Anda di halaman 1dari 13

Revocarea contractelor sufletesti cu sistemele media Invoc toate contractele spirituale care exista in cadrul incarnarilor, eu-urlor si existentelor

mele trecute, prezente si viitoare din aceasta dimensiune si flux temporal si din toate fluxurile temporale care exista deasupra si dedesubtul sinusoidei coexistentiale centrale a Pamantului. In acest moment unic al prezentul etern co-creat: Chem aici de fata toti stramosii din linia ADN sa creeze spatiul in care va functiona o reala Curte Spirituala Unificata de Echitate pentru a se da o hotarare de reparatie cu privire la toate contractele in care au fost inserate abuziv prevederi aditionale in cadrul proceselor dinaintea si din timpul nasterii. Invoc aceasta reala Curte Spirituala de Echitate pentru a fi martora decretului meu de revocare a contractelor spirituale. Revoc toate contractele spirituale cu sistemele media de pe Pamant care folosesc dominatia si controlul ca metoda de recoltare a energiei, instigare la frica sau manipulare a realitatii prin intermediul tehnologiilor de propaganda energetica. Chem aici de fata toti stramosii si toate relatiile dintre suflete sa creeze un spatiu in cadrul acestei Curti Spirituale de Echitate. Chem aici de fata pe Mama Pamant si toti locuitorii de lumina din taramurile interioare si exterioare ale acesteia pentru a veni si a ocupa aceasta Curte Spirituala de Echitate. O, Mare Mister care esti sursa tuturor puterilor, ma adresez Tie. Vino cu a ta sincronicitate sacra pentru ca toate fiintele sa imparta acelasi spatiu in constiinta unitara. Revoc prin aceasta toate contractele spirituale cu toate personalitatile media care nu au control integral asupra liberului arbitru propriu si care nu ne cunosc intreaga mostenire genetica. Revoc prin aceasta toate contractele spirituale cu toate agentiile media, corporatiile si blazoanele familiale bazate pe sistemul media. Revoc prin aceasta toate asumarile, prezumtiile si modelele statistice care imi prezic modelele comportamentale prin intermediul publicitatii in tandem cu sistemul de dominatie si control prezent in contractele spirituale. Nu sunt de acord cu transmisiunea retelei eterice peste spectrul de unde cu destinatie civila, televiziune, internet, radio sau orice alte modalitati si metode de propagare a propagandei in favoarea consumului de masa. Nu sunt de acord cu modelarea predictiva prin metode eterice sau comerciale. Revoc prin aceasta toate contractele spirituale cu toate cladirile media bazate pe geometria sacra. Revoc prin aceasta toate contractele spirituale cu: presedintii din media bazata pe geometria sacra; actionari;

atasati de presa; reporteri; experti si specialisti; prezentatori; toate reprezentarile oficialilor guvernamentali din cadrul intregii retele globale de media.

Nu aveti nici o putere asupra mea prin prezumtiile de putere pe care vi le-ati asumat. Suntem spirite libere ce se manifesta in maniera co-creativa. Prin aceasta revoc toate contractele spirituale cu: toate sistemele de regurgitare a stirilor; crawler-ii de pe internet; site-urile; motoarele de cautare; media tiparita; toate formele de propaganda eterica folosite in cadrul acestor sisteme.

Revoc toate prezumtiile de consimtamant cu agentiile media. Revoc toate asumarile agentiilor de publicitate care sunt finantate de sistemul de dominatie si control. Nu imi dau consimtamantul pentru nici un sistem de publicitate care tinteste grupurile de suflete, migratia sufletelor sau procesul de incarcare spirituala. Prin aceasta revoc toate contractele spirituale care limiteaza expresia genetica libera a fiintelor simtitoare. Revoc toate contractele spirituale care definesc media ca fiind transmitatorii traditiilor orale sau invatatori generationali. Revoc toate contractele cu sistemul de emisie bazat pe geometria sacra format din sateliti, eterici sau de alta natura. Revoc toate contractele cu inteligentele artificiale eterice care foloseste sistemele de sateliti bazate pe geometria sacra ca modalitati de a-mi pirata fluxul informational. Nu sunt de acord cu nici o modalitate de monitorizare psihica sau de influentare din partea oricarui sistem media care serveste sistemul de dominatie si control. Cer prin aceasta indepartarea imediata a tuturor parazitilor psihici din sistemul de emisie si stoparea propagarii acestora si a sistemului de recoltare care ii creeaza. Revoc toate contractele care imi utilizeaza forta vitala ca o forma alternativa de consimtire pentru propagarea si raspandirea parazitilor psihici in cadrul tuturor relatiilor de ADN sufletesc din care fac parte.

