/jbd3018/2014 Tarikh : 02/01/2014

UNIT HAL EHWAL MURID -----------------------------------------Kepada, EN RAMAKRISHNAN A/L KANNIAPPAN

Tuan/Puan, LANTIKAN SEBAGAI AHLI JAWATANKUASA UNIT HAL EHWAL MURID TAHUN 2014 Dengan segala hormatnya perkara diatas adalah dirujuk. 2. Sukacitanya dimaklumkan dengan rasminya tuan/puan nama seperti di atas telah dilantik oleh pihak pentadbir sekolah sebagai AHLI JAWATANKUASA – BADAN PENGAWAS bagi tahun 2014. 3. Pihak sekolah berharap dengan perlantikan ini tuan/puan akan dapat mengendalikan dan menjalankan tugas yang telah diamanahkan dengan penuh komitmen dan jujur. 4. Kerjasama dari pihak tuan/puan didahului dengan ucapan terima kasih.

Sekian, terima kasih. ‘BERKHIDMAT UNTUK NEGARA’ Saya yang menurut perintah,

………………………………..

EN SIVANANTHAN A/L RAJAGOPAL Tuan/Puan. Pihak sekolah berharap dengan perlantikan ini tuan/puan akan dapat mengendalikan dan menjalankan tugas yang telah diamanahkan dengan penuh komitmen dan jujur. Ruj. Johor Darul Takzim. 2. Sukacitanya dimaklumkan dengan rasminya tuan/puan nama seperti di atas telah dilantik oleh pihak pentadbir sekolah sebagai AHLI JAWATANKUASA – KESELAMATAN bagi tahun 2014. ……………………………….SEKOLAH JENIS KEBANGSAAN TAMIL LADANG NAM HENG. Sekian. . ‘BERKHIDMAT UNTUK NEGARA’ Saya yang menurut perintah. Kota Tinggi. terima kasih. KB 502. 3. Kami : stnh/jbd3018/2014 Tarikh : 02/01/2014 UNIT HAL EHWAL MURID ------------------------------------------ Kepada. Kerjasama dari pihak tuan/puan didahului dengan ucapan terima kasih.. Ladang Nam Heng. 4. LANTIKAN SEBAGAI AHLI JAWATANKUASA UNIT HAL EHWAL MURID TAHUN 2014 Dengan segala hormatnya perkara diatas adalah dirujuk.

terima kasih.. 4. Kota Tinggi. Kerjasama dari pihak tuan/puan didahului dengan ucapan terima kasih. ………………………………. Ladang Nam Heng. KB 502. Johor Darul Takzim. LANTIKAN SEBAGAI AHLI JAWATANKUASA UNIT HAL EHWAL MURID TAHUN 2014 Dengan segala hormatnya perkara diatas adalah dirujuk. ‘BERKHIDMAT UNTUK NEGARA’ Saya yang menurut perintah. Sekian. Pihak sekolah berharap dengan perlantikan ini tuan/puan akan dapat mengendalikan dan menjalankan tugas yang telah diamanahkan dengan penuh komitmen dan jujur. 3. CIK KOMATHY A/P SUNDRAKASI CIK UMAH PREYAH A/P PALANIAPPAN EN MOHD RIZWAN Tuan/Puan. . Ruj. Sukacitanya dimaklumkan dengan rasminya tuan/puan nama seperti di atas telah dilantik oleh pihak pentadbir sekolah sebagai AHLI JAWATANKUASA – INVENTORI bagi tahun 2014. Kami : stnh/jbd3018/2014 Tarikh : 02/01/2014 UNIT HAL EHWAL MURID -----------------------------------------Kepada.SEKOLAH JENIS KEBANGSAAN TAMIL LADANG NAM HENG. 2.

………………………………. Sekian. Ruj. . Kami : stnh/jbd3018/2014 Tarikh : 02/01/2014 UNIT HAL EHWAL MURID -----------------------------------------Kepada. EN MOHD RIZWAN Tuan/Puan. Sukacitanya dimaklumkan dengan rasminya tuan/puan nama seperti di atas telah dilantik oleh pihak pentadbir sekolah sebagai AHLI JAWATANKUASA – SKIM PINJAMAN BUKU TEKS (SPBT) bagi tahun 2014. Kerjasama dari pihak tuan/puan didahului dengan ucapan terima kasih. Johor Darul Takzim. Ladang Nam Heng. ‘BERKHIDMAT UNTUK NEGARA’ Saya yang menurut perintah. KB 502.. terima kasih. Kota Tinggi. Pihak sekolah berharap dengan perlantikan ini tuan/puan akan dapat mengendalikan dan menjalankan tugas yang telah diamanahkan dengan penuh komitmen dan jujur. 3. LANTIKAN SEBAGAI AHLI JAWATANKUASA UNIT HAL EHWAL MURID TAHUN 2014 Dengan segala hormatnya perkara diatas adalah dirujuk. 2.SEKOLAH JENIS KEBANGSAAN TAMIL LADANG NAM HENG. 4.

