Ruj. Kami Tarikh Yang Di Pertua Majlis Perbandaran Kangar, Pejabat Majlis Perbandaran Kangar, No.

192, Jalan Kangar, 01000 Kangar, Perlis. Tuan,

: 03/04/001/2008 (27) : 16 MEI, 2008

PROGRAM TITIAN KASIH DYTM TUANKU RAJA MUDA PERLIS SEMPENA KEPUTERAAN DYMM TUANKU RAJA PERLIS TAHUN 2008. Dengan segala hormatnya saya diarah merujuk kepada perkara diatas. 2. Sukacita dimaklumkan bahawa program tersebut di atas telah berjalan dengan lancar dan jayanya pada tarikh dan masa yang dijadualkan. 3. Sekolah Menengah Kebangsaan Arau ingin mengucapkan jutaan terima kasih di atas kerjasama dan bantuan daripada jabatan tuan yang telah menyediakan pokok-pokok hiasan bagi menyeri dan menceriakan lagi majlis tersebut . 4. Sehubungan itu juga kami memohon jasa baik daripada pihak tuan agar dapat memberi pertimbangan bagi mengurangkan kadar kos perkhidmatan menyediakan pokokpokok hiasan tersebut ( dari RM 350.00 kepada kos yang tuan rasakan berpatutan ). 5. Di atas segala kerjasama dan bantuan yang dihulurkan oleh pihak tuan dalam membantu menjayakan program tersebut, sekali lagi pihak sekolah merakamkan setinggitinggi penghargaan dan ucapan terima kasih.

..... Sekolah Menengah Kebangsaan Arau.......... 02600 Arau. ”INSTITUSI GEMILANG PELAJAR CEMERLANG” ”BERKHIDMAT UNTUK NEGARA” ......Sekian........................... terima kasih. Perlis.. Pengetua......

.... Sehubungan itu tuan/puan adalah dijemput hadir ke program tersebut untuk menerima penyerahan keputusan Peperiksaan Pertengahan Tahun. 4. Segala sokongan dan kerjasama tuan/puan dalam membantu menjayakan program tersebut didahului dengan ucapan terima kasih...... Perlis. ARAU 3..... . ”INSTITUSI GEMILANG PELAJAR CEMERLANG” ... PERLIS TAHUN 2010. Sekian. Kami Tarikh Semua Ibu/Bapa/Waris/Penjaga.30 PAGI DEWAN SMK.. Dengan segala hormatnya saya diarah merujuk kepada perkara diatas..... 2010 (KHAMIS) 8.... (HJ... SPM & STPM pada penghujung tahun 2010 nanti.... : 03/04/001/2010 (7) : 07 JULAI. 026000 Arau.. terima kasih. 5 & 6 ATAS SMK. HALIM BIN MANSOR) Pengetua. Perlis...2010 anak-anak jagaan tuan/puan dan mendapatkan gambaran mengenai pencapaian mereka sebelum menduduki Peperiksaan PMR.....Ruj.. Tuan.2 WARIS PELAJAR TINGKATAN 3. ARAU... 02600 Arau.... Sukacita dimaklumkan bahawa program tersebut di atas akan diadakan mengikut butiran berikut : Tarikh Masa Tempat : : : 15 JULAI. 5 & 6 ATAS Sekolah Menengah Kebangsaan Arau.... 2. Pelajar Tingkatan 3.. 2010 PROGRAM JALINAN KASIH ... Sekolah Menengah Kebangsaan Arau....