Revoc prin aceasta toate contractele sufletesti care acorda sistemului media puterea de a-si intinde influenta si asupra generatiilor urmatoare. Cer prin aceasta ca toate drepturile referitoare la cunoasterea generationala sa fie returnate structurii familiei de suflete. Cer prin aceasta reintoarcerea adevaratei istorii intr-o maniera completa si transparenta, astfel incat sa nu mai existe secrete. Revoc prin aceasta toate drepturile, obligatiile, responsabilitatile si actiunile curente ale tuturor personalitatilor media. Serviciile voastre nu mai sunt necesare. Revoc prin aceasta toate privilegiile care acorda familiilor din media orice putere asupra contractelor mele de suflet, familiei de suflete sau modelele de migratie a sufletelor. Revoc prin aceasta toate drepturile vreunui sistem media bazat pe dominatie si control de a se intoarce vreodata in cadrul structurii familiei mele de suflete in toate vietile trecute, prezente si viitoare. Cer prin aceasta incetarea imediata si eliminarea tuturor informatiilor false din orice forma de media. Cer prin aceasta ca toate distribuirile viitoare de informatii prin intermediul tuturor formelor de media sa intrupeze adevarul, integritatea si transparenta in vesnicie. Declar prin aceasta ca Mama Pamant se afla acum in stapanire alaturi de mine in toate sistemele de schimb de informatii, locale sau de masa. Chem toti stramosii sa iasa inainte si sa onoreze aceasta citire a propriei mele vointi si sa o introduca in Biblioteca Akashica a Pamantului pentru ca toate fiinte simtitoare sa inteleaga ca libertatea noastra vine odata cu folosirea liberei vointe proprii proprii in tot timpul.

Revocarea contractelor sufletesti cu sistemul bancar Invoc toate contractele spirituale care exista in cadrul incarnarilor, eu-urlor si existentelor mele trecute, prezente si viitoare din aceasta dimensiune si flux temporal si din toate fluxurile temporale care exista deasupra si dedesubtul sinusoidei coexistentiale centrale a Pamantului. In acest moment unic al prezentul etern co-creat: Chem aici de fata toti stramosii din linia ADN sa creeze spatiul in care va functiona o reala Curte Spirituala Unificata de Echitate pentru a se da o hotarare de reparatie cu privire la toate contractele in care au fost inserate abuziv prevederi aditionale in cadrul proceselor dinaintea si din timpul nasterii. Invoc cele patru elemente: Aerul, Pamantul, Apa si Focul.

Chem de fata in aceasta Curste Spirituala de Echitate toti stramosii in uniune cu modelele de migratie ale tuturor familiilor de suflete care se incarneaza pe Mama Pamant. Chem de fata spiritele stramosesti primare ale Mamei Pamant sa vina in aceasta Curte Spirituala de Echitate si sa contribuie la crearea spatiului in care voi citi si indeparta toate contractele referitoare la sistemele de schimb de tip valoare contra energie. Chem de fata visul comun global al Pamantului. Chem de fata societatile din visul comun sa vina in aceasta Curte Spirituala de Echitate pentru a contribui cu intreaga lor intelepciune la acest moment sacru in care imi recuperez autoritatea spirituala suverana din cadrul tuturor sistemelor de schimb de tip valoare contra energie. Revoc prin aceasta toate contractele spirituale cu principalele familii de bancheri. Revoc toate contractele spirituale cu toate blazoanele familiilor de bancheri. Revoc, indepartez si dizolv toate drepturile de administratie prin tutela detinute de familiile de bancheri care se folosesc de numele meu ca numar pentru recoltarea de energie. Revoc toate drepturile asumate si folosite de catre liniile genealogice de regi, nobili sau contractele mosieresti existente in cadrul familiilor de bancheri. Prin aceasta declar ca nu imi dau consimtamantul pentru guvernarea de catre un grup restrans. Nu imi dau consimtamantul pentru guvernarea de catre familiile de bancheri. Nu imi dau consimtamantul fata de autoritatea asumata de catre familiile de bacheri care finanteaza sistemele de curti libere de justitie. Revoc toate drepturile, privilegiile si regulile create de catre familiile de bancheri bazate pe blazoane familiale sau genealogie de a domina si controla sistemul curtilor libere de justitie. Revoc prin aceasta toate contractele spirituale care definesc sistemul bancar ca fiind interconectat cu libera mea vointa. Revoc toate prevederile aditionale inserate abuziv din toate contractele mele sufletesti trecute, prezente si viitoare ce fac referire la orice sistem bancar ca o matrice 3D de colectare a datoriilor sau de recoltare a energiei. Cer returnarea imediata a tuturor energiilor si reprezentarilor valorii din matricea 3D. Nu imi dau consimtamantul pentru folosirea curtilor corupte de justitie ca modalitate de solutionare a disputelor si de judecare. Revoc toate drepturile de putere asumate de catre curtile de justitie din 3D cu orice sistem de schimb de valoare din 3D creat pentru a sustine absurditatile familiilor de bancheri.

