Anda di halaman 1dari 2

Sayang opo kowe krungu

Jerite atiku mengaharap engkau kembali


Sayang nganti memutih rambutku
Rabakal luntur tresnaku
Wes tak cobo nglalekke
Jenengmu seko atiku
Sak tenane ra ngapusi
Iseh tresna Sliramu
Duh pepujan neng ati
Nangeng kowe ora reti, koe seng tak wanti wanti
Malah jebol saiki Kowe mblenjani janji
Jare sehidup semati
Nange opo bukti ?
Koe Medot tresnoku demi lanangan liyo
Yowes ora popo insyaallah aku iso lilo
Nek sambat kaleh sinten yen sampun mekaten
Merana uripku
Aku welasno tiwas, aku mesakno aku
Aku nanges nganti metu weloh getih putih
Sayang opo kowe krungu
Jerite atiku mengaharap engkau kembali
Sayang nganti memutih rambutku
Rabakal luntur tresnaku
Hari demi hari uwis tak lewati
Yen pancen dalane kudu kuwat ati
Ibarate sego, uwis dadi bubur
Nangen Tresno iki ora bakal luntur
Sak tenane aku ini pancen tresno awakmu
Ora ono liane seng iso dadi penggantimu
Gor kanggo awakmu seng cocok neng atiku
Nganti atiku njerit atimu ra bakal krungu
Nek sambat kaleh sinten yen sampun mekaten
Merana uripku
Aku welasno tiwas, aku mesakno aku
Aku nanges nganti metu weloh getih putih
Sayang opo kowe krungu
Jerite atiku mengaharap engkau kembali
Sayang nganti memutih rambutku
Rabakal luntur tresnaku
Sayang opo ra krungu
Tangise atiku
Mengharap kowe bali

Neng Njero ati iki


Nganti rambutku putih
Tanges
eloh dadi geteh
Po yo gek ndhang bali
Nglakoni tresno suci
Aku marang sliramu
Doraku neng atiku
Aku ra iso ngapusi sak tenane neng ati
Mung kanggo sliramu cintaku tetap abadi
Selamanya sampai hayat hidup
Nek sambat kaleh sinten yen sampun mekaten
Merana uripku
Aku welasno tiwas, aku mesakno aku
Aku nanges nganti metu weloh getih putih
Sayang opo kowe krungu
Jerite atiku mengaharap engkau kembali
Sayang nganti memutih rambutku
Rabakal luntur tresnaku
Percoyo opo pemujamu
Cintaku tetap abadi