... SMK. Sehubungan itu tuan/puan telah dilantik sebagai AJK/Urusetia program tersebut untuk membantu melicinkan lagi perjalanan program yang akan berlangsung nanti. 4.. ”INSTITUSI GEMILANG PELAJAR CEMERLANG” ....30 PTG.. 2... Kerjasama dan keperihatinan dari pihak tuan/puan terlebih dahulu diucapkan setinggitinggi penghargaan dan terima kasih..... Sekolah Menengah Kebangsaan Arau. Arau Tahun 2010 seperti butiran berikut ini ..... SPM & STPM SEKOLAH MENENGAH KEBANGSAAN ARAU TAHUN 2010. Sukacita dimaklumkan bahawa Unit Bimbingan Kaunseling dan Panitia Pendidikan Islam SMK..... Sekolah Menengah Kebangsaan Arau. Kami Tarikh …………………………………….. ARAU 4.. Dengan segala hormatnya saya diarah merujuk kepada perkara diatas.. terima kasih.. 2010 PERLANTIKAN SEBAGAI AJK/URUSETIA PELAKSANAAN PROGRAM MOTIVASI KECEMERLANGAN IBADAH SENI SENTUHAN HATI PELAJAR PMR.00 T/HARI (AHAD) 3..... AJK / Urusetia Panitia Pendidikan Agama Islam dan Program Motivasi Kecemerlangan Ibadah Seni Sentuhan Hati.... Perlis... (JUMAAAT) HINGGA 1. Tuan / Puan..... Sekian....... Arau telah diberi tanggungjawab untuk mengelolakan PROGRAM MOTIVASI KECEMERLANGAN IBADAH SENI SENTUHAN HATI KEPADA calon-calon cemerlang PMR/SPM/STPM SMK. 2010 DEWAN....Ruj. TARIKH TEMPAT MASA : : : 2 HINGGA 4 APRIL. Tuan/Puan boleh menyemak Jadual Tugas yang akan diedarkan nanti. : 03/04/001/2010 (07) : 26 MAC. 4.... .. Pengetua. 026000 Arau..

ARAU TAHUN 2010 SENARAI PERALATAN YANG PERLU DISEDIAKAN PESERTA : 1. 5. 9. tuala mandi Lampu suluh Keperluan solat Bekas minuman . 6. Perlis. 10. Alat tulis dan buku catatan Pakaian yang secukupnya untuk 3 hari 2 malam (Pakaian yang sesuai) Tikar (alas tidur)/Bantal/Selimut Kasut sukan/ T/ Shirt Sukan / Seluar Track Ubat-ubatan jika perlu Selipar/sender Sabun. berus gigi. 2.02600 Arau. PROGRAM KECEMERLANGAN IBADAH SENI SENTUHAN HATI PEAJARPELAJAR CEMERLANG PMR/SPM/STPM SMK. 3. 4. 8. 7.

ARAU 2010.00/seorang x 2 hari. 02600 Arau.. Program ini dirancang akan berlangsung pada 24 . Untuk melaksanakan program ini. Arau akan menganjurkan program tersebut di atas melibatkan 50 orang pelajar cemerlang yang terdiri daripada calon-calon PMR. Sekian. Perlis. 3.00 (Seribu Ringgit Sahaja). Di atas kerjasama daripada pihak tuan dalam membantu menjayakan program ini. 2. Kangar .terlebih dahulu diucapkan setinggi-tinggi penghargaan dan terima kasih. SPM & STPM SMK. pakej yang telah ditetapkan kepada para peserta untuk penginapan serta makan ialah RM 75. SPM & STPM dari sekolah kita.26 Sept. Kami Tarikh Pengetua. Dengan segala hormatnya saya diarah merujuk kepada perkara diatas. ”INSTITUSI GEMILANG PELAJAR CEMERLANG” . Perlis.Ruj. Tuan. : 03/04/001/2010 (15) : 22 SEPT. yang akan berlangsung selama 3 hari 2 malam . 4. terima kasih. 2010 MEMOHON PERUNTUKAN KEWANGAN KUMPULAN WANG SWA (PELBAGAI/SEWAAN) UNTUK PEMBIAYAAN PROGRAM KEM ELIT KECEMERLANGAN PELAJAR PMR. 5. Sukacita dimaklumkan bahawa Unit Bimbingan dan Kaunseling SMK. Sehubungan itu pihak Unit Bimbingan dan Kaunseling memohon kerjasama daripada pihak tuan untuk mendapatkan peruntukan Kumpulan Wang SWA (Pelbagai/Sewaan) bagi membiayai sebahagian daripada perbelanjaan tersebut sebanyak RM 1000. Sekolah Menengah Kebangsaan Arau. 2010 ini bertempat di Hotel Sri Garden.

