Ruj. Kami Tarikh Yang Di Pertua Majlis Perbandaran Kangar, Pejabat Majlis Perbandaran Kangar, No.

192, Jalan Kangar, 01000 Kangar, Perlis. Tuan,

: 03/04/001/2008 (27) : 16 MEI, 2008

PROGRAM TITIAN KASIH DYTM TUANKU RAJA MUDA PERLIS SEMPENA KEPUTERAAN DYMM TUANKU RAJA PERLIS TAHUN 2008. Dengan segala hormatnya saya diarah merujuk kepada perkara diatas. 2. Sukacita dimaklumkan bahawa program tersebut di atas telah berjalan dengan lancar dan jayanya pada tarikh dan masa yang dijadualkan. 3. Sekolah Menengah Kebangsaan Arau ingin mengucapkan jutaan terima kasih di atas kerjasama dan bantuan daripada jabatan tuan yang telah menyediakan pokok-pokok hiasan bagi menyeri dan menceriakan lagi majlis tersebut . 4. Sehubungan itu juga kami memohon jasa baik daripada pihak tuan agar dapat memberi pertimbangan bagi mengurangkan kadar kos perkhidmatan menyediakan pokokpokok hiasan tersebut ( dari RM 350.00 kepada kos yang tuan rasakan berpatutan ). 5. Di atas segala kerjasama dan bantuan yang dihulurkan oleh pihak tuan dalam membantu menjayakan program tersebut, sekali lagi pihak sekolah merakamkan setinggitinggi penghargaan dan ucapan terima kasih.

.. Sekolah Menengah Kebangsaan Arau............ Pengetua.Sekian. 02600 Arau......... Perlis....... .................... ”INSTITUSI GEMILANG PELAJAR CEMERLANG” ”BERKHIDMAT UNTUK NEGARA” ... terima kasih...

ARAU 3... Perlis. 026000 Arau..... Kami Tarikh Semua Ibu/Bapa/Waris/Penjaga.. : 03/04/001/2010 (7) : 07 JULAI..... 5 & 6 ATAS SMK... SPM & STPM pada penghujung tahun 2010 nanti... PERLIS TAHUN 2010. Segala sokongan dan kerjasama tuan/puan dalam membantu menjayakan program tersebut didahului dengan ucapan terima kasih. Perlis... Tuan...2010 anak-anak jagaan tuan/puan dan mendapatkan gambaran mengenai pencapaian mereka sebelum menduduki Peperiksaan PMR....30 PAGI DEWAN SMK. 4... 02600 Arau.. terima kasih. Dengan segala hormatnya saya diarah merujuk kepada perkara diatas. Sekolah Menengah Kebangsaan Arau... HALIM BIN MANSOR) Pengetua.... Sekian.. ARAU...2 WARIS PELAJAR TINGKATAN 3.....Ruj. . 2010 PROGRAM JALINAN KASIH .. ”INSTITUSI GEMILANG PELAJAR CEMERLANG” ..... Sehubungan itu tuan/puan adalah dijemput hadir ke program tersebut untuk menerima penyerahan keputusan Peperiksaan Pertengahan Tahun..... 2... 2010 (KHAMIS) 8. 5 & 6 ATAS Sekolah Menengah Kebangsaan Arau.. Sukacita dimaklumkan bahawa program tersebut di atas akan diadakan mengikut butiran berikut : Tarikh Masa Tempat : : : 15 JULAI. (HJ.. Pelajar Tingkatan 3.

