Ruj. Kami Tarikh Yang Di Pertua Majlis Perbandaran Kangar, Pejabat Majlis Perbandaran Kangar, No.

192, Jalan Kangar, 01000 Kangar, Perlis. Tuan,

: 03/04/001/2008 (27) : 16 MEI, 2008

PROGRAM TITIAN KASIH DYTM TUANKU RAJA MUDA PERLIS SEMPENA KEPUTERAAN DYMM TUANKU RAJA PERLIS TAHUN 2008. Dengan segala hormatnya saya diarah merujuk kepada perkara diatas. 2. Sukacita dimaklumkan bahawa program tersebut di atas telah berjalan dengan lancar dan jayanya pada tarikh dan masa yang dijadualkan. 3. Sekolah Menengah Kebangsaan Arau ingin mengucapkan jutaan terima kasih di atas kerjasama dan bantuan daripada jabatan tuan yang telah menyediakan pokok-pokok hiasan bagi menyeri dan menceriakan lagi majlis tersebut . 4. Sehubungan itu juga kami memohon jasa baik daripada pihak tuan agar dapat memberi pertimbangan bagi mengurangkan kadar kos perkhidmatan menyediakan pokokpokok hiasan tersebut ( dari RM 350.00 kepada kos yang tuan rasakan berpatutan ). 5. Di atas segala kerjasama dan bantuan yang dihulurkan oleh pihak tuan dalam membantu menjayakan program tersebut, sekali lagi pihak sekolah merakamkan setinggitinggi penghargaan dan ucapan terima kasih.

... 02600 Arau....... terima kasih.. Sekolah Menengah Kebangsaan Arau......... ......... ”INSTITUSI GEMILANG PELAJAR CEMERLANG” ”BERKHIDMAT UNTUK NEGARA” ....... Pengetua...Sekian. Perlis.................

. Sukacita dimaklumkan bahawa program tersebut di atas akan diadakan mengikut butiran berikut : Tarikh Masa Tempat : : : 15 JULAI. HALIM BIN MANSOR) Pengetua. Tuan. 02600 Arau... terima kasih. Segala sokongan dan kerjasama tuan/puan dalam membantu menjayakan program tersebut didahului dengan ucapan terima kasih.... ARAU. 2010 (KHAMIS) 8.. : 03/04/001/2010 (7) : 07 JULAI...Ruj. 2. 4. ... Pelajar Tingkatan 3. Kami Tarikh Semua Ibu/Bapa/Waris/Penjaga..... 5 & 6 ATAS Sekolah Menengah Kebangsaan Arau...... Dengan segala hormatnya saya diarah merujuk kepada perkara diatas. Sekian.... 5 & 6 ATAS SMK.... ”INSTITUSI GEMILANG PELAJAR CEMERLANG” . SPM & STPM pada penghujung tahun 2010 nanti. Sekolah Menengah Kebangsaan Arau... Perlis..... Sehubungan itu tuan/puan adalah dijemput hadir ke program tersebut untuk menerima penyerahan keputusan Peperiksaan Pertengahan Tahun... 026000 Arau.. (HJ..... Perlis...2010 anak-anak jagaan tuan/puan dan mendapatkan gambaran mengenai pencapaian mereka sebelum menduduki Peperiksaan PMR.2 WARIS PELAJAR TINGKATAN 3... ARAU 3... 2010 PROGRAM JALINAN KASIH ... PERLIS TAHUN 2010.30 PAGI DEWAN SMK....