... SPM & STPM ....... Sekolah Menengah Kebangsaan Arau.......... MD.......... ....2010.... Perlis..... Program Kem Elit Kecemerlangan PMR.”BERKHIDMAT UNTUK NEGARA” Saya yang menurut perintah....... 02600 Arau. JAMIL BIN AZIZ) Setiausaha........ (HJ. .

.. HASNI BIN HASHIM (GC) Melalui : Pengetua.. ARAU – 2010 : Dengan segala hormatnya saya diarah merujuk kepada perkara di atas. 8...... Pengetua.......... Kangar...... Hasni Bin Hashim) sebagai penceramah bagi menjayakan program tersebut.00 Mlm. Tuan...45 Mlm.. Sekian. 2... Sehubungan itu kami memohon jasa baik daripada pihak tuan untuk mendapatkan khidmat pegawai daripapda sekolah tuan (En.... ”INSTITUSI GEMILANG PELAJAR CEMERLANG” Saya yang menurut perintah... Perlis... Sekolah Menengah Kebangsaan Arau. Sukacita dimaklumkan bahawa program tersebut di atas telah dirancang dan akan diadakan pada tarikh dan tempat yang dijadualkan seperti butiran berikut : Tarikh Tempat Jam 3 : : : 24 SEPTEMBER. .... Padang Bohor... 02600 Arau. terima kasih. Perlis. Perlis. : 03/04/001/2010(22) : 21 SEPTEMBER.. – 11.. SMK... Kangar. 2010 (JUMAAT) Dewan Hotel Sri Garden. Kami Tarikh EN..Ruj... 4 Kerjasama dan sokongan yang dihulurkan oleh pihak tuan/puan dalam membantu menjayakan program tersebut amat dihargai.. . 2010 JEMPUTAN SEBAGAI PENCERAMAH PROGRAM MOTIVASI KEM ELIT KECEMERLANGAN PELAJAR PMR/SPM/STPM SMK.

HJ. AMINAHAR B. HALIM B. 16. SITI NOR AZURA BT. KANAN (Ko) KETUA UNIT B&K SETIAUSAHA KWTUA GURU DISIPLIN BADAN DISIPLIN BADAN DISIPLIN GURU PPDa GURU SLAD KELAB PEN. 10. 11. JAMIL B. TARIP EN. CHE AYOB B.MINIT MESYUARAT JAWATANKUASA UNIT BIMBINGAN DAN KAUNSELING KALI KE – 1 / 2008 SEKOLAH MENENGAH KEBANGSAAN ARAU TARIKH : Masa : TEMPAT : KEHADIRAN 1. MOHD. MOHAMAD TN. ISMAIL EN.30 PTG. 6. 8. 9. ROHAIZAN BT. GAZIMI B. 14 FEB. 13. AHMAD DAHLAN AGENDA : . SUPARDI B. 3.ZAIN PN. MD. NAJNIN BT AZIZ PN. 2. 5. MAT RAWI EN. MAT ZAIN TN. FARIDATUL ZARINA BT. 2008 2. ARAU PEN. 4. ZULKIPLI B. BILIK MESYUARAT SMK. 15. RUSHDAN B. AZIZ BIN AZIZ EN. CHE ROMLI PN. RAHIM B. MD. HUSSIN EN. ABD. AZIZ PN. 12. CHE OM EN. JENAYAH GURU PENGAWAS GURU DISIPLIN GURU DISIPLIN GURU PENGAWAS GURU DISIPLIN EN. ISMAIL EN. KANAN (HEM0 PEN. 7. FAZIN B.KAMAL B. HJ. ARAU : PENGETUA SMK. ALI EN. MANSOR EN. 14.

