SEKOLAH JENIS KEBANGSAAN TAMIL LADANG NAM HENG

,
KB 502, Ladang Nam Heng, Kota Tinggi, Johor Darul Takzim.

Ruj. Kami : stnh/jbd3018/2014 Tarikh : 02/01/2014

UNIT HAL EHWAL MURID -----------------------------------------Kepada, EN RAMAKRISHNAN A/L KANNIAPPAN

Tuan/Puan, LANTIKAN SEBAGAI AHLI JAWATANKUASA UNIT HAL EHWAL MURID TAHUN 2014 Dengan segala hormatnya perkara diatas adalah dirujuk. 2. Sukacitanya dimaklumkan dengan rasminya tuan/puan nama seperti di atas telah dilantik oleh pihak pentadbir sekolah sebagai AHLI JAWATANKUASA – BADAN DISPLIN bagi tahun 2014. 3. Pihak sekolah berharap dengan perlantikan ini tuan/puan akan dapat mengendalikan dan menjalankan tugas yang telah diamanahkan dengan penuh komitmen dan jujur. 4. Kerjasama dari pihak tuan/puan didahului dengan ucapan terima kasih.

Sekian, terima kasih.

‘BERKHIDMAT UNTUK NEGARA’ Saya yang menurut perintah,

………………………………..

SEKOLAH JENIS KEBANGSAAN TAMIL LADANG NAM HENG,
KB 502, Ladang Nam Heng, Kota Tinggi, Johor Darul Takzim.

Ruj. Kami : stnh/jbd3018/2014 Tarikh : 02/01/2014

UNIT HAL EHWAL MURID -----------------------------------------Kepada, EN RAMAKRISHNAN A/L KANNIAPPAN

Tuan/Puan, LANTIKAN SEBAGAI AHLI JAWATANKUASA UNIT HAL EHWAL MURID TAHUN 2014 Dengan segala hormatnya perkara diatas adalah dirujuk. 2. Sukacitanya dimaklumkan dengan rasminya tuan/puan nama seperti di atas telah dilantik oleh pihak pentadbir sekolah sebagai AHLI JAWATANKUASA – BADAN PENGAWAS bagi tahun 2014. 3. Pihak sekolah berharap dengan perlantikan ini tuan/puan akan dapat mengendalikan dan menjalankan tugas yang telah diamanahkan dengan penuh komitmen dan jujur. 4. Kerjasama dari pihak tuan/puan didahului dengan ucapan terima kasih.

Sekian, terima kasih. ‘BERKHIDMAT UNTUK NEGARA’ Saya yang menurut perintah,

………………………………..

LANTIKAN SEBAGAI AHLI JAWATANKUASA UNIT HAL EHWAL MURID TAHUN 2014 Dengan segala hormatnya perkara diatas adalah dirujuk. ………………………………. Ladang Nam Heng. ‘BERKHIDMAT UNTUK NEGARA’ Saya yang menurut perintah. . 2. Kerjasama dari pihak tuan/puan didahului dengan ucapan terima kasih. Kota Tinggi. Johor Darul Takzim. Kami : stnh/jbd3018/2014 Tarikh : 02/01/2014 UNIT HAL EHWAL MURID ------------------------------------------ Kepada. Sukacitanya dimaklumkan dengan rasminya tuan/puan nama seperti di atas telah dilantik oleh pihak pentadbir sekolah sebagai AHLI JAWATANKUASA – KESELAMATAN bagi tahun 2014.SEKOLAH JENIS KEBANGSAAN TAMIL LADANG NAM HENG. Sekian. Pihak sekolah berharap dengan perlantikan ini tuan/puan akan dapat mengendalikan dan menjalankan tugas yang telah diamanahkan dengan penuh komitmen dan jujur. 3. terima kasih.. 4. KB 502. Ruj. EN SIVANANTHAN A/L RAJAGOPAL Tuan/Puan.