SPM & STPM SEKOLAH MENENGAH KEBANGSAAN ARAU TAHUN 2010. terima kasih... 2...... (JUMAAAT) HINGGA 1.. ”INSTITUSI GEMILANG PELAJAR CEMERLANG” . Kami Tarikh ……………………………………... 2010 DEWAN.Ruj. Arau telah diberi tanggungjawab untuk mengelolakan PROGRAM MOTIVASI KECEMERLANGAN IBADAH SENI SENTUHAN HATI KEPADA calon-calon cemerlang PMR/SPM/STPM SMK.. ... 2010 PERLANTIKAN SEBAGAI AJK/URUSETIA PELAKSANAAN PROGRAM MOTIVASI KECEMERLANGAN IBADAH SENI SENTUHAN HATI PELAJAR PMR.... Sehubungan itu tuan/puan telah dilantik sebagai AJK/Urusetia program tersebut untuk membantu melicinkan lagi perjalanan program yang akan berlangsung nanti. 026000 Arau.. AJK / Urusetia Panitia Pendidikan Agama Islam dan Program Motivasi Kecemerlangan Ibadah Seni Sentuhan Hati.. 4.... Sekolah Menengah Kebangsaan Arau..... Sekolah Menengah Kebangsaan Arau.30 PTG... TARIKH TEMPAT MASA : : : 2 HINGGA 4 APRIL..... ARAU 4... Sukacita dimaklumkan bahawa Unit Bimbingan Kaunseling dan Panitia Pendidikan Islam SMK. Tuan/Puan boleh menyemak Jadual Tugas yang akan diedarkan nanti. SMK... Pengetua.. Dengan segala hormatnya saya diarah merujuk kepada perkara diatas.... Perlis. Tuan / Puan.. : 03/04/001/2010 (07) : 26 MAC. Kerjasama dan keperihatinan dari pihak tuan/puan terlebih dahulu diucapkan setinggitinggi penghargaan dan terima kasih.. 4....... Sekian...00 T/HARI (AHAD) 3..... Arau Tahun 2010 seperti butiran berikut ini .

6.02600 Arau. Alat tulis dan buku catatan Pakaian yang secukupnya untuk 3 hari 2 malam (Pakaian yang sesuai) Tikar (alas tidur)/Bantal/Selimut Kasut sukan/ T/ Shirt Sukan / Seluar Track Ubat-ubatan jika perlu Selipar/sender Sabun. 8. 3. tuala mandi Lampu suluh Keperluan solat Bekas minuman . 2. 9. 10. 5. PROGRAM KECEMERLANGAN IBADAH SENI SENTUHAN HATI PEAJARPELAJAR CEMERLANG PMR/SPM/STPM SMK. 4. ARAU TAHUN 2010 SENARAI PERALATAN YANG PERLU DISEDIAKAN PESERTA : 1. berus gigi. 7. Perlis.

Dengan segala hormatnya saya diarah merujuk kepada perkara diatas. : 03/04/001/2010 (15) : 22 SEPT. yang akan berlangsung selama 3 hari 2 malam . Perlis. 4. Untuk melaksanakan program ini.terlebih dahulu diucapkan setinggi-tinggi penghargaan dan terima kasih. 5. ”INSTITUSI GEMILANG PELAJAR CEMERLANG” . 2010 ini bertempat di Hotel Sri Garden.00 (Seribu Ringgit Sahaja). Program ini dirancang akan berlangsung pada 24 . terima kasih. ARAU 2010. Kami Tarikh Pengetua.26 Sept. Sehubungan itu pihak Unit Bimbingan dan Kaunseling memohon kerjasama daripada pihak tuan untuk mendapatkan peruntukan Kumpulan Wang SWA (Pelbagai/Sewaan) bagi membiayai sebahagian daripada perbelanjaan tersebut sebanyak RM 1000. Tuan. Sekian.Ruj. SPM & STPM SMK. Arau akan menganjurkan program tersebut di atas melibatkan 50 orang pelajar cemerlang yang terdiri daripada calon-calon PMR. pakej yang telah ditetapkan kepada para peserta untuk penginapan serta makan ialah RM 75. Kangar .. Sukacita dimaklumkan bahawa Unit Bimbingan dan Kaunseling SMK. Di atas kerjasama daripada pihak tuan dalam membantu menjayakan program ini. 2010 MEMOHON PERUNTUKAN KEWANGAN KUMPULAN WANG SWA (PELBAGAI/SEWAAN) UNTUK PEMBIAYAAN PROGRAM KEM ELIT KECEMERLANGAN PELAJAR PMR.00/seorang x 2 hari. Sekolah Menengah Kebangsaan Arau. Perlis. 2. 3. 02600 Arau. SPM & STPM dari sekolah kita.