1.1 Tn. Arau telah berjaya menganjurkan 40 program pada tahun 2007.2 5. SPM dan STPM. Laporan Program / Aktiviti Tahun 2007. serta pencapaian akademik pelajar kita. 2. 4. 4. Dalam buku tersebut telah digariskan panduan kepada Guru Bimbingan Dan Kaunseling tentang tatacara perkhidmatan yang meliputi senarai tugas / bidang tugas dan tanggung jawab guru Bimbingan dan Kaunseling.2 Selain itu juga terdapat program peningkatan sahsiah kendiri. program kepimpinan kepada Pengawas dan AJK Tingkatan serta lawatan sambil belajar. 5. 3. 2. Jamil Aziz (Ketua Unit – B&K) menerangkan perancangan Tahun 2008 dengan merujuk kepada Lampiran Perancangan Tahunan Unit Bimbingan Dan Kaunseling 2008 yang diedarkan kepada AJK mesyuarat. sahsiah. 3.1 Unit Bimbingan dan Kaunseling SMK. Ucapan Aluan Pengerusi Majl. Hal-Hal Lain.is (Pengetua).1 Merujuk kepada Buku Panduan Perkhidmatan Bimbingan Dan Kaunseling Sekolah Menengah .1 Tn. Jamil Aziz mengucapkan berbanyak terima kasih kepada AJK Tahun 2007 yang telah memberikan kerjasama dalam menjayakan program / aktiviti Unit Bimbingan dan Kaunseling Tahun 2007 dan berharap komitmen yang sama dapat diteruskan . 3. kepimpinan dan sebagainya pada tahun 2007. Md. Visi. Dasar Unit Bimbingan Dan Kaunseling. Hj. Beliau berharap agar mendapat kerjasama yang sepenuhnya daripada semua AJK dalam melaksanakan program-program yang dirancangkan tersebut. Perancangan Tahun 2008. 4. Semoga program-program sedemikian akan diteruskan lagi pada tahun ini dalam usaha kita untuk mempertingkatkan tahap disiplin/sahsia. Md.1 Tahniah daripada Pengerusi di atas kejayaan melaksana aktiviti/program yang merangkumi akademik. Hj. 1. Program-program tersebut adalah meliputi program peningkatan akademik PMR. Misi dan Falsafah serta Kod Etika Perkhidmatan .

3 5. Arau ke tahap yang lebih baik. Arau . semua bentuk kemahiran belajar telah dapat dikuasai dan mudah bagi mereka untuk menguasai pelajaran . diharap tahap perkhidmatan bimbingan dan kaunseling akan lebih baik lagi pada tahun 2008 ini. Semoga dengan kerjasama kita semua AJK Tahun 2008 ini.5. Mesyuarat ditangguhkan jam 5. Faridatul Zarina mencadangkan agar program kemahiran belajar dimulakan kepada pelajar-pelajar tingkatan 1 supaya apabila mereka berada di tingkatan 3.00 petang.2 5. Arau. Pn. HUSSIN ) Setiausaha Unit Bimbingan & Kaunseling SMK. Disediakan oleh : Disahkan oleh : ( NOR AZURA BT. Pengerusi mengucapkan terima kasih di atas segala cadangan yang dikemukakan AJK dalam mesyuarat ini dan berharap ideaidea tersebut akan dapat membantu usaha ke arah mempertingkatkan tahap perkhidmatan bimbingan dan kaunseling SMK.4 oleh AJK Tahun 2008 ini demi untuk mempertingkatkan prestasi SMK.

