P. 1
PELEPASAN SISWA KELAS 9

PELEPASAN SISWA KELAS 9

|Views: 532|Likes:
Dipublikasikan oleh lalanazilah

More info:

Published by: lalanazilah on Dec 14, 2010
Hak Cipta:Attribution Non-commercial

Availability:

Read on Scribd mobile: iPhone, iPad and Android.
download as DOCX, PDF, TXT or read online from Scribd
See more
See less

12/14/2010

pdf

text

original

PELEPASAN SISWA KELAS 9

Susunan acara : 1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10. Bebuka Sambutan saking ketua panitia Sambutan saking kepala sekolah Acara selingan/ hiburan Sambutan saking wakil tiang sepuh/ wali murid kelas 9 Sambutan saking wakil mrid kelas 9 acara selingan/ hiburan Sambutan saking wakil adik kelas Ramah tamah Doa/ penutup

BEBUKA Ass . Wr.wb Bapa kep.sekolah smp negeri 1 awn ingkang kula hormati, Bapa, lan ibu gru SMP NEGERI 1 AWN ingkang kula hormati. Bapa utawi ibu tiang sepuh/ wali murid kelas 9 ingang kula hormati Kakak-kakak kelas 9 ingkang kula hormati Rencang kelas sial sareng adik kelas 7 ingkang kula cintai

Puji syukur kula sedanten panjataken teng kehadirat Allah SWT ingkang sampun nyukani rahmat lan hidayah, dadoskula sedanten saged wonten teng riki kangge ngehadiri acara Pelepasan siswa kelas 9 taun 2010/2011 . Shalalawat sareng salam kula sedanten panjataken teng junjungan Nabi Muhamad SAW, teng kelargine, tengsahabate, sareng teng umat ingkang taat teng ajarane. Sederenge acara di mulai, kula bade macaaken ssunan acara krihin : 1. 2. 3. 4. 5. 6. Bebuka Sambutan saking ketua panitia Sambutan saking kepala sekolah Acara selingan/ hiburan Sambutan saking wakil tiang sepuh/ wali murid kelas 9 Sambutan saking wakil mrid kelas 9

wb Bapa kep.8.7.kangge ngeuka acara. Sek Smp 1 awn. sareng teng umat ingkang taat teng ajarane. kula dados ketua panitia ngaturaken kesuwn teng tiyang sepuh/ wali ingkang sampun hadir teng acara niki.wb bapa lan ibu guru smp negeri 1 awn ngkang kula hormati. Bismillahirrahmanirrahim. Kula nyuwun pangapunteupami teng acara niki katah kelepatan. Shalalawat sareng salam kula sedanten panjataken teng junjungan Nabi Muhamad SAW. Pami wonnten kata ingkang kiramg berkenan teng ati. bapa lan ibu guru sareng tiyang sepuh utawi wali murid kelas 9 ingkang kula hormati. Wabillahi taufik walhidayah. Saniki. Ass wr. dados kula sedanten saged wonten teng riki kangge ngehadiri acara Pelepasan siswa kelas 9 taun 2010/2011 niki. Mgi acara niki saged lancer mboten wonten hambatan punapa mawon. Siswa kelas 7. Puji syukur teng hadirat Allah SWT ingkang sampun nyukani rahmat lan hidayah. tengsahabate. lan 9 ingkang kla banggaaken la cintai. kula gaturaken keswn teng panitia sareng anggota OSIIS ingkang sampun yiapaken sedanten kagge acara niki. yaiku bebuka. Wr. SAMBTAN SAKING KEPALA SEKOLAH. 10. mari kula sedanten sareng maca basmallah. 9. kula nyuwun pangapunten. . Wasssalam. SAMBUTAN SAING KETUA PANITIA Ass . 8. acara selingan/ hiburan Sambutan saking wakil adik kelas Ramah tamah Doa/ penutup Mlebet teng acara pertami. terutam saking segi acarane. teng kelargine. Mboten kemutan ugi. Semonten sambutan saking ula.

