Alamat tempat baru nk keje Kementerian Perumahan dan Kerajaan Tempatan Aras 2, Blok K, Pusat Bandar Damansara 50782

Kuala Lumpur. (Contoh nie) Tarikh: 6 Oktober 2009

Tuan, MEMOHON PENANGGUHAN BERTUGAS SEBAGAI PEGAWAI KHIDMAT SINGKAT GRED E27 Dengan segala hormatnya saya merujuk kepada surat (permohonan yang dia bagi) bertarikh ………… yang ditawarkan bertugas di (tempat baru 2) yang berkuatkuasa mulai (bila?) 2. Walaubagaimana pun tawaran yang diberikan oleh pihak tuan dalam masa terdekat ini menimbulkan beberapa masalah kepada saya dan sesetengah pihak memandangkan saya sedang bekerja. Sehubungan dengan itu, saya memohon pertimbangan dan jasa baik pihak tuan untuk memohon penangguhan melapor diri di(tempat baru) bagi menyiapkan tugasan sekarang supaya tidak menimbulkan masalah kepada pihak lain. 3. Untuk makluman pihak tuan, saya akan melapor diri ke Jabatan tuan pada (bagi tarikh seeloknya) setelah kerja-kerja di sini selesai. 4. Kerjasama pihak tuan amatlah dihargai.

Sekian, terima kasih.

Yang Benar,

………………… (SITI NORIZAI EZANA)

Nama dan alamat tempat tinggal Siti norizai No3 Jalan Raja Chulan Lorong Hang Tuah 59100 Kuala Lumpur

(alamat opis skrg) Kementerian Perumahan dan Kerajaan Tempatan Aras 2, Blok K, Pusat Bandar Damansara 50782 Kuala Lumpur. (Contoh nie) Tarikh: 6 Oktober 2009

Tuan, MEMOHON PERLETAKKAN JAWATAN SEBAGAI PEGAWAI KHIDMAT SINGKAT GRED E27 Dengan segala hormatnya saya merujuk perkara tersebut di atas. 2. Untuk makluman pihak tuan saya Cik Siti Norizai Ezana, (jawatan skrg) ingin memohon perletakkan jawatan di Muzium Telekom kerana mendapat tawaran kerja di tempat lain. 3. Sehubungan dengan itu, permohonan saya ini berkuatkuasa mulai 6 Oktober 2009 dan berjanji akan menyiapkan semua tugasan di sini sebelum memulakan kerja baru. Oleh yang demikian, saya mengucapkan ribuan terima kasih kerana memberi peluang kepada saya berkhidmat di sini. Sekian, terima kasih.

Yang Benar,

………………… (SITI NORIZAI EZANA)