. Kami : stnh/jbd3018/2014 Tarikh : 02/01/2014 UNIT HAL EHWAL MURID -----------------------------------------Kepada. Johor Darul Takzim. LANTIKAN SEBAGAI AHLI JAWATANKUASA UNIT HAL EHWAL MURID TAHUN 2014 Dengan segala hormatnya perkara diatas adalah dirujuk. Kota Tinggi. 2. ………………………………. Sekian. Kerjasama dari pihak tuan/puan didahului dengan ucapan terima kasih. Sukacitanya dimaklumkan dengan rasminya tuan/puan nama seperti di atas telah dilantik oleh pihak pentadbir sekolah sebagai AHLI JAWATANKUASA – INVENTORI bagi tahun 2014. Ladang Nam Heng. KB 502. Pihak sekolah berharap dengan perlantikan ini tuan/puan akan dapat mengendalikan dan menjalankan tugas yang telah diamanahkan dengan penuh komitmen dan jujur.SEKOLAH JENIS KEBANGSAAN TAMIL LADANG NAM HENG. terima kasih. Ruj. . CIK KOMATHY A/P SUNDRAKASI CIK UMAH PREYAH A/P PALANIAPPAN EN MOHD RIZWAN Tuan/Puan. 4. ‘BERKHIDMAT UNTUK NEGARA’ Saya yang menurut perintah. 3.

Ruj. EN MOHD RIZWAN Tuan/Puan. terima kasih. 4. 3.SEKOLAH JENIS KEBANGSAAN TAMIL LADANG NAM HENG. 2. Pihak sekolah berharap dengan perlantikan ini tuan/puan akan dapat mengendalikan dan menjalankan tugas yang telah diamanahkan dengan penuh komitmen dan jujur. Sekian. Sukacitanya dimaklumkan dengan rasminya tuan/puan nama seperti di atas telah dilantik oleh pihak pentadbir sekolah sebagai AHLI JAWATANKUASA – SKIM PINJAMAN BUKU TEKS (SPBT) bagi tahun 2014. ‘BERKHIDMAT UNTUK NEGARA’ Saya yang menurut perintah.. . LANTIKAN SEBAGAI AHLI JAWATANKUASA UNIT HAL EHWAL MURID TAHUN 2014 Dengan segala hormatnya perkara diatas adalah dirujuk. Johor Darul Takzim. Ladang Nam Heng. ………………………………. Kami : stnh/jbd3018/2014 Tarikh : 02/01/2014 UNIT HAL EHWAL MURID -----------------------------------------Kepada. Kerjasama dari pihak tuan/puan didahului dengan ucapan terima kasih. KB 502. Kota Tinggi.

KB 502. terima kasih. . Sukacitanya dimaklumkan dengan rasminya tuan/puan nama seperti di atas telah dilantik oleh pihak pentadbir sekolah sebagai AHLI JAWATANKUASA – BADAN KEBAJIKAN DAN INSURAN bagi tahun 2014. Ladang Nam Heng. Kami : stnh/jbd3018/2014 Tarikh : 02/01/2014 UNIT HAL EHWAL MURID -----------------------------------------Kepada. Kota Tinggi. ‘BERKHIDMAT UNTUK NEGARA’ Saya yang menurut perintah..SEKOLAH JENIS KEBANGSAAN TAMIL LADANG NAM HENG. Sekian. LANTIKAN SEBAGAI AHLI JAWATANKUASA UNIT HAL EHWAL MURID TAHUN 2014 Dengan segala hormatnya perkara diatas adalah dirujuk. 2. 3. 4. Johor Darul Takzim. Pihak sekolah berharap dengan perlantikan ini tuan/puan akan dapat mengendalikan dan menjalankan tugas yang telah diamanahkan dengan penuh komitmen dan jujur. Ruj. Kerjasama dari pihak tuan/puan didahului dengan ucapan terima kasih. CIK KOMATHY A/P SUNDRAKASI Tuan/Puan. ……………………………….

