Anda di halaman 1dari 2

SK 2 JALAN BATU TIGA

JADUAL PEPERIKSAAN AKHIR TAHUN


TAHAP 2

TARIKH/HARI MATA PELAJARAN MASA


29 OKT 2009 BAHASA MELAYU PEMAHAMAN 8.30 - 9.20 am 50 min
KHAMIS
RENCANA 9.30 - 10.00 am 30 min

REHAT 10.00 - 10.20 am 20 min

BAHASA MELAYU PENULISAN 11.00 - 12.15 am 1 jam 15 min

30 OKT 2009 BAHASA INGGERIS 1 8.00 - 8.50 am 50 min


JUMAAT
KEMAHIRAN HIDUP 9.00 - 10.00 am 1 jam

REHAT 10.00 - 10.20 am 20 min

BAHASA INGGERIS 2 10.30 - 11.45 am 1 jam 15 min

2 NOV 2009 KAJIAN TEMPATAN 7.45 - 8.45 am 1 jam


ISNIN
MATEMATIK 1 9.00 - 10.00 am 1 jam

REHAT 10.00 - 10.20 am 20 min

MATEMATIK 2 11.00 - 11.40 1 jam

BAHASA ARAB (THN 4 SHJ) 11.50 - 12.50 pm 1 jam

3 NOV 2009 SAINS 8.30 - 9.45 am 1 jam 15 min


SELASA
REHAT 10.00 - 10.20 am 20 min

PENDIDIKAN SIVIK KEWARGANEGARAAN 10.30 - 11.30 am 1 jam

AGAMA / MORAL 11.45 - 12.45 pm 1 jam

27 OKT 2009 MUZIK 7.45 - 8.45 am 1 jam


SELASA
PENDIDIKAN JASMANI 9.00 - 10.00 am 1 jam

REHAT 10.00 - 10.20 am 20 min

PENDIDIKAN SENI 10.30 - 12.30 pm 2 jam


SK 2 JALAN BATU TIGA
JADUAL PEPERIKSAAN AKHIR TAHUN
TAHAP 1

TARIKH/HARI MATA PELAJARAN MASA


29 OKT 2009 EJAAN 7.45 - 8.15 am 30 min
KHAMIS
BAHASA MELAYU PEMAHAMAN 8.30 - 9.20 am 50 min

REHAT 9.30 - 9.50 am 20 min

BAHASA MELAYU PENULISAN 10.00 - 11.15 am 1 jam 15 min

30 OKT 2009 BAHASA INGGERIS 1 7.45 - 8.45 am 50 min


JUMAAT
BAHASA INGGERIS 2 ( THN 3 SHJ) 8.50 - 9.30 am 1 jam 15 min

REHAT 9.30 - 9.50 am 20 min

SAINS 10.30 - 11.45 am 1 jam 15 min

23 OKT 2009 MATEMATIK 1 7.40 - 8.40 am 1 jam


JUMAAT
MATEMATIK 2 (THN 3 SHJ) 8.50 - 9.30 am 40 min

REHAT 9.30 - 9.50 am 20 min

AGAMA / MORAL 10.00 - 11.00 am 1 jam

26 OKT 2009 BAHASA ARAB 7.45 - 8.45 am 1 jam


ISNIN
REHAT 9.30 - 9.50 am 20 min

PENDIDIKAN SENI 10.00 - 12.00 pm 2 jam