Anda di halaman 1dari 1

Bm

Mapay jalan satapak


G
Ngajugjug ka hiji lembur
Em
Henteu karasa capena
Bm
Sabab aya nu diteang
Bm
Hujan angin dor dar gelap
G
Hunteu aya keur ngiuhan
Em
Sanajan awak rancucut
Bm
Teu paduli kajeun teuing
F#
Nu penting mah asal nepi
Bm
Ka tempat anu di tuju
F#
Rek ngalongok mawar bodas
Bm
Nu moal lila ka ala
Em
Sugan tea moal gagal
Bm
Kembang geus aya nu boga
G Bm
Balik teh asa hoream leumpang ge asa ngalayang
G Bm
Teu kasawang ti anggalna
Em Bm
Teu kapikir ti tadina
Em
Lamun bakal nyeri hate
Bm
Hoream teu sudi teuing
G
Mikiran pipanyakiteun
Bm
Mikiran pipanyakiteun

Anda mungkin juga menyukai