. Sekian. 4.. Sukacitanya dimaklumkan dengan rasminya tuan/puan nama seperti di atas telah dilantik oleh pihak pentadbir sekolah sebagai AHLI JAWATANKUASA – RANCANGAN MAKANAN TAMBAHAN (RMT) bagi tahun 2014. Kerjasama dari pihak tuan/puan didahului dengan ucapan terima kasih. Kota Tinggi. 2. KB 502. ‘BERKHIDMAT UNTUK NEGARA’ Saya yang menurut perintah. Ruj. ………………………………. EN MAGESVARAN A/L JAYAPALAN Tuan/Puan. Johor Darul Takzim. Kami : stnh/jbd3018/2014 Tarikh : 02/01/2014 UNIT HAL EHWAL MURID -----------------------------------------Kepada. 3. terima kasih.SEKOLAH JENIS KEBANGSAAN TAMIL LADANG NAM HENG. Ladang Nam Heng. LANTIKAN SEBAGAI AHLI JAWATANKUASA UNIT HAL EHWAL MURID TAHUN 2014 Dengan segala hormatnya perkara diatas adalah dirujuk. Pihak sekolah berharap dengan perlantikan ini tuan/puan akan dapat mengendalikan dan menjalankan tugas yang telah diamanahkan dengan penuh komitmen dan jujur.

‘BERKHIDMAT UNTUK NEGARA’ Saya yang menurut perintah.. Pihak sekolah berharap dengan perlantikan ini tuan/puan akan dapat mengendalikan dan menjalankan tugas yang telah diamanahkan dengan penuh komitmen dan jujur.SEKOLAH JENIS KEBANGSAAN TAMIL LADANG NAM HENG. KB 502. 4. Kota Tinggi. LANTIKAN SEBAGAI AHLI JAWATANKUASA UNIT HAL EHWAL MURID TAHUN 2014 Dengan segala hormatnya perkara diatas adalah dirujuk. Ruj. CIK KOMATHY A/P SUNDRAKASI Tuan/Puan. Sukacitanya dimaklumkan dengan rasminya tuan/puan nama seperti di atas telah dilantik oleh pihak pentadbir sekolah sebagai AHLI JAWATANKUASA – KANTIN SEKOLAH bagi tahun 2014. 3. . Ladang Nam Heng. terima kasih. 2. Kami : stnh/jbd3018/2014 Tarikh : 02/01/2014 UNIT HAL EHWAL MURID -----------------------------------------Kepada. Sekian. Johor Darul Takzim. Kerjasama dari pihak tuan/puan didahului dengan ucapan terima kasih. ……………………………….

Pihak sekolah berharap dengan perlantikan ini tuan/puan akan dapat mengendalikan dan menjalankan tugas yang telah diamanahkan dengan penuh komitmen dan jujur. ………………………………. Sekian. Kota Tinggi. KB 502. terima kasih. Kerjasama dari pihak tuan/puan didahului dengan ucapan terima kasih. Sukacitanya dimaklumkan dengan rasminya tuan/puan nama seperti di atas telah dilantik oleh pihak pentadbir sekolah sebagai AHLI JAWATANKUASA – BIMBINGAN DAN KAUNSELING bagi tahun 2014. 2. ‘BERKHIDMAT UNTUK NEGARA’ Saya yang menurut perintah. Ruj. 3. Johor Darul Takzim. CIK UMAH PREYAH A/P PALANIAPPAN Tuan/Puan. Kami : stnh/jbd3018/2014 Tarikh : 02/01/2014 UNIT HAL EHWAL MURID -----------------------------------------Kepada. LANTIKAN SEBAGAI AHLI JAWATANKUASA UNIT HAL EHWAL MURID TAHUN 2014 Dengan segala hormatnya perkara diatas adalah dirujuk.. Ladang Nam Heng. 4.SEKOLAH JENIS KEBANGSAAN TAMIL LADANG NAM HENG. .