3. Kami : stnh/jbd3018/2014 Tarikh : 02/01/2014 UNIT HAL EHWAL MURID -----------------------------------------Kepada. Kota Tinggi. KB 502. LANTIKAN SEBAGAI AHLI JAWATANKUASA UNIT HAL EHWAL MURID TAHUN 2014 Dengan segala hormatnya perkara diatas adalah dirujuk.. Ruj. Sukacitanya dimaklumkan dengan rasminya tuan/puan nama seperti di atas telah dilantik oleh pihak pentadbir sekolah sebagai AHLI JAWATANKUASA – BADAN KEBAJIKAN DAN INSURAN bagi tahun 2014. Ladang Nam Heng. Sekian. . terima kasih. Johor Darul Takzim. Pihak sekolah berharap dengan perlantikan ini tuan/puan akan dapat mengendalikan dan menjalankan tugas yang telah diamanahkan dengan penuh komitmen dan jujur. 4. CIK KOMATHY A/P SUNDRAKASI Tuan/Puan. Kerjasama dari pihak tuan/puan didahului dengan ucapan terima kasih. ‘BERKHIDMAT UNTUK NEGARA’ Saya yang menurut perintah. 2. ……………………………….SEKOLAH JENIS KEBANGSAAN TAMIL LADANG NAM HENG.

Johor Darul Takzim. LANTIKAN SEBAGAI AHLI JAWATANKUASA UNIT HAL EHWAL MURID TAHUN 2014 Dengan segala hormatnya perkara diatas adalah dirujuk. terima kasih. ‘BERKHIDMAT UNTUK NEGARA’ Saya yang menurut perintah. 2. Kami : stnh/jbd3018/2014 Tarikh : 02/01/2014 UNIT HAL EHWAL MURID -----------------------------------------Kepada. Ladang Nam Heng.. Kerjasama dari pihak tuan/puan didahului dengan ucapan terima kasih. EN MAGESVARAN A/L JAYAPALAN Tuan/Puan.SEKOLAH JENIS KEBANGSAAN TAMIL LADANG NAM HENG. Pihak sekolah berharap dengan perlantikan ini tuan/puan akan dapat mengendalikan dan menjalankan tugas yang telah diamanahkan dengan penuh komitmen dan jujur. Sekian. ………………………………. Kota Tinggi. . Ruj. 4. KB 502. 3. Sukacitanya dimaklumkan dengan rasminya tuan/puan nama seperti di atas telah dilantik oleh pihak pentadbir sekolah sebagai AHLI JAWATANKUASA – RANCANGAN MAKANAN TAMBAHAN (RMT) bagi tahun 2014.

terima kasih. 4. Ladang Nam Heng. Sukacitanya dimaklumkan dengan rasminya tuan/puan nama seperti di atas telah dilantik oleh pihak pentadbir sekolah sebagai AHLI JAWATANKUASA – KANTIN SEKOLAH bagi tahun 2014. Kerjasama dari pihak tuan/puan didahului dengan ucapan terima kasih. . Sekian.. 2. 3. KB 502.SEKOLAH JENIS KEBANGSAAN TAMIL LADANG NAM HENG. Johor Darul Takzim. LANTIKAN SEBAGAI AHLI JAWATANKUASA UNIT HAL EHWAL MURID TAHUN 2014 Dengan segala hormatnya perkara diatas adalah dirujuk. ‘BERKHIDMAT UNTUK NEGARA’ Saya yang menurut perintah. Pihak sekolah berharap dengan perlantikan ini tuan/puan akan dapat mengendalikan dan menjalankan tugas yang telah diamanahkan dengan penuh komitmen dan jujur. Kota Tinggi. ………………………………. CIK KOMATHY A/P SUNDRAKASI Tuan/Puan. Kami : stnh/jbd3018/2014 Tarikh : 02/01/2014 UNIT HAL EHWAL MURID -----------------------------------------Kepada. Ruj.

