P. 1
atur-badhe-pambagyaharja

atur-badhe-pambagyaharja

|Views: 167|Likes:
Dipublikasikan oleh Yoni Ahmad
Uploaded from Google Docs
Uploaded from Google Docs

More info:

Published by: Yoni Ahmad on Dec 26, 2010
Hak Cipta:Attribution Non-commercial

Availability:

Read on Scribd mobile: iPhone, iPad and Android.
download as PDF, TXT or read online from Scribd
See more
See less

12/08/2014

pdf

text

original

Aturipun Panata Cara Bade Pambagyaharjo Pahargyan Lamaran

Para lenggah kakung sumawana putrid, ingkang sinuba ing pakurmatan, raos bombing miwah mongkoking manah, panjenenganipun Bp. ………………………. sekalihan ingkang mengku gati mboten saged nggambaraken ing mriki, madyaning pahargyan ing kalenggahan punika ing sedya badhe hangaturaken pambagya harja wonten ngarsa panjenengan. Awit saking bombonging manah anggenya badhe matur among kandheg wonten samadyaning jangga, ingkang punika minangka sulih salira ingkang piniji nun inggih panjenenganipun Bp. …………… wekdal kasumanggakaken, sumangga nun.

You're Reading a Free Preview

Mengunduh
scribd
/*********** DO NOT ALTER ANYTHING BELOW THIS LINE ! ************/ var s_code=s.t();if(s_code)document.write(s_code)//-->