Kula ngaturaken kesuwn kangge gur ingkang sampun sabar ngedidik pecil kula. siswa kelas 7. Bapa.sekolah smp negeri 1 awn ingkang kula hormati. teng kelargine. tiyang seph sareng laree piyambek niku mboten sia . sareng teng umat ingkang taat teng ajarane. Wabillahi taufik walhidayah. Dados.tiyang sepuh utawi wali murid kelas 9 ingkang kula hormati. Shalalawat sareng salam kula sedanten panjataken teng junjungan Nabi Muhamad SAW. Mugi ilmu niki saged dados manfaat kangge agama. Sampn katah ilmu ingkang diskani saking guru teng riki. Pami wonnten kata ingkang kiramg berkenan teng ati. Kula ucapaken selamat kangge lare kelas 9. tengsahabate. nyuwn pangapunten upami salami 3 tan nikiwonten kelepatan teng pangajarane. teng omongane. kerja keras gur . . Puji syukur teng hadirat Allah SWT ingkang sampun nyukani rahmat lan hidayah. dadoskula sedanten saged wonten teng riki kangge ngehadiri acara Pelepasan siswa kelas 9 taun 2010/2011 .8.wb Bapa kep. Bapa utawi ibu tiang sepuh/ wali murid kelas 9 ingang kula hormati Murid smp negeri 1 awn ingkang kula cintai Puji syukur kula sedanten panjataken teng kehadirat Allah SWT ingkang sampun nyukani rahmat lan hidayah. sareng teng umat ingkang taat teng ajarane. tengsahabate. Wasssalam. SAMBUTAN SAKING TIYANG SEPUH/ WALI MURID KELAS 9 Ass wr. sareng kangge pecile piyambek. Shalalawat sareng salam kula sedanten panjataken teng junjungan Nabi Muhamad SAW. Sampun 3 taun pecil kula sekolah teng riki. dados kula sedanten saged wonten teng riki kangge ngehadiri acara Pelepasan siswa kelas 9 taun 2010/2011 niki. Kula ngewakili guru teng riki. Semonten sambutan saking ula. bansa lan Negara. lan ibu gru SMP NEGERI 1 AWN ingkang kula hormati. kula nyuwun pangapunten. keranten 100% lulus sedanten sareng nilai ingkang sae pisan. teng kelargine. lan 9 ingkang kla banggaaken la cintai. lan teng sanese. Mugi sesampune lulus saking rik lare kelas 9 saged ngelanjutaken sekolae tang sekola ingkang langkung ae malih.

teng kelargine. Pami wonnten kata ingkang kiramg berkenan teng ati. Wabillahi taufik walhidayah. Bapa. Alhamdulillahhirabbil alamin . kula nyuwun pangapunten. . Wasssalam. Sambutan saking walimurid kelas 9. Saniki waktose kula sebage pembawa acara kangge nutup acara niki. kaya kakak-kakak kelas saniki. Penutup.sekolah smp negeri 1 awn ingkang kula hormati. Wasssalam. kula nyuwun pangapunten. Shalalawat sareng salam kula sedanten panjataken teng junjungan Nabi Muhamad SAW. Wassalam. Mugi-mugi taun selanjute. Bapa kep.Semonten sambutan saking ula. mari kula sedanten mgcapaken hamdalah. Kangge nutup acara. Semonten mawon acara pelepasan siswa kelas 9 taun 2010/2011 . Pami wonnten kata ingkang kiramg berkenan teng ati. Sederenge. kula lan rencang kula teng kelas 8 saged lulus sareng nilai ingkang sae. lan ibu gru SMP NEGERI 1 AWN ingkang kula hormati. dadoskula sedanten saged wonten teng riki kangge ngehadiri acara niki. Kula ngawakilken murid-murid kelas 7 lan 8 kangge nyuwun pangapunten upami kula gadah kalepatan. kla nyuwun pangapunten upami wonen kelepatan selamiacara niki. Kula ngucapaken selamat kangge kakak-kakak kelas 9 ingkang sampn lulus saking UN. utawi kula mboten sopan ten kakak-kakak kelas 9. tengsahabate. sareng teng umat-umate. Bapa utawi ibu tiang sepuh/ wali murid kelas 9 ingang kula hormati Rencang ingkang kula banggaaken Puji syukur kula sedanten panjataken teng kehadirat Allah SWT ingkang sampun nyukani rahmat lan hidayah. Semonten sambutan saking ula. Sedanten acara sampun di laksanaaken.

Cape bgt mba . .

You're Reading a Free Preview

Mengunduh
scribd
/*********** DO NOT ALTER ANYTHING BELOW THIS LINE ! ************/ var s_code=s.t();if(s_code)document.write(s_code)//-->