. Perlis... ....................... JAMIL BIN AZIZ) Setiausaha.. 02600 Arau. MD... SPM & STPM ......”BERKHIDMAT UNTUK NEGARA” Saya yang menurut perintah.. Sekolah Menengah Kebangsaan Arau..... (HJ..2010.. Program Kem Elit Kecemerlangan PMR... .........

..... : 03/04/001/2010(22) : 21 SEPTEMBER. 2010 JEMPUTAN SEBAGAI PENCERAMAH PROGRAM MOTIVASI KEM ELIT KECEMERLANGAN PELAJAR PMR/SPM/STPM SMK. ARAU – 2010 : Dengan segala hormatnya saya diarah merujuk kepada perkara di atas.. Padang Bohor.. 2. Tuan. . Sehubungan itu kami memohon jasa baik daripada pihak tuan untuk mendapatkan khidmat pegawai daripapda sekolah tuan (En.. Perlis.. SMK.. Pengetua.Ruj... 4 Kerjasama dan sokongan yang dihulurkan oleh pihak tuan/puan dalam membantu menjayakan program tersebut amat dihargai. Kami Tarikh EN... 2010 (JUMAAT) Dewan Hotel Sri Garden.. Perlis........00 Mlm... – 11... Sukacita dimaklumkan bahawa program tersebut di atas telah dirancang dan akan diadakan pada tarikh dan tempat yang dijadualkan seperti butiran berikut : Tarikh Tempat Jam 3 : : : 24 SEPTEMBER....45 Mlm. Kangar...... Sekian. . ”INSTITUSI GEMILANG PELAJAR CEMERLANG” Saya yang menurut perintah.. Sekolah Menengah Kebangsaan Arau... Hasni Bin Hashim) sebagai penceramah bagi menjayakan program tersebut. Kangar... Perlis....... 02600 Arau... HASNI BIN HASHIM (GC) Melalui : Pengetua. 8. terima kasih.

MOHAMAD TN. ISMAIL EN. 11.30 PTG. KANAN (Ko) KETUA UNIT B&K SETIAUSAHA KWTUA GURU DISIPLIN BADAN DISIPLIN BADAN DISIPLIN GURU PPDa GURU SLAD KELAB PEN. ABD. CHE AYOB B. 14. 10. CHE ROMLI PN. AMINAHAR B. AZIZ BIN AZIZ EN. RUSHDAN B. TARIP EN. JAMIL B.MINIT MESYUARAT JAWATANKUASA UNIT BIMBINGAN DAN KAUNSELING KALI KE – 1 / 2008 SEKOLAH MENENGAH KEBANGSAAN ARAU TARIKH : Masa : TEMPAT : KEHADIRAN 1. 14 FEB. 8. 7. BILIK MESYUARAT SMK. 9. 5. HJ. NAJNIN BT AZIZ PN. KANAN (HEM0 PEN. SITI NOR AZURA BT. MANSOR EN. HJ. FAZIN B. ROHAIZAN BT. ZULKIPLI B. ARAU : PENGETUA SMK. 4. JENAYAH GURU PENGAWAS GURU DISIPLIN GURU DISIPLIN GURU PENGAWAS GURU DISIPLIN EN. ISMAIL EN. AHMAD DAHLAN AGENDA : . 15. MD. ALI EN.ZAIN PN. MD. 16. 6. MAT RAWI EN. RAHIM B. MAT ZAIN TN. HUSSIN EN. 3. HALIM B. 13. 2. GAZIMI B. MOHD. 2008 2. AZIZ PN. 12.KAMAL B. SUPARDI B. CHE OM EN. ARAU PEN. FARIDATUL ZARINA BT.

