Anda di halaman 1dari 1

Lirik Lagu Wiwik Sagita - Oplosan

Lirik Lagu Wiwik Sagita - Oplosan. Lirik Lagu Wiwik Sagita - Oplosan. Opo ora eman duite gawe tuku banyu setan Opo ora mikir yen mendem iku biso ngrusak pikiran Ojo diteruske mendeme Mergo ora onok untunge Yo cepet lerenono mendemmu Ben dowo umurmu Reff : Oplosan Oplosan Oplosan Sawangen kae konco koncomu akeh do podo gelempangan Ugo akeh sing kelesetan ditumpakake ambulan Yo wes cukup anggonmu mendem Yo wes cukup anggonmu gendeng Do mari mario yo leren lereno Ojo diterus terusno Reff : Tutupen botolmu Tutupen oplosanmu Emanen nyawamu ojo mbok terus teruske mergane ora onok gunane Oplosan Oplosan Oplosan Opo ora eman duite gawe tuku banyu setan Opo ora mikir yen mendem iku biso ngrusak pikiran Ojo diteruske mendeme Mergo ora onok untunge Yo cepet lerenono mendemmu Ben dowo umurmu Oplosan Oplosan Oplosan