Revoc prin aceasta toate consimtamintele cu toate sistemele de recoltare a energiei bazate pe scris, internet sau energie. Revoc toate drepturile de a fi utilizata semnatura mea din matricea 3D pentru a ma reprezenta in orice sistem de justitie, spiritual sau din cadrul matricii 3D. Nu imi dau consimtamantul pentru folosirea contractelor mele sufletesti ca metoda de recoltare a energiei de nici unul dintre sistemele bancare primare create de catre familiile de bancheri ce detin contractele de suflet initiale. Revoc toate drepturile de utilizare a numelui meu in orice forma de contracte bazate pe stema familiei create intre familiile de bancheri. Cer stergerea imediata si permanenta a tuturor semnaturilor folosite pentru a ma reprezenta in sistemul bancar de schimb de tipul valoare contra energie. Nu consimt sa imi fie folosita forta vitala in nici un sistem bancar de schimb de tipul valoare contra energie care nu este complet transparent cu toate tranzactiile, spirituale sau din matricea 3D. Declar prin aceasta ca toate cladirile din sistemul bancar ce folosesc geometria sacra nu au NICI O PUTERE asupra vointei mele libere suverane. Revoc prin aceasta toate contractele spirituale cu toate sistemele bancare ce folosesc geometria sacra ca metoda de recoltare a energiei sau ca instrument pentru dominatie si control. Revoc toate drepturile, privilegiile si asumarile fata de toate cladirile care folosesc geometria sacra pentru a sustine sistemele de implementare fortata a preverilor neclare din contractele de suflet. Nu imi dau consimtamantul pentru nici o cladire bazata pe geometria sacra de a gazdui, detine sau transfera orice parte din forta mea vitala catre orice sistem bancar de pe toate liniile temporale ale Pamantului si/sau din dimensiunile co-existente. Revoc prin aceasta toate contractele spirituale cu toate sistemele de geometrie sacra ce folosesc forta mea vitala fara consimtamantul direct din partea mea si a tuturor stramosilor din familia mea de suflete, aflati in acord complet. Revoc toate drepturile, asumarile si regulile care creeaza un nou sistem bancar bazat pe geometria sacra. Declar prin aceasta ca tuturor familiilor de bancheri si tuturor sistemelor bancare le este interzis din aceasta clipa sa actioneze in secret, pe ascuns sau fatis pentru a-mi recolta energia in orice modalitate sau sub orice forma. Declar prin aceasta ca Mama Pamant se afla in stapanire alaturi de mine in cadrul tuturor sistemelor de schimb de tipul valoare contra energie.

Chem toti stramosii sa recunoasca aceasta citire a vointei mele libere si sa o introduca in Biblioteca Akashica a Pamantului pentru ca toate fiintele simtitoare sa inteleaga ca libertatea noastra vine impreuna cu folosirea liberei vointe proprii in tot timpul.