Johor Darul Takzim. CIK UMAH PREYAH A/P PALANIAPPAN Tuan/Puan. Ruj. ………………………………. Sekian. terima kasih. ‘BERKHIDMAT UNTUK NEGARA’ Saya yang menurut perintah. 4.SEKOLAH JENIS KEBANGSAAN TAMIL LADANG NAM HENG. Kami : stnh/jbd3018/2014 Tarikh : 02/01/2014 UNIT HAL EHWAL MURID -----------------------------------------Kepada. Sukacitanya dimaklumkan dengan rasminya tuan/puan nama seperti di atas telah dilantik oleh pihak pentadbir sekolah sebagai AHLI JAWATANKUASA – BIMBINGAN DAN KAUNSELING bagi tahun 2014.. 3. Kota Tinggi. Pihak sekolah berharap dengan perlantikan ini tuan/puan akan dapat mengendalikan dan menjalankan tugas yang telah diamanahkan dengan penuh komitmen dan jujur. Kerjasama dari pihak tuan/puan didahului dengan ucapan terima kasih. LANTIKAN SEBAGAI AHLI JAWATANKUASA UNIT HAL EHWAL MURID TAHUN 2014 Dengan segala hormatnya perkara diatas adalah dirujuk. Ladang Nam Heng. . 2. KB 502.

Sekian.. Kota Tinggi. ………………………………. EN MAGESVARAN A/L JAYAPALAN Tuan/Puan.SEKOLAH JENIS KEBANGSAAN TAMIL LADANG NAM HENG. 4. Pihak sekolah berharap dengan perlantikan ini tuan/puan akan dapat mengendalikan dan menjalankan tugas yang telah diamanahkan dengan penuh komitmen dan jujur. . Sukacitanya dimaklumkan dengan rasminya tuan/puan nama seperti di atas telah dilantik oleh pihak pentadbir sekolah sebagai AHLI JAWATANKUASA – KUMPULAN WANG AMANAH PELAJAR MISKIN (KWAPM) bagi tahun 2014. KB 502. LANTIKAN SEBAGAI AHLI JAWATANKUASA UNIT HAL EHWAL MURID TAHUN 2014 Dengan segala hormatnya perkara diatas adalah dirujuk. Ruj. terima kasih. ‘BERKHIDMAT UNTUK NEGARA’ Saya yang menurut perintah. 2. Ladang Nam Heng. Kami : stnh/jbd3018/2014 Tarikh : 02/01/2014 UNIT HAL EHWAL MURID -----------------------------------------Kepada. Johor Darul Takzim. 3. Kerjasama dari pihak tuan/puan didahului dengan ucapan terima kasih.

Johor Darul Takzim. CIK KOMATHY A/P SUNDRAKASI Tuan/Puan. 3. terima kasih. ‘BERKHIDMAT UNTUK NEGARA’ Saya yang menurut perintah. 4. Kami : stnh/jbd3018/2014 Tarikh : 02/01/2014 UNIT HAL EHWAL MURID -----------------------------------------Kepada. . Pihak sekolah berharap dengan perlantikan ini tuan/puan akan dapat mengendalikan dan menjalankan tugas yang telah diamanahkan dengan penuh komitmen dan jujur. KB 502. Ruj. Sukacitanya dimaklumkan dengan rasminya tuan/puan nama seperti di atas telah dilantik oleh pihak pentadbir sekolah sebagai AHLI JAWATANKUASA – KEDATANGAN DAN KAWALAN KELAS bagi tahun 2014. LANTIKAN SEBAGAI AHLI JAWATANKUASA UNIT HAL EHWAL MURID TAHUN 2014 Dengan segala hormatnya perkara diatas adalah dirujuk. Kota Tinggi. ……………………………….. Sekian. Ladang Nam Heng. 2. Kerjasama dari pihak tuan/puan didahului dengan ucapan terima kasih.SEKOLAH JENIS KEBANGSAAN TAMIL LADANG NAM HENG.