026000 Arau..00 T/HARI (AHAD) 3... 2010 PERLANTIKAN SEBAGAI AJK/URUSETIA PELAKSANAAN PROGRAM MOTIVASI KECEMERLANGAN IBADAH SENI SENTUHAN HATI PELAJAR PMR... ”INSTITUSI GEMILANG PELAJAR CEMERLANG” ..... Arau telah diberi tanggungjawab untuk mengelolakan PROGRAM MOTIVASI KECEMERLANGAN IBADAH SENI SENTUHAN HATI KEPADA calon-calon cemerlang PMR/SPM/STPM SMK. Sekolah Menengah Kebangsaan Arau..... terima kasih. Kami Tarikh ……………………………………. Sekolah Menengah Kebangsaan Arau.... Tuan/Puan boleh menyemak Jadual Tugas yang akan diedarkan nanti. 4....Ruj. Sehubungan itu tuan/puan telah dilantik sebagai AJK/Urusetia program tersebut untuk membantu melicinkan lagi perjalanan program yang akan berlangsung nanti. (JUMAAAT) HINGGA 1...... Dengan segala hormatnya saya diarah merujuk kepada perkara diatas. AJK / Urusetia Panitia Pendidikan Agama Islam dan Program Motivasi Kecemerlangan Ibadah Seni Sentuhan Hati. SPM & STPM SEKOLAH MENENGAH KEBANGSAAN ARAU TAHUN 2010. 2010 DEWAN...... 2. Arau Tahun 2010 seperti butiran berikut ini . : 03/04/001/2010 (07) : 26 MAC.30 PTG...... Kerjasama dan keperihatinan dari pihak tuan/puan terlebih dahulu diucapkan setinggitinggi penghargaan dan terima kasih. ARAU 4... Sekian...... . SMK. Perlis........ Pengetua. 4.. TARIKH TEMPAT MASA : : : 2 HINGGA 4 APRIL... Sukacita dimaklumkan bahawa Unit Bimbingan Kaunseling dan Panitia Pendidikan Islam SMK. Tuan / Puan...

9. Alat tulis dan buku catatan Pakaian yang secukupnya untuk 3 hari 2 malam (Pakaian yang sesuai) Tikar (alas tidur)/Bantal/Selimut Kasut sukan/ T/ Shirt Sukan / Seluar Track Ubat-ubatan jika perlu Selipar/sender Sabun. 5. 4. 10. Perlis. 7. 6. berus gigi. PROGRAM KECEMERLANGAN IBADAH SENI SENTUHAN HATI PEAJARPELAJAR CEMERLANG PMR/SPM/STPM SMK. 3. ARAU TAHUN 2010 SENARAI PERALATAN YANG PERLU DISEDIAKAN PESERTA : 1.02600 Arau. 2. tuala mandi Lampu suluh Keperluan solat Bekas minuman . 8.

Program ini dirancang akan berlangsung pada 24 . Sekolah Menengah Kebangsaan Arau. Kami Tarikh Pengetua.terlebih dahulu diucapkan setinggi-tinggi penghargaan dan terima kasih. 2. ARAU 2010. 02600 Arau. 2010 MEMOHON PERUNTUKAN KEWANGAN KUMPULAN WANG SWA (PELBAGAI/SEWAAN) UNTUK PEMBIAYAAN PROGRAM KEM ELIT KECEMERLANGAN PELAJAR PMR. ”INSTITUSI GEMILANG PELAJAR CEMERLANG” . Untuk melaksanakan program ini. 5. SPM & STPM dari sekolah kita. 3. Tuan.26 Sept. Sehubungan itu pihak Unit Bimbingan dan Kaunseling memohon kerjasama daripada pihak tuan untuk mendapatkan peruntukan Kumpulan Wang SWA (Pelbagai/Sewaan) bagi membiayai sebahagian daripada perbelanjaan tersebut sebanyak RM 1000. 4. Arau akan menganjurkan program tersebut di atas melibatkan 50 orang pelajar cemerlang yang terdiri daripada calon-calon PMR. Sekian. Perlis..Ruj. : 03/04/001/2010 (15) : 22 SEPT. terima kasih. 2010 ini bertempat di Hotel Sri Garden.00 (Seribu Ringgit Sahaja). yang akan berlangsung selama 3 hari 2 malam . Kangar . Dengan segala hormatnya saya diarah merujuk kepada perkara diatas.00/seorang x 2 hari. Perlis. SPM & STPM SMK. Di atas kerjasama daripada pihak tuan dalam membantu menjayakan program ini. Sukacita dimaklumkan bahawa Unit Bimbingan dan Kaunseling SMK. pakej yang telah ditetapkan kepada para peserta untuk penginapan serta makan ialah RM 75.

