P. 1
nota serah tugas

nota serah tugas

|Views: 268|Likes:
Dipublikasikan oleh Mohd Uzaini Mat Jusoh

More info:

Published by: Mohd Uzaini Mat Jusoh on Sep 12, 2010
Hak Cipta:Attribution Non-commercial

Availability:

Read on Scribd mobile: iPhone, iPad and Android.
download as PDF, TXT or read online from Scribd
See more
See less

11/25/2013

pdf

text

original

CIAST KP6

FORMAT NOTA SERAH TUGAS

Fail Meja vi 7. Kedudukan Terakhir Tugas-Tugas Yang Belum Selesai iii 4.KANDUNGAN PERKARA MUKASURAT 1. Lain-lain Hal viii . Surat Penyerahan Dan Akuan Terima Nota Serah Tugas i 2. Kedudukan Kewangan / Akaun Dan Lain-Lain v 6. Senarai Tugas Jawatan ii 3. Senarai Hartabenda / Peralatan Pejabat iv 5. Manual Prosedur Kerja vii 8.

ii - . Nama: ………………..- i - 1. Nama: ………………. Adalah saya …………………………………………………………. Disertakan juga bersamasama ini Fail Meja / Manual Prosedur Kerja*. di Pusat Latihan Pengajar Dan Kemahiran Lanjutan(CIAST) dari tarikh ……………… hingga ………………… bersama-sama ini menyertakan Nota Serah Tugas sepertimana diarahkan oleh Jabatan Perkhidmatan Awam melalui surat Bil.…………… (Ketua Bahagian/Program) Catatan : * Potong mana yang tidak berkaitan.……….. Nama: ………………. Diterima oleh: Disaksikan oleh: …………………………………….…………… (Ketua bahagian/Program) 2. di Pusat Latihan Pengajar Dan Kemahiran Lanjutan(CIAST) mulai tarikh ……………….. JPA(193/6/3-4(20) bertarikh 19 Julai 1985.. Nama: ………………. SURAT PENYERAHAN DAN AKUAN TERIMA NOTA SERAH TUGAS a) Adalah saya ………………………………………………. yang menyandang jawatan ………………………………………….…………… (Pegawai yang bertukar) …………………………………….…………… (Pegawai yang mengambil alih tugas) ……………………………………... .. mengaku telah menerima satu (1) salinan Nota Serah Tugas dan Fail Meja / Manual Prosedur Kerja*.. Diserahkan oleh: Disemak oleh: ……………………………………. yang mengambil alih tugas jawatan……………………………………….

2. SENARAI TUGAS JAWATAN Nama Pegawai Nama Jawatan Gelaran Jawatan Bertanggungjawab Kepada : : : : .

Pegawai. Jabatan Yang Berkaitan Catatan . KEDUDUKAN TERAKHIR TUGAS-TUGAS YANG BELUM SELESAI Bil.- iii - 3. Tugas-Tugas Yang Belum Selesai Kedudukan Sekarang Tindakan Susulan Yang Diperlukan Rujukan Fail.

4. Bil. iv - SENARAI HARTABENDA / PERALATAN PEJABAT Barangan/Peralatan Kuantiti Catatan .

v - KEDUDUKAN KEWANGAN/AKAUN DAN LAIN-LAIN (Hanya perlu disediakan oleh pegawai-pegawai yang berkaitan sahaja) .5.

FAIL MEJA (Hendaklah disertakan sebagai Lampiran ‘A’1) .- vi - 6.

MANUAL PROSEDUR KERJA (Hendaklah disertakan sebagai Lampiran ‘A’2 jika melibatkan Ketua Bahagian/Program keatas) .- vii - 7.

LAIN-LAIN HAL .- viii - 8.

You're Reading a Free Preview

Mengunduh
scribd
/*********** DO NOT ALTER ANYTHING BELOW THIS LINE ! ************/ var s_code=s.t();if(s_code)document.write(s_code)//-->