. Sekian. 3. EN MAGESVARAN A/L JAYAPALAN Tuan/Puan. Johor Darul Takzim. ………………………………. Pihak sekolah berharap dengan perlantikan ini tuan/puan akan dapat mengendalikan dan menjalankan tugas yang telah diamanahkan dengan penuh komitmen dan jujur. Kami : stnh/jbd3018/2014 Tarikh : 02/01/2014 UNIT HAL EHWAL MURID -----------------------------------------Kepada. 4. ‘BERKHIDMAT UNTUK NEGARA’ Saya yang menurut perintah. Kerjasama dari pihak tuan/puan didahului dengan ucapan terima kasih. KB 502. LANTIKAN SEBAGAI AHLI JAWATANKUASA UNIT HAL EHWAL MURID TAHUN 2014 Dengan segala hormatnya perkara diatas adalah dirujuk.SEKOLAH JENIS KEBANGSAAN TAMIL LADANG NAM HENG. Ruj. terima kasih. Kota Tinggi. Ladang Nam Heng. . Sukacitanya dimaklumkan dengan rasminya tuan/puan nama seperti di atas telah dilantik oleh pihak pentadbir sekolah sebagai AHLI JAWATANKUASA – KUMPULAN WANG AMANAH PELAJAR MISKIN (KWAPM) bagi tahun 2014. 2.

2. Kami : stnh/jbd3018/2014 Tarikh : 02/01/2014 UNIT HAL EHWAL MURID -----------------------------------------Kepada. Pihak sekolah berharap dengan perlantikan ini tuan/puan akan dapat mengendalikan dan menjalankan tugas yang telah diamanahkan dengan penuh komitmen dan jujur. ………………………………. . Johor Darul Takzim.SEKOLAH JENIS KEBANGSAAN TAMIL LADANG NAM HENG. Ladang Nam Heng. CIK KOMATHY A/P SUNDRAKASI Tuan/Puan. 3. KB 502. Ruj. Sukacitanya dimaklumkan dengan rasminya tuan/puan nama seperti di atas telah dilantik oleh pihak pentadbir sekolah sebagai AHLI JAWATANKUASA – KEDATANGAN DAN KAWALAN KELAS bagi tahun 2014. Sekian. ‘BERKHIDMAT UNTUK NEGARA’ Saya yang menurut perintah. LANTIKAN SEBAGAI AHLI JAWATANKUASA UNIT HAL EHWAL MURID TAHUN 2014 Dengan segala hormatnya perkara diatas adalah dirujuk. terima kasih. Kerjasama dari pihak tuan/puan didahului dengan ucapan terima kasih.. Kota Tinggi. 4.

Kami : stnh/jbd3018/2014 Tarikh : 02/01/2014 UNIT HAL EHWAL MURID -----------------------------------------Kepada. KB 502.SEKOLAH JENIS KEBANGSAAN TAMIL LADANG NAM HENG. Ladang Nam Heng. Johor Darul Takzim. Sekian. Kota Tinggi.. EN MOHD RIZWAN Tuan/Puan. Kerjasama dari pihak tuan/puan didahului dengan ucapan terima kasih. 4. . 3. Ruj. ‘BERKHIDMAT UNTUK NEGARA’ Saya yang menurut perintah. terima kasih. 2. LANTIKAN SEBAGAI AHLI JAWATANKUASA UNIT HAL EHWAL MURID TAHUN 2014 Dengan segala hormatnya perkara diatas adalah dirujuk. Pihak sekolah berharap dengan perlantikan ini tuan/puan akan dapat mengendalikan dan menjalankan tugas yang telah diamanahkan dengan penuh komitmen dan jujur. ………………………………. Sukacitanya dimaklumkan dengan rasminya tuan/puan nama seperti di atas telah dilantik oleh pihak pentadbir sekolah sebagai AHLI JAWATANKUASA – RANCANGAN INTEGRASI MURID UNTUK PERPADUAN (RIMUP) bagi tahun 2014.