.. 02600 Arau......... ..2010...... Program Kem Elit Kecemerlangan PMR.......... Sekolah Menengah Kebangsaan Arau...... (HJ...... Perlis... MD........ SPM & STPM ....”BERKHIDMAT UNTUK NEGARA” Saya yang menurut perintah. JAMIL BIN AZIZ) Setiausaha. ....

Sekian...... HASNI BIN HASHIM (GC) Melalui : Pengetua. Perlis... 2010 (JUMAAT) Dewan Hotel Sri Garden. 2010 JEMPUTAN SEBAGAI PENCERAMAH PROGRAM MOTIVASI KEM ELIT KECEMERLANGAN PELAJAR PMR/SPM/STPM SMK... Sehubungan itu kami memohon jasa baik daripada pihak tuan untuk mendapatkan khidmat pegawai daripapda sekolah tuan (En.. ... 8. Perlis.. Perlis........ 02600 Arau.. terima kasih.45 Mlm.. 4 Kerjasama dan sokongan yang dihulurkan oleh pihak tuan/puan dalam membantu menjayakan program tersebut amat dihargai. Sekolah Menengah Kebangsaan Arau. Hasni Bin Hashim) sebagai penceramah bagi menjayakan program tersebut. Sukacita dimaklumkan bahawa program tersebut di atas telah dirancang dan akan diadakan pada tarikh dan tempat yang dijadualkan seperti butiran berikut : Tarikh Tempat Jam 3 : : : 24 SEPTEMBER........Ruj. – 11..... : 03/04/001/2010(22) : 21 SEPTEMBER......... Kami Tarikh EN.. SMK. ARAU – 2010 : Dengan segala hormatnya saya diarah merujuk kepada perkara di atas.. .00 Mlm.. ”INSTITUSI GEMILANG PELAJAR CEMERLANG” Saya yang menurut perintah.. Tuan.. 2. Pengetua. Kangar. Padang Bohor. Kangar..

KAMAL B. FARIDATUL ZARINA BT. BILIK MESYUARAT SMK. 5. 15. SITI NOR AZURA BT. ABD. 2. TARIP EN. AHMAD DAHLAN AGENDA : . KANAN (HEM0 PEN. 16. HJ. 9. CHE AYOB B. CHE ROMLI PN. JENAYAH GURU PENGAWAS GURU DISIPLIN GURU DISIPLIN GURU PENGAWAS GURU DISIPLIN EN. SUPARDI B. GAZIMI B. 6. ZULKIPLI B. MD. MD. 3. ISMAIL EN. AZIZ BIN AZIZ EN.MINIT MESYUARAT JAWATANKUASA UNIT BIMBINGAN DAN KAUNSELING KALI KE – 1 / 2008 SEKOLAH MENENGAH KEBANGSAAN ARAU TARIKH : Masa : TEMPAT : KEHADIRAN 1. CHE OM EN. 10. 2008 2. MANSOR EN. AMINAHAR B. MAT RAWI EN. 11. 8. FAZIN B. 14. 12. NAJNIN BT AZIZ PN. HALIM B.30 PTG. AZIZ PN. 4. RUSHDAN B.ZAIN PN. ALI EN. HUSSIN EN. ISMAIL EN. 7. ARAU : PENGETUA SMK. 13. MOHD. HJ. MOHAMAD TN. KANAN (Ko) KETUA UNIT B&K SETIAUSAHA KWTUA GURU DISIPLIN BADAN DISIPLIN BADAN DISIPLIN GURU PPDa GURU SLAD KELAB PEN. JAMIL B. ROHAIZAN BT. ARAU PEN. MAT ZAIN TN. RAHIM B. 14 FEB.