4. KB 502.. Ladang Nam Heng. 2. . Pihak sekolah berharap dengan perlantikan ini tuan/puan akan dapat mengendalikan dan menjalankan tugas yang telah diamanahkan dengan penuh komitmen dan jujur.SEKOLAH JENIS KEBANGSAAN TAMIL LADANG NAM HENG. Kota Tinggi. LANTIKAN SEBAGAI AHLI JAWATANKUASA UNIT HAL EHWAL MURID TAHUN 2014 Dengan segala hormatnya perkara diatas adalah dirujuk. ………………………………. Sukacitanya dimaklumkan dengan rasminya tuan/puan nama seperti di atas telah dilantik oleh pihak pentadbir sekolah sebagai AHLI JAWATANKUASA – RANCANGAN INTEGRASI MURID UNTUK PERPADUAN (RIMUP) bagi tahun 2014. Ruj. 3. EN MOHD RIZWAN Tuan/Puan. ‘BERKHIDMAT UNTUK NEGARA’ Saya yang menurut perintah. Johor Darul Takzim. Kami : stnh/jbd3018/2014 Tarikh : 02/01/2014 UNIT HAL EHWAL MURID -----------------------------------------Kepada. Kerjasama dari pihak tuan/puan didahului dengan ucapan terima kasih. Sekian. terima kasih.

KB 502. ………………………………. Sukacitanya dimaklumkan dengan rasminya tuan/puan nama seperti di atas telah dilantik oleh pihak pentadbir sekolah sebagai AHLI JAWATANKUASA – KECERIAAN bagi tahun 2014. Johor Darul Takzim. terima kasih. Ruj. Kerjasama dari pihak tuan/puan didahului dengan ucapan terima kasih. Sekian. Kami : stnh/jbd3018/2014 Tarikh : 02/01/2014 UNIT HAL EHWAL MURID -----------------------------------------Kepada.SEKOLAH JENIS KEBANGSAAN TAMIL LADANG NAM HENG. 3. ‘BERKHIDMAT UNTUK NEGARA’ Saya yang menurut perintah. . LANTIKAN SEBAGAI AHLI JAWATANKUASA UNIT HAL EHWAL MURID TAHUN 2014 Dengan segala hormatnya perkara diatas adalah dirujuk. Pihak sekolah berharap dengan perlantikan ini tuan/puan akan dapat mengendalikan dan menjalankan tugas yang telah diamanahkan dengan penuh komitmen dan jujur. 2. EN SIVANANTHAN A/L RAJAGOPAL Tuan/Puan. Ladang Nam Heng. 4.. Kota Tinggi.

SEKOLAH JENIS KEBANGSAAN TAMIL LADANG NAM HENG. Sukacitanya dimaklumkan dengan rasminya tuan/puan nama seperti di atas telah dilantik oleh pihak pentadbir sekolah sebagai AHLI JAWATANKUASA – KESIHATAN bagi tahun 2014. KB 502. ‘BERKHIDMAT UNTUK NEGARA’ Saya yang menurut perintah. CIK UMAH PREYAH A/P PALANIAPPAN Tuan/Puan. 2.. Kota Tinggi. LANTIKAN SEBAGAI AHLI JAWATANKUASA UNIT HAL EHWAL MURID TAHUN 2014 Dengan segala hormatnya perkara diatas adalah dirujuk. Pihak sekolah berharap dengan perlantikan ini tuan/puan akan dapat mengendalikan dan menjalankan tugas yang telah diamanahkan dengan penuh komitmen dan jujur. terima kasih. . ………………………………. 4. Kami : stnh/jbd3018/2014 Tarikh : 02/01/2014 UNIT HAL EHWAL MURID -----------------------------------------Kepada. Kerjasama dari pihak tuan/puan didahului dengan ucapan terima kasih. Sekian. Johor Darul Takzim. 3. Ladang Nam Heng. Ruj.

Pihak sekolah berharap dengan perlantikan ini tuan/puan akan dapat mengendalikan dan menjalankan tugas yang telah diamanahkan dengan penuh komitmen dan jujur. Kami : stnh/jbd3018/2014 Tarikh : 02/01/2014 UNIT HAL EHWAL MURID -----------------------------------------Kepada. . Kerjasama dari pihak tuan/puan didahului dengan ucapan terima kasih. Ruj. Ladang Nam Heng. Sekian.. KB 502. Kota Tinggi. 2. Sukacitanya dimaklumkan dengan rasminya tuan/puan nama seperti di atas telah dilantik oleh pihak pentadbir sekolah sebagai AHLI JAWATANKUASA – SEKOLAH SELAMAT bagi tahun 2014. Johor Darul Takzim. terima kasih. ………………………………. ‘BERKHIDMAT UNTUK NEGARA’ Saya yang menurut perintah. EN SIVANANTHAN A/L RAJAGOPAL Tuan/Puan.SEKOLAH JENIS KEBANGSAAN TAMIL LADANG NAM HENG. 3. 4. LANTIKAN SEBAGAI AHLI JAWATANKUASA UNIT HAL EHWAL MURID TAHUN 2014 Dengan segala hormatnya perkara diatas adalah dirujuk.