Revocarea contractelor spirituale cu formele de guvernare Invoc toate contractele spirituale care exista in cadrul incarnarilor, eu-urlor si existentelor mele trecute, prezente si viitoare din aceasta dimensiune si flux temporal si din toate fluxurile temporale care exista deasupra si dedesubtul sinusoidei coexistentiale centrale a Pamantului. In acest moment unic al prezentul etern co-creat: Chem aici de fata toti stramosii din linia ADN sa creeze spatiul in care va functiona o reala Curte Spirituala Unificata de Echitate pentru a se da o hotarare de reparatie cu privire la toate contractele in care au fost inserate abuziv prevederi aditionale in cadrul proceselor dinaintea si din timpul nasterii. Revoc prin aceasta toate contractele spirituale care fac referire la toate persoanele din componenta guvernulor, alese sau nu prin procesul de votare. Revoc toate contractele spirituale cu toate sistemele de guvernare bazate pe blazoane familiale. Revoc toate drepturile, datoriile si responsabilitatile fata de toate entitatile guvernamentale care imi folosesc votul ca modalitate de recoltare a energiei. Revoc toate contractele spirituale cu: fiecare membru al parlamentului; fiecare ambasador; membrii curtii supreme de justitie; presedintii; prim-ministrii; toti membrii cabinetelor.

Revoc toate contractele spirituale cu fiecare ramura a guvernului pentru toate vietile mele, trecute, prezenta si viitoare. Nu imi dau consimtamantul pentru guvernarea de catre cativa privilegiati. Revoc toate drepturile, responsabilitatile, asumarile, prezumtiile, si semnaturile care ma tin integrat in oricare sau toate dintre urmatoarele: organizatii guvernamentale; blazoane familiale; monumente; memoriale;

baze militare.

Revoc prin aceasta toate contractele spirituale cu un guvern condus de corporatii. Nu imi dau consimtamantul pentru nici o forma de guvernare care recolteaza energia poporului. [Revoc prin aceasta toate contractele spirituale cu familiile care detin rezerva federala. Revoc toate drepturile, asumarile si responsabilitatile cu fiecare membru al rezervei federale si sistemelor de schimb contra valoare conduse de reprezentanti ai guvernului sau ai corporatiilor.(in textul original) ] Revoc toate contractele spirituale ascunse in cadrul sistemelor de schimb contra valoare implementate de guvern. Revoc toate contractele spirituale cu toate oficiile guvernamentale care folosesc embleme bazate pe geometria sacra pentru a-si mentine puterea sau pentru a introduce abuziv prevederi aditionale in contractele de suflet. Revoc toate drepturile, privilegiile, puterile, asumate sau neasumate, consimtite sau neconsimtite cu fiecare ramura a puterii executive care este folosita pentru impunerea sistemului de dominatie si control. Revoc toate contractele spirituale care creeaza consimtamant fata de comitetele guvernamentale ce determina calitatea vietii. Revoc toate drepturile, datoriile, responsabilitatile tuturor sistemelor guvernamentale care formuleaza legi ce imi afecteaza contractele spirituale fara consimtamantul meu direct si al stramosilor mei de pe linia genetica din trecut, prezent si viitor. Revoc toate contractele spirituale care permit guvernului sa utilizeze calatoriile temporale ca modalitate de dominatie si control. Revoc toate drepturile si datoriile tuturor personalitatilor, operatiunilor si sistemelor bazate pe tehnologia calatoriilor temporale din trecut, prezent si viitor. Cer intoarcerea imediata a tuturor personalitatilor din guvern care sunt calatori in timp inapoi in linia lor temporala initiala. Revoc toate drepturile cu toate tehnologiile care afecteaza dimensiunile, manipuleaza liniile temporale sau aduc daune oricarei forme de viata simtitoare ce coexista pe Pamant in toate timpurile si dimensiunile. Nu imi dau consimtamantul pentru razboaiele temporale. Nu imi dau consimtamantul pentru propaganda de masa. Nu imi dau consimtamantul pentru complexele industriale bazate pe razboi.

