Masalah Pancutan Awal? Tidak Tahan Lama di Ranjang? 5 Minit dah Game Over?

Sekarang anda tidak perlu rungsing lagi dengan produk untuk tahan lama di ranjang, dengan evolusi terkini, Jantan Gel, untuk mereka yang benar -benar JANTAN SAHAJA!! Anda tidak perlu malu kerana berdasarkan statistik Tidak perlu ambil risiko dengan membayar ribuan ringgit untuk ubat -ubatan yang tidak memberi kesan kepada anda. Kini dengan Jantan Gel isteri anda pastinya akan tersenyum puas setiap kali bersama.
Kisah Saya;

Saya seorang suami dan bapa kepada 2 orang cahaya mata. Walaupun begitu, saya masih menghadapi masalah untuk tahan lebih lama di ranjang. Perkara ini seringkali membuatkan saya gusar kerana tidak mahu kebahagiaan rumahtangga kami terjejas. Namun kini setelah menggunakan Jantan Gel, kehidupan seksual saya kembali ceria. Isteri kini lebih gembira dan seringkali tersenyum kepuasan setelah melayari bahtera di ranjang. YANG PASTI KINI SAYA BENAR-BENAR JANTAN!!

KANDUNGAN JANTAN GEL Butea Superba - Herba terkenal dari Thailand khusus sebagai penggalak seks untuk lelaki. Lintah - Mampu membesarkan saiz zakar lelaki disamping melancarkan peredaran darah di zakar. Gambir Sarawak - Khusus untuk menambah tenaga dan tahan lebih lama di ranjang. CARA GUNA JANTAN GEL

1. Sedikit gel dipicit dan disapu di jari. 2. Secara sekata, sapu di zakar, takuk kepala zakar dan urat pari/ 3. Tunggu 1 jam dan kemudian bilas dengan air (tanpa sabun)

*Jantan Gel mendapat kelulusan dari Kementerian Kesihatan Malaysia. Dengan no pendaftaran NOT091202590K . Kandungan 10ml. Boleh diguna bersama kondom.

Perhatian: Bagi penggunaan pertama kali, sila guna dalam amaun yang sedikit dulu untuk mengetahui amaun yang terbaik dan sesuai untuk anda. Jika hari ini penggunan tidak berikan perbezaan, tambahkan kuantiti gel pada hari esok. Gel dibiarkan sekurang-kurangnya 1 jam. (lebih lama lebih elok)

DAPATKAN JANTAN GEL SEKARANG!

Master your semester with Scribd & The New York Times

Special offer for students: Only $4.99/month.

Master your semester with Scribd & The New York Times

Cancel anytime.