Sukacitanya dimaklumkan dengan rasminya tuan/puan dilantik sebagai AHLI JAWATANKUASA – BADAN DISPLIN berkuatkuasa mulai 2 Januari 2014. KB 502. Ladang Nam Heng. 3. Sekian. Ruj. Surat Perlantikan EN. . 4.. Kota Tinggi. segala aktiviti yang dijalankan akan berjaya. Kami : stnh/jbd3018/2014 Tarikh : 02/01/2014 UNIT HAL EHWAL MURID ------------------------------------------ Tuan/Puan.SEKOLAH JENIS KEBANGSAAN TAMIL LADANG NAM HENG. terima kasih. ‘BERKHIDMAT UNTUK NEGARA’ Saya yang menurut perintah. ………………………………. RAMAKRISHNAN A/L KANNIAPAN Dengan segala hormatnya perkara diatas adalah dirujuk. Moga-moga dengan adanya tuan/puan. Saya harap tuan/puan dengan penurunan kuasa ini diminta mengelolakan dan menyelia serta mengatur program yang berkesan dan dapat menjalankan tugas menjalankan tugas yang telah diamanahkan dengan penuh komitmen dan jujur. 2. Penerimaan tuan/puan di atas perlantikan ini saya dahului dengan ucapan terima kasih. Johor Darul Takzim. InsyaAllah.

. Kota Tinggi. Sekian. Saya harap tuan/puan dengan penurunan kuasa ini diminta mengelolakan dan menyelia serta mengatur program yang berkesan dan dapat menjalankan tugas menjalankan tugas yang telah diamanahkan dengan penuh komitmen dan jujur. Ladang Nam Heng. Johor Darul Takzim. ‘BERKHIDMAT UNTUK NEGARA’ Saya yang menurut perintah. ………………………………. Moga-moga dengan adanya tuan/puan. Surat Perlantikan CIK KOMATHY A/P SUNDRAKASI Dengan segala hormatnya perkara diatas adalah dirujuk. InsyaAllah. Sukacitanya dimaklumkan dengan rasminya tuan/puan dilantik sebagai GURU PENOLONG KANAN HAL EHWAL MURID berkuatkuasa mulai 2 Januari 2014. terima kasih. segala aktiviti yang dijalankan akan berjaya. Penerimaan tuan/puan di atas perlantikan ini saya dahului dengan ucapan terima kasih. KB 502.SEKOLAH JENIS KEBANGSAAN TAMIL LADANG NAM HENG.. 4. 3. Ruj. 2. Kami : stnh/jbd3018/2014 Tarikh : 02/01/2014 UNIT HAL EHWAL MURID ------------------------------------------ Tuan/Puan.

SEKOLAH JENIS KEBANGSAAN TAMIL LADANG NAM HENG. Johor Darul Takzim. Surat Perlantikan EN. Penerimaan tuan/puan di atas perlantikan ini saya dahului dengan ucapan terima kasih. Saya harap tuan/puan dengan penurunan kuasa ini diminta mengelolakan dan menyelia serta mengatur program yang berkesan dan dapat menjalankan tugas menjalankan tugas yang telah diamanahkan dengan penuh komitmen dan jujur. Sekian. terima kasih. Kami : stnh/jbd3018/2014 Tarikh : 02/01/2014 UNIT KOKURIKULUM -------------------------------- Tuan/Puan. ………………………………. ‘BERKHIDMAT UNTUK NEGARA’ Saya yang menurut perintah. Sukacitanya dimaklumkan dengan rasminya tuan/puan dilantik sebagai GURU PENOLONG KANAN KOKURIKULUM berkuatkuasa mulai 2 Januari 2014. segala aktiviti yang dijalankan akan berjaya. 2. . MAGESVARAN A/L JAYAPALAN Dengan segala hormatnya perkara diatas adalah dirujuk. Ladang Nam Heng. Ruj. InsyaAllah. 3. Kota Tinggi.. Moga-moga dengan adanya tuan/puan. 4. KB 502.

