Anda di halaman 1dari 1

Intro : D Gm

D# Gm
Dina hate kuring anjeun cicing
D# D
Dina hate anjeun kuring cicing
Gm
Bener-bener henteu bisa ngejat
F D Gm
Dibeungkeut ku tali duriat
D# Gm
Sanajan loba nu daratang
D# D
Pating kuriling neangan lawang
Gm D# Gm
Pating kaletrok kana panto hate
F D# D Gm
Tapi ku urang teu dipalire
Cm
Duriat teu bisa digantian ku rupa
Cm Gm
Duriat teu bisa dihilian ku harta
Cm
Duriat teu bisa di aya-aya
Cm Gm
Duriat datang na heunteu kapaksa
D
Dikotretkeun dina hate tidituna
Gm
Diguratkeun dina rasa tidituna
D
Dibuka di baca ku urang duaan
D# D Gm
Di jaga di riksa pinuh rasa ka heman