Nu imi dau consimtamantul pentru utilizarea fortei armate in scopuri de dominare si control. Revoc prin aceasta toate contractele spirituale implementate in fiecare si toate legile si sistemele legislative trecute, prezente si viitoare. Nu imi dau consimtamantul pentru adoptarea legilor care afecteaza migratia familiilor de suflete, imigratia familiilor de suflete sau sistemele ce ma impiedica sa imi intalnesc familia completa si intreaga de suflete. Cer prin aceasta intoarcerea imediata a tuturor membrilor familiei mele de suflete carora li s-a refuzat dreptul de a coexista cu mine in toate vietile mele trecute, prezente si viitoare. Revoc toate drepturile, regulile si legile care-mi definesc familia de suflete la nivelul matriciei 3D. Returnez autoritatea de a defini statutul familei de suflete Mamei Pamant. Revoc toate drepturile de etichetare a familiilor de suflete prin intermediul lingvisticii bazate pe geometria sacra ce transcede dimensiunile si realitatile. Revoc toate contractele spirituale cu toate formele lingvistice bazate pe geometria sacra din trecut, prezent si viitor. Nu imi dau consimtamantul pentru utilizarea formelor lingvistice bazate pe geometria sacra ca metoda de recoltare a energiei. Nu imi dau consimtamantul pentru utilizarea oraselor, infrastructurii, formelor lingvistice si formelor de arta bazate pe geometria sacra in scopuri de dominatie si control. Revoc prin aceasta toate contractele spirituale care permit guvernelor sa domine si sa controleze oamenii in orice linie temporala sau dimensiune din existenta Mamei Pamant. Revoc toate asumarile si prezumtiile de putere si sistemele de caste. Revoc toate contractele spirituale care definesc viata simtitoare ca vite sau subiecte ale comertului. Nu imi dau consimtamantul pentru ca forta mea vitala sa fie folosita in orice scop care nu o tamaduieste pe Mama Pamant si nu promoveaza unitatea de constiinta intre toate fiintele simtitoare care traiesc si coexista pe si in Mama Pamant. Declar prin aceasta ca Mama Pamant se afla acum in stapanire alaturi de mine fata de toate formele de guvernare globala, relatii interpersonale sau galactice pentru toate formele de viata simtitoare ce exista si coexista pe domeniile Mamei Pamant. Chem toti stramosii sa recunoasca aceasta citire a vointei mele libere si sa o introduca in Biblioteca Akashica a Pamantului pentru ca toate fiintele simtitoare sa inteleaga ca libertatea noastra vine impreuna cu folosirea liberei vointe proprii in tot timpul.

Revocarea contractelor sufletesti pentru Divinul Masculin Invoc toate contractele spirituale care exista in cadrul incarnarilor, eu-urlor si existentelor mele trecute, prezente si viitoare din aceasta dimensiune si flux temporal si din toate fluxurile temporale care exista deasupra si dedesubtul sinusoidei coexistentiale centrale a Pamantului. In acest moment unic al prezentul etern co-creat: Chem aici de fata toti stramosii din linia ADN sa creeze spatiul in care va functiona o reala Curte Spirituala Unificata de Echitate pentru a se da o hotarare de reparatie cu privire la toate contractele in care au fost inserate abuziv prevederi aditionale in cadrul proceselor dinaintea si din timpul nasterii si al pubertatii. Chem aici de fata aceasta Curte Spirituala de Echitate valida pentru a fi martora decretelor mele de revocare a contractelor sufletesti. Chem de fata toti stramosii din toate relatiile de suflete pentru a crea si mentine spatiul in care aceasta Curte Spirituala de Echitate va functiona. Chem Mama Pamant si toti locuitorii ei de lumina din spatiul ei interior si exterior pentru a inainta si a ocupa aceasta Curte Spirituala de Echitate. O, Mare Mister care este sursa tuturor puterilor, ma adresez Tie. Vino cu a Ta Sincronicitate Sacra astfel incat toate fiintele sa fie prezenta in constienta unitara. Chem Marele Spirit care locuieste in Marele Mister. Voi, puteri manifestate ale Mamei Pamant, invoc intelepciunea voastra in acest moment al eternului EU SUNT. Binecuvantati-ma acum cand pasesc pe acest pamant sacru. Bicuvantati-ma acum cand respir acest aer sacru. Binecuvantati-ma acum ma incalzesc cu focul sacru. Binecuvantati-ma cu ale voastre ape sacre ale vietii. Binecuvantati-ma acum cand invat sa pasesc in puterea mea personala. Astazi calatoresc in Marele Necunoscut, dati-mi intelepciunea de a fi smerit. Dati-mi intelepciunea de a iubi, chiar si atunci cand nu mi se raspunde cu iubire. Dati-mi cunoasterea a-mi echilibra felul de a fi. Astfel incat sa pot sa-mi vindec familia, tribul, natiunea si pe Mama Pamant. Eu sunt pregatit sa-mi invoc drepturile naturale ca fiinta suverana de sex masculin nascuta pe Mama Pamant prin pantecele unei incarnari a Sacrului Feminin, care a fost nascuta la randul ei in acelasi fel. Imi invoc drepturile naturale ca fiinta a Mamei Pamant. Am fost nascut sub legile naturale. Cu aceasta cunoastere a nasterii mele naturale ma intorc la locul ce mi se cuvine in lumea naturala. Revoc toate contractele energetice cu toti oamenii cu care am facut sex sub influenta mass mediei bazate pe propaganda sau a pornografiei. Ma intorc la punctul zero, de fetus in pantecele mamei. Revoc toate contractele cu toate scolile pervertite de mistere ale Sacrului Masculin care au operat cu informatii false sau care au creat o societate dominata de patriarhie.