Sekian. 3. ………………………………. InsyaAllah.SEKOLAH JENIS KEBANGSAAN TAMIL LADANG NAM HENG. Ruj. Ladang Nam Heng. Saya harap tuan/puan dengan penurunan kuasa ini diminta mengelolakan dan menyelia serta mengatur program yang berkesan dan dapat menjalankan tugas menjalankan tugas yang telah diamanahkan dengan penuh komitmen dan jujur. Sukacitanya dimaklumkan dengan rasminya tuan/puan dilantik sebagai GURU PENOLONG KANAN KURIKULUM berkuatkuasa mulai 2 Januari 2014.. terima kasih. Kami : stnh/jbd3018/2014 Tarikh : 02/01/2014 UNIT KURIKULUM ---------------------------- Tuan/Puan. segala aktiviti yang dijalankan akan berjaya. Penerimaan tuan/puan di atas perlantikan ini saya dahului dengan ucapan terima kasih. Johor Darul Takzim. Moga-moga dengan adanya tuan/puan. KB 502. 4. 2. Kota Tinggi. Surat Perlantikan EN. NADARAJAH A/L SUBRAMANIAM Dengan segala hormatnya perkara diatas adalah dirujuk. . ‘BERKHIDMAT UNTUK NEGARA’ Saya yang menurut perintah.

4. Sukacitanya dimaklumkan dengan rasminya tuan/puan nama seperti di atas telah dilantik oleh pihak pentadbir sekolah sebagai SETIAUSAHA SUKAN . .SEKOLAH JENIS KEBANGSAAN TAMIL LADANG NAM HENG. Kami : stnh/jbd3018/2014 Tarikh : 02/01/2014 UNIT KOKURIKULUM -------------------------------Kepada.UNIT KOKURIKULUM bagi tahun bermula 2014. LANTIKAN SEBAGAI AHLI JAWATANKUASA UNIT KOKURIKULUM TAHUN 2014 Dengan segala hormatnya perkara diatas adalah dirujuk. Kerjasama dari pihak tuan/puan didahului dengan ucapan terima kasih.. ‘BERKHIDMAT UNTUK NEGARA’ Saya yang menurut perintah. KB 502. terima kasih. Kota Tinggi. 3. ………………………………. Sekian. Ruj. 2. Ladang Nam Heng. EN MOHD RIZWAN Tuan/Puan. Pihak sekolah berharap dengan perlantikan ini tuan/puan akan dapat mengendalikan dan menjalankan tugas yang telah diamanahkan dengan penuh komitmen dan jujur. Johor Darul Takzim.

Sukacitanya dimaklumkan dengan rasminya tuan/puan nama seperti di atas telah dilantik oleh pihak pentadbir sekolah sebagai PENYELARAS PERMAINAN & SUKAN bagi tahun 2014. Kota Tinggi. 4. Pihak sekolah berharap dengan perlantikan ini tuan/puan akan dapat mengendalikan dan menjalankan tugas yang telah diamanahkan dengan penuh komitmen dan jujur. Ruj.. EN MOHD RIZWAN Tuan/Puan. LANTIKAN SEBAGAI AHLI JAWATANKUASA UNIT KOKURIKULUM TAHUN 2014 Dengan segala hormatnya perkara diatas adalah dirujuk. 3.SEKOLAH JENIS KEBANGSAAN TAMIL LADANG NAM HENG. . Kerjasama dari pihak tuan/puan didahului dengan ucapan terima kasih. Johor Darul Takzim. Ladang Nam Heng. KB 502. terima kasih. 2. ………………………………. Sekian. Kami : stnh/jbd3018/2014 Tarikh : 02/01/2014 UNIT KOKURIKULUM -------------------------------Kepada. ‘BERKHIDMAT UNTUK NEGARA’ Saya yang menurut perintah.

