Anda di halaman 1dari 1

Am

Boga kabogoh jauh


Dm E
Mentas laut leuweung gunung
Dm C
Tapi apel teu bingung
F Am
Cukup hallo na telepon
Am
Kuring di Pulau Jawa
Dm E
Manehna Pulau Sumatera
Dm C
Lamun malem mingguan
F Am
Mojok via SMS-an
Am
Jelema palinter
Am Dm
Dunya beuki maju
G
Najan urang pajauh
F Am
Bisa ngobrol unggal waktu
Am Dm
Tiap SMS-an atawa nelepon
G
Teu jadi pikiran
F Am
Kajeun pulsa kabobolan
E F Am
Nu penting mah bisa ngobrol jeung manehna
Am
Boga kabogoh jauh
Dm E
Meuntas laut leuweung gunung
Dm C
Tapi apel teu bingung
F Am
Cukup hallo na telepon.