026000 Arau. Sekolah Menengah Kebangsaan Arau...... Kangar.. Pelajar Cemerlang PMR/SPM/STPM-2010... 3. ”INSTITUSI GEMILANG PELAJAR CEMERLANG” Saya yang menurut perintah. Segala kerjasama yang dihulurkan.. Sukacita dimaklumkan bahawa anak tuan/puan telah terpilih sebagai calon-calon harapan yang akan mencipta kecemerlangan dalam Peperiksaan PMR/SPM/STPM SMK. 2010 PROGRAM KEM ELIT KECEMERLANGAN PELAJAR PMR. Tuan / Puan.....00 seorang (Perbelanjaan untuk seorang pelajar dalam program ini ialah RM 150........00). SPM & STPM SMK. Perlis. adalah dimaklumkan bahawa setiap pelajar yang telah terpilih ke program ini adalah diwajibkan menyertainya tanpa apa-apa alasan kerana pihak sekolah ingin memastikan tahap peningkatan prestasi SMK. Dengan segala hormatnya saya diarah merujuk kepada perkara diatas.Ruj.. : 03/04/001/2010 (11) : 20 SEPTEMBER..... Kami Tarikh Kepada. HALIM BIN MANSOR) Pengetua.... (HJ. 4... didahului dengan jutaan terima kasih... Sekolah Menengah Kebangsaan Arau.. Sehubungan itu. ... 5. 2.. ... Arau bagi Tahun 2010 ini dan ditawarkan untuk mengikuti Program Elit Kecemerlangan PMR/SPM/STPM yang akan berlangsung pada 24 hingga 26 September..... Justeru itu pihak tuan/puan dipohon untuk menampung sedikit daripada kos pelaksanaan program tersebut iaitu sebanyak RM 50. ARAU ...... Keperihatinan dan komitmen pihak tuan/puan untuk membantu menjayakan program ini amatlah diharapkan demi untuk kejayaan anak/jagaan tuan/puan dalam Peperiksaan PMR/SPM/STPM nanti.2010.. Ibu/Bapa/Waris/Penjaga. Arau dalam peperiksaan PMR/SPM/STPM pada tahun 2010 ini mencapai target yang ditetapkan.. 2010 ini di Hotel Sri Garden. Perlis. Sekian untuk makluman dan tindakan pihak tuan/puan selanjutnya...

Md. Hj. Jamil bin Aziz 590310-09-5029 LAPORAN ANALISIS SESS/PROGRAM .02600 Arau. Perlis.

Ruj.Arau. Sekolah Menengah Kebangsaan Arau. Dengan segala hormatnya saya diarah merujuk kepada perkara diatas. 2. 4.45 Pagi Tempat : Dataran Perhimpunan SMK. Butiran majlis tersebuat seperti berikut : Tarikh : 24 September 2010 Masa : 9. Perlis. Sekolah Menengah Kebangsaan Arau. terima kasih.00 (Lima Ratus Ringgit Sahaja). Di atas kerjasama daripada pihak tuan dalam membantu menjayakan program ini. Pengetua.Arau. 02600 Arau. ARAU 2010. Sekian. Melalui . 3. . 2010 MEMOHON PERUNTUKAN KEWANGAN SEMPENA JAMUAN AIDIL FITRI SMK. Sehubungan itu pihak sekolah memohon kerjasama daripada pihak tuan untuk mendapatkan peruntukan tabung kewangan PIBG bagi membiayai sebahagian daripada perbelanjaan tersebut sebanyak RM 500. Tuan. Sukacita dimaklumkan bahawa pihak sekolah akan menganjurkan majlis Jamuan Aidil Fitri untuk semua staff dan pelajar SMK. : 03/04/001/2010 (17) : 20 SEPT. Perlis.terlebih dahulu diucapkan setinggi-tinggi penghargaan dan terima kasih. Kami Tarikh Yang Di Pertua PIBG. 02600 Arau. 5.

.......”INSTITUSI GEMILANG PELAJAR CEMERLANG” ”BERKHIDMAT UNTUK NEGARA” Saya yang menurut perintah.. (KAMARUDDIN BIN MAHAMUD) Penyelaras................ Perlis..........Arau 2010.... 02600 Arau. .. Sekolah Menengah Kebangsaan Arau...... Majlis Jamuan Aidil Fitri SMK.... .......

Sign up to vote on this title
UsefulNot useful