SEKOLAH JENIS KEBANGSAAN TAMIL LADANG NAM HENG. Sukacitanya dimaklumkan dengan rasminya tuan/puan nama seperti di atas telah dilantik oleh pihak pentadbir sekolah sebagai PENYELARAS KELAB CATUR bagi tahun 2014. 4. Kami : stnh/jbd3018/2014 Tarikh : 02/01/2014 UNIT KOKURIKULUM -------------------------------Kepada. Johor Darul Takzim. Sekian. LANTIKAN SEBAGAI AHLI JAWATANKUASA UNIT KOKURIKULUM TAHUN 2014 Dengan segala hormatnya perkara diatas adalah dirujuk. ‘BERKHIDMAT UNTUK NEGARA’ Saya yang menurut perintah. 3. KB 502. terima kasih. 2. Kota Tinggi. Kerjasama dari pihak tuan/puan didahului dengan ucapan terima kasih. Ladang Nam Heng. Ruj. CIK UMAH PREYAH A/P PALANIAPPAN Tuan/Puan. Pihak sekolah berharap dengan perlantikan ini tuan/puan akan dapat mengendalikan dan menjalankan tugas yang telah diamanahkan dengan penuh komitmen dan jujur. .. ……………………………….

Kota Tinggi. ………………………………. terima kasih. .SEKOLAH JENIS KEBANGSAAN TAMIL LADANG NAM HENG. Sekian. Kami : stnh/jbd3018/2014 Tarikh : 02/01/2014 UNIT KOKURIKULUM -------------------------------Kepada. LANTIKAN SEBAGAI AHLI JAWATANKUASA UNIT KOKURIKULUM TAHUN 2014 Dengan segala hormatnya perkara diatas adalah dirujuk. Kerjasama dari pihak tuan/puan didahului dengan ucapan terima kasih.. EN RAMAKRISHNAN A/L KANNIAPPAN Tuan/Puan. ‘BERKHIDMAT UNTUK NEGARA’ Saya yang menurut perintah. KB 502. 4. 2. Johor Darul Takzim. Sukacitanya dimaklumkan dengan rasminya tuan/puan nama seperti di atas telah dilantik oleh pihak pentadbir sekolah sebagai PENYELARAS PERSATUAN BAHASA bagi tahun 2014. Pihak sekolah berharap dengan perlantikan ini tuan/puan akan dapat mengendalikan dan menjalankan tugas yang telah diamanahkan dengan penuh komitmen dan jujur. Ladang Nam Heng. 3. Ruj.

Kerjasama dari pihak tuan/puan didahului dengan ucapan terima kasih. Ladang Nam Heng. terima kasih. Kota Tinggi.. Ruj. ‘BERKHIDMAT UNTUK NEGARA’ Saya yang menurut perintah. Sekian. Kami : stnh/jbd3018/2014 Tarikh : 02/01/2014 UNIT KOKURIKULUM -------------------------------Kepada. KB 502. Sukacitanya dimaklumkan dengan rasminya tuan/puan nama seperti di atas telah dilantik oleh pihak pentadbir sekolah sebagai PENYELARAS UNIT BERUNIFORM PBSM bagi tahun 2014. 4. Pihak sekolah berharap dengan perlantikan ini tuan/puan akan dapat mengendalikan dan menjalankan tugas yang telah diamanahkan dengan penuh komitmen dan jujur. . 3. EN SIVANANTHAN A/L RAJAGOPAL Tuan/Puan.SEKOLAH JENIS KEBANGSAAN TAMIL LADANG NAM HENG. Johor Darul Takzim. LANTIKAN SEBAGAI AHLI JAWATANKUASA UNIT KOKURIKULUM TAHUN 2014 Dengan segala hormatnya perkara diatas adalah dirujuk. ………………………………. 2.

Kami : stnh/jbd3018/2014 Tarikh : 02/01/2014 UNIT KOKURIKULUM -------------------------------Kepada. 4. Sekian. KB 502. Ruj. Ladang Nam Heng. LANTIKAN SEBAGAI AHLI JAWATANKUASA UNIT KOKURIKULUM TAHUN 2014 Dengan segala hormatnya perkara diatas adalah dirujuk. ‘BERKHIDMAT UNTUK NEGARA’ Saya yang menurut perintah. ……………………………….SEKOLAH JENIS KEBANGSAAN TAMIL LADANG NAM HENG. 3. CIK SUMATHI A/P RAJANTHIRAN Tuan/Puan. Kerjasama dari pihak tuan/puan didahului dengan ucapan terima kasih. terima kasih. Sukacitanya dimaklumkan dengan rasminya tuan/puan nama seperti di atas telah dilantik oleh pihak pentadbir sekolah sebagai SETIAUSAHA KOKURIKULUM bagi tahun 2014.. Kota Tinggi. 2. Johor Darul Takzim. Pihak sekolah berharap dengan perlantikan ini tuan/puan akan dapat mengendalikan dan menjalankan tugas yang telah diamanahkan dengan penuh komitmen dan jujur. .