P. 1
Geguritan b jawa 2

Geguritan b jawa 2

|Views: 1,085|Likes:
Dipublikasikan oleh Pupel Setunggal
sopo sing arep sinau boso jowo mreneo

by: pupel
sopo sing arep sinau boso jowo mreneo

by: pupel

More info:

Published by: Pupel Setunggal on May 10, 2010
Hak Cipta:Attribution Non-commercial

Availability:

Read on Scribd mobile: iPhone, iPad and Android.
download as DOC, PDF, TXT or read online from Scribd
See more
See less

04/13/2012

pdf

text

original

WENGI KANG SEPI Embun wengi kang mrentul Sandhuwure gegodhongan Negasake sepiku Kang tansaya gubel Sapa

Ngelegawa Nalika wewayangane dak sapa Grimis isih kemepyur Kaya beling-beling kaca pangilon kang ajur Ing ngendi anggonku goleki maneh Kaca pangilon Banyu tlaga wis katon ijo Kebak lumut Ing jero kono Ora ono wewayanganku Opo aku isih presojo Embun wengi kang adhem njengkut Atiku keslamur lumut

Dening pancipta :Alle emje Kapetik soko Penyebar semangat No 18,2 Mei 2009

You're Reading a Free Preview

Mengunduh
scribd
/*********** DO NOT ALTER ANYTHING BELOW THIS LINE ! ************/ var s_code=s.t();if(s_code)document.write(s_code)//-->