Hj. Laporan Program / Aktiviti Tahun 2007. Hj. 4. 2. serta pencapaian akademik pelajar kita.2 Selain itu juga terdapat program peningkatan sahsiah kendiri. Misi dan Falsafah serta Kod Etika Perkhidmatan . 3. Dasar Unit Bimbingan Dan Kaunseling. Arau telah berjaya menganjurkan 40 program pada tahun 2007. Program-program tersebut adalah meliputi program peningkatan akademik PMR. Semoga program-program sedemikian akan diteruskan lagi pada tahun ini dalam usaha kita untuk mempertingkatkan tahap disiplin/sahsia. Md. 3. sahsiah. Jamil Aziz mengucapkan berbanyak terima kasih kepada AJK Tahun 2007 yang telah memberikan kerjasama dalam menjayakan program / aktiviti Unit Bimbingan dan Kaunseling Tahun 2007 dan berharap komitmen yang sama dapat diteruskan . Dalam buku tersebut telah digariskan panduan kepada Guru Bimbingan Dan Kaunseling tentang tatacara perkhidmatan yang meliputi senarai tugas / bidang tugas dan tanggung jawab guru Bimbingan dan Kaunseling. 4. Beliau berharap agar mendapat kerjasama yang sepenuhnya daripada semua AJK dalam melaksanakan program-program yang dirancangkan tersebut. Jamil Aziz (Ketua Unit – B&K) menerangkan perancangan Tahun 2008 dengan merujuk kepada Lampiran Perancangan Tahunan Unit Bimbingan Dan Kaunseling 2008 yang diedarkan kepada AJK mesyuarat.1 Tn. Perancangan Tahun 2008. Visi. Hal-Hal Lain. 1.1 Unit Bimbingan dan Kaunseling SMK. 3. program kepimpinan kepada Pengawas dan AJK Tingkatan serta lawatan sambil belajar. 5.1 Tn. Ucapan Aluan Pengerusi Majl.is (Pengetua). Md.2 5.1 Tahniah daripada Pengerusi di atas kejayaan melaksana aktiviti/program yang merangkumi akademik.1. SPM dan STPM. 2.1 Merujuk kepada Buku Panduan Perkhidmatan Bimbingan Dan Kaunseling Sekolah Menengah . 4. kepimpinan dan sebagainya pada tahun 2007.

5. Pengerusi mengucapkan terima kasih di atas segala cadangan yang dikemukakan AJK dalam mesyuarat ini dan berharap ideaidea tersebut akan dapat membantu usaha ke arah mempertingkatkan tahap perkhidmatan bimbingan dan kaunseling SMK. Arau. semua bentuk kemahiran belajar telah dapat dikuasai dan mudah bagi mereka untuk menguasai pelajaran . Arau . Mesyuarat ditangguhkan jam 5. Disediakan oleh : Disahkan oleh : ( NOR AZURA BT.2 5.00 petang. HUSSIN ) Setiausaha Unit Bimbingan & Kaunseling SMK. Arau ke tahap yang lebih baik. Semoga dengan kerjasama kita semua AJK Tahun 2008 ini.3 5.4 oleh AJK Tahun 2008 ini demi untuk mempertingkatkan prestasi SMK. Faridatul Zarina mencadangkan agar program kemahiran belajar dimulakan kepada pelajar-pelajar tingkatan 1 supaya apabila mereka berada di tingkatan 3. diharap tahap perkhidmatan bimbingan dan kaunseling akan lebih baik lagi pada tahun 2008 ini. Pn.

