Anda di halaman 1dari 1

ANUN

Ministerul Agriculturii i Dezvoltrii Rurale anun scoaterea la concurs de recrutare a unei funcii
publice de conducere vacante de director general adjunct la Agenia de Pli i Intervenie pentru
Agricultur, n data de 16.10.2014, ora 10,00, proba scris.
Dosarele de nscriere la concurs se depun la Agenia Naional a Funcionarilor Publici n termen de
8 zile de la data publicrii anunului de concurs n Monitorul Oficial, Partea a III a precum i n
pres (02.10.2014) la doamna Alexandra Izvercian, secretarul comisiei de concurs.
Relaii suplimentare se pot obine la sediul Ageniei Naionale a Funcionarilor Publici, la telefon
nr. 0374.112.726.
Agenia de Pli i Intervenie pentru Agricultur
1 post vacant de director general adjunct
CONDIII GENERALE:
Candidaii trebuie s ndeplineasc condiiile prevzute de art. 54 din Legea nr. 188/1999 privind
Statutul funcionarilor publici (r2), cu modificrile i completrile ulterioare.
CONDIIILE SPECIFICE:
-Studii universitare de licen absolvite cu diplom, respectiv studii superioare de lung durat,
absolvite cu diplom de licen sau echivalent n domeniul stiinelor economice;
-Vechime n specialitatea studiilor necesare exercitrii funciei publice: minimum 3 ani;
Bibliografie :
-Legea nr. 188/1999 privind Statutul Funcionarilor Publici (r2), cu modificrile i completrile
ulterioare;
-Legea nr. 7/2004 privind codul de conduit al funcionarilor publici, republicat;
-Legea nr.1/2004 privind nfiinarea, organizarea i funcionarea Ageniei de Pli i Intervenie
pentru Agricultur, cu modificrile i completrile ulterioare;
-Regulamentul UE nr. 1306/2013 privind finanarea, gestionarea i monitorizarea politicii
agricole comune i de abrogare a Regulamentelor (CEE) nr. 352/78, (CE) nr. 165/94, (CE) nr.
2799/98, (CE) nr. 814/2000, (CE) nr. 1290/2005 i (CE) nr. 485/2008 ale Consiliului, cu
modificrile i completrile ulterioare;
-Regulamentul UE nr. 1307/2013 de stabilire a unor norme privind plile directe acordate
fermierilor prin scheme de sprijin n cadrul politicii agricole comune i de abrogare a
Regulamentului (CE) nr. 637/2008 al Consiliului i a Regulamentului (CE) nr. 73/2009 al
Consiliului, cu modificrile i completrile ulterioare;
-Legea nr. 500/2002 privind finanele publice, cu modificrile i completrile ulterioare;
-OUG nr.125/2006 pentru aprobarea schemelor de pli directe i pli naionale directe
complementare, care se acord n agricultur ncepnd cu anul 2007, i pentru modificarea art. 2
din Legea nr. 36/1991 privind societile agricole i alte forme de asociere n agricultur, cu
modificrile i completrile ulterioare.