1 Tahniah daripada Pengerusi di atas kejayaan melaksana aktiviti/program yang merangkumi akademik. Misi dan Falsafah serta Kod Etika Perkhidmatan . 4. Jamil Aziz mengucapkan berbanyak terima kasih kepada AJK Tahun 2007 yang telah memberikan kerjasama dalam menjayakan program / aktiviti Unit Bimbingan dan Kaunseling Tahun 2007 dan berharap komitmen yang sama dapat diteruskan . Program-program tersebut adalah meliputi program peningkatan akademik PMR. Dalam buku tersebut telah digariskan panduan kepada Guru Bimbingan Dan Kaunseling tentang tatacara perkhidmatan yang meliputi senarai tugas / bidang tugas dan tanggung jawab guru Bimbingan dan Kaunseling.1. Hj. kepimpinan dan sebagainya pada tahun 2007. 4.1 Tn. 3. Hj. sahsiah. 3. serta pencapaian akademik pelajar kita. Laporan Program / Aktiviti Tahun 2007. Visi.is (Pengetua). program kepimpinan kepada Pengawas dan AJK Tingkatan serta lawatan sambil belajar. 5. Md. Hal-Hal Lain.1 Unit Bimbingan dan Kaunseling SMK. 2. SPM dan STPM. Arau telah berjaya menganjurkan 40 program pada tahun 2007. Ucapan Aluan Pengerusi Majl.2 5.1 Merujuk kepada Buku Panduan Perkhidmatan Bimbingan Dan Kaunseling Sekolah Menengah . Jamil Aziz (Ketua Unit – B&K) menerangkan perancangan Tahun 2008 dengan merujuk kepada Lampiran Perancangan Tahunan Unit Bimbingan Dan Kaunseling 2008 yang diedarkan kepada AJK mesyuarat. 2. Perancangan Tahun 2008.1 Tn. 3. Md. Semoga program-program sedemikian akan diteruskan lagi pada tahun ini dalam usaha kita untuk mempertingkatkan tahap disiplin/sahsia. Dasar Unit Bimbingan Dan Kaunseling. Beliau berharap agar mendapat kerjasama yang sepenuhnya daripada semua AJK dalam melaksanakan program-program yang dirancangkan tersebut. 4.2 Selain itu juga terdapat program peningkatan sahsiah kendiri. 1.

Mesyuarat ditangguhkan jam 5. semua bentuk kemahiran belajar telah dapat dikuasai dan mudah bagi mereka untuk menguasai pelajaran . Arau ke tahap yang lebih baik.5.3 5. Disediakan oleh : Disahkan oleh : ( NOR AZURA BT. Pn. Pengerusi mengucapkan terima kasih di atas segala cadangan yang dikemukakan AJK dalam mesyuarat ini dan berharap ideaidea tersebut akan dapat membantu usaha ke arah mempertingkatkan tahap perkhidmatan bimbingan dan kaunseling SMK.2 5. Arau . Arau. diharap tahap perkhidmatan bimbingan dan kaunseling akan lebih baik lagi pada tahun 2008 ini. HUSSIN ) Setiausaha Unit Bimbingan & Kaunseling SMK.00 petang. Faridatul Zarina mencadangkan agar program kemahiran belajar dimulakan kepada pelajar-pelajar tingkatan 1 supaya apabila mereka berada di tingkatan 3. Semoga dengan kerjasama kita semua AJK Tahun 2008 ini.4 oleh AJK Tahun 2008 ini demi untuk mempertingkatkan prestasi SMK.