Revoc, vindec sau sterg toate contractele care pervertesc Sacrul Masculin in timpul nasterii. Revoc toate contractele spirituale care creeaza un simtamant de concurenta intre indivizii de sex masculin atunci cand interactioneaza cu orice expresie a Sacrului Feminin. Revoc toate tabuurile culturale care creeaza indepartare emotionala fata de femei. Revoc toate contractele spirituale pervertite care ma plaseaza in sexul incorect, diferit de cel pe care lam ales inainte de a ma naste. Revoc toate contractele care creeaza pervertirea expresiei senzuale a indivizilor de sex masculin. Revoc toate contractele care gazduiesc, detin sau depoziteaza energia mea masculina sacra pentru a promova sporturile dominate de indivizii de sex masculin, activitatile sau divertismentul care demoralizeaza sau degradeaza Sacrul Feminin. Revoc toate sistemele de dominatie patriarhala a celulei familiale. Intorc toate drepturile de a defini familia catre Mama Pamant astfel incat sa fie remediate si solutionate toate conflictele dintre toate familiile care se afla in procesul de vindecare de pe urma implementarii conceptelor patriarhale. Revoc toate contractele culturale cu care m-am incarnat sau reincarnat ce creeaza o structura a societatii dominata de indfivizii de sex masculin. Returnez Sacrului Feminin drepturile si locul cuvenit ca parteneri egali in aceasta experienta co-creata a vietii. Revoc toate contractele spirituale cu toate religiile in care am fost implicat ce nu acorda drepturi, datorii si responsabilitati depline in mod egal intre Sacrul Feminin si Sacrul Masculin. Revoc toate contractele spirituale care ma obliga sub orice forma si in orice maniera sa particip la razboaie. Sterg toate programarile de tip patriotic ce-mi creeaza setea de lupta. Revoc toate contractele spirituale care definesc sexul masculin ca fiind orientat catre razboi. Revoc toate contractele spirituale cu toate guvernele pe care le-am servit in timp de razboi. Revoc toate contractele spirituale care creeaza un complex militar industrial dominat de indivizi de sex masculin si care se bazeaza pe razboi. Revoc toate contractele care creeaza o industrie sexuala ce serveste sau asigura servicii indivizilor de sex masculin si care domina indivizii de sex feminin sub orice forma sau modalitate. Revoc toate contractele spirituale care creeaza un sentiment de necuratie referitor la expresia personala a Masculinitatii Sacre. Revoc toate contractele care ma tin in capcana rusinii, reprosurilor sau vinovatiei create de personalitatile care promoveaza o masculinitate sau o feminitate pervertite. Revoc toate contractele cu toate retelele de femei demoni si barbati demoni cu care am interactionat de-a lungul tuturor vietilor mele trecute, prezente si viitoare. Expulzez prin aceasta intreaga retea de femei demoni si barbati demoni din realitatea mea pentru eternitate.