adalah dimaklumkan bahawa setiap pelajar yang telah terpilih ke program ini adalah diwajibkan menyertainya tanpa apa-apa alasan kerana pihak sekolah ingin memastikan tahap peningkatan prestasi SMK. 3...... 2010 PROGRAM KEM ELIT KECEMERLANGAN PELAJAR PMR....... Kangar.. Ibu/Bapa/Waris/Penjaga.. 026000 Arau...Ruj. .. Arau bagi Tahun 2010 ini dan ditawarkan untuk mengikuti Program Elit Kecemerlangan PMR/SPM/STPM yang akan berlangsung pada 24 hingga 26 September. HALIM BIN MANSOR) Pengetua. Perlis.00 seorang (Perbelanjaan untuk seorang pelajar dalam program ini ialah RM 150. ARAU .. 5. (HJ. Pelajar Cemerlang PMR/SPM/STPM-2010... Kami Tarikh Kepada.. Justeru itu pihak tuan/puan dipohon untuk menampung sedikit daripada kos pelaksanaan program tersebut iaitu sebanyak RM 50.. Keperihatinan dan komitmen pihak tuan/puan untuk membantu menjayakan program ini amatlah diharapkan demi untuk kejayaan anak/jagaan tuan/puan dalam Peperiksaan PMR/SPM/STPM nanti.. 2010 ini di Hotel Sri Garden. Tuan / Puan.. . : 03/04/001/2010 (11) : 20 SEPTEMBER... Sehubungan itu..... ”INSTITUSI GEMILANG PELAJAR CEMERLANG” Saya yang menurut perintah..00). Perlis... didahului dengan jutaan terima kasih. 2. 4. Sekolah Menengah Kebangsaan Arau.. Sekolah Menengah Kebangsaan Arau.... SPM & STPM SMK.....2010... Arau dalam peperiksaan PMR/SPM/STPM pada tahun 2010 ini mencapai target yang ditetapkan. Dengan segala hormatnya saya diarah merujuk kepada perkara diatas..... Segala kerjasama yang dihulurkan... Sekian untuk makluman dan tindakan pihak tuan/puan selanjutnya... Sukacita dimaklumkan bahawa anak tuan/puan telah terpilih sebagai calon-calon harapan yang akan mencipta kecemerlangan dalam Peperiksaan PMR/SPM/STPM SMK..

Perlis. Jamil bin Aziz 590310-09-5029 LAPORAN ANALISIS SESS/PROGRAM .02600 Arau. Md. Hj.

2. 5. Di atas kerjasama daripada pihak tuan dalam membantu menjayakan program ini. 02600 Arau. 02600 Arau. Sehubungan itu pihak sekolah memohon kerjasama daripada pihak tuan untuk mendapatkan peruntukan tabung kewangan PIBG bagi membiayai sebahagian daripada perbelanjaan tersebut sebanyak RM 500. Butiran majlis tersebuat seperti berikut : Tarikh : 24 September 2010 Masa : 9. Sekolah Menengah Kebangsaan Arau. Kami Tarikh Yang Di Pertua PIBG. . Sekian. Sukacita dimaklumkan bahawa pihak sekolah akan menganjurkan majlis Jamuan Aidil Fitri untuk semua staff dan pelajar SMK. Perlis. Melalui . Pengetua. Dengan segala hormatnya saya diarah merujuk kepada perkara diatas. terima kasih. ARAU 2010. Perlis. 2010 MEMOHON PERUNTUKAN KEWANGAN SEMPENA JAMUAN AIDIL FITRI SMK. 4.Arau. 3.Arau.Ruj.terlebih dahulu diucapkan setinggi-tinggi penghargaan dan terima kasih.00 (Lima Ratus Ringgit Sahaja). Sekolah Menengah Kebangsaan Arau. : 03/04/001/2010 (17) : 20 SEPT. Tuan.45 Pagi Tempat : Dataran Perhimpunan SMK.

........”INSTITUSI GEMILANG PELAJAR CEMERLANG” ”BERKHIDMAT UNTUK NEGARA” Saya yang menurut perintah....Arau 2010... Majlis Jamuan Aidil Fitri SMK......... (KAMARUDDIN BIN MAHAMUD) Penyelaras........ 02600 Arau.... .. Perlis....... Sekolah Menengah Kebangsaan Arau............. .

Sign up to vote on this title
UsefulNot useful