Ruj. terima kasih. 4. LANTIKAN SEBAGAI AHLI JAWATANKUASA UNIT HAL EHWAL MURID TAHUN 2014 Dengan segala hormatnya perkara diatas adalah dirujuk. Kota Tinggi. 3. Sukacitanya dimaklumkan dengan rasminya tuan/puan nama seperti di atas telah dilantik oleh pihak pentadbir sekolah sebagai AHLI JAWATANKUASA – KECERIAAN bagi tahun 2014. Johor Darul Takzim. EN SIVANANTHAN A/L RAJAGOPAL Tuan/Puan. KB 502. .. Sekian. Kerjasama dari pihak tuan/puan didahului dengan ucapan terima kasih. 2. ‘BERKHIDMAT UNTUK NEGARA’ Saya yang menurut perintah. Kami : stnh/jbd3018/2014 Tarikh : 02/01/2014 UNIT HAL EHWAL MURID -----------------------------------------Kepada. Pihak sekolah berharap dengan perlantikan ini tuan/puan akan dapat mengendalikan dan menjalankan tugas yang telah diamanahkan dengan penuh komitmen dan jujur. ………………………………. Ladang Nam Heng.SEKOLAH JENIS KEBANGSAAN TAMIL LADANG NAM HENG.

………………………………. KB 502. Kota Tinggi. Ruj. . 4. LANTIKAN SEBAGAI AHLI JAWATANKUASA UNIT HAL EHWAL MURID TAHUN 2014 Dengan segala hormatnya perkara diatas adalah dirujuk. Kami : stnh/jbd3018/2014 Tarikh : 02/01/2014 UNIT HAL EHWAL MURID -----------------------------------------Kepada.. Sukacitanya dimaklumkan dengan rasminya tuan/puan nama seperti di atas telah dilantik oleh pihak pentadbir sekolah sebagai AHLI JAWATANKUASA – KESIHATAN bagi tahun 2014. Pihak sekolah berharap dengan perlantikan ini tuan/puan akan dapat mengendalikan dan menjalankan tugas yang telah diamanahkan dengan penuh komitmen dan jujur. CIK UMAH PREYAH A/P PALANIAPPAN Tuan/Puan. ‘BERKHIDMAT UNTUK NEGARA’ Saya yang menurut perintah. terima kasih. Johor Darul Takzim. Sekian. Kerjasama dari pihak tuan/puan didahului dengan ucapan terima kasih. 2. Ladang Nam Heng. 3.SEKOLAH JENIS KEBANGSAAN TAMIL LADANG NAM HENG.

Ruj.. EN SIVANANTHAN A/L RAJAGOPAL Tuan/Puan. ………………………………. Kami : stnh/jbd3018/2014 Tarikh : 02/01/2014 UNIT HAL EHWAL MURID -----------------------------------------Kepada. Pihak sekolah berharap dengan perlantikan ini tuan/puan akan dapat mengendalikan dan menjalankan tugas yang telah diamanahkan dengan penuh komitmen dan jujur. LANTIKAN SEBAGAI AHLI JAWATANKUASA UNIT HAL EHWAL MURID TAHUN 2014 Dengan segala hormatnya perkara diatas adalah dirujuk. 4. Sekian. . Johor Darul Takzim.SEKOLAH JENIS KEBANGSAAN TAMIL LADANG NAM HENG. Ladang Nam Heng. Kerjasama dari pihak tuan/puan didahului dengan ucapan terima kasih. Kota Tinggi. KB 502. 3. 2. terima kasih. Sukacitanya dimaklumkan dengan rasminya tuan/puan nama seperti di atas telah dilantik oleh pihak pentadbir sekolah sebagai AHLI JAWATANKUASA – SEKOLAH SELAMAT bagi tahun 2014. ‘BERKHIDMAT UNTUK NEGARA’ Saya yang menurut perintah.

3.SEKOLAH JENIS KEBANGSAAN TAMIL LADANG NAM HENG. Sukacitanya dimaklumkan dengan rasminya tuan/puan dilantik sebagai AHLI JAWATANKUASA – BADAN DISPLIN berkuatkuasa mulai 2 Januari 2014. Ladang Nam Heng. Johor Darul Takzim. Moga-moga dengan adanya tuan/puan. RAMAKRISHNAN A/L KANNIAPAN Dengan segala hormatnya perkara diatas adalah dirujuk. KB 502. . Saya harap tuan/puan dengan penurunan kuasa ini diminta mengelolakan dan menyelia serta mengatur program yang berkesan dan dapat menjalankan tugas menjalankan tugas yang telah diamanahkan dengan penuh komitmen dan jujur. Kota Tinggi. 4. ………………………………. Kami : stnh/jbd3018/2014 Tarikh : 02/01/2014 UNIT HAL EHWAL MURID ------------------------------------------ Tuan/Puan. Sekian. terima kasih. segala aktiviti yang dijalankan akan berjaya. 2. ‘BERKHIDMAT UNTUK NEGARA’ Saya yang menurut perintah. Surat Perlantikan EN. InsyaAllah. Penerimaan tuan/puan di atas perlantikan ini saya dahului dengan ucapan terima kasih. Ruj..

