Anda di halaman 1dari 9

BORANG SKOR

Nama Kumpulan : .. No. Kenderaan :..

KRITERIA MARKAH BENDER SOALA A N AMANA KERJASAM H A

BORANG PENDAFTARAN

Nama Kumpulan : .. No. Kenderaan : .. No Siri Pelekat : .. Nama Ahli : i. . ii. . iii. .

iv. .
ARAHAN PENDAFTARAN 1. Sila isikan BORANG PENDAFTARAN dengan lengkap. 2. Yuran pendaftaran RM40 /kumpulan. PENGECUALIAN TANGGUNGJAWAB Sebarang dakwaan atau tuntutan tidak boleh diambil atas sebarang tragedi seperti sakit, bencana alam, rusuhan atau peperangan kerana kejadian tersebut di luar kuasa kami. Begitu juga jika berlaku kelewatan, penangguhan, kehilangan, kerosakan, kecederaan yang berlaku semasa ekplorasi ini.

SENARAI TEMPAT
I. II. III. IV. V. VI. VII. VIII. IX. TELLTRAC MESRA MALL TUNAS MANJA PASAR MARAS KEDAI KUNING KEDAI TEMPAYAN BULATAN IPG KDRI GIANT GONG BADAK PANTAI TOK JEMBAL

X. XI. XII. XIII. XIV. XV. XVI.

PANTAI BATU RAKIT DATARAN AL-FARABI NR CAF TOK JEMBAL MASJID PADANG NENAS PEJABAT POS BATU RAKIT AIRPORT SULTAN MAHMUD MASJID TENGKU TENGAH ZAHARAH

KLU
dituju untuk mencari bekalan, awal pagi ikut abah, berhati-hati ketika berjalan, lantai licin takut rebah.

SOALAN

Apakah slogan bagi syarikat yang mempunyai logo di atas? jawapan : ......................... ..................

KLU
Nisbahku amat dominan iaitu ibarat 70% dengan 30%. Sebelum menuju ke arahku, tuntutlah ilmu di pertengahan jalan. Dulu indah sekarang hampir musnah. Namun keindahan pasirnya tetap kelihatan.

SOALAN

Nyatakan jumlah sebenar tulang manusia dewasa?

jawapan : ......................... ..................

KLU
Salah satu destinasi pilihan kru Jalan-Jalan Cari Makan di Terengganu.

SOALAN

Senaraikan nama juara akademi fantasia musim pertama hingga musim kesembilan. Jawapan : a. f. b. c. . d. e. g. h. i.

KLU
Tapak perhimpunan pada tahun 2008.

SOALAN
Pergi ke kedai membeli kelapa, hendak dimasak lauk kari, ia terletak di bahagian kepala, apabila ditoleh ia pun lari Masuk ke kebun menoreh getah, lepas menoreh pergi ke pekan, walau berkolam tiada lintah, walau berair tiada ikan. Pergi ke pekan membawa isteri, hendak membeli si buah pala, jika tuan bijak bestari, apa binatang najis di kepala? Jawapan : a. b. c.

KLU

Tingginya ia sehingga mampu mencecah bulan dan bintang.

SOALAN
Info penting :

Ada 5 buah rumah yang masing-masing memiliki warna berbeza. Setiap rumah dihuni seorang lelaki dengan bangsa yang berbeza-beza. Setiap penghuni menyukai satu jenis minuman tertentu. Setiap mereka merokok rokok berlainan dan memelihara satu jenis haiwan tertentu. Tidak ada satupun dari kelima orang tersebut yang minum minuman yang sama, merokok rokok yang sama dan memelihara haiwan yang sama seperti penghuni yang lain.

PETUNJUK

1. Orang Inggris tinggal di dalam rumah berwarna merah. 2. Orang Sweden memelihara anjing. 3. Orang Denmark suka minum teh. 4. Rumah berwarna hijau terletak tepat disebelah kiri rumah berwarna putih. 5. Penghuni rumah berwarna hijau suka minum kopi. 6. Orang yang merokok PallMall memelihara burung. 7. Penghuni rumah yang terletak di tengah-tengah suka minum susu. 8. Penghuni rumah berwarna kuning merokok Dunhill. 9. Orang Norway tinggal dirumah pertama. 10. Orang yang merokok Marlboro tinggal disebelah orang yang memelihara kucing. 11. Orang yang memelihara kuda tinggal disebelah orang yang merokok Dunhill. 12. Orang yang merokok Winfield suka minum bir. 13. Disebelah rumah berwarna biru tinggal orang Norway. 14. Orang Jerman merokok Rothmans. 15. Orang yang merokok Marlboro berjiran dengan orang yang minum air.

SOALANNYA : SIAPAKAH YANG MEMELIHARA IKAN ???

Jawapan :