Revoc prin aceasta cetateniile acordate de monarhii, dictaturi, monarhii religioase, consilii religioase sau orice alte forme de guvernanta reprezentativa. Ma desprind permanent prin aceasta de toate societatile din linia temporala a viselor care sunt intretesute cu sistemul de dominatie si control care au cauzat eliminarea istoricilor si invatatorilor din traditia orala din intreaga lume indigena. Revoc prin aceasta fiecare decizie pe care am facut-o vreodata in timp ce eram in serviciul sistemului de dominatie si control. Toate deciziile luate in numele meu de catre un detinator de contracte spirituale de sex masculin din orice forma de guvernare sunt plasate in acest moment intr-o Curte Spirituala de Echitate reala cu toti stramosii de fata pentru a putea lua hotarari de remediere, nu pentru a fi judecat. Afirm prin aceasta intr-o completa convingere suverana ca eu ______ _______ sunt pe deplin prezent in atotputernicul meu sine Eu Sunt. Declar ca din acest moment actionez alaturi de o Curte Spirituala de Echitate permanenta atunci cand interactionez cu procesul de vindecare al Sacrului Masculin sau Feminin astfel incat perversiunea sa nu mai intre vreodata in campul meu de expresie. Declar prin aceasta ca Mama Pamant se afla in stapanire alaturi de mine pentru toate formele de relationare interpersonala pentru toate fiintele simtitoare care exista si coexista pe taramurile Mamei Pamant. Chem toti stramosii sa recunoasca aceasta citire a vointei mele libere si sa o introduca in Biblioteca Akashica a Pamantului pentru ca toate fiintele simtitoare sa inteleaga ca libertatea noastra vine impreuna cu folosirea liberei vointe proprii in tot timpul.

Revocarea contractelor de suflet pentru Sacrul Feminin Invoc toate contractele spirituale care exista in cadrul incarnarilor, eu-urlor si existentelor mele trecute, prezente si viitoare din aceasta dimensiune si flux temporal si din toate fluxurile temporale care exista deasupra si dedesubtul sinusoidei coexistentiale centrale a Pamantului. In acest moment unic al prezentul etern co-creat: Chem aici de fata toti stramosii din linia ADN sa creeze spatiul in care va functiona o reala Curte Spirituala Unificata de Echitate pentru a se da o hotarare de reparatie cu privire la toate contractele in care au fost inserate abuziv prevederi aditionale in cadrul proceselor dinaintea si din timpul nasterii. Chem de fata toti stramosii din toate relatiile de suflete pentru a crea si mentine spatiul in care aceasta Curte Spirituala de Echitate va functiona. Chem Mama Pamant si toti locuitorii ei de lumina din spatiul ei interior si exterior pentru a inainta si a ocupa aceasta Curte Spirituala de Echitate. O, Mare Mister care esti sursa tuturor puterilor, ma adresez Tie. Vino cu a Ta Sincronicitate Sacra astfel incat toate fiintele sa fie prezente in constienta unitara.

Revoc prin aceasta contractele cu toate religiile si sistemele culturale de credinte care plaseaza femininul intr-o pozitie de inegalitate. Acestea includ proiectii ca: salarii inegale, incapacitatea femeilor de a-si castiga traiul, lipsa dreptului de a detine pamant sau afaceri sau de a primi educatia pe care si-o doreste etc. Nu imi dau consimtamantul pentru miscarea feminista care a fost creata si finantata de CIA pentru a separa femeile de puterea Sacrului Feminin, a cultiva ura pentru barbati si a crea separare si diviziune in cadrul unitatii familiei de suflete. Revoc prin aceasta toate sistemele culturale de credinte care creeaza asteptarile unei asa-zise datorii a femeilor de a face fata singure unor poveri nerealiste si de a suferi in liniste. Nu imi dau consimtamantul pentru nici unul dintre sistemele de conditionare sociala create pentru a face femeile sa creada ca sunt prea sensibile, prea emotive, prea scapate de sub control in incercarea perversa de a destabiliza sufletul femeilor si a le face sa creada ca sunt instabile sau nesemnificative. Revoc prin aceasta toate contractele cu sistemele culturale de credinte in care copiii de sex feminin sunt ucisi la nastere, mutilati sexual ca parte a unui pretins ritual de trecere, vanduti in industria de pornografie pedofila care valoareaza miliarde de dolari sau traficati ca sclavi sexuali. Nu imi dau consimtamantul pentru industria pornografica ce a fost locul in care s-au creat si raspandit contractele spirituale referitoare la perversiuni sexuale si exploatarea, degradartea, victimizarea si bastardizarea puterii Sacrului Feminin. Revoc prin aceasta urmatoarele contracte de perversiuni sexuale care tintesc separarea femeilor de puterea Sacrului Feminin: Toate programele de sex in grup sau poliamorie care sunt o perversiune a Sexualitatii Sacre si urmaresc sa faca femeile sa simta ca, intr-un fel ,nu sunt de ajuns; Toate sistemele de credinte culturale cu standarde duble in care promiscuitatea sexuala recreationala, sotiile multiple, haremurile si concubinele sunt permise si promovate in cazul barbatilor, dar care provoaca femeilor ruina sociala; Toate programele care creeaza proiectii pe care barbatii le pun asupra femeilor in momentul in care acestia se masturbeaza, precum si fanteziile perverse care sunt folosite ca bariera intre spatiile sacre ale inimii unui barbat si unei femei aflati in timpul sacrei fuziuni sexuale.