Sekian. KB 502. ………………………………. Johor Darul Takzim. terima kasih. Ruj. 3. Surat Perlantikan CIK KOMATHY A/P SUNDRAKASI Dengan segala hormatnya perkara diatas adalah dirujuk.. InsyaAllah. 4. ‘BERKHIDMAT UNTUK NEGARA’ Saya yang menurut perintah. Kami : stnh/jbd3018/2014 Tarikh : 02/01/2014 UNIT HAL EHWAL MURID ------------------------------------------ Tuan/Puan.SEKOLAH JENIS KEBANGSAAN TAMIL LADANG NAM HENG. Ladang Nam Heng. Kota Tinggi. . Moga-moga dengan adanya tuan/puan. 2. Sukacitanya dimaklumkan dengan rasminya tuan/puan dilantik sebagai GURU PENOLONG KANAN HAL EHWAL MURID berkuatkuasa mulai 2 Januari 2014. Penerimaan tuan/puan di atas perlantikan ini saya dahului dengan ucapan terima kasih. Saya harap tuan/puan dengan penurunan kuasa ini diminta mengelolakan dan menyelia serta mengatur program yang berkesan dan dapat menjalankan tugas menjalankan tugas yang telah diamanahkan dengan penuh komitmen dan jujur. segala aktiviti yang dijalankan akan berjaya.

Kami : stnh/jbd3018/2014 Tarikh : 02/01/2014 UNIT KOKURIKULUM -------------------------------- Tuan/Puan. Kota Tinggi.SEKOLAH JENIS KEBANGSAAN TAMIL LADANG NAM HENG.. . Ladang Nam Heng. ………………………………. 2. KB 502. 3. Surat Perlantikan EN. 4. ‘BERKHIDMAT UNTUK NEGARA’ Saya yang menurut perintah. Ruj. Saya harap tuan/puan dengan penurunan kuasa ini diminta mengelolakan dan menyelia serta mengatur program yang berkesan dan dapat menjalankan tugas menjalankan tugas yang telah diamanahkan dengan penuh komitmen dan jujur. terima kasih. Penerimaan tuan/puan di atas perlantikan ini saya dahului dengan ucapan terima kasih. Sekian. InsyaAllah. Johor Darul Takzim. segala aktiviti yang dijalankan akan berjaya. Moga-moga dengan adanya tuan/puan. Sukacitanya dimaklumkan dengan rasminya tuan/puan dilantik sebagai GURU PENOLONG KANAN KOKURIKULUM berkuatkuasa mulai 2 Januari 2014. MAGESVARAN A/L JAYAPALAN Dengan segala hormatnya perkara diatas adalah dirujuk.

Penerimaan tuan/puan di atas perlantikan ini saya dahului dengan ucapan terima kasih. NADARAJAH A/L SUBRAMANIAM Dengan segala hormatnya perkara diatas adalah dirujuk. 4. 3. Kami : stnh/jbd3018/2014 Tarikh : 02/01/2014 UNIT KURIKULUM ---------------------------- Tuan/Puan. Johor Darul Takzim. Sekian. ‘BERKHIDMAT UNTUK NEGARA’ Saya yang menurut perintah. KB 502. Kota Tinggi. Surat Perlantikan EN.. Ladang Nam Heng. InsyaAllah. terima kasih. Sukacitanya dimaklumkan dengan rasminya tuan/puan dilantik sebagai GURU PENOLONG KANAN KURIKULUM berkuatkuasa mulai 2 Januari 2014. Moga-moga dengan adanya tuan/puan. Ruj. Saya harap tuan/puan dengan penurunan kuasa ini diminta mengelolakan dan menyelia serta mengatur program yang berkesan dan dapat menjalankan tugas menjalankan tugas yang telah diamanahkan dengan penuh komitmen dan jujur.SEKOLAH JENIS KEBANGSAAN TAMIL LADANG NAM HENG. ………………………………. . 2. segala aktiviti yang dijalankan akan berjaya.

