Anda di halaman 1dari 3

art ie nat asha.

co m

http://www.artienatasha.co m/2014/02/kl-internatio nal-hijab-fair-2014-tudung.html

KL International Hijab Fair 2014 - Tudung, Perniagaan, Fesyen dan Glamour?

Oleh: Artie Natasha imej ikhsan KLIHF 2014. Terima kasih dari kami di Butik Tudung Artie Natasha kerana diberi peluang dan dijemput oleh penganjur KLIHF 2014 (Kuala Lumpur International Hijab Fair 2014) untuk bersama-sama memeriahkan acara buat pertama kalinya, khusus untuk ahli-ahli (pemain) industri Hijab/Tudung tempatan dan peringkat antarabangsa. Bakal diadakan di Tun Razak Hall 3, Putra World Trade Centre (PWT C), Kuala Lumpur pada 13-15 June 2014, dan berbagai aturcara serta program disediakan oleh pihak penganjur / pengurusan KLIHF 2014. Antara program-program yang direka khusus untuk acara peringkat antarabangsa ini di KLIHF 2014 nanti adalah worksyop, perbincangan (talk), showcase Hijab/Tudung, peragaan kanak-kanak (Kids Fashion Show), Solehah International Icon, pendedahan eksklusif selebriti berhijab, gala diner (makam malam gala) dan banyak lagi. Dijangka disertai oleh lebih 250 individu/syarikat dalam dan luar negara di ruang pameran acara peringkat antarabangsa ini, yang terlibat secara langsung dan tidak langsung dalam berbagai industri berkaitan Hijab / Tudung termasuk tekstil, kain, f esyen, aksesori berhijab/tudung, mesin-mesin pembuatan dan institusi kewangan.

Berikut adalah antara prof il peserta-peserta KLIHF 2014 di PWT C nanti:Pembuat OEM antarabangsa. Internatonal brand retailers Pemborong antarabangsa dan supporting materials Pereka Fesyen OEM Tailoring Aksesori Produk-produk berkaitan Institusi dan Perkhidmatan Kewangan Agensi Kerajaan Persatuan terlibat dalam perdagangan (tred) Designers Associations KLIHF 2014 juga bakal mengundang prof il pelawat-pelawat berikut ke tapak pameran di PWT C nanti:Trade Days Importers Manuf acturers Syarikat-syarikat Tred (Trading Companies) Distributors Pemborong (Wholesalers) Penjual (Retailers) Butik (Boutiques) Fashion Showrooms Departmental Stores Buying Agents Pencinta Fesyen dan Pereka Fesyen (Fashion Buyers and Designers) Acara- acara khas yang diadakan pada KLIHF 2014 peringkat antarabangsa ini termasuk Pemadanan Perniagaan (Business Matching), Forum, Ikon Solehah KLIHF 2014, showcase inovatif dan berbagai aktiviti berkaitan Hijab / Tudung di ruang / tapak pameran antarabangsa tersebut. Kuala Lumpur International Hijab Fair 2014 akan membuka ruang dan pasaran tred (perdagangan) yang sangat unik untuk peminat / pemilik perniagaan Hijabistas / Tudung dan pemilik/pencinta gaya "headgear" (ber-tudung) muslimah masa kini. Ia juga menjadi titik mula merangsangkan industri Hijab (tudung) tempatan dan antarabangsa serta merapatkan lagi perhubungan f esyen Muslimah dengan perniagaan. KLIHF 2014 dijangka akan memacu dan memertabatkan industri ber-Hijab kearah lebih glamor, mewah (eksklusif ) dan perniagaan ( entreprenur ). KLIHF 2014 pada bulan Jun 13-15 nanti diberitakan mendapat sokongan dari berbagai agensi kerajaan/kaitan kerajaan, antaranya:Ministry of Domestic Trade
Ime j ikhs an ais hah-amin-the -hijab -d iarie s .b lo g s p o t.c o m untuk KLFW 2013

Co-Operatives and Consumer Malaysia Small and Medium Industries Development Corporation (SMIDEC) Malaysia External Trade Development Corporation (MAT RADE) Ministry of Tourism and Culture, Malaysia (Kementerian Pelancongan) Maklumat lanjut boleh diperoleh secara terus oleh pihak penganjur, WOJ Wealth Sdn.Bhd melalui website mereka di http://klihf .com/ atau berhubung untuk pertanyaan lanjut di klihf2014@ gmail.com. Kami, pengurusan Butik Tudung Artie Natasha sangat mengalu-alukan acara berprestij sebegini, lebihlebih lagi khusus pula untuk industri yang jenama Artie Natasha ceburi. Kami sendiri tergolong dalam banyak prof il peserta KLIHF 2014 tersebut dan jika di-izinkan-Nya, akan bersama meriahkan programprogram diadakan. . Namun ia juga bergantung kepada jadual kami yang sangat ketat bagi tahun 2014 ini, lebih-lebih lagi setelah pembukaan / perkenalan jenama Artie Natasha di T hailand oleh syarikat sekutu kami (sister company) di negara gajah putih tersebut baru-baru ini dan khabarnya sehingga artikel ini diterbitkan, permintaan sangat menggalakkan! Terima kasih peminat Hijabistas Ready To Wear.. "Shan Rak Ter"... Oleh itu, kepada rakan-rakan niaga Tudung Artie Natasha di dalam industri Hijab/f esyen tudung Malaysia, bersama-sama kita menyokong dan memeriahkan lagi acara peringkat antarabangsa sebegini. Diharap pengajuran buat pertama kali ini bukannya yang terakhir dan seterusnya membuka minda seluruh dunia yang Malaysia sebenarnya adalah antara kuasa besar industri f esyen Hijab/Tudung dunia masa kini, insya-allah.