Nu imi dau consimtamantul pentru aceste contracte spirituale referitoare la perversiunile sexuale. Nu aveti nici o putere asupra mea. Declar prin aceasta ca Mama Pamant se afla in stapanire alaturi de mine, cat si de familia mea suflete si stramosii mei genetici. Declar acum ca sunt curatat/curatata de aceste proiectii ale perversiunilor sexuale si ca ma intorc la sursa inocentei ca o fiinta divina suverana de sex feminin. Revoc prin aceasta toate contractele si conceptele create in starile de inocenta sau ignoranta. Declar prin aceasta o noua forma de curatenie spirituala si fizica. Revoc toate conceptele autocreate anterior referitoare la curatenie si orice atasament pervertit fata de mine insumi/insami. Aceasta noua invocatie

de curatenie indeparteaza toate conceptele anterioare referitoare la sexualitatea sacra, senzualitatea si sexul recreational. Le intorc pe toate acestea inapoi la stadiul initial din momentul in care eram un fetus in pantecele mamei. Imi reconectez toate lanturile de ADN cu cele ale bataii de inima a Mamei Pamant. Sacrul Feminin este conectat cu inima ei in Spatiul Sacrului Feminin al acesteia si nu isi neaga ciclul menstrual, ci il accepta ca o perioada de introspectie, retrospectie si reflectie. Revoc prin aceasta toate contractele spirituale cu industria publicitara si de divertisment care au creat programe de ura de sine, slabirea stimei de sine, folosirea diferitelor substante chimice, automutilare, dereglari metabolice samd. Revoc prin aceasta toate contractele cu industria medicala care au adus daune sanatatii si capacitatii femeilor de a se reproduce in concordanta cu legile naturale ale Mamei Pamant. Produsele anticonceptionale precum si alte chimicale introduse in mancarea, apa si aerul nostru ce cauzeaza sterilitate sau sexualitate exacerbata. Precum si articolele vestimentare care dauneaza sanatatii femeilor cum ar fi sutiene, tocuri, corsete si tampoane. Revoc toate contractele de la nastere create prin intermediul cezarienelor, tratamentelor de fertilitate, radiografiilor si ecografiilor pre-natale, vaccinarilor, incubatiilor, nepunerea nou-nascutilor direct pe inima mamei imediat dupa nastere, prelevarea placentei si taiere cordonului ombilical ce poate ramane intact pana la 4 zile pentru a permite copilului sa creeze o legatura de inima cu ambii parinti. Revoc toate contractele care forteaza o femeie sa poarte si sa dea nastere unui suflet care nu este rezultatul alegerii lor divine co-creative alaturi de reprezentantul Sacrului Masculin cu care se afla intr-o relatie. Acestea includ victimele violurilor, sarcinile din timpul adolescentei si casniciile fortate sau aranjate. Returnez Mamei Pamant grila naturala de incarnare. Sterg permanent in acest moment grila de re-incarnare din sufletul meu. Nu imi dau consimtamantul pentru nici unul dintre programele care urmaresc sa provoace o femeie sa se simta prea grasa, prea slaba, prea tanara, prea neagra, prea alba, prea de alta etnie, prea bogata, prea saraca sau orice alta proiectie menita sa faca femeia sa creada ca, intr-un fel sau altul, nu este indeajuns de buna. Declar prin aceasta ca sunt mai mult decat indeajuns de bun/buna, sunt constiinta infinita. Sunt Zeu/Zeita incarnat/incarnata. Sunt o fiinta suverana si prin aceasta imi revendic puterea Sacrului Feminin in cadrul acestei Curti Spirituale de Echitate. Chem toti stramosii sa recunoasca aceasta citire a vointei mele libere si sa o introduca in Biblioteca Akashica a Pamantului pentru ca toate fiintele simtitoare sa inteleaga ca libertatea noastra vine impreuna cu folosirea liberei vointe proprii in tot timpul.