Ladang Nam Heng. Ruj. ………………………………. Sukacitanya dimaklumkan dengan rasminya tuan/puan nama seperti di atas telah dilantik oleh pihak pentadbir sekolah sebagai SETIAUSAHA SUKAN .UNIT KOKURIKULUM bagi tahun bermula 2014. Sekian. LANTIKAN SEBAGAI AHLI JAWATANKUASA UNIT KOKURIKULUM TAHUN 2014 Dengan segala hormatnya perkara diatas adalah dirujuk.SEKOLAH JENIS KEBANGSAAN TAMIL LADANG NAM HENG. EN MOHD RIZWAN Tuan/Puan. 2. ‘BERKHIDMAT UNTUK NEGARA’ Saya yang menurut perintah. 3. terima kasih. Kami : stnh/jbd3018/2014 Tarikh : 02/01/2014 UNIT KOKURIKULUM -------------------------------Kepada. Pihak sekolah berharap dengan perlantikan ini tuan/puan akan dapat mengendalikan dan menjalankan tugas yang telah diamanahkan dengan penuh komitmen dan jujur. KB 502. Johor Darul Takzim. Kota Tinggi. . Kerjasama dari pihak tuan/puan didahului dengan ucapan terima kasih.. 4.

. Johor Darul Takzim. Kerjasama dari pihak tuan/puan didahului dengan ucapan terima kasih. Sukacitanya dimaklumkan dengan rasminya tuan/puan nama seperti di atas telah dilantik oleh pihak pentadbir sekolah sebagai PENYELARAS PERMAINAN & SUKAN bagi tahun 2014. 3. 2. EN MOHD RIZWAN Tuan/Puan. Sekian. ‘BERKHIDMAT UNTUK NEGARA’ Saya yang menurut perintah. Ladang Nam Heng. ………………………………. Ruj. 4. terima kasih.SEKOLAH JENIS KEBANGSAAN TAMIL LADANG NAM HENG. KB 502. Pihak sekolah berharap dengan perlantikan ini tuan/puan akan dapat mengendalikan dan menjalankan tugas yang telah diamanahkan dengan penuh komitmen dan jujur. Kami : stnh/jbd3018/2014 Tarikh : 02/01/2014 UNIT KOKURIKULUM -------------------------------Kepada. LANTIKAN SEBAGAI AHLI JAWATANKUASA UNIT KOKURIKULUM TAHUN 2014 Dengan segala hormatnya perkara diatas adalah dirujuk. Kota Tinggi..

. terima kasih. Sukacitanya dimaklumkan dengan rasminya tuan/puan nama seperti di atas telah dilantik oleh pihak pentadbir sekolah sebagai PENYELARAS KELAB CATUR bagi tahun 2014. Kami : stnh/jbd3018/2014 Tarikh : 02/01/2014 UNIT KOKURIKULUM -------------------------------Kepada. Pihak sekolah berharap dengan perlantikan ini tuan/puan akan dapat mengendalikan dan menjalankan tugas yang telah diamanahkan dengan penuh komitmen dan jujur. LANTIKAN SEBAGAI AHLI JAWATANKUASA UNIT KOKURIKULUM TAHUN 2014 Dengan segala hormatnya perkara diatas adalah dirujuk. 2.. 3. Sekian. 4. Ladang Nam Heng.SEKOLAH JENIS KEBANGSAAN TAMIL LADANG NAM HENG. KB 502. Kerjasama dari pihak tuan/puan didahului dengan ucapan terima kasih. Kota Tinggi. Ruj. CIK UMAH PREYAH A/P PALANIAPPAN Tuan/Puan. ‘BERKHIDMAT UNTUK NEGARA’ Saya yang menurut perintah. ………………………………. Johor Darul Takzim.