.... Justeru itu pihak tuan/puan dipohon untuk menampung sedikit daripada kos pelaksanaan program tersebut iaitu sebanyak RM 50.... didahului dengan jutaan terima kasih. Perlis.... : 03/04/001/2010 (11) : 20 SEPTEMBER.. 2.. Sekian untuk makluman dan tindakan pihak tuan/puan selanjutnya.. Dengan segala hormatnya saya diarah merujuk kepada perkara diatas. 2010 ini di Hotel Sri Garden. Ibu/Bapa/Waris/Penjaga. Pelajar Cemerlang PMR/SPM/STPM-2010... Sekolah Menengah Kebangsaan Arau. Sehubungan itu. Arau dalam peperiksaan PMR/SPM/STPM pada tahun 2010 ini mencapai target yang ditetapkan.. adalah dimaklumkan bahawa setiap pelajar yang telah terpilih ke program ini adalah diwajibkan menyertainya tanpa apa-apa alasan kerana pihak sekolah ingin memastikan tahap peningkatan prestasi SMK.... Segala kerjasama yang dihulurkan.... ”INSTITUSI GEMILANG PELAJAR CEMERLANG” Saya yang menurut perintah.Ruj. Tuan / Puan..... .. Kami Tarikh Kepada.... Keperihatinan dan komitmen pihak tuan/puan untuk membantu menjayakan program ini amatlah diharapkan demi untuk kejayaan anak/jagaan tuan/puan dalam Peperiksaan PMR/SPM/STPM nanti. Arau bagi Tahun 2010 ini dan ditawarkan untuk mengikuti Program Elit Kecemerlangan PMR/SPM/STPM yang akan berlangsung pada 24 hingga 26 September.00).......... Sekolah Menengah Kebangsaan Arau. SPM & STPM SMK. 3.... Sukacita dimaklumkan bahawa anak tuan/puan telah terpilih sebagai calon-calon harapan yang akan mencipta kecemerlangan dalam Peperiksaan PMR/SPM/STPM SMK.. . HALIM BIN MANSOR) Pengetua.2010. (HJ... 4. 026000 Arau. Perlis. 5.. ARAU . Kangar.. 2010 PROGRAM KEM ELIT KECEMERLANGAN PELAJAR PMR..00 seorang (Perbelanjaan untuk seorang pelajar dalam program ini ialah RM 150....

Perlis. Jamil bin Aziz 590310-09-5029 LAPORAN ANALISIS SESS/PROGRAM . Hj. Md.02600 Arau.

3. Pengetua. Melalui . . Tuan. Sekolah Menengah Kebangsaan Arau. Sekolah Menengah Kebangsaan Arau.Ruj. 02600 Arau.Arau. 02600 Arau. Perlis.terlebih dahulu diucapkan setinggi-tinggi penghargaan dan terima kasih. 5. Dengan segala hormatnya saya diarah merujuk kepada perkara diatas.45 Pagi Tempat : Dataran Perhimpunan SMK. Perlis. terima kasih.Arau. ARAU 2010. Sehubungan itu pihak sekolah memohon kerjasama daripada pihak tuan untuk mendapatkan peruntukan tabung kewangan PIBG bagi membiayai sebahagian daripada perbelanjaan tersebut sebanyak RM 500.00 (Lima Ratus Ringgit Sahaja). Sukacita dimaklumkan bahawa pihak sekolah akan menganjurkan majlis Jamuan Aidil Fitri untuk semua staff dan pelajar SMK. 4. 2010 MEMOHON PERUNTUKAN KEWANGAN SEMPENA JAMUAN AIDIL FITRI SMK. : 03/04/001/2010 (17) : 20 SEPT. Kami Tarikh Yang Di Pertua PIBG. 2. Di atas kerjasama daripada pihak tuan dalam membantu menjayakan program ini. Sekian. Butiran majlis tersebuat seperti berikut : Tarikh : 24 September 2010 Masa : 9.

........ ..... ... Perlis.”INSTITUSI GEMILANG PELAJAR CEMERLANG” ”BERKHIDMAT UNTUK NEGARA” Saya yang menurut perintah..... Sekolah Menengah Kebangsaan Arau...................Arau 2010........ 02600 Arau... (KAMARUDDIN BIN MAHAMUD) Penyelaras.... Majlis Jamuan Aidil Fitri SMK...

Sign up to vote on this title
UsefulNot useful