Anda di halaman 1dari 1

Mojokerto, 2 Desember 2009

Mitraku, Savira
Ing Malang

Assalamualaikum Wr. Wb

Vir, kepriye kabarmu? Apik apik bae? Suwe rasane aku


ora ketemu karo awakmu. Terakhir kita ketemu ing kelas 5
SD. Saiki kowe wis dadi perawan. Mestine tambah ayu lan
akeh sing nresnani iki. Ya apa ora ?

Vir, kanggo nyambut Tahun Baru mengko aku arep


lunga menyang Malang. Aku kepengin mlaku – mlaku muteri
Malang, nanging aku during weruh lor kidule Malang. Kowe
bisa apa ora ngancani aku mlaku – mlaku muteri Malang?
Yen bisa, mengko susulen aku ing terminal Malang. Yen ora
bisa, ya ora apa – apa.

Wes, samene bae layangku marang kowe. Salam


kangen marang bapak lan ibumu ing Malang. Matur suwun
lan sepurane sing akeh.

Wassalamualaikum Wr. Wb

Mitramu,

Erika Yuli
Susanti