4. Ruj. Ladang Nam Heng. Kota Tinggi. ……………………………….SEKOLAH JENIS KEBANGSAAN TAMIL LADANG NAM HENG.. Kerjasama dari pihak tuan/puan didahului dengan ucapan terima kasih. terima kasih. Sukacitanya dimaklumkan dengan rasminya tuan/puan nama seperti di atas telah dilantik oleh pihak pentadbir sekolah sebagai PENYELARAS PERSATUAN BAHASA bagi tahun 2014. LANTIKAN SEBAGAI AHLI JAWATANKUASA UNIT KOKURIKULUM TAHUN 2014 Dengan segala hormatnya perkara diatas adalah dirujuk. 3. Kami : stnh/jbd3018/2014 Tarikh : 02/01/2014 UNIT KOKURIKULUM -------------------------------Kepada. KB 502. . ‘BERKHIDMAT UNTUK NEGARA’ Saya yang menurut perintah. Pihak sekolah berharap dengan perlantikan ini tuan/puan akan dapat mengendalikan dan menjalankan tugas yang telah diamanahkan dengan penuh komitmen dan jujur. 2. Johor Darul Takzim. EN RAMAKRISHNAN A/L KANNIAPPAN Tuan/Puan. Sekian.

EN SIVANANTHAN A/L RAJAGOPAL Tuan/Puan. Pihak sekolah berharap dengan perlantikan ini tuan/puan akan dapat mengendalikan dan menjalankan tugas yang telah diamanahkan dengan penuh komitmen dan jujur. Johor Darul Takzim. Sekian. .SEKOLAH JENIS KEBANGSAAN TAMIL LADANG NAM HENG. 4. Kami : stnh/jbd3018/2014 Tarikh : 02/01/2014 UNIT KOKURIKULUM -------------------------------Kepada. 2. ………………………………. ‘BERKHIDMAT UNTUK NEGARA’ Saya yang menurut perintah. Kerjasama dari pihak tuan/puan didahului dengan ucapan terima kasih. Ladang Nam Heng. Kota Tinggi. Ruj.. KB 502. LANTIKAN SEBAGAI AHLI JAWATANKUASA UNIT KOKURIKULUM TAHUN 2014 Dengan segala hormatnya perkara diatas adalah dirujuk. 3. terima kasih. Sukacitanya dimaklumkan dengan rasminya tuan/puan nama seperti di atas telah dilantik oleh pihak pentadbir sekolah sebagai PENYELARAS UNIT BERUNIFORM PBSM bagi tahun 2014.

KB 502. . LANTIKAN SEBAGAI AHLI JAWATANKUASA UNIT KOKURIKULUM TAHUN 2014 Dengan segala hormatnya perkara diatas adalah dirujuk. CIK SUMATHI A/P RAJANTHIRAN Tuan/Puan. ‘BERKHIDMAT UNTUK NEGARA’ Saya yang menurut perintah. Pihak sekolah berharap dengan perlantikan ini tuan/puan akan dapat mengendalikan dan menjalankan tugas yang telah diamanahkan dengan penuh komitmen dan jujur. Kerjasama dari pihak tuan/puan didahului dengan ucapan terima kasih. 4. Sukacitanya dimaklumkan dengan rasminya tuan/puan nama seperti di atas telah dilantik oleh pihak pentadbir sekolah sebagai SETIAUSAHA KOKURIKULUM bagi tahun 2014. terima kasih. Johor Darul Takzim. Ladang Nam Heng. Ruj. Sekian. 3. ………………………………. Kami : stnh/jbd3018/2014 Tarikh : 02/01/2014 UNIT KOKURIKULUM -------------------------------Kepada.SEKOLAH JENIS KEBANGSAAN TAMIL LADANG NAM HENG. Kota Tinggi. 2..

Sign up to vote on this title
UsefulNot useful