P. 1
nota serah tugas

nota serah tugas

|Views: 269|Likes:
Dipublikasikan oleh Mohd Uzaini Mat Jusoh

More info:

Published by: Mohd Uzaini Mat Jusoh on Sep 12, 2010
Hak Cipta:Attribution Non-commercial

Availability:

Read on Scribd mobile: iPhone, iPad and Android.
download as PDF, TXT or read online from Scribd
See more
See less

11/25/2013

pdf

text

original

CIAST KP6

FORMAT NOTA SERAH TUGAS

Surat Penyerahan Dan Akuan Terima Nota Serah Tugas i 2.KANDUNGAN PERKARA MUKASURAT 1. Fail Meja vi 7. Manual Prosedur Kerja vii 8. Kedudukan Terakhir Tugas-Tugas Yang Belum Selesai iii 4. Lain-lain Hal viii . Senarai Hartabenda / Peralatan Pejabat iv 5. Kedudukan Kewangan / Akaun Dan Lain-Lain v 6. Senarai Tugas Jawatan ii 3.

…………… (Ketua Bahagian/Program) Catatan : * Potong mana yang tidak berkaitan. Nama: ………………. Adalah saya …………………………………………………………..…………… (Ketua bahagian/Program) 2.. JPA(193/6/3-4(20) bertarikh 19 Julai 1985.. Diterima oleh: Disaksikan oleh: ……………………………………. . yang mengambil alih tugas jawatan………………………………………. Nama: ………………. Disertakan juga bersamasama ini Fail Meja / Manual Prosedur Kerja*. SURAT PENYERAHAN DAN AKUAN TERIMA NOTA SERAH TUGAS a) Adalah saya ……………………………………………….……….ii - . mengaku telah menerima satu (1) salinan Nota Serah Tugas dan Fail Meja / Manual Prosedur Kerja*.. yang menyandang jawatan …………………………………………...…………… (Pegawai yang mengambil alih tugas) ……………………………………. Nama: ……………….- i - 1.…………… (Pegawai yang bertukar) ……………………………………... di Pusat Latihan Pengajar Dan Kemahiran Lanjutan(CIAST) dari tarikh ……………… hingga ………………… bersama-sama ini menyertakan Nota Serah Tugas sepertimana diarahkan oleh Jabatan Perkhidmatan Awam melalui surat Bil. Diserahkan oleh: Disemak oleh: ……………………………………. di Pusat Latihan Pengajar Dan Kemahiran Lanjutan(CIAST) mulai tarikh ………………. Nama: ……………….

2. SENARAI TUGAS JAWATAN Nama Pegawai Nama Jawatan Gelaran Jawatan Bertanggungjawab Kepada : : : : .

- iii - 3. KEDUDUKAN TERAKHIR TUGAS-TUGAS YANG BELUM SELESAI Bil. Pegawai. Tugas-Tugas Yang Belum Selesai Kedudukan Sekarang Tindakan Susulan Yang Diperlukan Rujukan Fail. Jabatan Yang Berkaitan Catatan .

iv - SENARAI HARTABENDA / PERALATAN PEJABAT Barangan/Peralatan Kuantiti Catatan . Bil.4.

v - KEDUDUKAN KEWANGAN/AKAUN DAN LAIN-LAIN (Hanya perlu disediakan oleh pegawai-pegawai yang berkaitan sahaja) .5.

- vi - 6. FAIL MEJA (Hendaklah disertakan sebagai Lampiran ‘A’1) .

- vii - 7. MANUAL PROSEDUR KERJA (Hendaklah disertakan sebagai Lampiran ‘A’2 jika melibatkan Ketua Bahagian/Program keatas) .

LAIN-LAIN HAL .- viii - 8.

You're Reading a Free Preview

Mengunduh
scribd
/*********** DO NOT ALTER ANYTHING BELOW THIS LINE ! ************/ var s_code=s.t();if(s_code)document.write(s_code)//-->