Anda di halaman 1dari 1

Tell N Search Solutions ( 002197818-X)

  • 23 -2, Jalan Pantai Murni 6,

Pantai Dalam, 59200 Kuala Lumpur

www.tellnsearch.com

  • 14 Mei 2014

Puan Kiftiah Abdul Razak Bahagian Pengurusan Akademik, Jabatan Pendaftar, Universiti Kebangsaan Malaysia, 43600 UKM Bangi, Selangor Darul Ehsan

Puan,

Saya mewakili Tell N Search Solutions ingin menyatakan rasa bangga dan bersyukur akan inisiatif pihak puan dalam memilih kami sebagai pembekal sistem untuk ujian aptitude yang bakal dijalankan nanti.

Seperti yang puan sedia maklum, sistem ini merupakan satu sistem secara online yang mana pemohon pemohon akan mengambil masa selama satu jam untuk melengkapkan 185 soalan. Pemohon akan segera mendapat jawapan dan graf yang bakal digunakan sebagai rujukan oleh panel penemubual. Sistem ini juga membekalkan secured access yakni para pemohon akan dibekalkan passcode dan pihak tuan akan dapat mengakses jawapan serta carta dan graf sebagai bahan rujukan.

Sehubungan dengan itu, pihak kami akan mengenakan yuran pembayaran sebanyak rm10 untuk seorang pelajar (per/head). Yuran ini merangkumi penggunaan sistem, konsultasi dan khidmat sokongan dimana pihak kami akan sentiasa berada di lokasi ujian untuk memastikan kelancaran program.

Kerjasama pihak puan amat kami hargai dan kami akan memastikan segala proses berjalan lancar. Terima kasih.

Yang Benar,

Mohd Shahidi b Ismail

  • 03 2242 1255 / 019 342 5047